Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zaak.shop is een heel fijne webshop. Ik heb al meerdere producten bij hen besteld en de prijs/kwaliteit is heel goed maar vooral hun service. Hier kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastische klanten service, met medewerker meermaals contact gehad om specifieke order te krijgen. Lukte steeds niet door schaarste. Ze hielpen met annuleren na het uitzoeken voor mogelijke levering... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling ging mijnerzijds fout, maar na een belletje Waarin ik zeer vriendelijk en zeer behulpzaam werd geholpen is het product de volgende dag netjes afgeleverd. Het was uitstekend verpakt om b... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een welverdiende 5 sterren voor zaak.shop! Tijdens mijn oriëntatie bij de aanschaf van een plafondventilator heb ik uitgebreid en vakkundig advies gekregen per e-mail. Op basis daarvan heb ik een vent... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af rengøringsprodukter

Skrevet af virksomheden

zaak-shops.nl is gestart in 2010 in een klein kantoortje aan de Donderslaan te Groningen. In die tijd begon de webwinkelbranche aan zijn opmars en er kwamen toen al dagelijks een handje vol webwinkels bij. Uniek zijn was erg moeilijk tussen de wildgroei van alle (zolderkamer) webshops. zaak-shops.nl begon met een horlogewinkel, ikwileenhorloge.nl, die tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat. Door de focus op specialisme op deze productgroep behoort ikwileenhorloge.nl tot één van de grootste online horlogewinkels van Nederland en België. We zitten nog steeds in Groningen, wel een aantal keer verhuisd, maar nu aan de Koldingweg. We hebben een groter kantoorpand met 600m² eigen magazijn, zodat we 95% van de producten uit eigen voorraad kunnen leveren. Momenteel hebben we 32 specialistische webwinkels met één overkoepelende website: zaak.shop.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 27 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super service

Super service, super snel en een top prijs

14. maj 2025

Besvarelse fra zaak.shop

Super om te horen Henk, bedankt voor je review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

AirUp-fles met smaakjes, super!

AirUp-fles besteld en had hem de volgende dag al in huis, met 3 verschillende smaakjes! Helemaal top! Ik las dat iemand eerder 3x dezelfde smaakjes had ontvangen, dus ze doen zeker wat met de feedback bij deze ‘zaak’ ;) fijn!

28. april 2025

Besvarelse fra zaak.shop

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met de fles!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zaak.shops heeft contact met mij…

Zaak.shops heeft contact met mij opgenomen en uiteindelijk zijn we.tit een passende oplossing gekomen. Ik heb nu een andere stofzuiger, en die doet het super

1. maj 2025

Besvarelse fra zaak.shop

Fijn, bedankt voor het delen van je ervaring!

Gemakkelijk te bestellen

Gemakkelijk te bestellen, goede prijs en supersnel geleverd zelfs naar België de volgende dag al. Gewoon zoals ze beloven.

22. april 2025

Besvarelse fra zaak.shop

Super! Bedankt voor je mooie review.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Voor 22:00 besteld volgende dag NIET in huis.

Bij het zoeken naar een drone gekozen voor zaak.shop ondanks dat die ergens anders goedkoper 10% was in verband voor 22:00 besteld volgende dag in huis . 's Avonds om 20:39, helaas kreeg ik pas de volgende dag een mail dat die was aangemeld voor verzending.

Drone verder in orde.

18. april 2025

Besvarelse fra zaak.shop

Ik ga eens kijken wat er mis is gegaan met de verzending Vincent. We hebben namelijk alles hier in Groningen gewoon op voorraad liggen en kan direct worden verzonden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, maar niet op stroom, dus helaas geretourneerd.

9. april 2025

Besvarelse fra zaak.shop

Jammer dat het niet beviel, wel fijn dat het snel is geleverd ;).

