zooplus.de Anmeldelser

8.779

3,9

Jeg har for nylig afgivet mine første to ordrer hos zooplus.dk. Den første ordre ankom hurtigt og var præcis som bestilt. Ved den anden ordre troede jeg først, at jeg havde modtaget den forkert... Se mere

Jeg handler ofte hos zooplus og de har en fantastisk kundeservice, særligt Santos er virkelig sød! Hvis min kat fx ikke kan lide maden, sender de pengene retur eller sender retur label til gratis retu... Se mere

Jeg er stor fan af Zooplus.de og har købt hunde- og kattefoder dem mange gange. Deres app er let at bruge og udvalget er stort, efter min mening. Der har aldrig været problemer med leveringen og jeg h... Se mere

Bestilte for 6000,- i deres app og betalte med kreditkort. Fik mail om at de ikke kunne hæve beløbet og skrev jeg skulle indbetale via bankoverførsel. Det gjorde jeg dagen efter, men i mellemtiden har... Se mere

1. Dyrehandel

zooplus - Ihr Haustiershop im Internet: Tierbedarf und Tiernahrung. Über 7.000 Markenprodukte an Tierbedarf. Tierfutter und Tierzubehör wie z.B. Tierbedarf, Hundefutter, Katzenfutter, Kratzbaum, Kaninchenstall, Hasenstall, Hundezubehör, Katzenzubehör.

God

9 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(8.779)

1.076 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Er ligeglade med sine udenlandske…

Er ligeglade med sine udenlandske kunder. Har sat en MAX på 200 euro pr. forsendelse. Har også tidligere fjernet rabatordning.

Finder et andet sted at handle også selvom det bliver lidt dyrere en hos zooplus.

3. juni 2018

Generelt er vi meget tilfredse :)

Generelt er vi meget tilfredse :)
Vi har flere gange bestilt varer fra zooplus.de, da vi ofte kan spare en del i forhold til zooplus.dk
Vi køber store portioner og derfor kommer vores ordre gerne i 5-6 kasser.
Hvis der var noget vi skulle “klage”
Over, skulle det være at fragten bliver større og større, der kunne godt være gratis fragt når man bestiller store mængder.
Og så er det lidt irriterende når ens levering bliver delt i 6 kasser, at alle kasser ikke kommer afsted samtidig.
Det er svært at holde overblik over om alt er med når der går 3 dage mellem første og sidste kasse kommer.
En enkelt gang er en kasse (ud af 6) helt forsvundet fra vores levering, men fik uden problemer tilsendt det der manglede.

11. april 2018

Varen blev sendt til Østrig i stedet for Danmark. Føler mig Snydt !!!!

Varen blev sendt til Østrig, i stedet for Danmark, hvorefter de blev sendt retur til tyskland (zooplus.de). Jeg fik mine penge retur, da vi ikke modtog varen.

Betalte Danske Kr. 927,91, men modtog kun Kr. 775,25 Retur. så Kr. 154,66 for ingenting. !!!!!! Hvis du i havde returneret i Danske kr. 927,91, havde i ikke hørt en lyd, men dette er for groft.Jeg har benyttet af jeres butik i flere år, men gør det aldrig mere. Føler mig snydt !!!!!!!!!!

14. marts 2018

Billigt, stabilt og godt.

Har super god erfaring med dette sted, som jeg har brugt ca 20 gange over de sidste år. Fragten er hurtig, udvalget er stort. Og den ene gang de har lavet fejl, og sendte noget forkert, var der super god service.

16. november 2017
zooplus.de-logo

Besvarelse fra zooplus.de

Kære Tanja,
mange tak for din anmeldelse, det glæder os, at du er tilfreds med vores service.
Med venlig hilsen, zooplus team!

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.
Jeg bestilte varer onsdag eftermiddag, og fik pakken leveret i dag om formiddagen.

21. juli 2017
zooplus.de-logo

Besvarelse fra zooplus.de

Dear Izabela Magdalena,
thank you kindly for your positive feedback.
Best regards, your zooplus team

Perfekt

Jeg bestilte 30kg kattefoder fra den tyske side. Det hele forløb perfekt og leveringen var virkelig hurtig.

