zooplus.de Anmeldelser

8.779

3,9

Jeg har for nylig afgivet mine første to ordrer hos zooplus.dk. Den første ordre ankom hurtigt og var præcis som bestilt. Ved den anden ordre troede jeg først, at jeg havde modtaget den forkert... Se mere

Jeg handler ofte hos zooplus og de har en fantastisk kundeservice, særligt Santos er virkelig sød! Hvis min kat fx ikke kan lide maden, sender de pengene retur eller sender retur label til gratis retu... Se mere

Jeg er stor fan af Zooplus.de og har købt hunde- og kattefoder dem mange gange. Deres app er let at bruge og udvalget er stort, efter min mening. Der har aldrig været problemer med leveringen og jeg h... Se mere

Bestilte for 6000,- i deres app og betalte med kreditkort. Fik mail om at de ikke kunne hæve beløbet og skrev jeg skulle indbetale via bankoverførsel. Det gjorde jeg dagen efter, men i mellemtiden har... Se mere

1. Dyrehandel

zooplus - Ihr Haustiershop im Internet: Tierbedarf und Tiernahrung. Über 7.000 Markenprodukte an Tierbedarf. Tierfutter und Tierzubehör wie z.B. Tierbedarf, Hundefutter, Katzenfutter, Kratzbaum, Kaninchenstall, Hasenstall, Hundezubehör, Katzenzubehör.

God

9 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(8.779)

1.076 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Utilfreds med forskelsbehandling.

Utilfreds med forskelsbehandling

Jeg er stærkt utilfreds med zooplus's forskelsbehandling af deres kunder.

Jeg blev i februar 2014 oplyst, at jeg ikke ville kunne få min opdrætter-rabat på den danske side når jeg var registreret som opdrætter via den tyske side (i 2009), og derfor skulle vælge hvilken side jeg ville være på af de to. Jeg har dog sjovt nok altid kunnet få opdrætterrabatten på den engelske (co.uk) side uden problemer. Jeg kan så høre fra så meget som 6 andre opdrættere at de godt kan få opdrætter-rabat på både den tyske og danske side! Samtidig med at en 7. opdrætter kollega idag er blevet oplyst at det ikke kan lade sig gøre. Dvs. at nogle opdrættere godt kan få lov til at få rabat begge steder, mens andre ikke kan.

Den eneste "saving grace" ved zooplus er efterhånden deres priser, for deres kundeservice bliver godt nok ringere og ringere. Deres varepakning er heller ikke blevet bedre med årene, uanset om man køber fra .co.uk eller .de. Oplever stadig alt for tit at de pakker små skrøbelige ting sammen med tunge ting, så tingene bliver bulede eller ødelagte.

5. februar 2015

Billigt!

Jeg køber næsten alt til mine dyr fra denne side, leveringen tager som regel en uge til halvanden, men priserne er også skruet helt i bund og man kan få nogle gode rabatter hos Zooplus. Kan varmt anbefales!

14. september 2014

Elendig kundeservice

Har hidtil været tilfreds med at handle hos zooplus, men har heller ikke før haft behov for at kontakte dem. I min seneste ordrer modtager jeg en lukket kattebakke hvor lågen er pil skæv så den gaber flere centimeter. Skriver til deres kundeservice om hvordan jeg forholder mig- uden svar. Skriver igen, og har stadig intet hørt fra dem! Forvent intet af dem og håb at du ikke får brug for deres kundeservice, for den eksisterer åbenbart ikke. Billige varer er pludselig ikke så billige, hvis man skal ud og købe det igen i anden butik. Overvej om zooplus er det værd, og så meget dyrere er det ikke hos maxi zoo, og måske de har en bedre kundepolitik!

24. august 2014

Meget dårlig kundeservice!!

Jeg har bestilt kattemad fra zooplus i Tyskland mange gange og har altid været tilfreds, men det er da slut. Sidst i Juni bestiller jeg 2 sække kattemad. Det bliver sendt afsted, men GLS afleverer det på en forkert adresse og beboerne er taget på ferie, så jeg kan ikke få min pakke. GLS vil ikke hjælpe, trods deres fejl, og henviser til zooplus. Jeg skriver en mail og forklarer situationen og de sender hurtigt en mail ud om at de vil undersøge det. Og så hører jeg ikke mere. Efter 14 dage, skriver jeg igen en mail og bad dem om at refundere mine penge, men hørte stadig intet. Nu er det over en måned siden jeg bestilte maden og stadig ingen pakke eller svar og hjælp fra zooplus. Sikken en måde at behandle en trofast kunde på!!

2. august 2014

Altid zooplus.de

Har brugt zooplus i over 2 år nu, og har altid været tilfreds med priser og levering på den tyske.
Den er billigere end den danske, og har altid leveret lige så hurtigt som den danske.
Køber stort set alt til mine dyr her, dog er der nogle ting jeg har skulle bestille andet sted, men det har været specifikke ting til enkelte dyrearter som jeg har fuld forståelse for de ikke har.
Mit bedste køb var et kradsemiljø som kostede 800 på den danske, og endnu mere i butikkerne, hvilket jeg fik til sølle 450kr. på Zooplus.de!
Anbefaler altid denne til folk der skal købe til deres dyr!

