Får leveret forkert pakke hvor label fra min oprindelige pakke tydeligt er havnet på en andens "temu pakke" Zalando siger bare vi kan se pakken er leveret, pengene har de godt kunne finde ud af at... Se mere
Én stjerne givet, KUN fordi jeg ikke kan vælge 0!!! Der er ikke forlænget returret ifm julegaver hvilket betyder jeg nu sidder med 2 jakker som ingen kan bruge! Jeg har aldrig oplevet en værre kund... Se mere
Vi har fået besked om, at pakken er sendt retur, fordi adressen ikke eksisterer, hvilket ikke er korrekt. Vi har kontaktet Zalando Lounge kundeservice, hvor de sagde, at vi selv skal finde ud af hvor... Se mere
Havde en reklamation af et par skoene. Kundenservice sparende flere gange bare med standardmailen, at fejlen kommer, fordi kvalitetssko har været brugt. Havde de nu ca. Fra maj af i brug( skift med an... Se mere
God service og hurtig levering :)
Ubehjælpelig ansatte
Har i dag bestilt tøj hos zalando. Da jeg har lagt ordren og modtager min ordre bekræftigelse på mail opdager jeg at jeg har tasten min adresse forkert. Jeg kontakter dem straks efter, jeg har opdaget fejlen. Og modtager et svar efterfølgende at de ikke kan ændre leverings adressen. Det er under alt kritik at de ikke kan ændre en simpel adresse.
Dette var min sidste ordre lagt hos dem..
Dårlig service ved returnering
Modtog en frakke, den 9.1.2022, frakken var for stor, og
da jeg ikke har en printer, tager jeg kontakt til firmaet den 14.1. De lover at sende returlabel til mig så jeg kan få mine penge, den 24.1 har jeg stadig ikke fået label,så jeg ringer igen, og de lover at sende en ny, har stadig ikke modtaget label, ringer igen mandag og får en forklaring om at det måske erblevet væk i posten, men det lyder mærkeligt at 2 breve skulle blive væk.
Det sjove er at når man bestiller bliver pengene hævet med det samme selv om der er flere uger til varen blevet sendt.
Umuligt at afmelde nyhedsbrev og konto
Jeg har flere gange forsøgt at afmelde mig nyhedsbrevet fra Zalando Lounge, og da jeg fortsat modtager flere mails hver dag, har jeg i 2 dage og adskillige mails nu forsøgt af afmelde min konto uden held!
Det er helt utroligt, at man skal bruge så meget tid på at sende oplysninger til dem pga. deres GDPR-ansvar - oplysninger, som jeg ikke har, da jeg ikke har lavet nogle ordre hos dem. Andre sites opfylder GDPR-kravene fint ved blot at have en onlinefunktion, hvor man selv kan afmelde sig. Det virker mere til, at de ikke vil miste kunder og derfor besværliggør afmeldelsen præcis som de billige, udenlandske udbydere... derfor 1 stjerne herfra i et håb om snart at være fri for de mails!
Meget tilfreds
Postnord lavede en kæmpe fejl og returnerede min pakke uden at aflevere den til mig. Zalando rettede op på deres fejl og sendte pakken tilbage til mig til den pris jeg havde købt det til i første omgang. Mange tak Zalando.
Det er ikke i orden at bede om kundens…
Det er ikke i orden at bede om kundens CPR nummer!! Dette nummer er helt privat og skal kun gives til læge, hospital mv. og bestemt ikke til et tøjfirma. Det er fuldkommen unødvendigt. I har jo kundens navn og kontonummer - hvad vil I mere???
Annulerede mine ordre uden at skrive…
Annulerede mine ordre uden at skrive til mig
Jeg købte en skjorte til min mand for et par uger siden på Zolando Lounge. Jeg købte den med mit visakort og tog et screenshot på min computer, da købet gik igennem for at sikre, at jeg havde ordrenumret. Da jeg ikke havde hørt fra Zolando Lounge i denne uge, gik jeg ind på mine bestillinger under min konto hos dem og opdagede, at skjorten ikke var at finde på ordrelisten. Jeg har på fornemmelsen, at varen blev annuleret af Zolando Lounge da fandt ud af, at de alligevel ikke havde den på lager. Heldigvis var beløbet ikke trukket på min konto, men det er træls, at jeg ikke får at vide, at den blev annuleret.