27. januar 2017

De bedste

De bedste priser, hurtig levering med geniale GLS, med point system der giver massere af gratis ting og sager, godt udvalg, gode mængderabatter!
Den bedste side der findes til hundemad og legesager!!!
Har handlet hos dem ca 30 gange og har kun haft gode oplevelser!

20. januar 2017

Billigt

Meget billigere end dyrlægens priser for samme vare. Portofrit ved større køb og levering i løbet af få dage lige til døren

8. september 2016

God service og mange gode produkter!

Jeg har for første gang handlet hos zooplus. Selvom fragten tog længere tid end forventet, forklarede en meget sød medarbejder mig, at det skyldes unødvendig travlhed, hvilket er ok. Ellers ingen problemer og jeg kan klart anbefale dem til andre :-)

9. august 2016

Har handlet der i årevis, men...

Portoen stiger og stiger.
Forsendelsen var gratis i 2009-11, hvor den steg til 6.99. I dag er prisen fordoblet. Man sparer stadigvæk flere hundrede kroner i forhold til den danske hjemmeside, fordi momsen er lavere i Tyskland, men come on. Man får 5% rabat som nykunde, 10% hvis man er heldige nok til at finde en kode, der kun er til foder. Og det gælder også KUN nye kunder. Og derefter er det ved kasse et. Bonuspointe er ikke værd at samle på. Til gengæld, så leverer de hele inden for 3-4 dage.

8. maj 2016

Handler der ofte

Jeg handler ofte hos zooplus.de, desværre er deres fragt til dk steget.
Der plejer ikke at være nogle problemer med levering, men ved min sidste ordre(stor ordre med to pakker) kom en af pakkerne med GLS og den anden skulle afhentes hos Post Danmark, det har jeg aldrig prøvet før og det medførte da en lille smule ekstra besvær, da jeg så skulle på posthuset og hente den.
Men som sagt har ikke opleveret det tidligere.

24. marts 2016

Ødelagt hamsterhus..

Jeg modtog det jeg havde købt 4-5 dage efter bestillingen hvilket er okay MEN det ene hamsterhus jeg havde købt var ret smadret. Det var af træ, og store stykker af huset var røget af,vægen var helt løs og den ene "bakkestige" var flækket. Ikke fedt at modtage noget som er ødelagt. Var SÅ tæt på at klage.

6. februar 2016

Upåklagelig service

Jeg fik leveret en pose med 15 kg. kattesand, der var hul i - sket under transport, og sikkert ikke Zoo.plus´s skyld, og jeg fik den bare refunderet uden problemer.
Wow. Det er god service.

3. februar 2016

Super

Har købt økologisk Bosch hundefoder. Trimmemaskiner. Og meget andet igennem 7 år. Bestiller søndag og varen bliver leveret onsdag. Har aldrig modtaget forkerte varer. Pengene bliver ofte først hævet efter jeg har modtaget varerne. 😊😊😊

10. november 2015

Stor ros herfra

Jeg har fået fodder fra jeres hjemmesider i et par år nu efterhånden, og har aldrig haft nogle problemer med det, og så er det også det bedste fodder til de laveste priser!
Leveringen er også hurtig.
STOR ros herfra mig!

9. september 2015

HOLD JER LAAAAANGT VÆK FRA ZOOPLUS

Aldrig nogensinde vil jeg anbefale folk at handle hos Zooplus

Jeg har i næsten en måned (fra d. 29.06.2015 – 24.07.2015) forgævet prøve at bestille et kattetræ hos Zooplus samt valgt ting for mine bonuspoint hos dem.

Jeg modtog en e-mail da min ordre var blevet annulleret pga. kattetræet jeg havde bestilt ikke var på lager. Skønt der på deres hjemmeside var vist at det var.

Jeg skrev og spourgte om der var mulighedfor at de kunne lade være med at annullere min ordre og så bare sende tingene når de var på lager igen.

Et par timer efter fik jeg en e-mail omhandlende at nu var kattetræet på lager igen. Derfor laver jeg en ny ordre da den anden var blevet annulleret.

Efter et par dage modtager jeg en ny e-mail pga. der ikke var nok penge på mit kort. Dette var fordi de stadig havde reserveret pengene på mit kort til min tidligere ordre.

