XP Digital /Suppliers et firma med rigtig gode priser. Sælger Johhny Hansen er altid behjælpelig - giver en god service, meget hjælpsom. Hvis de ikke har varen - kan der altid findes løsninger på... Se mere
XP Digital A/S får fire stjerner herfra. Altid fin service, flinke mennesker, der kontakter en efter aftale. Vi fik en optimeret print-aftale som bedre passede vores behov, så tak herfra til Michae... Se mere
Vi har brugt XP Dagital i lang tid men har for nyligt skiftet til et andet firma, da vi havde utrolig meget besvær med dem. De prøvede at sælge os en strimmelregner til overpris og ville ikke tage den... Se mere
XP Digital er et firma som jeg varmt kan anbefale. Især vores konsulent Anne Marie Lassen har ydet en personlig og engageret service, som man sjældent oplever. Hun er helt unik i hendes kontakt og får... Se mere
Itento, leverer udover software og printudstyr også kontorartikler til virksomheder over hele landet. Vi samarbejder med markedets største producenter og leverandører af kontorprodukter. Med over 100.000 varer kan vi altid hjælpe dig med at finde det du søger! Som kunde hos Itento får du tilknyttet en personlig rådgiver, som vejleder dig omkring valg af produkter uanset om det er kontorartikler, logoprodukter, emballage eller andet i vores store sortiment. Vi kan tilpasse alle produkterne efter dine behov, hvorefter du nemt kan genbestille dine varer i webshoppen. Vi leverer høj service, kvalitet og sikkerhed. Vi tilbyder bl.a. livsgaranti på en lang række af vores tonere. For os er den personlige relation vigtig. Det er faktisk vores varemærke. Derfor har du som kunde altid én fast konsulent, som kender dig og din virksomheds behov og rutinertento
Lyskær 8A, 2730, Herlev, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Altid god behandling og varerne kommer som regel allerede dagen efter.
TOP STJERNER TIL XP-DIGITAL.
Det er sådan set første gang vi bruger XP-DIGITAL som vores leverandør. Vi købte patroner og garderobeskab og
Vi har ikke andet fået den bedste service fra Anne-Marie Lassen. Hun levere det bedste priser og bedst mulighed for os. Vi er så imponerende over hvor hurtigt XP-DIGITAL kan levere varen ud.
Kan varmt anbefales herfra.
De bedste hilsner fra
Teamet Tandlægerne no.68
Fantastisk service og fremragende konsulent
Vi har dels valgt XP Digital pga vor salgskonsulent, hun er nok den bedste sælger jeg har kendt til dato af kontorartikler mm. Hun er udadvendt og service minded ud over det sædvanlige. Men XP Digital gør det også godt. Så vi kan varmt anbefale XP til andre :)
Konsulenten yder en rigtig god service. Fik instruktion til hjemmesiden. Har lettet min hverdag ved bestilling af kontor- og andre artikler
Fremragende service.
Nine Krog ved altid lige hvad vi skal bruge, og priserne er altid konkurrencedygtige.
Jeg har handlet hos, og med, Nine i mange år, og ved præcis hvilken service hun står for - nemlig den bedste.
XP Digital er nu vores faste leverandør.
Anne-Marie giver os altid en fantastiske service! Og er god til at følge op.
Os en stor ros til Jesper for at altid hjælpe os!!
Det sætter vi kæmpe pris på!
Hvad skulle vi dog gøre uden disse 2 mennesker !
Vi har nu haft XP Digital som leverandør af toner og diverse IT udstyr igennem en årrække, og kan kun sige, at vi er meget tilfredse med vores samarbejde.
XP Digital udmærker sig på en fantastisk personlig og nærværende service, hurtig levering og konkurrencedygtige priser.
Efter vi har installeret deres software, som kan aflæse hvornår vi har brug for toner, ligger vi aldrig inde med for meget toner, og de leverer altid til tiden.
De varmeste anbefalinger herfra.
Stig Nielsen
Direktør
Copenhagen Star Hotel
Copenhagen Mercur Hotel
Super service af Anne Marie. God til at følge op på ens ordre.
Vi er super tilfreds med Anne-Marie som konsulent, meget venlig og service er i top
Altid hurtig respons når jeg handler hos Anne Marie Lassen samt sød og betænksom service. Jeg vil klart anbefale hende til alle.
Altid god og hurtig service fra Anne Marie Lassen. Handler kun med hende og anbefaler hende tit til andre firmaer.
XP Digital A/S får fem stjerner herfra.
Altid super god service, flinke mennesker, der kontakter en efter aftale.
Der gøres helt sikkert det bedste for at man som kunde føler sig "som-noget-særligt".
Især Winnie Jensen, hun er fremragende til kundekontakt, altid smilende og venlig.
Altid god service - kontakter os, når der er gode tilbud på varer, vi sædvanligvis køber.
Nem og intuitiv
XP digital har en nem og intuitiv hjemmeside, produkter er nemme at finde. Ved personlig kontakt er der en fremragende respons, konsultenterne er til for vores skyld og ikke omvendt.
Hurtigt og god service.
Anne Marie Larsen
Dygtig og behaglig konsulent.
Jeg havde en utrolig god oplevelse med XP digital.
Jeg blev guidet igennem hjemmesiden af Johnny, som var utrolig dygtig til at lytte til mine ønsker og efterfølgende fulgt op på leveringen. Det er rigtig fedt når tingene bare spiller.
Jeg fik leveret alle varene dagen efter, hvilket overraskede mig utrolig meget, det er så fedt med hurtig service. Derudover fulgte der en bøtte bolsjer med, hvilket var et stort hit på kontoret!
Det er ikke sidste gang vi bestiller vores kontor artikler fra XP digital.
Jeg får altid god service af min kontaktperson Karen Gammeljord-Henriksen, leveringen er i top..