Penge bliver trukket med det samme
Penge bliver trukket med det samme. Får en mail med en acceptabelt leverings dato. Men to uger efter er pakken stadig ikke afsendt . Kundeservice skriver så der kan gå 6-8 uger yderlige. Simpelthen får dårligt at der ikke oplyses dette. Men det ulovligt godt kan trække pengene fra ens konto med det samme.
Virkelig dårlig oplevelse med Kundeservice også.
Sidste gang jeg handler der.
Lad os se hvornår jeg får mine vare eller penge tilbage !!!
God service og gode varer
God service og gode varer. Eneste store minus ver, at der er et par bukser, som er produceret i Bangladesh, hvis favning af tekstiler ofte ikke går i gennem et rensningsanlæg, hvilket medfører miljøskade i floder.
Jeg vil fremover have for øje, hvilket land tøjet bliver produceret i, når jeg shopper - da jeg ikke ønsker at støtte en produktion, der har skade på miljøet.
Bedste webshop og super kundeservice.
Har kun gode oplevelser med Zalando.
Fup!!!
Jeg har bestilt 3 par sko til en fantastisk pris. De står til at skulle leveres idag men jeg tjekkede min PostNord app og så den var retureneret til afsender dagen før. Jeg ringer så til PostNord og de siger at der mangler etage på adresselabel. Jeg ringer til zalando lounge og får beskeden at det sker nogle gange ved en fejl men at pakken kommer retur og jeg får mine penge igen. Men tilbuddet er udløbet og jeg kan ikke få de sko som jeg har købt. Bare ærgerligt! Jeg fik jo mine penge igen også kunne hun give mig en rabatkode. Men det giver mig jo ikke de 3 par sko jeg har bestilt. Det er den dårligste kundeservice længe har oplevet. Jeg har ikke lavet nogle fejl men det er mig der står som taberen i det her. Så PAS PÅ med det her firma de gør alt for at man ikke får sine ting så de kan sælge dem til fuld pris når de kan se der var stor efterspørgsel på dem.
Synes efterhånden dette site bliver…
Synes efterhånden dette site bliver dårligere og dårligere….
At der er lidt længere leveringstid end andre steder kan man affinde sig med.
Men 1 1/2 måneds leveringstid 🤮🤮🤮 Samtidig med at ens penge bliver hævet allerede ved bestilling.
Så går fornuften fuldstændig tabt. Varerne på Zalando lounge er jo heller ikke specielt nedsatte længere, så synes efterhånden at man spilder sin tid her
Anbefales 100%
Mega god hjemmeside med gode leveringstider plus god kvalitet
Virkelig en dårlig oplevelse med dem
Virkelig en dårlig oplevelse med dem. De trækker betalingen så snart bestillingen går igennem, men varen ja den kan man åbenbart vente RIGTIG længe på. Hvordan F..... kan man tage penge for noget man ikke en gang har sendt endnu. Gad vide om jeg nogensinde modtager det.
Nu kan du betale med danske kroner, det koster kun 10-15% ekstra!
Nu kan du betale med danske kroner skriver I…
I burde skrive: Nu kan du betale med danske kroner, det koster kun 10-12% ekstra!
Har været fast kunde i 6 år
Har været fast kunde i 6 år. Der er hele tiden mange spændende og nye varer. Altid i god kvalitet. Er fuldt tilfreds med deres service, blandt andet forsendelse til døren og 30 dages gratis returnering,
Yndlings-webshop
Yndlings-webshop
Har købt størstedelen af mit tøj gennem de sidste på år her. Gode priser og god kundeservice.
Zalando Lounge annulleret mine ordrer…
Zalando Lounge annulleret mine ordrer pga teknisk fejl i prisopsætning? Det tvivle jeg på. Har brugt ikke mindre om 4 timer i kø for at få købt de varer, der var på tilbud med forskellige priser. Den laveste pris er ca 10% af den højereste for den samme vare, kun størrelse der afgører prisen. Håber det ikke var kun mig der fik den “særbehandling” fra Zalando Lounge.
Bedste outlet shop med fede mærker til…
Bedste outlet shop med fede mærker til fair priser.