SNYD! Jeg har købt en dyr taske som gik i stykker under et år efter, da jeg kontakter dem, påstår de at de er gået konkurs, men er genopstået under andet firma og kan derfor ikke påtage sig skylden... Se mere
I ordrebekræftelsen står to forskellige leveringsadresser. Vores private samt en Budbee Box. Yderligere nævnes intet om str. og farve på bestilte item i bekræftelsen. Skrev til kundeservice for at få... Se mere
Har bestilt en Peak performance stella coat, kan ikke helt sætte mig ind i de dårlige anmeldelser der gives om denne hjemmeside. ALT ER SUPER TILFREDSSTILLENDE. Der svares tilbage på mails, samt at p... Se mere
Jeg havde længe kigget på en taske fra By Malene Birger som jeg fandt på tilbud herinde på Zoovillage. Jeg kigger dog altid hjemmesider jeg ikke kender igennem ved trustpilot inden jeg køber.... Se mere
Zoovillage är en svensk grundad e-handel inom retail. Vi har ett brett utbud av moderna och tidlösa kläder av hög kvalitet från de främsta nordiska och internationella varumärkena. Sedan starten 1998 har vår vision varit att förse kunder med långlivade plagg, skor och accessoarer. Vi riktar oss till kvinnor, män och ungdomar.
Storängsvägen 23, 115 42, Stockholms län, Sverige
- 08-91 00 70
- support@zoovillage.com
- www.zoovillage.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hurtig og perfekt levering.
Hurtig og perfekt levering.
Dejligt at få julegaverne i hus i god tid.
Dårlig reklamationstilbagemelding
Reklamere på min jakke og virksomheden besvarer først min reklamation efter gentagne henvendelser, hvorefter de derefter ikke svarer tilbage trods de skriver de besvarer indenfor 24 timer.

Hurtig levering :)
Intet svar og returlabel mangler.
ORDER ID: 3979165
Returlabel manglede som jeg kan se det også gør for mange andre og indtil videre har jeg ikke fået andet svar end et auto så på er det ikke så imponerende ved retur.
Jeg kan så se hvordan andre har problemer med efterfølgende at få deres penge og jeg har allerede problemer med at få sendt tingene tilbage. Tegner ikke godt det her. Man har vel mulighed for at blive positivt overasket herfra men tvivler desværre på det.
De bliver ved med at sende mig reklamer på mail men ikke svar på hvordan jeg skal returnere når de ikke har vedlagt label som de skriver de gør.
Hurtigt og nemt
Hurtig levering!
Jeg står og vil retunere en pakke
Jeg står og vil retunere en pakke, hvor i ikke svarer på hverken mail opkald Facebook. I skal jo sende en returlabel så man kan retunere sine ting

Manglende mulighed for returnering
Jeg modtog en jakke for en uge siden som jeg ønsker at returnere, men der var intet returlabel medsendt og jeg har derfor adskillige gange forsøgt at kontakte kundeservice via mail, men ingen svarer! Telefonnummer virker heller ikke. Jeg læser nu alle anmeldelser herinde og frygter det værste…at jeg ikke får pengene retur hvis jeg sender, godt 4.000 kr. er jeg nu brændt inde med. Håber de snart vender tilbage, men kan have mine bange anelser.

Besvarelse fra Zoovillage
Lad være med at handle med dette firma
Lad være med at handle med dette firma, det giver kun problemer, hvis i skal sende en reklamation retur. Man får ikke sine penge igen.
Jeg har sendt en jakke retur d. 15. november 2023 efter aftale med firmaet og blev lovet, at jeg ville få mine penge retur inden for 2-5 hverdage.
Nu siger vi d. 6. december 2023 og jeg har stadig ikke modtaget dem.
De svare heler ikke på mine mails 😡

Ingen kundeservice
Jeg har forsøgt at returnere to ordrer, men da jeg ikke har fået returlabel medsendt, har jeg behov for deres kundeservice. Det viser sig, at det er fuldkomment umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice, som efter 2 uger og 5 mails henvendte sig og spurgte ind til information om min “reklamation”, til trods for at jeg har tydeliggjort, at jeg blot ønsker at returnere varerne indenfor returfristen, hvilket også blev oplyst 1 dag efter levering, der er derfor ikke tale om en reklamation. Status er at jeg har varer for 5000 kr., og at der INGEN hjælp er at hente fra Zoovillage. Jeg kan kun fraråde at handle her, deres kundeservice er i bedste fald inkompetent og i værste fald nærmest ikke eksisterende.

Hurtig levering🤩
God kvalitet.
Hurtig levering. God kvalitet. Farven er som på billedet. Størrelsen svarer til tabellen. Jeg vil bære den med glæde.
Manglende kontakt til kundeservice…
Jeg bestilte en jakke, som efter en måned gik i stykker. Jeg skrev til dem d. 20.11.23. De skriver at man kan forvente svar inden for 72 timer, i travle perioder længere svartid.
Jeg har endnu ikke hørt fra dem, og der er ikke andre måde at komme i kontakt med dem på, andet end på e-mail.
Jeg vil bestemt ikke anbefale at købe derfra, da man ikke kan komme i kontakt med kundeservice, hvis der skulle opstå reklamationer.
Elendig kundeservice
Den dårligste kundeservice nogensinde. Aldrig køb herfra!!
Jeg bestilte en julegave i sidste uge, og opdager 5 min. efter min bestilling at hjemmesiden kun har 14 dages retur. Jeg kontakter med det samme hjemmesidens kundeservice på mail (som er den eneste måde man kan komme i kontakt med dem) om det kan være rigtigt de kun har 14 dages retur her op til jul, for hvis det er tilfældet vil jeg gerne annullere min ordre. Jeg får et autosvar med de vil kontakte mig inden for 24 timer.
Jeg får intet svar og kontakter dem igen i denne uge, da jeg får mails med min ordre pakkes og afsendes. Her 4 dage efter min 2. Mail har jeg stadig ikke fået svar, og min pakke er leveret. Fuldstændig korrupt hjemmeside, og kan ikke anbefale til nogen!!!!

Besvarelse fra Zoovillage
Fine priser og hurtig levering!
Lyn hurtig afsendelse og levering
Lyn hurtig afsendelse og levering. Mega gode tilbud 😊
Nem bestilling, hurtig levering selvom det var fra Sverige
God overskuelig hjemmeside.
Gode tilbud og ægte varer