Zalando Lounge Anmeldelser 450

1,7

Får leveret forkert pakke hvor label fra min oprindelige pakke tydeligt er havnet på en andens "temu pakke" Zalando siger bare vi kan se pakken er leveret, pengene har de godt kunne finde ud af at... Se mere

Én stjerne givet, KUN fordi jeg ikke kan vælge 0!!! Der er ikke forlænget returret ifm julegaver hvilket betyder jeg nu sidder med 2 jakker som ingen kan bruge! Jeg har aldrig oplevet en værre kund... Se mere

Vi har fået besked om, at pakken er sendt retur, fordi adressen ikke eksisterer, hvilket ikke er korrekt. Vi har kontaktet Zalando Lounge kundeservice, hvor de sagde, at vi selv skal finde ud af hvor... Se mere

Havde en reklamation af et par skoene. Kundenservice sparende flere gange bare med standardmailen, at fejlen kommer, fordi kvalitetssko har været brugt. Havde de nu ca. Fra maj af i brug( skift med an... Se mere

1,7

Dårlig

Jeg har brugt for tusindevis af kroner…

Jeg har brugt for tusindevis af kroner hos Zalando Lounge og fået virkelig mange gode varer til flotte priser i EUR valuta. Det er dog aldeles slut nu efter de er begyndt at markedsfører sig på dansk og alt til danske priser. Nu er varerne steget markant (helt op til 30%) på rigtig mange varer i forhold til ex Tyskland selv på fragten. Så fidusen med gode priser hos Zalando Lounge er nu helt forsvundet og er et klassisk PR stunt for at trække folk til. NU på dansk til danske priser til eksklusive priser. Ren og skær svindel, jeg smider mine penge andetsteds. En måde at undersøge forskellen af priser på, er blot en ændring af land i indstillingerne til et land med EUR valuta, finde den tilsvarende vare og regne prisforskellen ud. På nogen varer er forskellen enorm andre varer knap så meget, men det er ALTID dyrere at købe i dansk valuta. Farvel og tak!

6. september 2021

Man skal virkelig kigge se sig godt for…

Man skal virkelig kigge se sig godt for her.
De lægger 45 kr på i fragt lige meget hvor stort beløb du køber for.
De trækker pengene med det samme, hvilket er ulovligt ( Må først trække beløbet når varen er afsendt)
De sender først varen når "tilbudsperioden" udløber. Dette betyder for mig at jeg ca skal vente 14 dage på en trøje :-(
Det er første og sidste gang jeg bruger Zalando Lounge!!!!

2. september 2021

Vil starte med at skrive at jeg normalt…

Vil starte med at skrive at jeg normalt er meget tilfreds med zalando. Men denne gang var oplevelsen 0 på en 5 skala. Jeg bestilte 2 ting på zalando Circle ( tøj som der er blevet bytte, og solgt igen, dog med reduceret pris) men efter sigende skulle være som nyt, dvs solgt, men tilbage leveret. Den ene ting var en g-star dame overgangs jakke, den var som så Ok, bortset fra at den lugtede af parfume. En herre lang ærmet Ralph lauren t-shirt. Den er totalt deform. Trøjen har været vasket, pasformen er deform, i forhold til den kvalitet der er forventet af en Ralph trøje. En ting er ærmerne, men at den er så kort på front “mave stykket” at det kunne være en stump trøje. Zalando påstår at “genbrugs” tøj er nøje tjekket. Det må jeg stille stort spørgsmål tegn ved. Min påstand er at det er hvad man kan forvente af tøj, købt i en genbrugsbutik. Zalandos Circle motto er :”who doesn’t love second chances?” Tøjet burde aldrig have haft a second chance.

6. juni 2021

Glimrende tilbud og ekstraordinær…

Glimrende tilbud og ekstraordinær kundeservice.
Har efterhånden bestilt over 8 gange, og har aldrig skuffet. Er der bøvl med produktet, så er der ingen diskussion med kundeservice - det spiller bare. Kan klart anbefales

29. april 2021

Tror efterhånden der er en vis form for scam

Tror efterhånden der er en vis form for scam involveret i det her eksklusive stunt.
Alle de gange der har været et kommende produkt på vej på deres hjemmesides som kunne have min interesse, har jeg altid siddet klar kl.7 om morgenen for at reservere produktet. Men alle gange er produktet allerede blevet reserveret. Nogle gange på under 2 sekunder, efter de har åbnet op for linket. For mig virker det lige lovlig besynderligt, og tvivler på det er god forretningsskik at kunder kun har et par sekunder til at browse hundredevis af produkter, hvis man skal have en chance.

