Zoovillage Anmeldelser

4.519

3,3

SNYD! Jeg har købt en dyr taske som gik i stykker under et år efter, da jeg kontakter dem, påstår de at de er gået konkurs, men er genopstået under andet firma og kan derfor ikke påtage sig skylden... Se mere

I ordrebekræftelsen står to forskellige leveringsadresser. Vores private samt en Budbee Box. Yderligere nævnes intet om str. og farve på bestilte item i bekræftelsen. Skrev til kundeservice for at få... Se mere

Har bestilt en Peak performance stella coat, kan ikke helt sætte mig ind i de dårlige anmeldelser der gives om denne hjemmeside. ALT ER SUPER TILFREDSSTILLENDE. Der svares tilbage på mails, samt at p... Se mere

Jeg havde længe kigget på en taske fra By Malene Birger som jeg fandt på tilbud herinde på Zoovillage. Jeg kigger dog altid hjemmesider jeg ikke kender igennem ved trustpilot inden jeg køber.... Se mere

1. E-handelsservice
  2. Børnetøjsbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Herretøjsbutik
  5. Skobutik
  6. Dametøjsbutik

Zoovillage är en svensk grundad e-handel inom retail. Vi har ett brett utbud av moderna och tidlösa kläder av hög kvalitet från de främsta nordiska och internationella varumärkena. Sedan starten 1998 har vår vision varit att förse kunder med långlivade plagg, skor och accessoarer. Vi riktar oss till kvinnor, män och ungdomar.

Middel

5 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(4.519)

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Ingen mulighed for retur

Jeg skal returnere en jakke hos jer. Problemet er at jeg ikke har fået et returlabel med i pakken.
Jeg kontakter virksomheden og får at vide at jeg kan returnere indtil d 19/01. Jeg beder derfor om at få et returlabel tilsendt da jeg som sagt hverken har fået et returlabel eller kan returnere via budbee. Jeg har læst alt der står på hjemmesiden og det hjælper ikke med at kunne returnere.

Jeg har ikke fået svar på mine gentagne mails og det er simpelthen så utilfredsstillende

10. januar 2024

thank you for the feedback.

We are sorry for this situation. We asked for the correct order number and as soon as we receive it we will help you with your return.

Team Zoovillage.

Vender ikke tilbage på henvendelse

Købte et par luffer, som jeg umiddelbart efter købet fandt væsentligt billigere på en anden hjemmeside. Kontaktede zoovillage.com via deres hjemmeside for at forhøre mig, om der var prisgaranti, men de har end ikke gidet at svare mig. Derfor den lunkne anmeldelse.

28. december 2023

Snyd med returnering

Jeg bestilte en jakke fra Rains på Zoovillage.com, men da den desværre ikke passede, ville jeg sende den retur. Til min store forundring var returdelen på den vedlagte seddel taget af, og da jeg med det samme fik en dårlig mavefornemmelse, gik jeg ind på Trustpilot og ser til min store fortrydelse en masse dårlige anmeldelser med samme problem. På en af anmeldelserne har firmaet svaret, at hvis man har fået leveret med Budbee, skal man ind og bestille returnering hos dem, men Budbee meddeler, at man ikke kan bestille returnering fra Zoovillage hos dem... Jeg skriver med det samme en e-mail til Zoovillages kundeservice, d. 12/12/2023, og jeg har stadig intet hørt fra dem :(( Det virker som intet andet end god, gammeldags snyd, og jeg vil på det kraftigste anbefale alle at holde sig langt fra dette firma!!

4. december 2023

thank you for the feedback.

We are sad to hear this. During sales and promotional periods, the response time may be slightly longer due to increased pressure on customer service. We apologize for that.

