Får leveret forkert pakke hvor label fra min oprindelige pakke tydeligt er havnet på en andens "temu pakke" Zalando siger bare vi kan se pakken er leveret, pengene har de godt kunne finde ud af at... Se mere
Én stjerne givet, KUN fordi jeg ikke kan vælge 0!!! Der er ikke forlænget returret ifm julegaver hvilket betyder jeg nu sidder med 2 jakker som ingen kan bruge! Jeg har aldrig oplevet en værre kund... Se mere
Vi har fået besked om, at pakken er sendt retur, fordi adressen ikke eksisterer, hvilket ikke er korrekt. Vi har kontaktet Zalando Lounge kundeservice, hvor de sagde, at vi selv skal finde ud af hvor... Se mere
Havde en reklamation af et par skoene. Kundenservice sparende flere gange bare med standardmailen, at fejlen kommer, fordi kvalitetssko har været brugt. Havde de nu ca. Fra maj af i brug( skift med an... Se mere
Ok service
Ok service. Man skal dog væbne sig med tålmodighed, da leveringstiden kan være noget længere.
Ordre 14601000213167
Hej Zalando,
Synes det er under alt kritik at en virksomhed så stor står og nægter at refundere difference på prismatche mod jer selv, nu når der er tale få 100kr samt at det er under få dage siden!
I stedet tvinger i jeres kunder til at sende produkter retur for at købe de samme produkter yderligere for at kunne opnå rabatten! Jeg synes det er pinligt og dette vil blive delt med andre, samt trust pilot!
With best regards,
Mehrdad Adili
Jeg bestilte nogle vinter støvler til…
Jeg bestilte nogle vinter støvler til min søn I hummel på tilbud til halvpris. 2 dage efter for jeg at vide at min ordre er annulleret. Men de er stadig til salg på hjemmesiden i størrelse 37 som jeg havde bestilt så jeg bestiller dem igen til halv pris. Dagen efter er de så steget til fuldpris så de er jo på lager og kontakter dem for syntes det er noget svineri at jeg ikke kan købe dem til den pris som de stod til. Men begge mine ordre er blevet annulleret. For de vil ikke sælge dem til den pris. Og for så en mail fra dem at begge mine ordre er annulleret og så kan de ikke sælge dem til den pris.
Man sælger fand-me til den pris kunden køber dem til om så i har lavet en fejl eller ej.
Det er sidste gang jeg køber fra jer.
Elendig service!!
Elendig service!!
Jeg har nu - af flere omgange - forsøgt at komme i dialog med ZL ifm. returnering af købte varer.
Det er trods mange henvendelser endnu ikke lykkes at få returlabel mv. Dette trods personlig og digital kontakt…
Sidste gang jeg benytter mig af ZL!!
Dårlig levering med PostNord
Jeg har handlet tit ved dem, og er tilfreds.
Men Zalando Lounges kunne I ikke finde et andet firma til at levere jeres pakker end PostNord. De kan ikke finde ud af det, eller lad få en mulighed for at vælge et andet firma end PostNord.
Gode priser men smalt udvalg
Gode priser men smalt udvalg
Rigtig gode priser, men langt mellem mulighederne i de mest efterspurgte størrelser. Det er dog muligt at lave et røverkøb en gang imellem
De returnerer ikke det fulde beløb til dig
Jeg har sendt to pakker retur til Zalando. Ved begge returneringer har de ikke returneret det fulde beløb.
Jeg ringede derfor ind til dem. De kan ikke forklare hvorfor det fulde beløb ikke er blevet returneret, men de ville igangsætte returneringen med det samme (det tager dog op til 7 dage yderligere).
Det er en meget nem måde at tjene penge på :) Husk at tjek at i får det fulde beløb retur.
Det går laaaaaangsomt...
Jeg har i dag talt med den sødeste medarbejder, som må modtage ret meget kritik...sølle unge mand!
Jeg har været trofast kunde ved Zalando lounge i mange år. Har altid været tilfreds, men så skete der pludselig noget, da virksomheden fik tilføjet et "dk". Leverings tiden er ufattelig lang. Kan jo ikke passe, at min bestilling fra den 19. juni 2022 endnu ikke er klargjort. Kan se, at der kan gå op til en måned fra bestilling til modtagelse!!! Må være favre gamle verden. Jeg har også oplevet, at én af mine bestilte varer, som jo ikke var udsolgt ved bestilling, alligevel ikke kunne leveres- kom dog lige ind i kampen! Har lige nævnt overfor den søde unge mand, at det er for dårligt, at Zalando lounge. dk ikke kommenterer kritikken her på Trustpilot, som virksomhederne i den størrelse som dem plejer at gøre- at de sådan "gemmer sig" er ret dårlig reklame for dem selv.
Håber, de snart opper sig.....
