Jeg har bestilt flere ting hos dem for nylig, har fået uovertruffen kundeservice.. På den første var graveringen ikke så god, de sendte med det samme en ny afsted. På den anden, som var en gave... Se mere
Skulle bruge 30 highball glas med 30 forskellige navne til en fest. Allerede ved de indledende forespørgsler om hvordan jeg bar mig af med at bestille dem var servicen meget fin. Hurtige svar på mine... Se mere
Make people feel special There’s something powerful about making someone feel truly seen. With a gift that says: “I know you. I’m thinking of you.” That moment – when someone smiles, laughs, or gets a little emotional – that’s what we’re here for. Because it’s never just about what you give. It’s about what it means. Since 2005, we’ve been helping people create moments that matter. With personal gifts made with care – designed to leave a lasting impression. Sometimes funny. Sometimes heartfelt. But always thoughtful. Always personal. We believe attention makes all the difference. In how we design, wrap and deliver. Because every detail matters. Every gift is part of a bigger story. Will this make someone feel special? That’s the question we ask ourselves every day. It guides how we think, how we create, and how we grow. Because when someone feels truly special, something beautiful happens: A connection is made.
Gouwepoort 3, 4301 RZ, Zierikzee, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Bestilte ved yoursurprise.dk og pakken ankom 2 dage før planlagt og ovenikøbet sendt fra udlandet. Den var pakket, så de kunne have tabt den fra en lastbil i fart og indholdet havde klaret det, selv om det var glas. Fantastisk shop !!!

Besvarelse fra YourSurprise
Meget skuffende leveringstid 😕 På siden stod der 1-3 dage, men i realiteten tog det 14 dage. Jeg endte derfor med at måtte købe en personlig “Velkommen til verden”-gave nr. 2, fordi den første ikke nåede frem til mit førstefødte barnebarn. 👶💔 Trods dette vil firmaet ikke refundere det fulde beløb eller de 75 %, som jeg havde bedt om. Øv – ikke den kundeservice, jeg havde forventet. 😔

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg har købt et par gange her inde. Men efter den her oplevelse med PostNord bliver jeg simpelthen nød til at give 5 stjerner for en gennemgående fantastisk kundeservice og hurtig respons.

God service.
1. leverance havde en fejl. Jeg reklamerede og hurtigt blev jeg tilbudt en ny vare, denne kom få dage senere og var som forventet.

Besvarelse fra YourSurprise
Der er mange gode ting...men
Jeg modtog min pakke ret hurtigt efter jeg bestilte, men jeg synes den var lidt tung. Da jeg kom hjem og åbnede den lå der fire Toblerone der alle havde navne og eget design på. Den ene var min og de 3 andre var andres der var pakket forkert, som så ikke har modtaget deres gave. Det er synd. Som et firma der laver gaver har man bare at have styr på forsendelsen. En anden ting er at jeg er skuffet over kvaliteten. Jeg havde forventet en Toblerone med mit eget design på, men i stedet modtager jeg en helt normal Toblerone med et stykke pap uden på hvor der står min tekst, men billedet mangler. Gaven var fin alligevel, men er skuffet.

Besvarelse fra YourSurprise
Javist var der fejl i antallet af det bestilte, men det blev meget professionelt håndteret og ikke nogen mistænkeliggørelse.
Rigtig fint produkt til tiden, det handler vi gerne igen.

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg har før bestilt varer med tryk fra yoursurprise og været yderst tilfreds. Denne gang blev jeg godt lidt skuffet.. Jeg havde bestilt en bamse med t-shirt med tryk på. Det er som om trykket ikke sidder ordentlig fast i den ene siden og bamsen fnuller utrolig meget, øv. Dog var det fedt med hurtig levering.

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg bestilte fars dags gave (5juni) den 29 maj og den er stadig ikke kommet her 8 dage efter. Selvom der står i mailen 2-3 dages levering!!

