XP Digital /Suppliers et firma med rigtig gode priser. Sælger Johhny Hansen er altid behjælpelig - giver en god service, meget hjælpsom. Hvis de ikke har varen - kan der altid findes løsninger på... Se mere
XP Digital A/S får fire stjerner herfra. Altid fin service, flinke mennesker, der kontakter en efter aftale. Vi fik en optimeret print-aftale som bedre passede vores behov, så tak herfra til Michae... Se mere
XP Digital er et firma som jeg varmt kan anbefale. Især vores konsulent Anne Marie Lassen har ydet en personlig og engageret service, som man sjældent oplever. Hun er helt unik i hendes kontakt og får... Se mere
Itento, leverer udover software og printudstyr også kontorartikler til virksomheder over hele landet. Vi samarbejder med markedets største producenter og leverandører af kontorprodukter. Med over 100.000 varer kan vi altid hjælpe dig med at finde det du søger! Som kunde hos Itento får du tilknyttet en personlig rådgiver, som vejleder dig omkring valg af produkter uanset om det er kontorartikler, logoprodukter, emballage eller andet i vores store sortiment. Vi kan tilpasse alle produkterne efter dine behov, hvorefter du nemt kan genbestille dine varer i webshoppen. Vi leverer høj service, kvalitet og sikkerhed. Vi tilbyder bl.a. livsgaranti på en lang række af vores tonere. For os er den personlige relation vigtig. Det er faktisk vores varemærke. Derfor har du som kunde altid én fast konsulent, som kender dig og din virksomheds behov og rutinertento
Lyskær 8A, 2730, Herlev, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super service fra jer, har jeg brug for hurtig hjælp, så ringer jeg til Johnny Hansen
XP Digital leverer til tiden. Der er ligeledes god opfølgning, så man ikke behøver at bekymre sig om, at løbe tør for varen.
Geertsen A/S - Annette
Jeg kan på det varmeste anbefale XP Digital. fra først opkald er vi blevet behandler med en stor service. Johnny Hansen er altid klar til at hjælpe og finde den løsning der passer bedst til HumanizeR selvom vi sidder på 4 lokationer.
Alle man taler med er imødekommende og utrolig serviceminded.
Jeg er en meget glad kunde:-)
XP Digital & og især Johnny Hansen yder en 1 st. klasse service..
Hurtig levering m.m.
Johnny er altid klar til at hjælpe.
Kan klart anbefales herfra
XP Digital er vores leverandør af alle kontorartikler og snart også marketingmaterialer med logo på. Serviceniveauet er højt og Simon har altid et "smil i stemmen". Kan varmt anbefales
Rigtig god virksomhed med god service og hurtig levering

Besvarelse fra Itento
Har handlet der ofte og fået en rigtig god behandling

Besvarelse fra Itento
Johnny giver altid den bedste service !
han er altid til hjælp!

Besvarelse fra Itento
Altid god service hos vores konsulent Johnny Hansen, samt gode priser og leveringstider. Intet at klage over på nogen måder, så alle gode anbefalinger her fra.

Besvarelse fra Itento
De er altid parate til at hjælpe og finde på gode alternativer.
Fra bestilling til levering foregår hurtigt.

Besvarelse fra Itento
Super service og hurtig levering og så fik jeg Halloween slik :-)

Besvarelse fra Itento
Super god service og altid hurtig levering og opfølgning

Besvarelse fra Itento
Kan på det varmeste anbefale XP Digital. Der ydes altid rigtig god service og de gør alt for at hjælpe dig med at finde lige præcis det du har brug for.

Besvarelse fra Itento
God kundeservice og gode produkter.
Dog irriterende at varerne sendes over flere omgange.

Brug dem aldrig.
De "rullede" vores kontrakt, og da vi opdager det, er det for sent. Når det er buisness til buisness er der ikke noget at gøre. Heller ikke selv om det er åbenlyst bondefangeri, at man sidder tilbage med en printer til 40-50.000kr og skylder flere hundrede tusinde kr.
Vi har, som antydet, selv været igennem møllen, og kun pga. vedholdenhed og trusler om retssag, ender vi "kun" med at betale ca. 200.000kr for en middelmådig printer.
Mit råd er: skriv aldrig under på kontrakten før en jurist har læst den igennem. I vores tilfælde var kontrakterne ikke i overensstemmelse med det aftalte, og der er mange sider som skal læses igennem. Når sælgeren kommer med kontrakten, er han der kun i 10 minutter, og han skal gerne have den med det samme. Fanget.
ØV.
Vi har brugt XP Dagital i lang tid men har for nyligt skiftet til et andet firma, da vi havde utrolig meget besvær med dem. De prøvede at sælge os en strimmelregner til overpris og ville ikke tage den retur, da den ikke levede op til vores krav. Efter lang tids forhandling lykkedes det os til sidst, at få dem til at krediterer en del af beløbet men der var al tillid til dem væk.
xpsupplies med smil på.
salgskonsulent som giver og er nærværende,forstående smilende. kundeservice som gør min hverdag både nemmere, men også sjovere.
Tak for god service :-)