zooplus.de Anmeldelser

8.789

3,9

Jeg har for nylig afgivet mine første to ordrer hos zooplus.dk. Den første ordre ankom hurtigt og var præcis som bestilt. Ved den anden ordre troede jeg først, at jeg havde modtaget den forkert... Se mere

Jeg handler ofte hos zooplus og de har en fantastisk kundeservice, særligt Santos er virkelig sød! Hvis min kat fx ikke kan lide maden, sender de pengene retur eller sender retur label til gratis retu... Se mere

Jeg er stor fan af Zooplus.de og har købt hunde- og kattefoder dem mange gange. Deres app er let at bruge og udvalget er stort, efter min mening. Der har aldrig været problemer med leveringen og jeg h... Se mere

Bestilte for 6000,- i deres app og betalte med kreditkort. Fik mail om at de ikke kunne hæve beløbet og skrev jeg skulle indbetale via bankoverførsel. Det gjorde jeg dagen efter, men i mellemtiden har... Se mere

1. Dyrehandel

zooplus - Ihr Haustiershop im Internet: Tierbedarf und Tiernahrung. Über 7.000 Markenprodukte an Tierbedarf. Tierfutter und Tierzubehör wie z.B. Tierbedarf, Hundefutter, Katzenfutter, Kratzbaum, Kaninchenstall, Hasenstall, Hundezubehör, Katzenzubehör.

God

9 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(8.789)

1.117 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fast leverandør af katteprodukter

Jeg har gennem mange år handlet fast hos Zooplus.de / co.uk (forskellige priser) og har været en glad og tilfredskunde for det meste.

På priserne er der sparet mange tusinde kroner i forhold til samme indkøb i Danmark.

Men når det kommer til selve forsendelserne, så er der noget at ønske. Det kan være nærliggende at skyde skylden på GLS, når kasser med kattegrus modtages stærkt forslået, revnet, flået og med kattegrus ud i hele kassen. Men jeg vil hellere rette skydtset mod Zooplus, som konsekvent pakker kattegrus i kasser af 2 poser (28-30 kg). Kasserne er af tvivlsom tynd kvalitet og på trods af plastikbånd omkring så er der bare ikke noget at sige til, at de ikke kan holde til at blive omlæsset alle de gange, som de gør, inden de lander hos forbrugerne.

MEN - tilgengæld er deres service i top. Modtager jeg en pose kattegrus, som der er gået hul på eller dåser med kattemad, som er bulet, så skal jeg bare kontakte dem og så bliver der uden spørgsmål fundet en løsning på det.

3. januar 2012

Fuldt ud tilfreds

Vil bestemt anbefale denne netbutik. Spænende produkter til gode priser og super hurtig levering. Vil bestemt gerne handle her igen og er rigtigt godt tilfreds med de varer jeg bestilte. Det hele lever op til forventningerne.

2. januar 2012

Billige varer - meget billigere end i dk, god kvalitet, hurtig levering..

Har købt 3flyverdragter til mine hunde i god kvalitet, to kæmpe memory foam kurve og en masse kødben til kun 1400kr. incl levering. Herhjemme ville bare den ene kurv koste 1000kr. og samme side i england var også meget dyrere - samme ting ville ha kostet 3000kr!.. Det blir min nye farvorit pet hjemmeside :D Super super billig og mange gode varer at vælge mellem, og google gør det nemt at oversætte tingene så det er som en dansk hjemmeside.. Er enormt positivt overrasket over hvor billigt det er og hvor god kvalitet deres varer er.. Samtidig så efter kun 1dag har jeg fået en mail om at mine varer er på vej og vil være der allerede fredag (dvs 3dage efter jeg har bestilt - Bestilte endda om aftenen). Så selvom det er en tysk hjemmeside, vil jeg klart anbefale den.. Vil klart se derinde om de har varene inden jeg køber dem på en dansk side når de er så meget billigere og alligevel så hurtige med leveringen :) Men virkelig en god side - Hvis man altså er glad for gode priser på super gode kvalitets varer!! E-handel når det er bedst :)

21. december 2011

Alt i alt en god købsoplevelse!

Købte en kattelem med chip samt en kurv. Modtog ordrebekræftelse en mandag og modtog pakken den efterfølgende fredag.
Har i mellem tiden modtaget en del e-mails med ligegyldig info, men dem kan man jo bare se bort fra :)
Der er penge at spare ved at købe fra zooplus.de frem for zooplus.dk. Vi sparede ca. 200 kr.
Ikke sidste gang vi handler hos zooplus.de!

7. oktober 2011

Super service..