Jeg kontaktede så Zooplus og begge mine ordre blev annulleres samt mine penge som var blevet reserveret blev frigivet.
Derefter bestilte jeg endnu en gang tingene. Jeg kunne se, at kattetræet stadigvæk var på lager.

Senere modtog jeg endnu en e-mail hvor de gjorde mig opmærksom på at ordren var blevet annulleret pga. kattetræet ikke var på lager igen.

Derfor ringede jeg til Zooplus hvor jeg fik fat I en engelsk talende dame som egentlig bare virkede irriteret over, at man ringede. Hun siger så, at det kattetræ jeg har bestilt ikke kan blive sendt til Danmark. Og at det star inde på deres hjemmeside.

Jeg har efterfølgende været inde og kigge på hjemmesiden. Men der står kun at det ikke kan blive sendt til Schweiz.

Jeg kontakter så igen Zooplus og her får jeg af vide at kattetræet ikke kan blive sendt til Danmark pga. det ikke er på lager.
Jeg beklager mig over hele forløbet og den ufattelig dårlige service jeg har fået. Samt at kommunikationen mellem dem hos Zooplus er mangelfuld samt at det måske var en idé at få deres hjemmeside opdateret.
Damen forsikre mig om at kattetræet vil komme på lager igen sidst i juli. Og hun giver mig en rabat kupon på 10% samt at når jeg har placeret ordren igen kan jeg ringe til dem og få dem til at give mig ydereligere 10% så jeg samlet får 20% rabat pga. den dårlige service.
Inden jeg bestiller ordren en sidste gang ringer jeg til Zooplus for at sikre mig at kattetræet er på lager samt at det kan sendes til Danmark. Det kan det sagtens får jeg af vide.

Noget tid efter får jeg så en e-mail om at min ordre er blevet annulleret!!! Jeg kontakter dem derfor IGEN og de siger at det ikke er blevet på lager. Jeg beder Zooplus om at annullere min ordre samt reservationen af mine penge.

For jeg vil købe et kattetræ et andet sted fra da jeg ikke ønsker at bøvle mere med dem!

I en hel uge ringer jeg til dem pga. de ikke har annulleret reservationen at mine penge. Hver eneste dag bliver jeg lovet at de vil kontakte afdelingen som har med dette at gøre samt at de vil vende tilbage. Men jeg hører aldrig fra dem.

Jeg kontakter derfor min bank som sender mig en e-mail som jeg kan videresende til Zooplus hvoraf de skal udfylde lidt informationer og så kan min egen bank frigive pengene. Denne e-mail vælger Zooplus dog IKKE at udfylde. De sender derimod en e-mail til mig omkring at reservationen af pengene blev ophævet d. 27 juli 2015.
Dette kan min bank dog informere mig om er usandt!

Til sidst frigiver min bank i stedet for pengene pga. Zooplus ikke har styr på en skid.

Jeg vil bare advare jer alle mod at handle hos Zooplus! Aldrig nogensinde har jeg været så meget igennem for at købe et produkt. Jeg har heller aldrig nogensinde kæmpet så meget for at få mine egne penge tilbage.

31. juli 2015

Altid i orden - nemt og billigt

Jeg har nu handlet 5 gange hos zooplus.de. Jeg køber for det meste hundefoder og snacks/tyggeben til min hund.
Det er supernemt. Bestil og der går få dage, så står fodersækkene i carporten på hjemmeadressen. Intet bøvl med at slæbe tunge fodersække ud af butikken og hen til bilen hos den lokale butik. Priserne på de forskellige premiumfodermærker er gode. Typisk 100-200 kr. pr. sæk under prisen i de lokale butikker. Bestiller altid 2-3 sæke ad gangen + lidt ekstra guf til hunden... sparer 3-400 kr hver gang - selvom det koster 9,90 euro i fragt. Og så er udvalget stort - de har omkring 8000 produkter i deres webshop - så mangler du noget - så har de det - undtagen medicinprodukter... så lad være med at lede efter dem.
Kan anbefales... men det er selvfølgelig en fordel hvis du kan læse tysk - for hjemmesiden med webshop er tysk-sproget.

12. juni 2015