YouGov Anmeldelser 107.185

4,5

Edit: Efter min anmeldelse her fik jeg faktisk hjælp af support, så jeg har opdateret min anmeldelse. —— Jeg har også mistet adgang til min konto og mine points efter mange år som medlem. Får ikke... Se mere

Kan pludselig ikke logge ind på min konto. Modtager ingen koden når jeg forsøger at logge ind. Har kontaktet supporten flere gange men ikke modtaget noget svar. Jeg havde en del point der nu er gået... Se mere

Har været med i mange år. Fair poin system. Nogen gange for lidt undersøgelser. Køb af gavekort er dejligt da jeg kan bruge det jeg ønsker, istedet for at købe hvad der var i shoppen. Det gjorde det... Se mere

Snyd og bedrag! Havde lavet spørgeskemaer i over en måned og nået næsten 3000 point. Kunne næsten købe et gavekort på 300 kr. Pludselig kan jeg ikke logge ind mere Da jeg skriver til YouGov, sva... Se mere

1. Analyseinstitut

Om YouGov

Get Paid to Share Your Opinions

YouGov is a world-leading public opinion and data company with a global community of over 26 million panel members.

Our research is driven by our members, who share their opinions via YouGov surveys on a huge range of topics to earn points that can be redeemed for cash and gift card rewards.

Being a YouGov member is a great way to earn money online by taking our paid surveys.

Give Your Voice Real Power

It's also a great way to make your voice heard on the issues you care about, as the results of YouGov polls are frequently featured in the media and contribute to research that informs governments, major corporations, and brands on how to make better decisions.

Take Part in World-Class Research

The research we do is widely used because of its accuracy, which is owed to the great diversity of backgrounds found among our members, allowing our surveys to be answered by a representative sample of any given population. Therefore, our polls are extremely reliable in capturing public opinion on a topic, such as a country’s voting intentions, a demographic’s view of a company, or what the world thinks about current affairs and the biggest global news stories.

With YouGov, you get paid to shape the world.

4,5

107 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Manglende adgang til min konto.

Nå det var så bedre at skrive til jer her på Trustpilot end til jeres support, så ved jeg det 🙂
Og mange tak for hurtig respons/hjælp, nu er jeg på igen 🙂
Tak for hjælpen.
"Lige som så mange andre kan jeg se 🤔
Jeg har igennem + 10 år været tilfreds medlem af YouGov panelet.
Når jeg prøver at logge ind kommer der ingen login kode og jeg har skrevet til jeres support mere end fem gange uden respons
Hvad sker der?
(Håber på respons 🙏)"

9. januar 2026

Vi beklager, at du oplever problemer med at logge ind på din konto.

En person fra vores supportteam vil kontakte dig snarest muligt for at hjælpe med at løse dit problem.

Meget dårlig oplevelse

Jeg blev bedt om at lave id på Yougov , så de kunne se jeg var den person , jeg udgav mig for . Det lykkedes ikke, så nu er jeg helt udelukket . Kan ikke engang se mine point . Har skrevet adskillige gange uden resultat. Synes det her er spild af min tid . Troede man hjalp ,ved at være med i div. Undersøgelser . Håber at høre et eller andet 😉

9. januar 2026

Vi er kede af at høre, at du har oplevet et problem.

Nogen fra vores supportteam vil kontakte dig så hurtigt som muligt for at hjælpe med at løse dit problem.

YouGov supportteamet

Jeg kan ikke få adgang til min konto

Jeg kan ikke få adgang til min konto. Når jeg forsøger at logge ind, modtager jeg ikke den kode på mail, som man skal bruge. Jeg har flere gange forsøgt at kontakte YouGov på mail, men de svarer ikke tilbage.

8. januar 2026

Supportteamet fra YouGov

Igen problemer med udstedelse af gavekort

Igen oplever jeg problemer med indløsning af point til gavekort hos Yougov.com. Helt konkret, så indløser jeg point til to gavekort. Begge gavekort har dog den kedelige egenskab at gavekorts koden er den samme på begge gavekort.

For overhovedet at modtage et gavekort, så har jeg været nødsaget til at kontakte Yougov support. Det lykkedes den efter flere dage at udstede et gavekort. Dage senere lykkedes det mig at få udstedt gavekort nummer to, men opdagede at begge gavekort har samme gavekorts nummer.

Når jeg ønsker at anvende et Yougov gavekort, så nytter det ikke at gavekortet er uger eller dagevis undervejs. Det oplyses, at gavekort genereres i løbet af få timer.