Besvarelse fra YourSurprise
Bestilte en fars dag-gave tirsdag. Leveringstid er normalt omkring 2 dage - jeg tænkte rigeligt med tid, da fars dag var om fredagen. Varen kom lørdag. Havde ringet til kundeservice om torsdagen, hvor de forsikrede mig om at varen ville ankomme samme dag (torsdag). Så stod jeg der uden fars dag have på dagen. Ekstremt uprofessionelt!!!!!!
Update: kompensation - 59 kroner i gavekort som jeg kan bruge på den “næste ordre”. Nej tak.

Besvarelse fra YourSurprise
Vi bestilte et ølkrus som kom virkelig hurtigt. Indgraveringen var skarp og flot og der har generelt været virkelig god service. Vil helt sikkert anbefale og handle her igen.

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg bestilte en personlig t-shirt til mit barnebarn. Desværre sendte de den i en forkert størrelse. Men med en beklagelse sendte de fluks en i den rigtige størrelse uden beregning. Det var skønt

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg havde bestilt en varer. De vælger at trække beløbet to gange over to dage.
Da jeg er i kontakt med dem oplyser de at de kan gå lang tid før jeg kan få mine penge retur, tiltrods for de selv bekræfter ordren og jeg har fremsendt beviser fra transaktioner i banken.
Ingen forståelse eller kundeservice

Besvarelse fra YourSurprise
Konen blev rigtig glad for morsdagsgaven, vi købte selv designet gavepapir, og vendespil med børnene på

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg bestilte en gave til min kærestes fødselsdag. Dagen efter bestillingen var gaven pakket og sendt afsted. Det gik overraskende hurtigt. Fredag kom pakken. Jeg var lidt spændt på om gaven var som den skulle være og den er perfekt. Der er intet at sætte en finger på, så nu kan jeg med ro i sindet pakke gaven ind. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Yoursurprise ☺️

Besvarelse fra YourSurprise
Super tilfreds. Virkelig fine gave og en meget glad modtager. Super hurtig levering.

Besvarelse fra YourSurprise
Helt igennem forfærdelig service.
Bestilte et puslespil og en ballon med personlig billede til min nevøs konfirmation. Man kan ikke bestille en ballon til en bestemt dato, men der står man kan kontakte dem efterfølgende for at ændre datoen for leveringen. Så jeg bestiller og sender dem en mail 2 minutter efter. Jeg får svar dagen efter, men et svar der har absolut intet med ændring af levering at gøre. De svare at min ordre ikke er blevet afsted endnu, men kan forvente levering inden den og den dato.
Så jeg svare tilbage, at jeg skal have leveringsdatoen ændret, jeg spurgte ikke efter hvornår den blev leveret.
Får intet svar, sender igen en ny mail. Får ikke svar. Og har lige modtaget en mail at min ordre er afsendt…
Så nu modtager jeg en ballon mere en 3 uger før tid… så jeg kontakter dem igen, og de vil ikke stå ved deres fejl, hverken sende penge retur eller sende ny bestilling til den rigtigt dato. Ingen form for ønske om at finde en løsning eller tage ansvar.
De give derimod mig skylden, fordi de mail jeg har sendt er uden for deres åbningstider, men de kunne jo bare svare mine mails dagen efter når de åbner igen, de har haft 5 dage til at åbne og svar min mail..
Gør jer selv den tjeneste at køb et andet sted. Det er simpelthen ikke en forretning som er værd at bruge sine penge på.

Besvarelse fra YourSurprise
Efter mange vidt forskellige køb hos YourSurprise har jeg kun masser af ros.
Let tilgængelig hjemmeside og meget grundig guidning.
Det bestilte har altid svaret til min forventning, og kommet som lovet.
Hej
Karin

Besvarelse fra YourSurprise
Bestilte en vinkasse med rødvin og to glas med indgraverede navne. Det blev leveret hurtigere end jeg regnede med, og det ser godt ud.
De har mange gode ting til meget gode priser.