Jeg har for nylig afgivet mine første to ordrer hos zooplus.dk. Den første ordre ankom hurtigt og var præcis som bestilt. Ved den anden ordre troede jeg først, at jeg havde modtaget den forkert... Se mere
Jeg handler ofte hos zooplus og de har en fantastisk kundeservice, særligt Santos er virkelig sød! Hvis min kat fx ikke kan lide maden, sender de pengene retur eller sender retur label til gratis retu... Se mere
Jeg er stor fan af Zooplus.de og har købt hunde- og kattefoder dem mange gange. Deres app er let at bruge og udvalget er stort, efter min mening. Der har aldrig været problemer med leveringen og jeg h... Se mere
Bestilte for 6000,- i deres app og betalte med kreditkort. Fik mail om at de ikke kunne hæve beløbet og skrev jeg skulle indbetale via bankoverførsel. Det gjorde jeg dagen efter, men i mellemtiden har... Se mere
zooplus - Ihr Haustiershop im Internet: Tierbedarf und Tiernahrung. Über 7.000 Markenprodukte an Tierbedarf. Tierfutter und Tierzubehör wie z.B. Tierbedarf, Hundefutter, Katzenfutter, Kratzbaum, Kaninchenstall, Hasenstall, Hundezubehör, Katzenzubehör.
Tyskland
- www.zooplus.de
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Kan kun være tilfreds med zooplus.dk
Kan kun være tilfreds med zooplus.dk!
God service og varer af god kvalitet..
Bestiller ofte derfra, alt fra kattegrus, foder, legetøj og elektriske apparater..
Fik forleden leveret en kasse hvori der var hul i en pose kattegrus som var røget ind i de andre varer i kassen.. (plejer altid at være pakket sikkert ind, dog undtaget denne gang)
Hurtig mailrespons og nye varer er blevet sendt afsted til mig som reklamation for de beskadigede...
Kan kun anbefale Zooplus, god service og har alt hvad man skal bruge.. og så er point-samle-systemet fantastisk!
Julie.
Ingen varer modtaget efter afsendelse!?...
Jeg havde bestilt varer (fodder, hundeseng og tæpper) fra hjemmesiden, men modtog aldrig noget, selvom varerne skulle være afsendt to gange!?
Jeg har været i korrespondance med firmaet, som derefter fortæller at de ikke har varerne ???
Meget mystisk.
Jeg venter nu på en tilbagebetaling samt fragtgebyret.
Jeg har handlet meget på zooplus på det…
Jeg har handlet meget på zooplus på det sidste, da vi snart får nyt familiemedlem hjem og har kun positivt at sige. Bestilt over flere gange og alle gange, er det gået uden problemer eller skader på varer. Bestilt alt fra kredsetræ, til kattemad
jeg vil fremover antagelig ikke længere…
jeg vil fremover antagelig ikke længere handle hos Zooplus. Jeg har haft et langt uskønt forløb med bestilning og betalingsproblemer. Genbestilning, bankoverførsel og stadig problemer med at finde min bankbetaling. Det værste er at ingen i zoo reagere når der er problemer med betaling. Man skal selv kigge længe efter sin pakke og selv finde ud af at ordren er blevet anullere fordi betalingen ikke er gået igennem eller blevet væk Jeg syntes at kundeservice har været utrolig dårlig og arrogant. De forholder sig til de forskellige ordrenummer,- ikke til kunden og kundenummer. Og det giver en fuldstændig rodet email. De telefon samtaler jeg har haft, har været nedladene og uhøflige.
Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service. Jeg fik bestilt forkert vare og de returnerede pengene, mens de ikke forventede varen retur, men opfordrede mig til at give varen til eks dyreinternst e.l.
Så fin gestus. Forøvrigt kører de med gratis fragt på retur.
Har handlet der i over 8 år.
Har handlet der i over 8 år og er meget tilfreds med både priser og udvalg
Jeg bestilte vare hos zoo plus
Jeg bestilte vare hos zoo plus d.4 april og modtog her til morgen en mail på at det ville blive leveret d. 16 april jeg synes det er lang tid at vente på sine vare. Jeg bestilte bla. En sæk hundefoder og andre ting men har været nødt til at købe foder til min hund i mellem tiden. Er ikke sikker på jeg vil bestille der igen hvis man skal vente så lang tid hver gang.
Hurtig levering og fremragende kundeservice
Jeg har de sidste par år handlet hos Zooplus og har aldrig oplevet problemer. Tværtimod. To gange har jeg måtte henvende mig til kundeservice - begge gange har de været yderst behjælpelige.
Den ene henvendelse omhandlede en defekt kattebakke. De beklagede, og jeg fik pengene retur uden at skulle returnere varen.
