YourSurprise Anmeldelser

5.634

4,0

Bestilte ved yoursurprise.dk og pakken ankom 2 dage før planlagt og ovenikøbet sendt fra udlandet. Den var pakket, så de kunne have tabt den fra en lastbil i fart og indholdet havde klaret det, selv o... Se mere

Meget skuffende leveringstid 😕 På siden stod der 1-3 dage, men i realiteten tog det 14 dage. Jeg endte derfor med at måtte købe en personlig “Velkommen til verden”-gave nr. 2, fordi den første ikke n... Se mere

Jeg har bestilt flere ting hos dem for nylig, har fået uovertruffen kundeservice.. På den første var graveringen ikke så god, de sendte med det samme en ny afsted. På den anden, som var en gave... Se mere

Skulle bruge 30 highball glas med 30 forskellige navne til en fest. Allerede ved de indledende forespørgsler om hvordan jeg bar mig af med at bestille dem var servicen meget fin. Hurtige svar på mine... Se mere

1. Gavebutik

Make people feel special There’s something powerful about making someone feel truly seen. With a gift that says: “I know you. I’m thinking of you.” That moment – when someone smiles, laughs, or gets a little emotional – that’s what we’re here for. Because it’s never just about what you give. It’s about what it means. Since 2005, we’ve been helping people create moments that matter. With personal gifts made with care – designed to leave a lasting impression. Sometimes funny. Sometimes heartfelt. But always thoughtful. Always personal. We believe attention makes all the difference. In how we design, wrap and deliver. Because every detail matters. Every gift is part of a bigger story. Will this make someone feel special? That’s the question we ask ourselves every day. It guides how we think, how we create, and how we grow. Because when someone feels truly special, something beautiful happens: A connection is made.

God

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.634)

948 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Flotte og personlige produkter

Jeg har handlet på denne side adskillige gange og synes det er nogle super fine produkter og en god mulighed for at lave nogle personlige ting med f.eks billeder 😍
Hvis jeg skal komme med en bette negativ ting (mere et godt råd) så ville det være dejligt, hvis der stod på hjemmesiden under produktet (dette tilfælde et fotoalbum) om hvor mange billeder prisen inkluderer, så man ikke får valgt en del ekstra og prisen derved bliver dyrere, når man ikke kan se hvor mange billeder man kan vælge, så evt. Et lille tip til hjemmesiden? 😄

Bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at handle på denne side 😃

24. marts 2026

Hej Teresa,

Det er fantastisk at høre, at du igen har fundet en personlig gave hos os! Vi bliver helt glade for din entusiasme over vores foto-gaver. Og tak for dit gode tip til vores hjemmeside; det kan vi virkelig bruge til at gøre det endnu sjovere at lave et album.

Tak fordi du tænker med, og vi ser allerede frem til din næste bestilling!

Venlig hilsen,

Lisa | YourSurprise

Produkterne virkelig gode

Produkterne virkelig gode. Let at bruge hjemmesiden. Perfekt og hurtig levering

7. marts 2026

Hej Rikke,

Det er virkelig dejligt at læse, at du er så glad for din gave og vores hurtige levering. Vi gør alt for at gøre det så nemt som muligt at lave en personlig gave, så vi er glade for, at det er lykkedes.

God fornøjelse med at give gaven!

Anne-Louise | YourSurprise

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter

11. marts 2026

Hi Stefanie,

How wonderful to hear that you appreciate our products so much! Thank you for the 5 stars and for your compliment about the quality.

We do our best to make every gift special, so it’s great to know that it was well received. I hope you enjoy your purchase very much, and hopefully we’ll see you again at YourSurprise!

Kind regards,
Grace – YourSurprise

Virkelig nemt at bestille og hurtig…

Virkelig nemt at bestille og hurtig levering. Produktet var som man forventet, så intet at klage over der. :)

11. februar 2026

Hej Maria,

Det er fantastisk at læse! Tak for at dele din oplevelse, og vi håber at se dig snart igen i vores webshop for en ny personlig gave. 🥂

Rink - YourSurprise

helt klart anbefale

Jeg har brugt Your surprise en del gange nu, og jeg er fuldt ud tilfreds, hurtigt levering. gode gave ider, og har altid fået det jeg har bestilt.

24. februar 2026

Kære Michela,

mange tak for dine venlige ord. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi håber, du har haft nogle glade øjeblikke med din personlige gave!

Vi ser frem til at se dig igen i vores webshop.
Pia - YourSurprise

Hurtig ekspedition.

