YourSurprise Anmeldelser

5.634

4,0

Bestilte ved yoursurprise.dk og pakken ankom 2 dage før planlagt og ovenikøbet sendt fra udlandet. Den var pakket, så de kunne have tabt den fra en lastbil i fart og indholdet havde klaret det, selv o... Se mere

Meget skuffende leveringstid 😕 På siden stod der 1-3 dage, men i realiteten tog det 14 dage. Jeg endte derfor med at måtte købe en personlig “Velkommen til verden”-gave nr. 2, fordi den første ikke n... Se mere

Jeg har bestilt flere ting hos dem for nylig, har fået uovertruffen kundeservice.. På den første var graveringen ikke så god, de sendte med det samme en ny afsted. På den anden, som var en gave... Se mere

Skulle bruge 30 highball glas med 30 forskellige navne til en fest. Allerede ved de indledende forespørgsler om hvordan jeg bar mig af med at bestille dem var servicen meget fin. Hurtige svar på mine... Se mere

1. Gavebutik

Make people feel special There’s something powerful about making someone feel truly seen. With a gift that says: “I know you. I’m thinking of you.” That moment – when someone smiles, laughs, or gets a little emotional – that’s what we’re here for. Because it’s never just about what you give. It’s about what it means. Since 2005, we’ve been helping people create moments that matter. With personal gifts made with care – designed to leave a lasting impression. Sometimes funny. Sometimes heartfelt. But always thoughtful. Always personal. We believe attention makes all the difference. In how we design, wrap and deliver. Because every detail matters. Every gift is part of a bigger story. Will this make someone feel special? That’s the question we ask ourselves every day. It guides how we think, how we create, and how we grow. Because when someone feels truly special, something beautiful happens: A connection is made.

God

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.634)

Som altid helt perfekt 🤗

4. december 2025

Kære Stine,

Mange tak for din venlige feedback. Vi sætter stor pris på dine hjertevarme ord. Vi er meget glade for, at du kan lide dit personlige gave – det er jo det, vi gør det for.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores webshop igen snart. Vi har sendt en lille takkegave til din e-mailadresse. Alt godt for 2026!

Dårlig billedkvalitet

Bestilte foto magneter ved dette firma da prisen var noget billigere end cewe hvor jeg plejer at bestille.
Billedkvaliteten er dog dårlig, mørke og har genskær. Vil ikke bestille herfra en anden gang

8. januar 2026

Kære Mabband,

Tak for at dele din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at billedkvaliteten på fotomagneterne ikke lever op til dine forventninger, især da du specifikt søgte et godt resultat.

Dårlig billedkvalitet, for mørke udskrifter eller uønskede refleksioner er selvfølgelig ikke acceptabelt. Vi vil meget gerne undersøge dette for dig og se, hvor det er gået galt i produktionsprocessen.

Kan du sende os et billede af de modtagne magneter via vores kundeservice? På den måde kan vi vurdere kvaliteten og sammen med dig finde en passende løsning. Vi vil gerne vise dig, at vi faktisk kan levere den kvalitet, du er vant til.

Endnu en gang undskylder vi ulejligheden.

Susanne - YourSurprise

Alt var bedre end forventet

Alt var bedre end forventet. Konkurrenterne kunne ikke en gang udføre opgaven. Billedet blev afvist. I sagde bare 'ingen problemer' udførte opgaven og sendte produktet af sted i ret god tid. Vildt i er så meget bedre end dem. Går direkte til jer næste gang

Hej Anthony,

Tak for din flotte anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med dit køb og vores service. Det er derfor, vi gør det.

Linda | YourSurprise

Jeg bestilte gaven den 28/12 og den er…

Jeg bestilte gaven den 28/12 og den er stadig ikke kommet

6. januar 2026

Hej Rikke,

Det er ærgerligt, at du endnu ikke har modtaget din pakke.
Har du allerede kontaktet vores kundeservice? Vi hjælper dig gerne :)

Dårlig kvalitet

Jeg købte et par strømper med print af vores hund. Selve printet er pænt, men kvaliteten af strømperne er meget dårlig. De lever slet ikke op til det, der vises på billederne på jeres hjemmeside.
Strømperne har ingen rigtig pasform og minder mest af alt om en pose, hvilket betyder, at de slet ikke sidder på foden og derfor ikke kan bruges.
Da jeg kontaktede jeres kundeservice, blev jeg tilbudt en rabatkode, og fik samtidig at vide, at strømperne ikke kan returneres, da der er tale om et personligt produkt. Det ændrer dog ikke på, at produktet er ubrugeligt og kun egner sig til at blive smidt ud.

