Itento Anmeldelser

3,6

XP Digital /Suppliers et firma med rigtig gode priser. Sælger Johhny Hansen er altid behjælpelig - giver en god service, meget hjælpsom. Hvis de ikke har varen - kan der altid findes løsninger på... Se mere

XP Digital A/S får fire stjerner herfra. Altid fin service, flinke mennesker, der kontakter en efter aftale. Vi fik en optimeret print-aftale som bedre passede vores behov, så tak herfra til Michae... Se mere

Vi har brugt XP Dagital i lang tid men har for nyligt skiftet til et andet firma, da vi havde utrolig meget besvær med dem. De prøvede at sælge os en strimmelregner til overpris og ville ikke tage den... Se mere

XP Digital er et firma som jeg varmt kan anbefale. Især vores konsulent Anne Marie Lassen har ydet en personlig og engageret service, som man sjældent oplever. Hun er helt unik i hendes kontakt og får... Se mere

1. Leverandør af printerudstyr
  2. Leverandør af kontorudstyr
  3. Softwareleverandør
  4. Engrossalg af kontorartikler

Itento, leverer udover software og printudstyr også kontorartikler til virksomheder over hele landet. Vi samarbejder med markedets største producenter og leverandører af kontorprodukter. Med over 100.000 varer kan vi altid hjælpe dig med at finde det du søger! Som kunde hos Itento får du tilknyttet en personlig rådgiver, som vejleder dig omkring valg af produkter uanset om det er kontorartikler, logoprodukter, emballage eller andet i vores store sortiment. Vi kan tilpasse alle produkterne efter dine behov, hvorefter du nemt kan genbestille dine varer i webshoppen. Vi leverer høj service, kvalitet og sikkerhed. Vi tilbyder bl.a. livsgaranti på en lang række af vores tonere. For os er den personlige relation vigtig. Det er faktisk vores varemærke. Derfor har du som kunde altid én fast konsulent, som kender dig og din virksomheds behov og rutinertento

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk kundeoplevelse!!

Igen igen slår Oliver til! Han er altid klar ved telefonen med en hjælpende hånd! Jeg kan klart anbefale at gøre brug af XP Digital, overskuelige priser og fantastisk kundeservice! Oliver har styr produktsortimentet og viser klart overskud ved tvivlspørgsmål til hvad jeg har brug for i vores virksomhed :)

11. april 2019

Hej Mads

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er super glade for, at du er tilfreds med vores service :)
Rigtig god dag

- Tina, XP Digital

Kan varmt anbefale XP Digital og deres…

Kan varmt anbefale XP Digital og deres konsulent Robert Emborg.
Robert fik hurtigt afdækket vores behov og fandt nogle løsninger, som vi ikke var klar over fandtes - god professionel rådgivning og god service.
Vi endte både med en printerløsning som dækkede vores behov, og fik yderligere bl.a. nogle nye markedsføringsprodukter til vores showroom, som har højnet niveauet af vores udstilling markant og til fornuftige priser som i høj grad står mål med opgraderingen.
Absolut en fin oplevelse

11. april 2019

Hej Niels

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 flotte stjerner!
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

- Tina, XP Digital

kan varmt anbefale Xp digital.

kan varmt anbefale Xp digital.
Meget søde og kundevenlige konsulenter.
Altid gode priser og varene kommer hurtigt
5 stjerner herfra

10. april 2019

Hej Mie

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service og levering :)

Rigtig god dag.

- Tina, XP Digital

Jeg kan varm anbefale XP Digital for…

Jeg kan varm anbefale XP Digital for deres meget professionelle håndtering af vores firmas behov for nye printere. Robert kom forbi og forklarede mulighederne på en reel og meget behagelig måde (ikke disse irriterende pushy sælger-tricks). Og da vi havde besluttet os mht. nye printere, gik tingene hurtig og effektiv, incl. fjernelsen af de gamle printere. Så ikke andet end stor ros herfra :)

10. april 2019

Hej Ingrid

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner!
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service og levering, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering - og god service fra Johnny

Hej Torben

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner!
Vi er glade for, at vi kan levere god service og hurtig levering.

- Tina, XP Digital

Super god oplevelse hver gang

Super god oplevelse hver gang. Hurtig levering og vildt god service. Vil til hver en tid anbefale XP Digital og Johnny. 5 stjerner med pil opad herfra.

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at alt er som det skal være og at Johnny gør et godt stykke arbejde - det skal vi nok sørge for at fortælle videre.

- Tina, XP Digital

Arbejder sammen med Johnny Hansen i det…

Arbejder sammen med Johnny Hansen i det daglige samarbejde med XP Digital. Altid glad og imødekommende. Kan klart anbefales

Hej Hans-Henrik

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner - det sætter vi stor pris på.

- Tina, XP Digital

Har fået en fantastisk hjælp af Oliver…

Har fået en fantastisk hjælp af Oliver :-)

5. april 2019

Hej Mie

Tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at alt er som det skal være og at Oliver gør et godt stykke arbejde - det skal vi nok sørge for at fortælle videre.

FANTASTISK GOD SERVICE

FANTASTISK GOD SERVICE

Når man er i kontakt med XP-Degital, får man en utrolig god betjening. Min kontaktperson Oliver Stuugaard Jensen, er en utrolig kompetent medarbejder.
Han er altid utrolig hjælpsom, og der er ikke noget der hedder, det kan vi ikke...

5. april 2019

Hej Lotte

-Tina, XP Digital

Hurtig og fantastisk service

Hurtig og fantastisk service, kan varmt anbefales.

3. april 2019

Hej Steffen

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner!
Vi er glade for, at vi kan levere god service og hurtig levering.

- Tina, XP Digital

Kan kun give mine varmeste anbefalinger…

Fantastisk samarbejdspartner!
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til XP Digital, de håndtere ordre lynhurtigt og man modtager indenfor meget få dage, forsvarligt pakket.
Johnny Hansen er en skøn samarbejdspartner der besvarer hver mail og opkald med smil på læben, positivitet, hurtig og informativ.
Super tilfredsstillende alt i alt!

3. marts 2019

Hej Rikke

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner!

- Tina, XP Digital

FANTASTISK service hos XP Digital.

FANTASTISK service hos XP Digital.

Med den samme kontaktperson ved telefon- eller mail henvendelser, er man i gode hænder.

Johnny Hansen, min livline hos XP Digital, svarer mails næsten før jeg har trykket "send". Og altid med "det har vi lige her", eller "jeg vender tilbage asap". Det kan ikke blive bedre.

Priserne er ca. 60 % billigere end L....

Så spar nogle penge for din virksomhed; ring til Johnny Hansen,
43240253. Du bliver ikke skuffet!

23. januar 2019