Your Home Styling Costa del Sol S.L. Anmeldelser 71

4,8

Vi har haft et FANTASTISK samarbejde med You Home Styling omkring indretningen af vores nye lejlighed, super god kemi, sparring og masser af god energi fra Martin🤩👏🏼😎👌🏼 Alle aftaler overhold... Se mere

Har handlet møbler flere gange hos Yourhomestyling.com. Første gang da vi skulle møblere en helt ny og tom lejlighed. Alt blev leveret og sat op inden vi kom, den perfekte løsning, når man b... Se mere

1. Møbelforretning
  2. Havemøbelforretning

Find us in Centro Nordico, in “Local 8A” next to DESIGNA MALAGA. YHS is all about Interior design. Interior Design is the art and science of enhancing the interior of a building, house or an apartment, to achieve a healthier and more aesthetically pleasing environment for the people using the space. "Turning houses into homes". ​ YHS assists with planning, researching, coordinating, and manages enhancement projects and show flats. ​ YHS offers turn-key Furniture Packages within the Nordic Living style at all price ranges. By working independently, YHS is not confined to only offering furniture from one specific partner, which makes the styling unique, and makes it possible to make the most fitting personalized offers, at the best prices.

4,8

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Martin og hans team

Alle aftaler overholdt, altid hurtige svar og alt var klar til den aftalte tid🤩

Your Home Styling får vores BEDSTE anbefalinger⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11. juli 2025

Mit fly var forsinket og jeg sad og snakkede med en dame og fortalte at jeg skulle ned og bestille køkken til vores nye lejlighed i Miraflores.
Så snakkes vi indretning og der sagde hun at hun brugte Your Home Styling som ejers af Martin der er Dansker.
Det har vi aldrig fortrudt vi har fået den bedste service vi har kunne få alt har fungeret også til tiden.
Vi har fået det skønneste hjem. Tak Martin

17. juli 2025

Besøgte møbelhuset

Besøgte møbelhuset, lidt svært at finde. Man bliver blind af alle de skilte ved hovedvejen, men nok meget spansk. Man fornemmer straks at har de rigtige møbler. De står lidt tæt, men kendte mærkerne. Blev kontaktet af en ung kvinde, som vidste mig lidt rundt. Hun lod mig efterfølgende gå rundt, så jeg kunne få lidt mine egne ideer. Efterfølgende tilbyder hun mig sin profesionelle assistance. Hvor vi sammen vælger de rigtige møbler. De fornemmede hurtig min stil. Da de kendte området godt. Vidste de hvor store møbler jeg skulle vælge. Det hele blev leveret, samlet og sat op, klar til brug. Har i dag et hjem, hvor jeg stolt kan sige Your Home style.

7. november 2024

Fantastisk service

Har fra dag 1 haft en super oplevelse med Martin og hans team. Der har været en super dialog og spændende løsningsforslag hele vejen igennem. Tak for hjælpen
Største anbefalinger fra os
Sonny og Helena

21. november 2024

Har handlet møbler flere gange hos…

Har handlet møbler flere gange hos Yourhomestyling.com.

Første gang da vi skulle møblere en helt ny og tom lejlighed. Alt blev leveret og sat op inden vi kom, den perfekte løsning, når man bor langt væk fra sit "sommerhus". Stor ros her fra.

Efterfølgende har vi fået suppleret op og igen har alt været til vores store tilfredshed.

De har ALTID super god kundeservice, aldrig ballade, vi er så tilfredse.

Stort anbefaling fra os

13. januar 2024

Besvarelse fra Your Home Styling Costa del Sol S.L.

Hej Dorthe. Tusinde tak for den flotte anbefaling. Vi glæder os til at levere endnu mere til dig allerede i denne uge.

Tusinde tak fra hele YHS teamet.