For tre uge siden oplevede jeg samme problem. Det lykkedes aldrig Yougov at rette fejlen (fejl besked RE015) og point blev tilbageført til min konto.

Jeg bad Yougov.com give mig besked når jeg igen kunne bruge point, men har ikke hørt fra dem, og gik derfor ud fra, at fejlen var rettet. Fejlen eksisterer fortsat, og jeg sidder nu og venter på at Yougov får udstedt gavekort til mig.

Sidst problemet opstod, så tilbageførte Yougov points fra gavekortene retur til min Yougov konto. Det nytter jo ikke rigtig noget, når jeg igen og igen oplever at det er umuligt at få udstedt gavekort.

Desværre kun én stjerne til Yougov. Jeg opfordrer til at I tager jeg sammen, og rent faktisk får udbedret fejlen. Det er 100% sikkert, at den ikke går væk af sig selv!

--------------------------------------------------------
Er blevet kontaktet af Yougov den 9. januar 2026

Uddrag fra besked:

"Jeg har tjekket dine belønninger, og jeg kan se, at din anden belønning blev sendt til dig den 01/05/2025. Jeg kan se, at du kunne indløse dem til et Power-gavekort samme dag."

Bemærk, at mit problem opstod den 27. december 2025 og først blev løst den 5. januar 2025. Så ja, jeg kunne anvende gavekortene den 5. januar 2026, ni dage efter at mit problem opstod.

Jeg viser jer, at der er en fejl et sted. I stedet for at ignorere fejlen, så få den dog løst til jeres kunders tilfredsstillelse.

27. december 2025

Vi beklager at høre, at du har oplevet et problem.

En person fra vores supportteam vil kontakte dig hurtigst muligt for at hjælpe med at løse dit problem.

Man bliver snydt man bliver tilgrin

Man bliver snydt man bliver tilgrin

3. januar 2026

Hej

Vi beklager, at du oplever et problem. Vores optegnelser viser, at vi har kontaktet dig på et tidligere tidspunkt med nogle spørgsmål for at undersøge sagen nærmere. Vi har dog ikke modtaget svar.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte vores supportteam vha. det følgende link: https://yougov.zendesk.com/hc/da/requests/new

Lukket ude IGEN!

Endnu en gang er jeg blevet låst ude af Yougov. Som de fleste andre, modtager jeg heller ikke nogen kode i forsøget på at logge ind. Dette er nu 2. gang på bare et halvt år at dette er sket.

Yougov, få nu please styr på jeres side. Vi er mange der har tusindvis af point til at stå derinde. :(

1. januar 2026

Kan ikke logge ind

Lige pludselig er jeg logget ud og kan ikke logge ind. Jeg skriver min mail, hvortil de vil sende en kode. Koden kommer imidlertid aldrig. Jeg har anmodet om utallige koder. Det er meget tid, jeg har brugt på spørgeundersøgelser, og hvor jeg nu går ud fra, at jeg har mistet mine point.

25. december 2025

YouGov supportteamet

Kan ikke logge ind Jeg har ellers været…

Kan ikke logge ind Jeg har ellers været glad for Yougov. Men får ikke undersøgelser længere og kan ikke logge ind. Jeg får ingen kode tilsendt. Jeg har skrevet til kundeservice men får intet svar.

Jeg kan nu logge ind igen. Men synes svaret på hvorfor jeg var lukket var underligt

YouGov utfører kontinuerlige automatiserte og menneskelige kvalitetskontroller på panelet vårt og på dataene du deler. Vi gjør dette slik at vi kan representere folkets mening nøyaktig, noe vi vet er viktig for medlemmene våre og for samfunnet. Kontoen din ble oppdaget i en av disse kontrollene og deaktivert. Det er viktig å ta seg tid til å svare på alle spørsmålene nøyaktig.

21. september 2025

Kan ikke logge ind igen

Som tusindvis af andre, kan jeg pludselig ikke logge ind, da jeg ikke modtager koden på mail.
Der bliver hverken svaret på jeres onlineformular eller på telefon.
Det må I se at få styr på nu. Det kan ikke være rigtigt, at jeg og andre ikke kan bruge vores points og besvare spørgeskemaer, som virksomheder betaler for.

Jeg forventer svar snarest muligt.

Opdatering: Efter support kontaktede mig, fik jeg en kode og det virker igen.

8. december 2025

Supportteamet fra YouGov

Manglende adgang og hjælp!