12. december 2025

Hej Karina,

Tak fordi du delte din feedback med os. Vi er oprigtigt kede af at høre, at selvom du elskede printet af din hund, levede pasformen og kvaliteten af sokkerne ikke op til dine forventninger.

Vi bestræber os på at sikre, at vores produkter matcher de billeder, der vises på vores hjemmeside, og det er skuffende at høre, at disse føltes ubrugelige for dig. Selvom personlige varer normalt ikke kan returneres, ønsker vi, at hver kunde har et produkt, de rent faktisk kan bruge og nyde.

Vi vil gerne undersøge dette nærmere for at se, om der var en produktionsfejl med dit specifikke par. Kontakt os venligst på kundeservice@yoursurprise.dk med dit ordrenummer og et billede af sokkerne, så vi kan finde en bedre løsning til dig.

YourSurprise Team / Rink

Fantastisk og professionel

Fantastisk og professionel

19. december 2025

Kære Trine,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en professionel og god oplevelse hos YourSurprise. Det er netop det, vi stræber efter hver eneste dag.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe flere personlige overraskelser i fremtiden!

De bedste hilsner,

Susanne - YourSurprise

Jeg har ventet på min ordre

Jeg har ventet på min ordre, siden den 22 december, jeg har kontaktet dem flere gange men de bliver ved med at udsætte min leveringstid, da de ikke vil sende en ny bog og de vil heller ikke give mig pengene retur, samt de lukker chat ned da de ikke vil fuldføre samtalen, dårlig kundeservice.

Hej Chano,

Mine oprigtige undskyldninger for forløbet. Det er absolut ikke meningen, at du siden den 22. december skal vente på din ordre og føle dig ikke hørt af vores kundeservice. Dette er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vil du venligst kontakte os en gang til via klantenservice@yoursurprise.com? Vi vil nemlig meget gerne finde ud af, hvor din ordre er blevet af, og hvorfor der endnu ikke er blevet tilbudt en passende løsning. Vi ser gerne på det med friske øjne for virkelig at håndtere det ordentligt for dig nu.

Venlig hilsen, Grace - YourSurprise

Hurtig levering og fuld tilfreds med…

Hurtig levering og fuld tilfreds med lampen jeg købte. Den blev så sød og flot. Og blev den perfekte gave 🙂. Intet at kunne klage over.

28. november 2025

Hej Katja,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er fuldstændig tilfreds med lampen, og at den blev meget smuk. At vide, at det blev den perfekte gave, er præcis det, vi stræber efter!

Vi håber at overraske dig igen meget snart med en fantastisk gave :)

Venlig hilsen,
Angel | YourSurprise

Fik et virkeligt flot fototæppe

Fik et virkeligt flot fototæppe . Efter kun 4 dage var det i pakkeposten . Blev anbefalet af vores datter. Nu har jeg bestilt et fototæppe til naboen ,hun fik stor lyst til et selv da hun så vores.

Hej Poul,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at læse, at ikke kun du, men også dine naboer vælger Your Surprise! Vi forsøger at få alle vores personlige gaver til vores kunder så hurtigt som muligt, og det er hjertevarmende at høre, at vi bliver anbefalet i nabolaget! Endnu en gang tak!

Vi ønsker dig og din familie et fantastisk 2026 og håber at kunne hjælpe dig med overraskende gaver i det nye år!

Super flot print og rigtig hurtig…

Super flot print og rigtig hurtig levering trods overfyldte julepakkeshops.

Hej Kim,

Budene har virkelig ydet toppræstation denne måned, så det er dejligt at høre, at det lykkedes. Kvalitet og hastighed, også når der er travlt: det er det, vi går efter. Tak for din flotte anmeldelse!

Anne-Louise | YourSurprise

Sindssygt dårlig oplevelse

Selve hjemmesiden er fin, og bestillingsprocessen er nem. Problemet opstår, når noget går galt – for kundeservicen håndterer det virkelig dårligt.