I can see that your case is solved now. Please let us know if you have any more questions: support@zoovillage.com

DÅRLIG OPLEVELSE

Jeg har købt en ting jeg ønsker at returnere. Jeg har udfyldt retur seddel men der står at pakkelabel skulle være bagpå og den skal sættes på pakken som så skal sendes retur. Det kan jeg ikke da den mangler. Jeg har skrevet til dem og jeg har sendt besked i Messenger og ingen steder får jeg fat i dem. Telefonisk kan man heller ikke træffe dem. Jeg skal selv betale for returneringen af pakken men de benytter budbee og de siger at man ikke kan købe pakkelabel til zooville. Jeg ønsker en mail med returlabel og min trøje returneret. Alt andet er 🤬🤬🤬

4. januar 2024

thank you for the feedback.

We are sorry for this. I can see that we solved this and that you received a return label and a free return.

Team Zoovillage.

Hold jer langt væk fra Zoovillage

Har købt et par UGG støvler online 15/9-23, og efter et par ganges brug er der hul i siden ved syning pga. svagt skind. Har forsøgt kontakt via kundeservice mail 4/11, 12/11, 16/11 og 12/12 - har kun modtaget autosvar via mail. Butikken kan ikke kontaktes pr. telefon. Har heldigvis sjældent oplevet så fraværende service - hold jer langt væk fra Zoovillage!! Kan se at mange med reklamation har den samme oplevelse. Har nu skrevet direkte til UGG med historien/reklamationen, derefter klager jeg til Forbrugereuropa.
Har nu fået svar her via Trustpilot. Mailen fra 1. december omhandler en ubrugt Rains jakke, som jeg blot skulle returnere, har intet med min reklamation af Ugg støvler at gøre… ???

3. januar 2024

Hi!

We have talked to you in two different mail threads. In one of them we wrote 01 dec 15:30 that you can return it with attached return label. Please follow those instructions so you can recieve your refund.

Helt fantastisk hurtig levering

Helt fantastisk hurtig levering! Bestilte sent torsdag aften, inden jul - afsendt fredag morgen, og modtaget lørdag morgen. Alt dette fra Sverige til DK, virkelig imponerende - sådan et par dage før jul!

21. december 2023

Hurtig levering!

Jeg bestilte en taske den 21. og den ankom den 23. Inden jul! Helt perfekt. Tasken er som den skal være. God oplevelse.

21. december 2023

Bestilte en Ralp Laureen vinterjakke

Bestilte en Ralp Laureen vinterjakke. Størrelsen passede ikke, men det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice, som ikke svarer på min mail. Deres telefon bliver ej heller besvaret. Kan bestemt ikke anbefale dette firma :(

29. november 2023

Hi!

On the Zoovillage website, we have clear instructions on how to make a return. You start by registering your return and thereafter you will get a return label and further instructions.

Team Zoovillage

Det lugter af bevidst svindel!!!

Fik en vare der ikke passede og der var ingen returlabel med som anvist på returblanketten.
Skrev til dem i torsdags og igen i går, men de reagerer ikke!
Kan se at der er mange der har samme udfordring og er blevet anbefalet at melde dem til politiet for svindel hvis ikke de reagerer.

14. december 2023

Svindel.

Svindel.
Bestilte to jakker fra Rains gennem zoovillage, den ene med levering gennem Bring og den anden gennem Budbee. Begge skulle desværre retur, da størrelsen var forkert, men der er ingen måde at returnere gennem budbee og zoovillage svarer ikke på min gentagne henvendelser. Pakken med Bring står som leveret på tracking, men heller intet nyt om dette fra Zoovillage.
4000 kroner jeg ikke regner med at se igen.

27. november 2023

Hi!

Unfortunately, the holidays are the most challenging times during e-commerce and we work as fast as we can to reply to all emails.
Regarding returns, you can always find all the information on the website and book the return there. Just go to the bottom of the homepage and click on returns.

We are sorry that we are experiencing delays that affect you as a customer.

Wish you a nice day!

Manglede returlabel

Jeg ønsker at returnere min vare, men desværre manglede returlabelen i pakken. Jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte Zooville, men desværre har jeg ikke modtaget svar, hvilket gør det umuligt for mig at returnere varen

18. december 2023