20. februar 2014

Stort udvalg - gode priser - god kundeservice

Valgte at bestille via deres tyske site, da varerne her var billigere end på den danske og grundet Euro’ens kurs.
Bestilte tirsdag eftermiddag, afsendt onsdag, og modtaget fredag med GLS. Det synes jeg er meget acceptabelt, da det bliver sendt fra Tyskland.
Det bestilte ankom fint emballeret.

Kundeservice svarer mails indenfor 24 timer og de er altid venlige i deres besvarelser.
Har et par gange haft et par reklamationer og dem har de altid løst til stor tilfredshed.

Køber alt mit foder hos dem og det vil jeg blive ved med at gøre!

3. februar 2014

Kan Varmt anbefales

Jeg har bestilt ting til min kat over zooplus.de. Det var nemt og hurtig levering. Priserne var også meget billigere end her i Danmark.
Har givet 4 stjerner, da der desværre manglede en enkelt del til kradsetræet jeg købte, men ellers er jeg fuldt ud tilfreds og vil helt sikker handle hos Zooplus igen :-)

29. januar 2014

Mit foretrukne valg!

Jeg vælger absolut altid at handle kattemad + grus hos Zooplus.de, da det oftest bedst kan betale sig prismæssigt ifht. danske sider. Ganske rimelig leveringstid og et skønt udvalg af varer.

Absolut eneste lille minus er såfremt der opstår små komplikationer med ens ordre, kan det være svært at rette op på, hvis man ikke er en haj til det tyske, men ellers absolut intet at sætte finger på herfra :-)

22. november 2013

Gode priser - Et par for mange.

Jeg har handlet hos zooplus.de rigtig mange gange, og har været glad for det. Jeg har så oplevet et par brølere fra zooplus. Den ene gang havde jeg bestilt noget fiske mad og en 20l spåner hvor der var fiskemad i hele kassen pga. Dårlig pakning. Skrev så en mail til dem, og de sendte så en ny fiskemad uden beregning. Desværre kan der gå helt op til 4 dage før man får svar på sin mail. 2 gang havde jeg bestilt en noget tilbehør til mine marsvin hvor de havde oprettet en dobbelt ordre på det samme og hævet pengene 2 gange. Hvilket jeg blev dybt frustreret over.. så jeg kontakter dem og får afvide at jeg er nødt til at modtage dem begge og sende den ene retur med Gls. Hvorefter jeg fik afvide at når de modtog pakken på lageret fik jeg mine penge retur. Men måtte have kontakt til dem flere gange og der gik omkring en mdr. Før jeg fik pengene retur. Lidt en skuffelse. Kundeservicen halter lidt. Derudover har zooplus den her vældige smart point shop som ikke lige virker hver gang.. men ellers er det et fint sted, men man skal være klar over at kundeservicen haltet lidt.

11. november 2013

Super!

Nem bestilling; god besparelse i forhold til de danske priser; hurtig levering lige til døren.
Super :-)

3. september 2013

Kan klart anbefales.

Jeg har handlet med dem utallige gange. Når jeg køber det i weekenden, så ankommer det onsdag. Der er aldrig nogle problemer og jeg har sparet MANGE penge i forhold til hvis jeg købte det her i Danmark..

Jeg har en gang oplevet at et bur var gået i stykker under transporten. Jeg skrev til dem på Engelsk på mail og vedhæftede et billede, og de sendte et nyt bur uden problemer. Der var ingen diskutioner, jeg skulle ikke betale ekstra for noget, de sendte det bare. :-)

Så vil du spare penge og få varene leveret til døren, så kan de klart anbefales. :-)

29. juni 2013

Hurtig, billig, stort udvalg - og billigere end den danske webshop!

Jeg har handlet to gange hos zooplus.de, og det har været gode oplevelser. De er meget billigere end fysiske butikker, og noget billigere end zooplus.dk (jeg tjekker hver gang, for jeg vil helst handle dansk, men når man kan spare 100 kr på den samme vare og med samme leveringstid så bestemmer pengepungen altså!).

Levering med GLS er smart, når jeg bare køber foder som kun i begrænset omfang kan gå i stykker i transporten så skriver jeg bare en fuldmagt og hænger på hoveddøren, og så er jeg ikke afhængig af hvornår de kommer.

Jeg har købt foder to gange, og begge gange blev det leveret til døren under 3 døgn fra bestillingstidspunktet, og uden problemer.

28. juni 2013

Billig og hurtig levering

Kæmpe udvalg af artikler til katte. Og det en pæn slat billigere end i DK.
Det tager sjældent mere end 3 dage for levering, og oftest kun to.
Kan klart anbefales.

27. marts 2013

Billigt

Køber Marcus muhle hundefoder til mine 2 hunde. Og får 30kg til under 500kr og tager 2-3 dage max, så det leveret.

Så kan helt klart anbefales, god service og hurtig levering og samtidig meget billigt så bare kom i gang :0)

25. marts 2013

Ubegribelig god kundeservice!

Jeg har handlet hos zooplus en del gange, både fra den danske og den tyske side. Og jeg bliver konstant overvældet over hvor godt de behandler deres kunder! Jeg handler stort set kun fra den tyske hjemmeside nu, da alting er billigere, og alligevel sendes fra samme lager, som når der bestilles fra den danske. Og så svarer kundeservice altid inden for få timer. Når jeg handler hos zooplus, så føler jeg altid at jeg som kunde er 100 procent i fokus. Jeg elsker zooplus.de!

24. marts 2013