Jeg betalte ekstra for hurtig levering med en klart angivet leveringsperiode (19.–22.). Pakken blev ikke leveret som lovet og blev efterfølgende meldt muligvis tabt. Alligevel blev jeg mødt med svar som “sådan sker der ting i livet”, i stedet for reel hjælp eller ansvar.

Det mest frustrerende er, at man sælger hurtig levering som en ydelse, men efterfølgende forklarer, at datoerne ikke er garanterede. Det fremgår ikke tydeligt ved bestilling, og havde jeg vidst, at den ekstra betaling reelt var uden garanti, havde jeg selvfølgelig ikke valgt den.

På trods af gentagne henvendelser blev jeg ikke refunderet for den ekstra levering, som jeg betalte for, men aldrig modtog.
De sendte pakken igen uden ekstraomkostninger, men dette er kun forventet da den i første omgang ikke blev leveret.
Kommunikationen var langsom, præget af modstridende beskeder og meget lidt forståelse for situationen – særligt problematisk når der er tale om en gave med en fast deadline.

Kort sagt:
Produktidéen er god, men kundeservicen og håndteringen af forsinkelser er under al kritik. Jeg kan desværre ikke anbefale at betale ekstra for hurtig levering her.

Hej Laura,

Tak for din ærlige feedback. Vi beklager oprigtigt, hvordan dette blev håndteret. Det er tydeligt, at vores kommunikation og den måde, vi håndterede din leveringsforsinkelse på, ikke levede op til standarderne.

Selvom vi er glade for, at en erstatning blev sendt, er vi enige i, at dette er det absolutte minimum og ikke adresserer den manglende service vedrørende de forsendelsesomkostninger, du har betalt. Vi værdsætter din feedback om hjemmesiden og produktidéerne, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Angel | YourSurprise

Varen jeg bestilte og købte var 100%…

Varen jeg bestilte og købte var 100% den jeg så på hjemmesiden.
Indpakningen var perfekt og pakken kom presis den dag jeg havde forventet.
Det er nu anden gang jeg har købt en vare hos Yoursurprise og bestemt ikke den sidste gang.
Jeg anbefaler denne shop 150%

20. december 2025

Hej Gina,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din ordre var 100% præcis som du så den på hjemmesiden. Det er også dejligt at vide, at emballagen var perfekt, og at leveringen ankom præcis på den dag, du forventede.

Tak for din loyalitet, vi ser frem til at hjælpe dig med din næste gave :)

Angel | YourSurprise

Manglende ordre og fortørnet kundeservice

Min ordre dukkede aldrig op, og der var ingen registreringer på trackingnummeret. Da jeg kontaktet kundeservice får jeg at vide, at den er returneret igen, fordi jeg ikke har afhentet den, men at de gerne vil gentrykke tingene helt gratis, jeg skal bare betale for levering igen. Det vil jeg ikke, for jeg har jo ikke gjort noget forkert? De må have sat et forkert trackingnummer på pakken eller sendt et forkert til mig, for hvordan skal jeg kunne hente en pakke, PostNord stadig afventer at modtage? Meget skriveri frem og tilbage får jeg endelig kundeservice til at forstå, at jeg ikke vil betale for levering igen, og jeg får meget fornærmede svar fra kundeserviceagenten. Det synes jeg faktisk ikke er i orden. Og "flot" at tilbyde at gentrykke ordren mod jeg betaler fragt igen, alternativt var vel, at I returnerede hele beløbet, og så kunne jeg bestille andetsteds? Desuden underligt I ikke har kontaktet mig, når I har modtaget min ordre retur? Måske man håbede, jeg glemte det, og så var de 7-800kr tjent fremfor tabt.

14. december 2025

Hej Lina,

Åh, det lyder som en række uheldige omstændigheder. Vi beklager!

Vi sender altid en Track & Trace for at undgå overraskelser, men vi forstår, at det er frustrerende, hvis man ikke ved noget som helst.

At vi endnu ikke har taget kontakt angående returneringen, skyldes udelukkende afstanden: vi er i Holland, så det tager lidt tid, før en pakke fra Danmark er tilbage hos os. Så snart den er her, sender vi altid en mail. Vi har absolut ikke til hensigt at beholde penge uden at levere.

Jeg håber, at dine gaver alligevel lever op til forventningerne!

