Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kolf nu 6 weken met de Youha The ins NEXT en ben er zeer tevreden over. Heb ook accessoires besteld van Youha, zoals de flessenwarmer, koeltas met flesjes, droogrek en schoonmaakborstels. Helaas is... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik liep al een tijdje tegen minder melkproductie aan tijdens het kolven en wist niet waar het door kwam. Toevallig kwam ik bij het CB aan de praat met Elles, zij vertelde mij over hun bedrijf en ik mo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle en fantastische service naverkoop! Na een issue met de bluetoothconnectie werd er via Whatsapp gezicht naar de oorzaak. Er werd een passende oplossing geboden. Enorm snelle levering van nieuw... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De flessenwarmer heeft zowel plus- als minpunten. De pluspunten zijn dat hij erg licht is, gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig schoon te maken. De minpunten zijn dat de batterij snel leeg raakt,... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Babyudstyrsbutik
  2. Graviditetsbutik
  3. Producent af medicinsk teknologi

Skrevet af virksomheden

Als betrouwbare schakel binnen de de borstvoedingswereld bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten, professionele klantenservice en ondersteuning in zowel het Nederlands als Engels gericht op de verkoop van borstvoedingsproducten. Youha is jouw partner tijdens je borstvoedingsavontuur! Bij Youha begrijpen we dat het geven van borstvoeding een prachtige, maar uitdagende reis is. Daarom streven we ernaar om dagelijks talloze moeders te ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige Youha-producten. Of je nu een ervaren moeder bent of net begint aan het avontuur van het moederschap, wij zijn er om je te helpen, zelfs in de uitdagende momenten. Met meer dan 15 jaar ervaring is Youha een wereldwijde pionier in de ontwikkeling van borstkolven, moeder- en babyaccessoires. Het is ons doel om slimme, kwalitatieve producten te leveren die door talloze moeders en experts worden omarmd. Youha in de Benelux wil haar missie voortzetten: zoveel mogelijk moeders helpen bij het geven van borstvoeding, net zoals wij zijn geholpen. Wij bieden een compleet assortiment, rechtstreeks verzonden vanuit Nederland naar jouw deur. Onze klantenservice staat voor je klaar, zowel in het Nederlands als Engels. Kies voor Youha en ervaar kwaliteit, gemak, discretie en comfortabel kolven. Reken op Youha, bij elke stap tijdens jouw borstvoedingsreis. Moeders verdienen het beste, en met Youha wordt borstvoeding geven, kolven en deze hele reis een moeiteloze en plezierige ervaring!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Geweldige service!

Geweldige service!
Motor defect, contact gezocht.
Werd meteen een nieuwe naar mij toe verzonden zodat ik niet lang maar enkel hoefde te kolven.
De defecte kolf netjes verzonden en deze is beoordeeld. Geen gekke dingen dus viel binnen de garantie. Ik kan een ieder de Youha aanbevelen ook gezien de vriendelijke klantenservice.

10. maj 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Super bedankt Liz en fijn om te horen dat Youha je goed heeft geholpen en je onze borstkolven kan aanbevelen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

aanrader (zeker bij langere periode voeden en al meerdere kinderen)!

Ik gebruik de kolf nu al enkele maanden sinds de geboorte van onze derde kindje. Op basis van reviews heb ik voor de Youha kolf gekozen, en dit is zeker een goede beslissing geweest.
Wegens omstandigheden kolf ik al weken alle voedingen volledig af, wat een uitdaging is icm drie kinderen, maar zonder een hands free kolf onmogelijk was geweest. Ik kolf terwijl ik de kinderen klaarmaak in de ochtend, de honden uitlaat, in de auto, tijdens het koken noem maar op...

Laatst is een van de motoren kapot gegaan, maar na snelle communicatie hebben ze een nieuwe opgestuurd (in de tussentijd gekolfd met mijn Medela (wel handsfree, maar met snoer aan stopcontact verbonden en kolven buiten het shirt en dit was meteen zo'n terugval in efficiëntie en flexibiliteit).

