Zaak.shop is een heel fijne webshop. Ik heb al meerdere producten bij hen besteld en de prijs/kwaliteit is heel goed maar vooral hun service. Hier kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen!
Se, hvad kunderne siger
Fantastische klanten service, met medewerker meermaals contact gehad om specifieke order te krijgen. Lukte steeds niet door schaarste. Ze hielpen met annuleren na het uitzoeken voor mogelijke levering... Se mere
Bestelling ging mijnerzijds fout, maar na een belletje Waarin ik zeer vriendelijk en zeer behulpzaam werd geholpen is het product de volgende dag netjes afgeleverd. Het was uitstekend verpakt om b... Se mere
Een welverdiende 5 sterren voor zaak.shop! Tijdens mijn oriëntatie bij de aanschaf van een plafondventilator heb ik uitgebreid en vakkundig advies gekregen per e-mail. Op basis daarvan heb ik een vent... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
zaak-shops.nl is gestart in 2010 in een klein kantoortje aan de Donderslaan te Groningen. In die tijd begon de webwinkelbranche aan zijn opmars en er kwamen toen al dagelijks een handje vol webwinkels bij. Uniek zijn was erg moeilijk tussen de wildgroei van alle (zolderkamer) webshops. zaak-shops.nl begon met een horlogewinkel, ikwileenhorloge.nl, die tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat. Door de focus op specialisme op deze productgroep behoort ikwileenhorloge.nl tot één van de grootste online horlogewinkels van Nederland en België. We zitten nog steeds in Groningen, wel een aantal keer verhuisd, maar nu aan de Koldingweg. We hebben een groter kantoorpand met 600m² eigen magazijn, zodat we 95% van de producten uit eigen voorraad kunnen leveren. Momenteel hebben we 32 specialistische webwinkels met één overkoepelende website: zaak.shop.
Kontaktoplysninger
Koldingweg 21, 9723 HL, Groningen, Holland
- service@zaak-shops.nl
- zaak-shops.nl
Har besvaret 27 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Makkelijk te gebruiken site
Makkelijk te gebruiken site, snelle levering voor een hele mooie prijs

Besvarelse fra zaak.shop
Levering op tijd en conform bestelling
Levering op tijd en conform bestelling. Groot assortiment, nette prijzen.

Besvarelse fra zaak.shop
AirUp-fles met smaakjes, super!
AirUp-fles besteld en had hem de volgende dag al in huis, met 3 verschillende smaakjes! Helemaal top! Ik las dat iemand eerder 3x dezelfde smaakjes had ontvangen, dus ze doen zeker wat met de feedback bij deze ‘zaak’ ;) fijn!

P1 meter gekocht
P1 meter gekocht, deze werkt prima en snel geleverd.

Besvarelse fra zaak.shop
Zaak.shops heeft contact met mij…
Zaak.shops heeft contact met mij opgenomen en uiteindelijk zijn we.tit een passende oplossing gekomen. Ik heb nu een andere stofzuiger, en die doet het super

Gemakkelijk te bestellen
Gemakkelijk te bestellen, goede prijs en supersnel geleverd zelfs naar België de volgende dag al. Gewoon zoals ze beloven.

Besvarelse fra zaak.shop
Voor 22:00 besteld volgende dag NIET in huis.
Bij het zoeken naar een drone gekozen voor zaak.shop ondanks dat die ergens anders goedkoper 10% was in verband voor 22:00 besteld volgende dag in huis . 's Avonds om 20:39, helaas kreeg ik pas de volgende dag een mail dat die was aangemeld voor verzending.
Drone verder in orde.

Besvarelse fra zaak.shop
Snelle levering, maar niet op stroom, dus helaas geretourneerd.

Besvarelse fra zaak.shop
Product vertoonde regelmatig storing na…
Product vertoonde regelmatig storing na overleg zonder probleem een nieuw product ontvangen.
Zeer goede SERVICE met een hoofdletter maak je weinig meer mee.

Besvarelse fra zaak.shop
Op 21-07-2024 heb ik de Roomba iRobot…
Op 21-07-2024 heb ik de Roomba iRobot gekocht bij deze winkel. Na een aantal dagen gebruikt te hebben, beviel het product niet. Hij botst tegen mijn kastenwanden en deuren aan, waardoor alles beschadigd. Op 12-08-2024 heb ik een mail gestuurd naar zaak-shops, hiervan kreeg ik ook bevestiging. Op deze mail is nooit gereageerd. Ze hebben verder geen andere contact manieren, waardoor je ze niet kan bereiken. Verder ik mijn factuur ook nooit ontvangen, wel de orderbevestiging.
Ik vind het zeer vervelend dat er überhaupt niet wordt gereageerd op mails, en dat er geen andere contact mogelijkheden zijn. Ik zal niet meer zo snel hier shoppen, staan niet achter hun producten en reageren mooi niet.

Super service
Ik heb vorig jaar een electrische kachel gekocht en deze werd niet meer warm. Ik kreeg meteen het geld terug of mocht een nieuwe kachel bestellen. Super service!

Top !! Goede service na defect
Zibro Kamin online besteld maar deze vertoonde een storing.
Zeer snel en precies contact gehad met Adri.
Binnen 3 dagen een splinternieuwe ontvangen!
Zo zouden alle webshops moeten werken en bereikbaar moeten zijn...top!

Besvarelse fra zaak.shop
Bestelling geplaatst / snelle levering…
Bestelling geplaatst / snelle levering maar een constructie fout / mailtje gedaan / opnieuw een snel antwoord / een week later werd een nieuw product aan huis geleverd (gratis !!)

Besvarelse fra zaak.shop
Er was een horlogedoosje te weinig…
Er was een horlogedoosje te weinig gegeven.
Maar die heb ik vandaag thuis gekregen, Dank , U,

Besvarelse fra zaak.shop
Niets ontvangen - later gelukkig alsnog
Het pakket werd zonder bij ons aangeboden te zijn teruggestuurd. Na contact met de klantenservice boden ze aan het opnieuw op te sturen. Helaas ook na meerdere herinneringen niets meer vernomen. Gelukkig Klarna gebruikt.
Na een aantal dagen na bovenstaande toch contact. Is meteen opgestuurd met 6 pakjes batterijen om meteen mee aan het werk te kunnen. Dat kan trouwens wat duidelijker worden aangegeven, ik had het niet gezien.

Besvarelse fra zaak.shop
home wizzard is een super produckt
home wizzard is een super produckt dat super makkelijl te instaleren is en te gebruiken is

Besvarelse fra zaak.shop
Zeer snelle service en een uitstekend…
Zeer snelle service en een uitstekend scherp geprijsd product!

Besvarelse fra zaak.shop
Verkeerde darts geleverd gary anderson…
Verkeerde darts geleverd gary anderson fase 5 besteld en fase 6 geleverd vandaag besteld morgen in huis ik heb 10 dagen moeten wachten om de verkeerde darts aan te krijgen leuk is iets anders nu nog hopen dat ik mijn geld terugkrijg

Besvarelse fra zaak.shop
Læs mere om andre typer anmeldelser.