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 21-07-2024 heb ik de Roomba iRobot…

Op 21-07-2024 heb ik de Roomba iRobot gekocht bij deze winkel. Na een aantal dagen gebruikt te hebben, beviel het product niet. Hij botst tegen mijn kastenwanden en deuren aan, waardoor alles beschadigd. Op 12-08-2024 heb ik een mail gestuurd naar zaak-shops, hiervan kreeg ik ook bevestiging. Op deze mail is nooit gereageerd. Ze hebben verder geen andere contact manieren, waardoor je ze niet kan bereiken. Verder ik mijn factuur ook nooit ontvangen, wel de orderbevestiging.

Ik vind het zeer vervelend dat er überhaupt niet wordt gereageerd op mails, en dat er geen andere contact mogelijkheden zijn. Ik zal niet meer zo snel hier shoppen, staan niet achter hun producten en reageren mooi niet.

15. april 2025

Besvarelse fra zaak.shop

Vervelend als het niet gaat zoals je wenst dat het zou moeten gaan. We hebben je echter wél een factuur gestuurd per mail toen je er om vroeg vlak na je bestelling. Hierna zagen we dat je een Klarna-geschil had ingediend omdat het je het product niet zou hebben. We hebben toen weer contact met je opgenomen waarom je het geschil ingediend had en of we je wellicht konden helpen. Hierop hebben wij geen reactie gehad. We hebben je nu weer een mail gestuurd, graag zouden we het misverstand op willen lossen.

Super service

Ik heb vorig jaar een electrische kachel gekocht en deze werd niet meer warm. Ik kreeg meteen het geld terug of mocht een nieuwe kachel bestellen. Super service!

1. marts 2025

Besvarelse fra zaak.shop

Bedankt voor je review Daan. Bij ons ontvang je op ieder product minimaal twee jaar garantie.

Top !! Goede service na defect

Zibro Kamin online besteld maar deze vertoonde een storing.
Zeer snel en precies contact gehad met Adri.
Binnen 3 dagen een splinternieuwe ontvangen!
Zo zouden alle webshops moeten werken en bereikbaar moeten zijn...top!

5. marts 2025

Besvarelse fra zaak.shop

Gelukkig werkt de nieuwe weer als vanouds. Bedankt voor het delen van je ervaring Marcel.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling geplaatst / snelle levering…

Bestelling geplaatst / snelle levering maar een constructie fout / mailtje gedaan / opnieuw een snel antwoord / een week later werd een nieuw product aan huis geleverd (gratis !!)

30. januar 2025

Besvarelse fra zaak.shop

Service hoort ook bij onze voorwaarden Patrick. Bedankt voor het delen van je ervaring. Dat waarderen we.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Niets ontvangen - later gelukkig alsnog

Het pakket werd zonder bij ons aangeboden te zijn teruggestuurd. Na contact met de klantenservice boden ze aan het opnieuw op te sturen. Helaas ook na meerdere herinneringen niets meer vernomen. Gelukkig Klarna gebruikt.

Na een aantal dagen na bovenstaande toch contact. Is meteen opgestuurd met 6 pakjes batterijen om meteen mee aan het werk te kunnen. Dat kan trouwens wat duidelijker worden aangegeven, ik had het niet gezien.

26. februar 2025

Besvarelse fra zaak.shop

Gelukkig is alles naar wens opgelost Paul. Veel plezier met je bestelling.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verkeerde darts geleverd gary anderson…

Verkeerde darts geleverd gary anderson fase 5 besteld en fase 6 geleverd vandaag besteld morgen in huis ik heb 10 dagen moeten wachten om de verkeerde darts aan te krijgen leuk is iets anders nu nog hopen dat ik mijn geld terugkrijg

10. februar 2025

Besvarelse fra zaak.shop

Het lijkt het erop dat ze in het magazijn een foutje hebben gemaakt. Vervelend als het je overkomt, ik zie dat het geld inmiddels al is teruggestort.

Læs mere om andre typer anmeldelser.