Jeg er fortørnet over at når man skriver til dem, 4 mail på 10 dage, og intet høre tilbage, det er godt nok en dårlig kundeservice. Order 41529115
XXL Sports & Outdoor
Har købt vare hos XXL. Får ingen order bekræftigelse, ønsker at retunere varen da størrelsen er forkert. Der findes ingen tlf # at kontakte XXL på og selv om man skriver til deres kundeservice får... Se mere
Var temmelig skeptisk efter at have læst anmeldelserne her på trustpilot. Men bestilte et Garmin golf ur søndag aften på trods. Modtog bekræftelse med det samme og fik god kommunikation omkring lever... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
XXL er Nordens største sportskæde og nu åbner vi vores danske afdeling – XXL All Sports United Danmark! Nu vil vi være ét Norden. Med online salg i Danmark får vi fordele af indkøb på tværs af alle landegrænser. Alle vores kunder får således fordelene af de laveste priser på kendte mærkevarer. Vores koncept er enkelt: Stort udvalg, kendte mærkevarer og altid Xtra Xtra Lave priser! – Og det hele er online!
Danmark
- xxl.dk
Andre kiggede også på
Jeg købte en hjelm og i skal have ros…
Jeg købte en hjelm og i skal have ros for jeres hurtige levering.
Der stod at i ville trække pengene fra min konto, når jeg havde fået min vare. I har stadig ikke trukket pengene, men har istedet sendt mig et girokort med en rykker på. Hvorfor skal jeg betale en rykker på 150 kr når i bare kunne have trukket pengene fra min konto eller sendt mig en regning jeg kunne betale. Det er sgu dårlig stil. Jeg har efterfølgende prøvet at kontakte jer, men man kan ikke ringe til jer, så jeg skrev en mail i tirsdags og har stadig ikke fået svar her torsdag. Hvordan skal jeg kunne anbefale andre at handle hos jer..??
BONDEFANGERI må være overskriften til…
BONDEFANGERI må være overskriften til denne anmeldelse. De har valgt at arbejde sammen med et firma kaldet Klarna som er en slags afbetalingsfirma der tager 22,7% i renter årligt! Jeg anede ikke engang jeg har valgt og betale igennem det og nu har de oprettet en konto til mig med fakturagebyr osv. Jeg syntes det er usmageligt at samarbejde med sådan et firma og at det ikke fremgår tydeligere når man vælger betalingsmetode. Har været SÅ glad for XXL førhen men det er helt slut nu og denne behandling bliver delt til alle jeg snakker med. Skuffet XXL.

Besvarelse fra XXL Sports & Outdoor
Første gang jeg har handlet her
Første gang jeg har handlet her, og jeg er super tilfreds med mine vare :) Det tog en lille uge for pakken at nå frem, og det havde selvfølgelig været rart hvis den var kommet lidt hurtigere. Men jeg handler bestemt gerne her igen, for varene er super fine og i fin kvalitet :)
Fremragende priser bedre end golf i UK.
Fremragende priser bedre end golf i UK.
god service fra kundeservice.
super levering.
mvh Jesper Jacobsen
Super tilfreds
Jeg fik min vare til tiden, og blev holdt opdateret løbende. 5 stjerne herfra!
Fantastisk service fra venlige…
Fantastisk service fra venlige medarbejdere, gode vare og masser af tilbud. Er der problemer så er deres medarbejdere hurtige til at løse problemet og hjælpe dig videre. Har kun positivt at sige om dem!
manglende penge retur
Jeg har i en del måneder ventet på at få penge retur for skøjter, som er ombyttet to gange, men uden at de kunne ordnes. Jeg har endnu ikke fået alle mine penge retur, da jeg skal betale 50kr i gebyr?? Så beder de om at se min meddeles fra banken, hvorpå gebyret er trukket. Det er sendt til dem, men jeg venter stadig. Så absolut ikke anbefalesesværdig.