Hurtig ekspedition.
Fuld tilfredshed herfra, og ikke sidste gang at vi handler herfra

21. februar 2026

Hej Anette,

Tak for at du har skrevet din anmeldelse.

Jeg håber, at du er tilfreds med din bestilling, og at vi næste gang må byde dig velkommen på vores hjemmeside igen!

Hav en god dag og venlige hilsner,
Evelien
YourSurprise

Flot produkt

Flot produkt, hurtig levering og godt pakket ind

18. februar 2026

Hej Karoline,

Mange tak for de pæne ord! Det glæder os, at du er tilfreds med både produktet og leveringen. Vi håber snart at kunne byde dig velkommen hos YourSurprise igen.

De bedste hilsner,
Klára, YourSurprise

Jeg har handlet der 2 gange og begge…

Jeg har handlet der 2 gange og begge gange fået god service og levering som jeg ønskede det

3. februar 2026

Hej Heidi,

Tak for din loyalitet, Heidi! Det var en fornøjelse at betjene dig igen. Vi ser frem til at se dig næste gang, du har brug for en særlig personlig gave.

~ Klara | YourSurprise

Dårligste oplevelse nogensinde

Bestilte en musikplade med lys i, til min kæreste som valentines gave. Da den ankom satte jeg den op som instrueret, men opdager hurtigt at den er møg beskidt indvendig. Jeg ringer til kundeservice med det samme og kommer igennem til en engelsk talende dame, der forsikrer mig at det bare er en fejl og at hun sender en ny med det samme og at den bliver passet ekstra godt på.
Ik nok med min kæreste ikke fik sin gave på valentinsdagen, nu har jeg fået nummer 2 plade der ligner noget L**t

Jeg vil derfor gerne have mine penge retur og håber det sker uden problemer. Har også billede dokumentation. Virkelig en øv oplevelse og tvivler på jeg nogensinde ville anbefale eller købe fra jeres side igen.

18. februar 2026

Hej Theis,

Det er virkelig ærgerligt at høre, at også den anden lampe ikke er, som du havde forventet. Det er selvfølgelig slet ikke, hvad vi ønsker.

Vil du være venlig at kontakte vores kundeservice? Angiv venligst dit ordrenummer, så vil vi gøre alt for at gøre det godt igen!

Sylvia | Your Surprise

Dårlig service

Regn ikke med de overholder aftale vedr. levering!

13. februar 2026

Hej Sarah,

Tak for din ærlige anmeldelse. Jeg er meget ked af at høre, at vi ikke levede op til dine forventninger vedrørende vores leveringsaftale. Jeg forstår fuldt ud, at når du bestiller en personlig gave, stoler du på, at den ankommer til det lovede tidspunkt.

Jeg vil gerne undersøge dette for dig med det samme for at se, hvad der gik galt med din forsendelse. Jeg vil bede dig kontakte vores kundeserviceteam igen, så vi kan hjælpe dig videre.

Vi værdsætter din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores logistik og kommunikation. Jeg er engageret i at løse dette for dig og sikre, at du er tilfreds med resultatet.

Angel | YourSurprise

Ødelagt ordre

Hurtig levering (5 dage).
Dog var dele af min ordre ødelagt ved modtagelsen, hvilket er ærgeligt og i en sådan grad, man må vurdere at medarbejderen der har pakket ordren ville have opdaget det… øv..
Jeg anbefaler ikke, at handle med virksomheden. Det er en personaliseret gave, hvilket gør det hele endnu værre.

11. februar 2026

Hej Daniel,

Det er virkelig ærgerligt at høre, at din gave ikke blev leveret som ønsket. Vi vil gerne hjælpe dig med at se, hvad vi kan gøre for dig. Vil du sende os et billede og klagen til: customerservice@yoursurprise.com? Derefter vil vi selvfølgelig se, hvad vi kan gøre for dig.

En super nem hjemmeside

En super nem hjemmeside, hvor man kan oprette en personlig gave.
Det bliver ikke sidste gang jeg bruger denne side.

6. februar 2026

Kære Michelle,

Wow, sikke en utrolig dejlig anmeldelse! Mange tak for de 5 stjerner på Trustpilot.

Det er fantastisk at høre, at du kan lide vores hjemmeside, og at det at lave en personlig gave gik godt. Vi ser allerede frem til at hjælpe dig med en særlig gave ved en næste lejlighed!

Susanne - YourSurprise

Hurtig levering og gode produkter

Jeg bestilte søndag eftermiddag og havde produkterne onsdag. Virkelig god og hurtig levering + rigtig fine produkter. Klar anbefaling 😊

4. februar 2026

Hej Simone,

Tak for din flotte anbefaling! Vi er glade for, at bestillingsprocessen og den hurtige levering levede op til dine forventninger.

