Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kolf nu 6 weken met de Youha The ins NEXT en ben er zeer tevreden over. Heb ook accessoires besteld van Youha, zoals de flessenwarmer, koeltas met flesjes, droogrek en schoonmaakborstels. Helaas is... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik liep al een tijdje tegen minder melkproductie aan tijdens het kolven en wist niet waar het door kwam. Toevallig kwam ik bij het CB aan de praat met Elles, zij vertelde mij over hun bedrijf en ik mo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle en fantastische service naverkoop! Na een issue met de bluetoothconnectie werd er via Whatsapp gezicht naar de oorzaak. Er werd een passende oplossing geboden. Enorm snelle levering van nieuw... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De flessenwarmer heeft zowel plus- als minpunten. De pluspunten zijn dat hij erg licht is, gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig schoon te maken. De minpunten zijn dat de batterij snel leeg raakt,... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Babyudstyrsbutik
  2. Graviditetsbutik
  3. Producent af medicinsk teknologi

Skrevet af virksomheden

Als betrouwbare schakel binnen de de borstvoedingswereld bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten, professionele klantenservice en ondersteuning in zowel het Nederlands als Engels gericht op de verkoop van borstvoedingsproducten. Youha is jouw partner tijdens je borstvoedingsavontuur! Bij Youha begrijpen we dat het geven van borstvoeding een prachtige, maar uitdagende reis is. Daarom streven we ernaar om dagelijks talloze moeders te ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige Youha-producten. Of je nu een ervaren moeder bent of net begint aan het avontuur van het moederschap, wij zijn er om je te helpen, zelfs in de uitdagende momenten. Met meer dan 15 jaar ervaring is Youha een wereldwijde pionier in de ontwikkeling van borstkolven, moeder- en babyaccessoires. Het is ons doel om slimme, kwalitatieve producten te leveren die door talloze moeders en experts worden omarmd. Youha in de Benelux wil haar missie voortzetten: zoveel mogelijk moeders helpen bij het geven van borstvoeding, net zoals wij zijn geholpen. Wij bieden een compleet assortiment, rechtstreeks verzonden vanuit Nederland naar jouw deur. Onze klantenservice staat voor je klaar, zowel in het Nederlands als Engels. Kies voor Youha en ervaar kwaliteit, gemak, discretie en comfortabel kolven. Reken op Youha, bij elke stap tijdens jouw borstvoedingsreis. Moeders verdienen het beste, en met Youha wordt borstvoeding geven, kolven en deze hele reis een moeiteloze en plezierige ervaring!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg tevreden met het product

Erg tevreden met het product. Kan deze iedereen aanraden. Ook erg tevreden met de snelle service omtrent schade. Binnen dezelfde dag nog reactie en binnen twee dagen het vervangende product ontvangen.

Besvarelse fra Youha B.V.

Bedankt Shiraz, fijn om te lezen dat wij je goed hebben kunnen helpen.

Goede kolf, top service!

Recent een handsfree kolf aangeschaft, super handig als ze wilt multi-tasken tijdens het kolven thuis en op werk. Helaas was 1 van de motors defect, echter customer service heeft mij binnen een dag uit de brand geholpen. Dikke duim omhoog voor deze super service!

21. januar 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Jij ook bedankt voor het prettige contact Michelle. Leuk om te horen dat je prettig gebruik maakt van onze borstkolven, ook tijdens je werk. Ga zo door!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een motortje van de kolf deed het na een paar keer niet meer. Hier contact over gehad met Youha. Hier een vlotte, vriendelijke reactie van gekregen en ze dachten mee in een oplossing en hebben een nieuw motortje opgestuurd

19. januar 2024

Bedankt Ellen.

Heel tevreden

Hele fijne borstkolf, het maakt je leven als nieuwe moeder een heel stuk makkelijker. Fijne klantenservice waar ik snel en goed geholpen werd, zelfs in het weekend

Besvarelse fra Youha B.V.

Super leuk om te horen Margreet, wij helpen je uiteraard graag en geniet nog van onze Youha borstkolf! Fijne dag.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

werkt heel fijn en sluit goed aan

werkt heel fijn en sluit goed aan.

Het enige is als je met app werkt en je hebt een fout getikt van aantal ml. Kan je deze niet meer aanpassen.

Besvarelse fra Youha B.V.

Bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat het goed werkt. Wij nemen je feedback mee wat betreft de My Youha app.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een geweldig product!

In 2021 voor het eerst de borstkolf van Youha gekocht op aanbevelen van een lactatiekundige tijdens een kolfconsult. Wat een geweldig product! Hierdoor veel langer borstvoeding kunnen geven dan dat ik vooraf had gedacht. Na geboorte van mijn zoon in 2023 ook gebruik gemaakt van de voedingsbh's, Youha bewaarzakjes, zoogcompressen. Alles voor een super prijs en de kwaliteit is echt top. 1 keer wat vragen gehad over het gebruik van de kolf en Youha Nederland gaf super snel reactie en service.

8. maj 2023

Besvarelse fra Youha B.V.

Super leuk om te horen en wat fijn om te horen dat je langer borstvoeding hebt kunnen geven dankzij onze Youha borstkolven. Wij staan graag voor je klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede kolf, fijne en goede service

Ik gebruik nu ruim 3 maanden de Youha kolf. Eerst een Medela kolf gehad, maar alsnog een Youha kolf aangeschaft om handsfree te kunnen kolven. Gebruik nu alleen nog maar de Youha kolf omdat dit het meest praktisch is omdat je je handen vrij hebt. Heel tevreden over! Vanaf het begin had ik wel 1 cup welke minimaal lekte, wat steeds erger werd. Twee weken geleden toch besloten om hierover contact op te nemen, eerst nieuwe membranen toegezonden gekregen, wat niet de oplossing bleek te zijn. Daarna nieuwe cups ontvangen waardoor mijn probleem is opgelost. Goede en snelle service, daar kunnen veel bedrijven wat van leren! Dankjewel!

6. februar 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Leuk om te horen Lisanne, onze klanten staan natuurlijk altijd op nummer 1! Geniet nog van je Youha aankopen en super knap dat je al drie maand aan het kolven bent.

Goede klantenservice!

Klantenservice heeft mij goed geholpen en spoedig een nieuw onderdeel opgestuurd voor mijn borstkolf. Heel fijn!

22. januar 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Bedankt Noël, fijn om te horen dat wij je goed hebben kunnen helpen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The customer service is excellent

The customer service is excellent! Quite a few times I’ve had issues with the pump and they responded straight away and sent a new one the next day. I would highly recommend YOUHA products and the company for the great customer experience!

6. februar 2024

Thank you Sophia.

Youha Breast pump

We bought a youha breast pump online @bol.com with an external firm in august 2022. Last month my wife saw that 1 of the pumps was not performing as he should be.
We contacted bol.com since the firm was no longer active on the site. They forwarded us to youha.nl.
I took contact by whatsapp and was answered very politely and fast.
They did a check of the serial numbers and will sent us a new pump the coming days.
Great service!

5. februar 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Thank you Sander, we are happy that you received good help. Have fun with our Youha products.

Læs mere om andre typer anmeldelser.