Fantastisk service igen og igen

Fantastisk service igen og igen. Vi opdager en fejl på vores sofa som vi fik leveret for 1 år siden. Ringer til Martin som straks tilbyder at komme ud og kigge på sofaen og de 2 stole det drejer sig om. Martin kører til vores lejlighed kigger på møblerne og siger det skal ordnes på garantien. Hvis ikke producenten retter fejlen så gør your Home styling det. Sådan…. I dag er der så troppet 3 mand op for st hente møblerne og de er som Martin meget serviceminded og venlige. Vi føler os virkelig værdisatte som kunder og vil varmt anbefale dem til alle der ønsker fantastiske møbler. Imponerende service og et overskud af venlighed fra alle i Your Home styling.

6. maj 2022

Besvarelse fra Your Home Styling Costa del Sol S.L.

Hej Henning. Vi sidder her og læser din utrolig flotte review. Tusinde tak for anbefalingen. Vi glæder os til at se dig og M. når I kommer til Spanien næste gang.

De bedste hilsner fra os - Your Home Styling

Super profesionel betjening

Hej Martin
Tak for super behandling og vejledning af dig i forbindelse med indretning af vores ny købte lejlighed i Calahonda. Det er bare blevet fantastisk flot.
Også tak til dine folk som kom og installerede det hele.
Det er sjældent med så god service.
Karsten M

4. maj 2022

Besvarelse fra Your Home Styling Costa del Sol S.L.

Hej Karsten. Jeg sidder her og læser din anbefaling igen og igen og her kommer en tak fra os hos Your Home Styling.

Tak for at være en af vores mange 5-stjernede kunder og venner til YHS familien.

Enestående oplevelse fra start til slut🙂

Vi har netop fået leveret møbler til vores stue/spisestue og har fra start til slut oplevet en udsøgt service. Da vi fortalte om vores ønsker blev vi guidet i at finde det helt rigtige til os. Selve leveringen var uovertruffen. De tog vores store og tunge gamle møbler med helt uden beregning. De nye møbler blev samlet, billeder og lamper hængt op - også alt dette uden beregning.
Har aldrig oplevet en lignende service og engageret personale
Gurli

4. maj 2022

Besvarelse fra Your Home Styling Costa del Sol S.L.

Kæreste Gurli. Det bliver ikke bedre når man skal svare på sådan en flot anbefaling fra dig. Det er SKØNT at vi har kunne hjælpe jer. Glæder mig til at se jer snart igen. Kig forbi lageret som I plejer når I er i området.

Kram fra YHS Teamet

Helt fra start en super oplevelse…

Helt fra start en super oplevelse 👏🏻👏🏻 Vi har fået hjælp ud over det sædvanlige og kan meget varmt anbefale at handle med YHS.

Uanset spørgsmål og tidspunkt, bliver der besvaret 🙏🏻 Vi mødte op i vores lejlighed, hvor YHS havde samlet, opstillet og gjort klar til at vi i fællesskab ophængte og indrettede med Deko..

Havemøblerne var samlet og placeret, Grill indkøbt, leveret og samlet.

Vi var aldrig kommet i mål så smidigt og nemt hvis ikke YHS havde serviceret os på denne fantastiske måde..

Ejeren Martin, kæreste og søn tog imod os en søndag for at overdrage nøglerne og gennemgå for evt. mangler- det kalder vi top service 👏🏻👏🏻

Hvis andre har haft dårlige oplevelser som kan udløse en stjerne i bedømmelse er vi ret sikker på at det ikke YHS som er udfordringen 🤭

30. april 2022

Pas på! Vi har tabt 5.000 euro og står med et halvt køkken, der ligner genbrugsmaterialer!