Har købt masser af hundemad, kattemad og gnaverfoder plus div ved dem.. Der er ingen problemer med dem, og man får sine varer til tiden..
Det samme gælder de andre landes Zooplus..

19. juli 2011

Super godt

Jeg har bestilt rigtig meget udstyr og legetøj til mine katte via zooplus.de-
har altid bestilt fra den tyske hjemmeside.
Jeg har været og er stadig yderst tilfreds med alle mine varer.
Kvalitet,kundeservice og levering har været upåklageligt.
Jeg bestiller udelukkende legetøj og kradsetræ osv. fra zooplus.

Kan varmt anbefales.

13. juli 2011

TOP!

Altid fornuftige priser, billig eller gratis levering og stort udvalg!

3. juni 2011

Hurtig levering, god service

Jeg har kun ros til overs for Zooplus. Jeg køber stort set alle dyreartikler hos dem. Leveringen er hurtig og fejlfri og er der en enkelt gang eller to sket en svipser, så har de straks sendt den glemte vare uden problemer.

Jeg synes ikke de er helt så konkurrencedygtige på prisen, som de var engang, men de kan stadig anbefales.

22. maj 2011

Perfekt, god service, hurtig levering.

Helt perfekt hjemmeside som har et stort udvalg i ting og mad til dyrene. Selv har jeg købt kattesand, mad og legetøj gentagende gange og hver gang kommer GSL med det et par dage efter. Har endda fået bonusgaver med i nogle af mine køb.

OBS: Tjek både zooplus.co.uk og Zooplus.de når der bestilles. Tingene bliver sendt fra tyskland uanset hvad, men prisen kan godt varierer afhængig af hvilken hjemmeside der købes fra!

12. april 2011

Hurtig leverance.

Jeg har handlet hos Zooplus mange gange. Bl. a. kattegruset "Tigerino Crystals Katzenstreu" og kradsetræer er halv pris. Det rette sted for dyrevenner.

4. februar 2011

Nemt og meget billigt

En rigtig god side, for os med dyr. Det en hel del billigere end i Danmark, og så koster det kun omkring en 50´er i fragt. Vil ikke handle kattefoder eller -grus andre steder, end i Zooplus.de

28. januar 2011

Jeg elsker zooplus

Jeg køber stort set alt hundemad og godbider hos zooplus.de De har et godt udvalg, altid gode tilbud og leverer hurtigt. Og så har de bonusordninger og andet godt, så man ender med at spare en del penge :)
Eneste minus er, at de bruger GLS som fragtfirma, og de er simpelthen så ufleksible, når man bor i lejlighed. De vil ikke bære pakkerne op. Kan kun sige, at de kommer mellem klokken 8 og 16. Sender pakken retur, hvis de ikke kan træffe én hjemme osv. Men hvis man har mulighed for at få varerne sendt til sit arbejde, eller bor et sted, hvor de kan sætte kasserne i garagen eller lign. så er det jo ligemeget.
Jeg ville sådan ønske, at de gik over til at bruge Post Danmark.

30. september 2010

Super kundeservice

Bestilte varer mandag og fik dem leveret torsdag middag!! Gode billige varer - hurtig ekspedition!! Super butik - kan kun anbefales!

23. september 2010

Billigt!

Der er ikke så meget at sige... Hurtig levering, priserne er lave, og de har en fast fragt uanset hvor meget man køber.

Desuden optjener man bonuspoint, som kan bruges på køb af mange forskellige slags varer.

11. august 2010

Der er penge at spare

Det betaler sig virkelig at surfe en tur til Tyskland, inden man shopper i en dansk online butik. Eksempel, 2 x 8 kg Royal Canin til vovsen:

Danmark 798,-
Tyskland 540,-

Ja, differencen er til at få øje på, og fragten var sølle 3 euro. Varerne blev leveret med en hastighed så man skulle tro de havde et lager her i landet...

Danke vielmals!

22. juni 2010

*****************SUPER************************

Jeg har nu benyttet denne hjemmeside i 6 månder og er super tilfreds på alle områder. Super hurtig levering med GLS (billig billig transportomkostninger), super service uanset hvad problemet måttet være. Og til sidst men ikke mindst så er det den billigste hjemmeside med kvalitetsfoder til hunde/katter og andre smådyr. Kan varmt anbefales :-)

18. november 2009

Stort udvalg og gode priser

Har handlet hos zooplus.de i 6 år.
Billige priser, pænt mange rabatter og ekstragaver, levering er som forventet.
Altid nøjagtig bestilling og betaling.
Kundeservice svarer som regel hurtigt, men ikke fyldestgørende nok.

Vil fortsætte med at handel hos dem - som altid.

31. marts 2009