Kvalitet og hastighed er vores højeste prioritet, så det er dejligt at læse, at det bliver værdsat. Vi ses næste gang! 🥂

Venlig hilsen, Rink - YourSurprise

Meget dårlig kundeservice.

Meget dårlig kundeservice.
Glemte at bruge rabatkode YourSurprise havde sendt. Jeg kontaktede kundeservice med det samme, 5 min efter bestilling(jf deres hjemmeside kan de rette betalingen hvis beløbet ikke er trukket fra kontoen)
Kundeservice oplyser at det ikke er korrekt det de skriver på deres egen hjemmeside, og derfor ikke vil refundere rabatten.

8. februar 2026

Hej Britt,

Tak for din feedback, det er bestemt ikke vores hensigt at give dig den følelse! Selvom vi faktisk ikke kan ændre beløb bagefter, kan vi sammen finde en passende løsning.

Vil du venligst kontakte vores kundeservice igen? Jeg er overbevist om, at vi kan finde en løsning sammen!

Venlig hilsen,

Sylvia | Your Surprise

Super!

Har købt fra dem gennem en del år efterhånden, og har altid været meget tilfreds med de varer jeg har modtaget. Jeg har desuden altid oplevet en hurtig levering.

21. januar 2026

Hej Anna,

mange tak for dine venlige ord! Vi er begejstrede for at høre, at du har været en loyal kunde i mange år, og at du er tilfreds med vores produkter og hurtige levering.

Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Mega fede ting! Hurtig levering.
Hverken første eller sidste gang jeg bestiller herfra🤩

5. februar 2026

Kære Frederikke,

Sikke en dejlig entusiastisk besked! Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. 🤩

"Mega fedt" er præcis den følelse, vi ønsker at give vores kunder, når de pakker deres gave ud. Vi ser det som en stor kompliment, at du siger, at du helt sikkert vil bestille hos os igen; vi ser allerede frem til din næste kreation!

Jeg vil dele dine komplimenter med teamet. Hav det sjovt med dit køb!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk pris, fantastisk produkt, kom før juleaften og var i den grad værdsat. Jeg vil uden tvivl bruge YourSurprise igen til lign gaver/produkter!

24. december 2025

Hi Malou,

Thank you so much for this amazing review! We are happy to hear that you were pleased with your Christmas gift.

We know how important those holiday deadlines are, so we’re glad we could help make your celebration special. And it is the best compliment possible to hear that you will definitely use YourSurprise again for future gifts!

We hope to welcome you back soon :)

Kind regards,
Angel | YourSurprise

Produktet blev leveret lynende hurtig

Produktet blev leveret lynende hurtig. Bestilt onsdag og kunne afhentes lørdag. Da jeg modtager pakken kan jeg se på den personlige del af det, ikke var skrevet som jeg fik vist på skærmen da jeg lagde det i kurven. Skrev til dem og de fandt ud at de havde en fejl i programmet, så de sendte nogle nye til mig, som var rigtige. Igen skete leveringen hurtigt. Og dialogen på mailen gik hurtig, så inden for en uge efter jeg fik leveret det første gang, havde jeg fået tilsendt de nye og rigtige.

18. januar 2026

Kære Jacob,

Mange tak for din udførlige anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi beklager endnu en gang, at personaliseringen ved den første levering ikke var helt korrekt, men vi er utroligt glade for, at vi kunne løse det så hurtigt og smidigt for dig. Dejligt at kommunikationen og den nye levering var som ønsket!

God fornøjelse med gaven, og vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Susanne - YourSurprise

Super fine produkter i god kvalitet

Super fine produkter i god kvalitet, bedre end forventet. Super hurtig levering bestilte søndag og onsdag fik jeg leveret en fin rygsæk med personligt foto. Alt som det skal være.

21. januar 2026

Hej Regina,

Det er virkelig dejligt at læse, at du er så glad for din smukke personlige rygsæk. Vi gør altid vores bedste for at få din unikke gave til dig så hurtigt som muligt, og når vi får en besked som denne, bliver vi ekstra glade! Tak!

Vi håber også at kunne hjælpe dig med mange personlige gaver i år igen!

Venlig hilsen, Sylvia | Your Surprise

Godt produkt

Godt produkt. God kvalitet. Hurtig levering

16. december 2025

Hei Lærke,

Takk for din flotte anmeldelse!

Linda | YourSurprise