Det tager alt for lang tid
Det tager alt for lang tid. Der var engang de var hurtige. Men nu er de lige så sløve som H&M, desværre. Har nu haft en ordre til at stå som afventer i 2 dage og alt skulle være på lager så forstår det ikke. Det gjorde kundeservice heller ikke og kunne ikke give anden grund end næste gang måtte jeg bestille med ekspres levering - så de sylter kunderne for at tjene ekstra - 😒
Utroligt dårlig service
Utroligt dårlig service. Jeg returnerede en vare efter foreskrifterne. Da jeg efter lang tid ikke havde modtaget mine penge, ringede jeg ind. Manden jeg talte med kunne se i deres system, hvor jeg havde returneret pakken og tidspunktet. Han sagde alt var ok. Så sendte han efterfølgende en mail om, at jeg skulle udfylde et skema. Det gjorde jeg et par gange. Efterfølgende skulle jeg pludseligt begrunde yderligt. Har stadigvæk ikke fået mine penge.
Dette er den dårligste behandling jeg…
Dette er den dårligste behandling jeg nogensinde har oplevet.
Varene blev returneret af Postnord, uden at de var forsøgt afleveret. Dette fremgår endda af Postnords egen hjemmeside.
Da jeg kontaktede kundeservice blev jeg mødt med et "er du sikker på at du ikke har modtaget noget ?" selvom Postnord har skrevet at de havde returneret ...
Jeg skulle underskrive en garanti for at jeg ikke har modtaget noget..
Da jeg bad Zalando forklare hvorfor mine varer var returneret kvitterede de med at jeg fik pengene retur og jeg bare kan bestille endnu en gang !!!
Hvorfor skulle det lykkedes denne gang, når ialt tre forsendelser er mislykkedes ?????
Nej Zalando.... jeg handler ALDRIG mere hos jer, og jeg vil fortælle alt og alle hvor dårligt I behandler jeres kunder....
Fine, spændende varer, relativ hurtig levering og hurtige returpenge
Fine, spændende varer, relativ hurtig levering og hurtig returnering af penge for returvarer
Bare jeg kunne give nul stjerne
Har bestilt flere ting fra zalando og inden jeg skulle betale tjekkede jeg kurven igennem, der var tøj fra 3 forskellige leverings leverandør jeg tænkte det var okay men efter jeg har betalt og kiggede på min ordre har den delt min pakke i 9 så i alt 9 levenrandør 😮 så jeg skal virkelig have pakker fra 9 steder for hvert stykke tøj jeg har bestilt det altså mega dårligt. Og Åndssvagt 🤬
Pakke nr 1 for jeg en top til 45kr
Pakke nr 2 for jeg bukser til 89kr
Pakke nr 3 for jeg en trøje til 250kr
Osv osv sådan går det til nr 9 pakke 🙄🙄🙄🙄
Som om jeg har bestilt små ting fra eBay eller AliExpress for jeg delt mine køb hvorfor for jeg min top til 45 kr i en pakke 😩😅???????
Det er sgu da så besværligt hvis jeg skal sende noget retur jeg kommer altså ikke til at bestille noget fra zalando mere glem det 🤯🤯🤯
Ting tager alt for lang tid at ankomme.
Ting tager alt for lang tid at ankomme.
Jeg bestilte varer d. 01.05 og venter stadigvæk. Og de skrev at det hele var på lager!!!
Jeg plejede at have fine oplevelser med dem, men den her stillestand er helt i vejret.
Total elendigt firma flere uger om…
Total elendigt firma flere uger om levering men detrækker penge med det samme og ingen man kan kontakte!!!!
Køb ikke her!
Elsker deres store udvalg
Elsker deres store udvalg, handler meget på zalando og deres kundeservice hjælper altid godt
Det er nu 3. gang firmaet ikke kan levere
Det er nu 3. gang jeg er ude for ikke at kunne få en vare jeg har brugt tid på at udvælge og bestille.
Min erfaring er derfor, at man ikke kan være sikker på at få det man bestiller, selvom ordrebekræftelsen kommer og ordren figurerer med ankomstperiode på ZL's hjemmeside.
Undlad at købe på faktura har altid…
Undlad at købe på faktura har altid betalt før tid og får gentagende gange af vide jeg feks skylder fragt eller ligende nu har de sendt en rykker jeg kan bevise er sendt retur sjovt nok er mine mails på betaling/ returnering forsvundet. Jeg har IKKE slettet deres mails. Sjovt nok af oversigt over returneret varer forsvundet på deres hjemmeside. Meget mystisk. For jeg har hverken slettet mine mails fra dem og slet IKKE på hjemmesiden
Har bestilt et sæt jogging tøj D 4…
Har bestilt et sæt jogging tøj D 4 april, og nu er det D 7 og de er ikke sendt endnu😳🤔 Alt for langsomt 🤔
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice
Jeg har købt en æske med 2 par trusser, hvoraf det ene par gik i stykker ved første brug. Jeg har forsøgt at reklamere, og har skrevet 3 gange til kunde-service, men får 3 usammenhængende svar. Har udfyldt reklamationsformular og 2 gange sendt billede af skaden. Men ingen afklaring.
Kan absolut ikke anbefale at handle med det firma.