29. april 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Fijn om te horen dat Youha je goed heeft geholpen tijdens je borstvoeding en je overal kunt kolven met ons product. Wij helpen iedereen graag bij Youha en onze borstkolven staan inderdaad goed aangeschreven, ook door borstvoedingsspecialisten. Nogmaals dank Lys!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service en top kolf!

Ik had vragen voor ik bestelde, snel en vriendelijk antwoord. Heb de youha gen 1 met app besteld, leek war mis met het motertje, en via app contact en dag later meteen nieuwe toegestuurd! Bleek achteraf niks te zijn.. top service en het de kolven ook top! Kan ze elke moeder wel aanraden

26. april 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Hoi Denise, Fijn om te horen dat het Youha product gewoon goed werkten en wij je hebben kunnen helpen. Ga zo door en leuk om te horen dat je onze Youha producten zal aanraden aan (toekomstige) moeders.

Uitstekende klantenservice

Snelle reactie, goede oplossing geboden, helemaal top!

19. april 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Dankje Eline, fijn om te horen dat Youha je heeft kunnen helpen en je helemaal tevreden bent.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I’m very happy with my experience

I’m very happy with my experience. One of my motors was malfunctioning and so they sent me a new one to replace it. It was very professional and prompt service.

29. april 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Thank you for your nice review Nina and thank you for the pleasant contact with our Youha helpdesk.

Blije klant

Echt een top service. Mijn product was kapot gegaan, contact opgezocht met het bedrijf. Heb met ze contact gehad via de whatsapp. Heb een filmpje moeten maken van wat er kapot was. En daarna me gegevens moeten sturen en hebben ze gelijk een nieuw product na me opgestuurd. Heel tevreden over dit bedrijf en de klant vriendelijkheid

23. april 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Fijn om te horen dat wij vanuit Youha je hebben kunnen helpen, hopelijk is alles weer naar wens. Fijn dat je bent komen winkelen bij Youha!

Snelle service!

Bij een probleem met een van de motoren kreeg ik zeer snel feedback van Youha.nl. Uiteindelijk bleek er een onherstelbaar probleem te zijn, de dag nadien had ik echter al een nieuwe motor ontvangen van hen.

19. april 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Bedankt voor je leuke review Marjolein, fijn dat wij je hebben kunnen helpen vanuit de Youha helpdesk.

Fijne service

Fijne service
Ik had de borstkolf gen 1 besteld. Later kwam ik erachter dat deze zonder app functie was. Na contact te hebben gehad met Youha via Instagram en later via whatsapp, heb ik de nieuwe motoren met app functie tegen betaling ontvangen. De andere motoren mocht ik ook houden. Snelle levering. Verder ben ik tevreden over de kolf zelf. Het doet wat het moet doen en makkelijk schoon te maken.

25. april 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Heel erg bedankt voor je leuke reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent over Youha! Succes met de 'My Youha' app.

Aanrader!

Ik heb de Youha gen 2 gekocht en ik ben er zo blij mee. Met twee kinderen heb je gewoon je handen vrij tijdens het kolven, ideaal! Ook het bedrijf zelf is zeer klantvriendelijk en geeft je tips.

26. april 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Super leuk om te horen Sophie, ga zo door en bedankt voor je leuke review over Youha! Wij helpen je graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede hulp vanuit klantenservice, wel wat lange wachttijd

Ik had problemen met de motor die te hard geluid maakte. Na een what’s app gestuurd te hebben naar de klantenservice kreeg ik na 4 dagen reactie met de mogelijkheden die het probleem zouden kunnen oplossen. Het probleem is verholpen. Ik vond het contact prettig het duurde alleen wat lang totdat er contact was.

1. april 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Fijn om te horen dat wij je hebben kunnen helpen, excuus voor het ongemak dat je iets langer hebt moeten wachten. Wij hanteren normaliter een reactie tijd van 1 dag, dus helaas hebben wij daar niet aan kunnen voldoen. Gelukkig kun je weer goed gebruik maken van je Youha producten, veel plezier!