Vi har valgt Your Home Styling på baggrund af positive anbefalinger på Facebook. Deres første møbeltilbud passede slet ikke ind i vores hjem. Vi gav det et andet forsøg. Martin (ejeren) har arrangeret et møde med sin designer Maria og sin entreprenør Jeppe Mortensen. Mødet tog 2 timer, hvor vi drøftede modifikationer til det første møbeltilbud og muligheder for udskiftning af køkkenet. Der kom aldrig et nyt tilbud på møblerne. Til gengæld fik vi et godt tilbud på et køkken. Vi accepterede. Vi overførte 8000 euro til Jeppe Mortensen til bl.a. køb af nye hvidevarer.
4 måneder efter står vi med et nedrevet køkken. I stedet har vi fået installeret et par billige hylder, der ligner genbrug. Nye hvidevarer blev aldrig bestilt. Til vores spørgsmål om, hvornår køkkenet bliver færdig, svarede de bare: Det ved vi ikke! Martin bakkede straks ud og sagde, at det intet havde med ham at gøre. Og Jeppe Mortensen har vi aldrig hørt fra igen. Han ignorerer alle vores henvendelser.

Hvad skal vi gøre nu? Anmelde denne svindel til politiet? Få fat i “Kontant”? Og til jer derude: Pas på!

18. april 2022

Besvarelse fra Your Home Styling Costa del Sol S.L.

Tak for din anmeldelse på Trustpilot om end den ikke er så positiv.

Vi skal beklage, at du har fået indtrykket af, at den valgte entreprenør til dit projekt, var ansat under Your Home Styling, men som også tidligere beskrevet i vores mailkorrespondancer, er det en anbefalet samarbejdspartner som vi med stor succes har benyttet os af.

Du/I har selv forestået kommunikationen med denne samarbejdspartner over flere måneder og indbetalt penge ud fra en faktura udstedt fra hans firma.
Vi kan ikke kommentere på den konkrete sag, da vi ikke har fuldt kendskab til alle detaljerne.

Hilsen
Your Home Styling

Det bliver 5 stjerner med pil op

Det bliver 5 stjerner med pil op, vi har simpelthen ikke mødt bedre service end den vi har fået af Martin og hans ansatte
Der er så meget styr på tingene at vi kun varmt kan anbefale at handle med dem,
her er overhoved ingen manana alt kører som aftalt.
Mvh Annette & Torben 👍😎☀️🇪🇸

18. september 2021

Hi John.

Thank you for the 5-star rating.

We made a fast deal together and delivered within 7 days.
We are happy that we could help with the outdoor furniture you needed.

See you soon in our new show room when you can travel again.

All the best.

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.. Service er i top og der blev taget hånd om hver en detalje !

1. august 2020

Hej Thomas,

Tusinde tak for de 5 stjerner.
Dejligt vi fik indlevet forventningerne sammen.

De bedste hilsner
Your Home Styling Costa del Sol

Indtil videre et rigtigt godt indtryk

Indtil videre et rigtigt godt indtryk. Vi har ikke fået leveret vores møbler endnu, men god kontakt hele vejen igennem forløbet. Der er blevet lyttet til det vi ville have, og i sidste ende, er der ikke blevet valgt noget vi ikke selv har været henne over.
Der har været god information igennem forløbet.
Vi føler os trygge og er overbevist om at når møblerne skal leveres vil dette være lige så profesionelt som resten.
Kan kun give de bedste anbefalinger herfra.

21. juli 2020

Hej Tina & Steen.

Vi er så glade for at vi nu skal indrette jeres nummer to lejlighed her på Costa del Sol.
Tak for jeres tillid og de 5 stjerner.

Bedste hilsner

Good service

Good service and kind People’s

9. juni 2020

Hi Joan & Jais,

Thank you so much.
We love working together with you and turning your house into a home here at the Costa del Sol.

YHS DREAM TEAM

Kanon behandling man får af Martin

Kanon behandling man får af Martin.
Han sætter hurtigt sig ind i ens situation og finde nogle fede løsninger til den.
5 stjerner her fra.

23. februar 2020

Besvarelse fra Your Home Styling Costa del Sol S.L.

Hej Ronni, tak for dine 5 stjerner.

Det varmer meget med din søde kommentar.
Glæder mig til at finde de sidste småting sammen, samt nogle rigtig gode senge.

Vi ses snart når du kommer på ferie hernede inden din lejlighed står færdig.
Dbh Martin