XXL opkræver merpris for deres vare !! 0 stjerner
XXL får 00 stjerne 😳
XXL sælger varen til en pris på deres hjemmeside, når man har modtaget og købsbeløbet er trukket fra ens konto - og varen vel og mærke er brugt, så melder de tilbage at der er sket en fejl på hjemmesiden og skoene i virkeligheden koster meget mere end hvad de er reklameret til.
Fx et par sko til 119,95 kr skal nu koste 1195,95 kr !
Som et plaster på såret tilbyder de, at ut kan købe skoene for 799kr hvilket et uacceptabelt !
De forlanger skoene retuneres i brugt stand og ut selv skal fagre dem til returstedet.
Jeg handler aldrig mere hos XXL.
Kan ikke anbefale denne hjemmeside da man risikere, at bliver opkrævet en merpris for varen. !!!
Mvh Christina Huebert Odense
Hvis XXL er velkommen til at kontakte mig igen.
Billige priser og hurtig levering
God information omkring produkter og nem hjemmeside at navigere rundt i - Vil klart handle her igen.
Der er ikke meget at sige her, hurtig levering og ingen problemer. Bestilte mit ur tirsdag eftermiddag og kunne hente det i swipbox torsdag middag.
Dårlig oplevelse endte utrolig godt ❤💙
Xxl er nok de mest ærlige og kompetente, jeg længe har handlet med.
Havde en utrolig dårlig oplevelse. 23 dage vente tid, modtog en kajak med bule i .
Efter lidt skriven frem og tilbage, endte de med af lade mig beholde den kajak med bule, sende en NY samt 200 kr retur og 300 kr gavekort. Jeg er mega tilfreds, og synes de handlede utrolig godt på, situationen. På trods af jeg var skeptisk og ret sur. Endte det med at være super cool
Lækre billige produkter i god kvalitet
Lækre billige produkter i god kvalitet. Lynhurtigt levering!
Køber bestemt herfra igen!
Super vare
Super vare, lav pris og hurtig levering. Er fuldt ud tilfreds
Meget hurtig levering
Jeg har sjældent oplevet så god service. Bestilte søndag eftermiddag og modtog allerede mandag. Produktet levede helt op til min forventning så det er bestemt ikke sidste gang jeg kunne finde på at købe her.
Har bestilt fra xxl.dk 2 gange
Har bestilt fra xxl.dk 2 gange, har begge gange modtaget min vare inden for 24 timer, virkelig nice. Har været tilfreds med begge mine varer, så det er bare mega dejligt. Kan varmt anbefale xxl.dk
Bestilte en Bergans skaljakke.Super…
Bestilte en Bergans skaljakke.Super hurtig levering 👍
Ikke noget at klage over
Stort udvalg og billige priser. Nem bestilling og betaling. Leveringstid også i orden.
Jeg bestilte mine varer efter kl 12
Jeg bestilte mine varer efter kl 12, og havde dem alligevel dagen efter.
Fin information via mail I tilfælde af varen skulle retur.
Varer bortkommet og ingen information
Efter ikke have hørt noget fra XXL-sport 7 dage (5 hverdage) efter min bestilling var modtaget skrev jeg til dem, hvor jeg så på 8 dagen modtager en mail fra dem om at min pakke er bortkommet i Sverige, hvad det så end skal betyde, og at de varer jeg har bestilt enten er udgået eller har "ingen leveringsdato"... Simpelhent ikke godt nok! Den ene-stjerne skal de have for at spørge om jeg evt. ville have pengene refunderet, øøøhh jo tak!
Har handlet hos XXL før, hvor det gik problemfrit, men det her blev så sidste gang jeg handlede hos dem.
- Mads
Hurtig levering og stærk pris
Bestilte en vare onsdag aften sent der blev leveret i pakkeboks fredag formiddag, og endda væsentlig billigere end andre forhandlere.