Har bestilt studiebøger to gange via Youread, og deres levering fungere upåklageligt med hurtig levering (sendte via GLS-Pakkeshop, modtog varen indenfor 2 dage). Deres kontaktservice over emaile... Se mere
Jeg havde bestilt nogle bøger fra Youread som efter 5 dage stadig ikke var kommet. Det viste sig så, at min pakke var bleve snuppet af en anden, da den var blevet leveret ude foran min hoveddør om nat... Se mere
Jeg bestilte en lidt sjælden bog på Youread, som ikke fandtes i alm. bogbutikker. Jeg fik straks en tilbagemelding og bekræftelse på mit køb og tre dage senere blev den afleveret til mig, i velbeskytt... Se mere
Tjekkede priser på pricerunner, kendte ikke youread, men tog alligevel chancen og bestilte en bog, der skulle bruges som julegave, selvom der kun var få dage tilbage inden jul. Der var ingen problemer... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Youread bygger på stolte traditioner, ekspertise og erfaringer fra biblioteks- og boghandlerbranchen. Virksomheden er udsprunget af Harders.dk – den hedengangne Harders Boghandels internetbutik – og Biblioteksmedier A/S, der gennem 50 år har været Danmarks største leverandør af bøger til biblioteker og institutioner, så vi kan garantere vores kunder de optimale indkøbsmuligheder og sikkerhed for en effektiv og hurtig levering.
Energivej 9 - Port 1, 2750, Ballerup, Danmark
- 70 22 44 85
- kundeservice@youread.dk
- youread.dk
Brug ALDRIG denne webshop
Jeg har endnu ikkke modtaget de bøger, jeg bestilte d. 12/12 2013 på trods af mail om, at bøgerne er afsendt. Det har indtil nu været umuligt at komme i kontakt med You Read på telefon og mail - jeg har mailet 3 gange og ringet mindst 10 gange. Værst af alt - de har trukket pengene på min konto, hvilket jo er dybt ulovligt!!!
Så mit gode råd - lad være! Jeg tvivler faktisk på, de eksisterer i virkeligheden.
Totalt uacceptabel kundebehandling
Bestilte 7. december 2013 kl. 17.25 2 bøger - A og B hos Yourread.dk. Modtog ingen ordrekvittering.
Fredag 13. december ligger der kl. 06.45 en pakke fra Youread ved døren. Tilsyneladende bragt af avisbuddet. Normalt fremsender netbutikker en afsendelsesbekræftelse - men ikke Youread.dk.
Viste sig at pakken indeholdt bog A men ikke B. I stedet var fremsendt en norsksproget (?) bog af Knausgaard (her kaldet C ), mens den vedlagte følgeseddel anførte bog A og en helt fjerde bog - her kaldet D.
Begrebet "Goddag-mand-økseskaft" rammer her rent hjem.
Mail afsendt til Youread samme dag (13/12) forblev ubesvaret. Tirsdag 17. december om eftermiddagen, ringede jeg flere gange forgæves kundeservice. Ingen tog telefoner der.
Et tjek afslører, at Youread hverken figurer på Navnebogen eller i Cvr. registeret.
Søgning på adressen - Energivej 9, Ballerup - viser , at eneste firma registreret der, er Biblioteksmedier A/S.
Ved at ringe til dem (her var fin telefonservice), fik jeg oplyst, at Youread er et binavn/datterselskab de har, og fik oplyst det direkte nummer til "direktøren" for Youread, [navn fjernet], der vist "arbejdede hjemmefra" den dag. Leading by example?.
En samtale med ham kan groft koges ned til, at alle problemer skyldtes "overvældende juletravlhed", og at de ville tilsende mig en returlabel til brug ved returnering af den fejlsendte Knausgaard-bog.
Nu her 5. januar - 29 dage efter bestilling har vi hverken modtaget returlabel eller fået betaling retur for den manglende bog (B).
En beklagelse af, at personen, der skulle have haft B i julegave - i stedet måtte nøjes med en Margretheskål - får vi vist aldrig.
Uanset de lave priser - er det endegyldigt sidste gang jeg handler hos Youread. Mage til uprofessionel netbutik skal man lede længe efter. Meget længe.
Ingen ordrekvittering, ingen kundeservice, ingen afsendelsesbekræftelse, ingen sikkerhed for varens levering til rette adresse, betaling der hæves før levering - og ingen lovpligtig faktura (skal sendes pr. mail eller vedlægges varen).
9/1 - opdatering. Har endnu ikke modtaget returlabel til returnering af fejlsendt, norsk !!! Knausgaard bog. Har ej heller modtaget tilbagebetaling vedr. den ikke-leverede bog vi bestilte - og har i øvrigt ikke hørt en lyd fra firmaet.
Biblioteksmedier A/S, som Youread.dk er et skalkeskjul for, er dybt utroværdige. Sådan kan man simpelthen ikke behandle kunder. Sidder med en alvorlig mistanke om, at mange af de positive anmeldelser er "organiseret" af Youread.dk - mange af dem er besynderligt enslydende og klinisk renset for detaljer.
Billig, hurtig og helt tilfredsstillende handel
Kan varmt anbefales - fik bogen et par dage efter bestilling. Er meget tilfreds med både pris og handel.
Ramt af juletravlhed men ok
Jeg bestilte 7 bøger, fik en kvittering og hørte ikke mere fra dem i fem dage. Det var præcis længe nok til, at jeg frygtede, at det var en snydeinternetbutik... Denne frygt blev yderligere forstærket af, at jeg ikke kunne komme igennem til Kundeservice, men blot fik meddelelsen, at der var travlt og de ikke kunne komme til telefonen, men at jeg kunne prøve senere eller skrive en mail. Jeg skrev en mail til dem med beskeden om, at jeg var begyndt at frygte om det var en snydebutik...