Anne-Louise | YourSurprise

Unikt handlen

1. Fuldtilfredshed.
2. Hurtigt levering.
3. Fornuftigt pris.
4. Stjerner for deres side, man ender med at købe sig fattig i deres store udvalg af forskellige vare. Da de er lækkere og spændende.
Jeg vil anbefale siden til de personer som vil have unikke gaver

Hej Jerry,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du er så tilfreds med vores service.

Gavepapir spild af penge

Helt ærligt, så betaler man for gavepapir, troede sguda at det var pakket ind men nej det var det ikke. Der medfølger 2 ruller papir der så er for små i forhold til det der skal pakkes ind!! Penge direkte ud af vinduet! Der er jeg godt nok skuffet og føler da at man er blevet taget bagi!

19. december 2025

Besvarelse fra YourSurprise

Det er ærgerligt at høre, Jimmi.

Vi beklager oprigtigt, at oplevelsen med gavepapiret ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke vores hensigt, at du skal føle dig snydt.

Normalt leveres gavepapiret som løse ark eller ruller, så det ikke bliver beskadiget under transport, og størrelsen på papiret kan vælges på vores hjemmeside.

Vil du kontakte vores kundeservice og oplyse dit ordrenummer? Så vil vi gerne hjælpe dig med at finde en passende løsning.

Venlig hilsen,
Susanne - YourSurprise

Jeg har kun haft gode oplevelser med…

Jeg har kun haft gode oplevelser med yoursuprice. Har købt 2 gange derfra med et års tid i mellem, her har jeg bla købt baby-bodies, vendespil og sokker med tryk, og begge gange har det hele bare været så fin kvalitet og pakkerne er kommet hurtigt.

Kære Josefine,

mange tak for dine venlige ord!
Vi er begejstrede for at høre, at du har haft så konsekvent positive oplevelser med os gennem årene.

Det er vidunderligt at vide, at du er tilfreds med kvaliteten af vores babybodystock, hukommelsesspil og trykte sokker.

Vi bestræber os på at levere både kvalitet og hurtighed, og vi ser frem til at hjælpe dig med din næste gave!

Alt er fint

Alt er fint - super fin hjemmeside- super fine produkter til prisen - mega hurtig levering - er meget tilfreds med alt

8. december 2025

Besvarelse fra YourSurprise

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt er som ønsket, det sætter vi stor pris på.

Vi håber at kunne overraske dig igen i fremtiden!

Bestille julekalender og underbukser…

Bestilte julekalender og underbukser med billeder, hurtig levering og flotte produkter - kan varmt anbefales.

25. oktober 2025

Hej Rikke,

Det er dejligt at høre, at du er så glad for din personlige adventskalender og underbukser!

Vi ønsker dig masser af (gave)glæde med dine gaver.

Lang leveringstid, dyr levering og medium kvalitet.

Alt for lang leveringstid og leveringspris.
Betalte 70kr. For levering og alligevel var pakken forsinket. – Føler mig direkte snydt, og den nåede ikke frem inden fødselsdagen. jeg fik så en rabatkode på 69 kr. til at bruge til noget andet på siden pga. det, men når man har den oplevelse så vil man jo helst undgå at få det igen. Så der havde jeg foretrukket af få leveringsgebyret udbetalt istedet.
Det var en gave, der skulle være brugt i dag.

13. december 2025

Hi Ini,

We are very sorry to hear that your order did not arrive on time and that this negatively affected your experience, especially since it was meant to be a gift. We completely understand how disappointing that must have been.

The stated delivery times are always an estimate, and unfortunately we are sometimes dependent on the courier service, which can lead to delays. That said, this does not take away from the inconvenience this caused you.

We would like to resolve this properly with you. Please feel free to contact us so that we can offer an appropriate compensation for the inconvenience you experienced.

Kind regards,
Lisa | YourSurprise

En virksomhed helt i top

En virksomhed helt i top. Hurtig levering. Flotte produkter Overskuelig hjemmeside. Jeg har handle flere ting der, tilfreds hver gang.

15. december 2025

Hej Anne Cathrine,

Tak for disse 5 stjerner, det er fantastisk at modtage dem. Denne slags feedback er gang på gang værdifuld for os og giver 100% motivation til at kunne fortsætte med at levere kvalitet i gaver, produktion, leverancer og service.

Vi håber at se dig mange gange igen!

Melanie - YourSurprise