22. april 2021

Tak for 💩 zalando...

Wow... 😳 ZALANDO.!!!
Købte fødselsdag gavekort d. 7/4-2021 til en værdi på kr 1500 til kr 1000.

Nu været i dialog med Zalando og dette var deres svar :

"ÅBENLYSE FEJL I PRISANGIVELSER MV.
Hvis aftalen har fået et forkert indhold – fx fordi prisen har været sat for lavt, eller der er angivet forkerte specifikationer - kan virksomheden blive frigjort fra aftalen, hvis den kan bevise, at kunden burde have indset, at der er tale om en fejl (og derved har handlet i ond tro)."

Dette vil sige, at i som kunder også har muligheden for at se sagen an, og se at vi hverken har reklamer for disse gratis 500,00 kr, og at fejlen kun er at se, på gavekortet til 1.500,00 kr. (altså kortet hvor man her betaler 1.000,00 kr)

Asbjørn Johansen supervisor på den danske Zalando.

Handler i ond tro...!? 🤬🤬🤬

Meget kraftigt beskyldning, bliver da spændende at se om EB og BT evt også set sådan på det og måske kan de hjælpe med at andre ikke blivet beskyldt for at handle i ond tro.

"Tak for en fantastisk service Zalando"

🤬 Sarkasme kan forekomme 🤬

D.d kl 16:47 kan gavekort stadig købes til kr 1000 med værdi af kr 1500 på Zalando.

16. april 2021

Købte et happy birthday gavekort den 5…

Købte et happy birthday gavekort den 5 april. Værdi 1500,- pris 1000,-
Den 11 april bruger gavekortesmodtager og der er kun 1000,- på ..pænt pinligt at give en gave med et beløb der er 500 kr mindre end der står.
Haft kontakt med Zalando og de nægter at give mig de sidste 500 som gavekortet lød på fordi de mener det er en fejl og den må jeg så åbenlyst æde efter deres mening . De mener så at det er mig der har handlet i ond tro .
Grov beskyldning.
Gavekortet kan stadig købes her den 16 april på deres hjemmeside på trods af de har haft flere dage til at fjerne det .

De tilbød dog en rabatkode på 15% på næste køb dog ikke udvalgte varer.. hvilke jeg absolut ikke er interesseret i.

16. april 2021

Fik i går en mail

Fik i går en mail, hvor jeg blev lovet levering af pakke i dag, for bare 2 timer siden fik jeg endnu en mail med levering i dag. Nu har jeg så modtaget endnu an mail om at min pakke først bliver leveret på mandag.
Dårlig service, fortjener højest 1 stjerne
Har været i kontakt med jeres chat, der var ingen hjælp at hente

12. marts 2021

Firmaet tager ikke opbevaring af data…

Firmaet tager ikke opbevaring af data seriøst.(GDPRS) jeg har 3 gange skrevet og ringet til firmaet og bedt dem slette mit telefonnummer, en eller anden person fortsætter med at bruge mit tlf. nr. og nu har jeg fået besked igen om en pakke.

11. februar 2021

Købte en taske

Købte en taske, som jeg alligevel ikk helt var vild med, så sendte den retur, og har fået pengene retur, så 👍fra mig. Vh Helle.

26. januar 2021

Hvis man kunne give jer minus stjerner…

Hvis man kunne give jer minus stjerner så var det gjort! Der blev bestilt en julegave hos jer d. 3/12. I dag skriver vi d. 27/12 og varen er ikke engang sendt endnu. Der er blevet ringet til jer så mange gange, og I påstår at I intet kan gøre, så længe varen ikke er i Danmark. Aldrig nogensinde har jeg oplevet så længe levering. Det er sidste gang jeg handler hos jer, og jeg vil fremover fraråde andre det samme.

27. december 2020

Er dette din virksomhed?