For en måneds tid siden købte jeg en foderautomat hos Zooplus. Desværre oplevede jeg problemer med bl.a. doseringen. Jeg kontaktede kundeservice, som tilbød at bytte varen. Blot fem dage efter, jeg havde sagt ja tak, modtog jeg en ny automat. Det til trods for at de ikke engang havde modtaget returvaren (hvilket jeg ved, fordi den endnu ikke var sendt).
Det er da kundeservice af høj klasse!
Jeg er bekymret
Jeg er bekymret: min store bestilling fra 9.01.2020
er ikke at se på Følg varen??
Super hurtig levering
Efter en kikset levering for et par måneder siden har alt fungeret upåklageligt og superhurtigt. Bestilte varer online 28/8 der blev leveret af PostNord den 30/8 👍👍👍👍👍👍
Leveringsproblemer
Bestilte varer, der blev afsendt og penge trukket på min konto 1/6 men aldrig leveret. Ifølge track and trace fra Post Nord skulle pakken leveres 6/6 på min arbejdsadresse, men trods daglige forespørgsler aner ingen hvor min pakke er og hvornår den bliver leveret. Skriftlig henvendelse til Zooplus.de om sagen er indtil videre ikke besvaret. Fremadrettet køber jeg skånekosten hos min dyrlæge - trods en væsentlig prisforskel.

Besvarelse fra zooplus.de
Nu har jeg op til 10 gange prøvet at…
Nu har jeg op til 10 gange prøvet at bestille vådfoder shebba til kat 48 stk og hver gang jeg har skrevet e-mail og prøvet adgangskode igen og igen sletter den alt ,og har prøvet at ringe på 78794749 så for jeg ingen hjælp andet deres system er gået ned hm .har spurgt om jeg kunne få min nye gen bestilling ,men så ber de om order nr og da det ik er gået igennem så har jeg jo ik fået et order nr meget mærkeligt ,da jeg har bestilt for lang tid i marts mdr lukter lidt mystik .ingen vare ingen betaling heldigt vis .lis

Besvarelse fra zooplus.de
Kvalitetsvarer
Kvalitetsvarer, god service og de holder hvad de lover. Er opdrætter, og handler altid godt her hos zooplus.de
En meget glad smiley
Jeg er meget tilfreds med Zooplus, deres varer er super og priserne er rimelige
3 stk overlykkelige hunde herhjemme!
3 stks overlykkelige hunde herhjemme!
De har de bedste priser, kæmpe udvalg af produkter og super gode tilbud!
Er specielt glad for deres "køb flere, spar mere" - tilbud! :)
Fik min pakke efter 3 hverdage :)
Super webshop
Super webshop
Kæmpe stort vareudbud
Fornuftige og konkurrence dygtige priser
Super kundeservice
Vandvittig fragtpris stigning
Jeg har handlet på zooplus.de og zooplus.dk i 10 år nu og har altid anbefalet jer.
Men jeres seneste prisstigning på fragt over 31kg er noget frækt.
Det er nok at man skal betale 9,99 euro i fragt i forvejen, men overstiger vægten 31 kg skal man så lige betale 9,99 euro mere. Hvis den overstiger 62kg så kan man da lige betale 29,97+9,99 euro. (i 2008 var fragten 3.90 euro til Danmark)
Jeg må tilstå, at jeg ikke vil anbefale jer mere, selvom jeg syntes at jeres Purizon hundemad har været godt, så nu er jeg igang med at finde et andet mærke.
Jeg bruger ofte både zooplus.de og…
Jeg bruger ofte både zooplus.de og zooplus.dk
levering kan være lidt svingene, men generelt ganske udemærket levering.
alle vare der er bestilt kommer altid.
enkelt gang oplevet at et stor ordre på 3 pakker - blev væk for post nord.
efter at have henvendt mig der, og derefter henvendte mig til zooplus, sende de straks mine ordre i en ny levering som så kom frem uden problemer.
Vil egentlig ikke give dem en…
Vil egentlig ikke give dem en stjerne....
Har bestilt hundemad for over 600 kr, men leveringen er ikke modtaget. Kundeservice ved zoo plus henviser til, at der er modtager Flex, men der står ved bestilling, at der bliver leveret med DPD, og jeg troede, at der skulle underskrift til for at få varen.... Men nej... Så farvel til 600 kr, og heldigvis blevet det klogere på zoo plus.... Købet er sket d. 30.07.18 og levering skulle have fundet sted d. 02.08.18.... Så overvej om de kan betale sig, at spare de penge ved eventuel dyrlægen, for det kan da hurtigt bliver dyrere, når leveringen ikke sker....