Dagen efter modtog jeg en mail om at mine varer var solgt, og at de havde haft super travlt pga julehandlen...
Jeg fik mine varer, og fik dem til en rigtig, rigtig god pris, men det tog lang tid! Har valgt at give dem 4 stjerner alligevel, fordi de fleste butikker var ramt i slut november og start december ;)
Jeg handler også hos dem næste gang igen, hvor jeg forventer en anden leveringstid. Alle butikker kan blive ramt i julen ;)
Lang leveringstid, rod på hjemmeside, udsolgte varer som stadig er tilgængelige for salg
Jeg havde desværre ikke så godt et bekendtskab med Youread. Se overskriften. Dog kan på plus siden fokusere på gratis fragt over 200kr.
Noget langsom levering - til fin pris
Bestilte bøger op mod jul. Nogle dage før leveringen (og nogle dage før jul) besked om at bøgerne kunne leveres før jul - dette lykkedes dog ikke (kan selvfølgelig være Postdanmarks skyld)...
Hurtigt og uden bøvl
Fik min bog tilsendt lynhurtigt efter bestlling - som i øvrigt var supernem og gnidningsfri, ingen klikken sig længere og længere ned og ind og rundt. Bare helt ligetil.
Billige priser, dårlig kundeservice
Bestilte en bog, der havde en leveringstid på 2-6 dage. Jeg tog chancen, og håbede på at den ville komme inden jul. Jeg skulle bruge bogen senest den 19. december. Da jeg ikke hørte noget i et par dage, sendte jeg dem en mail og spurgte om den kunne nå at komme inden den 19. december. De svarede dagen efter, at den var sat i produktion og at de forventede den indenfor et par dage. Jeg svarede så, at jeg gerne ville fortryde mit køb, da jeg så ikke kunne nå at få den. Dette kunne jeg ikke få lov til, på trods af at der 14 dages fortrydelsesret på online handel. Skuffet og sur over dette måtte jeg så bede dem om at ændre leveringsadressen, da den var sat til at leveres på mit arbejde. Da jeg ikke ville være på arbejde fra dne 20 og frem, var de nødt til at ændre leveringsadressen. Trods flere mails og forsøg på at komme i kontakt med dem, fik jeg ikke noget svar. Elendig kundeservice, ikke at svare når kunderne kontakter dem.
Jeg modtog heldigvis min bog den 19. december, men jeg vil bestemt ikke benytte Youread igen - alene pga. den elendige kundeservice.
utroværdig
bestildte en bog d. 10 dec som skulle bruges som julegave, da der var gået 6 dage skrev jeg en mail om den ikke var kommet, fik at vide der var gået nået alt i systemet og de sendte en ny, ventede 3 dage intet skete, snakkede med dem i TLF. lavede aftale til dagen efter, intet hørt, skrev igen, fik et standard svar, og stadig ingen bog, men der er da en ting der har virket pengene er da trukket fra min konto, stadig ingen bog.
Nemt, men for lang leveringstid.
Købte to bøger hvor leveringstiden var 2 til 6 hverdage. Men først efter 8 hverdage var bøgerne ankommet. Den ene bog har fået nogle tryk og ridser som sagtens kunne være undgået hvis man bare pakkede bøgerne en lille smugle bedre ind.
Hurtig ekspedition. Bogen lidt ridset i kanten.
lidt lang leveringstid, men indenfor den lovede periode.
Kan ikke klage over noget, fik mine bøger indenfor den tid de lover, og prisen var god.
Hurtig og nem levering
Bogen kom hurtigt frem til leveringsadressen. Ingen problemer.
Det var nemt og alt fungerede
Nemt at finde det jeg søgte. Leveringen op til jul foregik som lovet.
Hurtig levering, men til en by 10 km væk
Ingen informationer eller kontakt fra Virksomheden.
Som mange andre bestilte jeg den sidste julegave over YouRead.dk og med en besked om, at der ville være levering mellem jul go nytår og kun 2-6 dages leveringstid kunne min ordre godt når komme, hvis ikke lige inden jul så lige efter.
Desværre er pakken ikke nået frem endnu, jeg har heller ikke modtaget en mail om bekæftigelse af ordren og deres mail boks er fuld - så man kan ikke spørge hvornår ordren vil blive behandlet eller afbestille ordren.
Desuden kan jeg se via andre skuffede købere, at de holder ferie helt frem til d. 6 januar - Hvilket jeg IKKE har fået oplyst nogle steder overhovedet.
Beklageligvis en dårlig oplevelse - og der skal virkelig være en fordelagtig prisforskel før jeg har lyst til at bestille bøger hos YouRead.dk igen.
Fungere 99% for leveringen er lidt lang
Jeg bestilte 2 ny udkommende bøger, de skriver 2-6 hverdage levering, og der gik 6 hverdage inden afsendelse + 2 dage til den ankom så der er gået 10 dage med en weekend, det er lidt langt når vi tænker på det er nye som er på lager. Men ellers fungere det.
Ingen god oplevelse her
Youread.dk får flere dårlige anmeldelser på trust pilot for manglende levering og fejlhåndtering af kundeservice. Jeg bestilte 23/12-13, da der på deres side stod, at der blev leveret mellem jul og nytår. Her den 30/12-13 er intet sket, og på hjemmesiden holder de nu lukket mellem den 23/12 og den 6. januar. Deres kundeservice mailboks kan ikke modtage flere e-mails, så det er ikke muligt at annullere ordren ved mail eller telefon.
Ved at se på gamle anmeldelser, er jeg heller ikke den eneste, der har haft den oplevelse. Jeg kommer ikke til at handle der igen.