Weer snel geholpen

Weer snel geholpen, heel handig contact via Whatsapp. Super handig als drukke mama ;)

10. april 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Heel erg bedankt Elsanne, bij vragen weet je Youha altijd te vinden. Wij staan graag voor je klaar.

Goede

Goede, vriendelijke en snelle service!

11. april 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Dankje Wendy, fijne dag gewenst namens Youha!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

kapotte motor en contact met helpdesk

Helaas een kapotte motor gehad. Contact opgenomen met de helpdesk. Zij helpen je snel en contact was goed. Er werd meteen een nieuwe motor opgestuurd.
Verder zeer tevreden over de youha gen2. Makkelijk in gebruik.

9. april 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Bedankt dat wij je vanuit Youha hebben kunnen helpen met het oplossen van je vraag bij onze Youha helpdesk. Ook leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de Youha Gen 2, goed bezig!

Fantastische borstkolf

Fantastische borstkolf

Hele fijne en goede producten, altijd netjes en snel geleverd, ik wil niet meer anders!

28. marts 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Bedankt voor je leuke review Daphne! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Youha en haar producten. Ga zo door!

Onderdeel bestelling

Was een onderdeel kapot gevallen van de borstkolf. Heb via de whatsapp een nieuw onderdeel kunnen bemachtigen en snel geleverd.

25. marts 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Gelukkig hebben wij je snel kunnen helpen Fabian. Youha streeft naar een snelle service en levering!

Youha gen 1 met app

Ik heb onlangs de Youha Gen 1 met app aangeschaft. Ik ben erg tevreden over deze kolf. Aangezien wij goed in de gaten moeten houden wat ons zoontje binnenkrijgt qua voeding, ben ik erg afhankelijk van kolven. Dit kolfapparaat is volledig draadloos waardoor ik mijn handen vrij heb. Dat is erg handig, zeker omdat er ook nog een dreumes rond rent in huis. Enkele dagen geleden stopte opeens mijn accu er mee. Deze ging niet meer aan. Via WhatsApp ben ik dezelfde dag nog geholpen en is er een nieuwe accu opgestuurd die ik twee dagen later binnen heb gekregen. Erg fijn contact en er werd accuraat met het probleem om gegaan. Enkelzijdig kolven zou in mijn geval erg veel tijd vergen, dus ik was erg blij met het snelle handelen. Een fijne en goede service!

25. marts 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Gelukkig ben je goed geholpen door onze Youha klantenservice! Ga zo door om jullie zoontje te blijven voeden, wij dragen daar hopelijk in bij. Nogmaals dank voor het prettige contact en deze mooie oplossing.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Youha heeft mij meteen geholpen met…

Youha heeft mij meteen geholpen met mijn defecte kolf. Na enkele berichten werd in meteen geholpen. Heel tevreden van hun service!

21. marts 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Graag gedaan Aisha, vanuit Youha helpen wij je graag.

POD moedermelk collector

Met de Youha Pod moedermelk collector vang ik al het ‘lekkende’ melk op wat ik verlies tijdens het voeden uit de andere borst. Zodra mijn zoontje begint te huilen stop ik de pod al achter de voedingsbh.
Dit is echt winst! Elke dag vul ik nu 1 zakje met borstvoeding voor in de diepvries, zonder dat ik de kolf nog heb aangeraakt!
Wat is dit super! Echt een must om te kopen! (Mits je lekkende borsten hebt)

28. marts 2024

Besvarelse fra Youha B.V.

Super gaaf om te lezen dat onze Youha POD bijdraagt aan het opvangen van je moedermelk. Bedankt voor je positieve review en goed om te lezen dat je iedereen de Youha POD kan aanbevelen (mits je lekkende borsten hebt). Ga zo door!

Læs mere om andre typer anmeldelser.