Har tidligere med stor tilfredshed udfyldt spørgeskemaer på YouGov-appen.
Nu hvor jeg så skulle til at indløse mine points blev jeg smidt af og har ikke siden kunnet komme på.
Jeg har forsøgt at søge hjælp ved support, uden held. Træls, når man nu har henvist venner og familie til at deltage, at det så pludselig virker useriøst.

3. december 2025

Så er den gal igen

Så er den gal igen. Nu kan man igen ikke logge ind.
Hjælp!!!

Så er det blevet fikset. Tak for det

11. december 2025

Ingen hjælp til log in

Jeg forsøger, at logge ind på min profil uden held. Har kontaktet support to gange nu, uden svar. Det er rimelig irriterende, specielt når siden plejer at virke okay.

14/12 - Virkelig træls, at I svarer så langsomt og at man ikke ved om I arbejder på sagen.

11. december 2025

Supportteamet fra YouGov

Den dårligst kunde service skal man lede efter længe

Problemet nu til dags, at hvis man skal ændre ens e-mail skal man have fat i selve firmaet. Det gøre man så, menhvor længe skal man venter på at de regeare på ens mail - uger, månede. Enten skal man selv kunne rette ens info eller skal firmaet regearer inden rimlige tid. Tiden her er ikke rimlige!!!!!!!!!
Udateret. Tænke at man helt he ud for at en lille ting. Men tak for det

1. december 2025

YouGov supportteamet

Har altid været tilfreds med yougov.

Har altid været tilfreds med yougov.
I dag prøver jeg gentagne gange at få adgang til min konto uden held. Kan se at flere døjer med det. Har prøvet st få tilsendt min kode flere gange for at komme ind på min konto, men uden held
Ønsker hjælp.
Har sendt på jeres link 2 gange. Om i modtager beskeder ved jeg ikke. Men jeres kode generator virker ikke.

6. december 2025

Vi beklager, at du oplever problemer med at logge ind på din konto.
Vi har forsøgt at kontakte dig med nogle spørgsmål vedrørende dit problem. Du bedes kontakte os vha. det nedenstående link:

Supportteamet fra YouGov

Manglende adgang og mangelfuld kundeservice

Jeg kan ikke længere få adgang til min konto. Det skete for en par uger siden.
Når jeg prøver at logge ind, kommer mailen med koden fra Jer aldrig. Jeg modtager heller ikke længere invitation til undersøgelser.
Hvad sker der lige? To henvendelser (23/11 og igen 30/11)til kundeservice har ikke givet noget svar. Det er meget frusterende og helt enkelt dårlig kundeservice.
Som det ser ud nu, så har jeg mistet mine optjente point.

23. november 2025

Ingen kontakt til support

Har nu i en måned forsøgt at få adgang til min konto. Har skrevet til support adskillige gange, men får kun et tysk autosvar. Det er mega frustrerende især når der står rigtig mange point på min konto!
Det virker temmelig uprofessionelt at i ikke gider at svare jeres panelmedlemmer. Jeg kan se der er flere som oplever dette, så jeg tænker der er noget galt med jeres system!

1. november 2025

YouGov supportteamet

Hvorfor hjælper I ikke jeres medlemmer når de rækker ud for hjælp?

Opdatering, har efterfølgende fået hjælp, men tankevækkende at min mail til Yougov kundeservice, ikkemedførte action. Der skulle en anmeldelse på Trustpilot til (+ 1 stjerne). Jeg har igennem + 10 år været tilfreds medlem af YouGov panelet. Men for nogle uger siden, kunne jeg ikke længere komme ind på min konto. Jeg modtager heller ikke længere invitation til undersøgelser. Hvad sker der? Jeg har skrevet til support den 17/11 men modtager kun en autosvar (på tysk, med link der ikke virker). Det meget frusterende og helt enkelt dårlig kundeservice. Hvorfor svarer I ikke på henvendelser og hjælper jeres medlemmer?

27. november 2025

Supportteamet fra YouGov

Jeg har ikke længere adgang til min…

Jeg har ikke længere adgang til min konto, der er næsten 5000 point optjent. To henvendelser til kundeservice har ikke givet noget svar.
Som det ser ud nu så har jeg arbejdet gratis for dette åbenbart svindelfirma.

25. november 2025

Aktiv igen

Så er min konto åbnet igen. Mine 4700 points er intakte. Jeg håber, det varer ved.

18. november 2025

Hei,

Vi beklager å høre at du har opplevd et problem.

Noen fra supportteamet vårt vil kontakte deg så snart som mulig for å hjelpe deg med å løse problemet.

Med vennlig hilsen,
YouGov-supportteamet