Zaak.shop is een heel fijne webshop. Ik heb al meerdere producten bij hen besteld en de prijs/kwaliteit is heel goed maar vooral hun service. Hier kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen!
Se, hvad kunderne siger
Fantastische klanten service, met medewerker meermaals contact gehad om specifieke order te krijgen. Lukte steeds niet door schaarste. Ze hielpen met annuleren na het uitzoeken voor mogelijke levering... Se mere
Bestelling ging mijnerzijds fout, maar na een belletje Waarin ik zeer vriendelijk en zeer behulpzaam werd geholpen is het product de volgende dag netjes afgeleverd. Het was uitstekend verpakt om b... Se mere
Een welverdiende 5 sterren voor zaak.shop! Tijdens mijn oriëntatie bij de aanschaf van een plafondventilator heb ik uitgebreid en vakkundig advies gekregen per e-mail. Op basis daarvan heb ik een vent... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
zaak-shops.nl is gestart in 2010 in een klein kantoortje aan de Donderslaan te Groningen. In die tijd begon de webwinkelbranche aan zijn opmars en er kwamen toen al dagelijks een handje vol webwinkels bij. Uniek zijn was erg moeilijk tussen de wildgroei van alle (zolderkamer) webshops. zaak-shops.nl begon met een horlogewinkel, ikwileenhorloge.nl, die tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat. Door de focus op specialisme op deze productgroep behoort ikwileenhorloge.nl tot één van de grootste online horlogewinkels van Nederland en België. We zitten nog steeds in Groningen, wel een aantal keer verhuisd, maar nu aan de Koldingweg. We hebben een groter kantoorpand met 600m² eigen magazijn, zodat we 95% van de producten uit eigen voorraad kunnen leveren. Momenteel hebben we 32 specialistische webwinkels met één overkoepelende website: zaak.shop.
Kontaktoplysninger
Koldingweg 21, 9723 HL, Groningen, Holland
- service@zaak-shops.nl
- zaak-shops.nl
Har besvaret 27 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Netjes en snel geleverd en goedkoper…
Netjes en snel geleverd en goedkoper dan bij Hornbach

Besvarelse fra zaak.shop
Na een eerdere review die heel slecht…
Na een eerdere review die heel slecht was heeft het bedrijf contact opgenomen en hebben we een goed gesprek gehad en daarom is het nu beter

Besvarelse fra zaak.shop
Levering was zeer spoedig en het…
Levering was zeer spoedig en het product bevalt enorm

Besvarelse fra zaak.shop
Het leek aanvankelijk goed fout te…
Het leek aanvankelijk goed fout te gaan. Een bevestiging van mijn bestelling en daarna doodstil. Gezien een eerdere ervaring vond ik dit niet leuk. Zaak.shop gebeld en men zond mij onmiddellijk een link waarmee ik kon zien wanneer de door mij bestelde klok zou worden bezorgd. Netjes.
Ook hulde voor de nazorg. Per mail werd bij mij nagevraagd of de klok onbeschadigd was aangekomen.
En zo hoort dat denk ik. Dat is service.

Prima product
Prima product. Blij mee.
Alleen de levering is minder..

Besvarelse fra zaak.shop
Wilde de artikelen snel in huis hebben
Wilde de artikelen snel in huis hebben. Zaak-shops.nl was degene die het snelste kon leveren. Artikel netjes en volgende dag al geleverd!

Dreamland 1 persoons onderdeken
Eindelijk een onderdeken wat doet wat het belooft,
Is in een snel tempo warm, en geen koude schouders en voeten meer.

Besvarelse fra zaak.shop
Als je een elektrische onderdeken van…
Als je een elektrische onderdeken van dreamland koopt van 195x90 dan verwacht je toch dat een groot gedeelte verwarmd. Nou niet echt kwa lengte ongeveer 160 en de breedte 70.
Dus niet echt happy mee als je groot bent.
Zeker niet voor die prijs.

Wat een service
Wat een service, apparaat na een half jaar kapot. Kwamen met een prima oplossing.

Retourkansje
Weerstation voldoet prima, correcte vermelding dat verpakking en gebruiksaanwijzing ontbrak.

Besvarelse fra zaak.shop
Ze betalen met grote tegenzin terug voor retour.
Product 2 dagen na ontvangt retour gestuurd.
Retour werd goedgekeurd, er was ook geen reden om dat niet te doen.
Toch heeft het bijna zeven weken geduurd voordat ik na herhaaldelijk aandringen mijn geld terug had.

Sangean MMR-88+ DAB+
Ik kon nergens de Sangean MMR-88+ DAB+ en FM noodradio kopen omdat deze uitverkocht was. Bij zaak.shops was deze op voorraad en heb deze meteen besteld.
Ik ben zeer tevreden over de radio. Tevens ook zeer tevreden over zaak.shops. Zeer duidelijke webwinkel en goede service. Het pakket is snel geleverd. Wat mij betreft een aanrader!

Besvarelse fra zaak.shop
Product voldoet aan de verwachtingen
Product voldoet aan de verwachtingen. Niet extreem duur, app is zwaar verouderd, maar hier niet in gebruik.

Snelle levering en mooie producten
Snelle levering en mooie producten

Besvarelse fra zaak.shop
Snelle reactie van Adri het product was…
Snelle reactie van Adri het product was de dag nadien bij mij thuis.
Gewoon Super.

Geweldig!
Makkelijk zoeken op de site, makkelijk bestellen, de goedkoopste die ik kon vinden, snel geleverd en prachtig product!

Toch goede afhandeling
Had mini koelkast besteld bij zaak.shops, maar het was meteen duidelijk, dit product was een eerder geretourneerd product. Onderdelen lagen los in de koelkast in plaats van geseald en gehecht binnen de koelkast, zodat deze zich vrij konden bewegen tijdens vervoer. Verder zat het achtercompartiment bovenin los, daar waar zich het koelelement bevindt. Daarnaast was er met twee gekleurde stiften gekrast in het instructieboekje en hing de stekker los aan de koelkast, niet zoals je verwacht bij een nieuw product. Vandaar dat we dit product wilden retourneren en contact hadden opgenomen met zaak.shops met de vraag omtrent het retourproces. Ze reageerden meteen en vroegen om foto’s. Prima denk je dan, dat lijkt erop. Foto’s gemaakt en toegezonden, maar daarna vernamen we niets meer, ook niet na enkele toegezonden mails.
Nadat ik hier een review had geplaatst kreeg ik een bericht van zaak.shops waarin ze met een goede oplossing kwamen. Vervolgens is alles goed afgehandeld door zaak.shops, ook geld terug ontvangen. Wat dat betreft top!

Besvarelse fra zaak.shop
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.