Zalando Anmeldelser

5.952
TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verschrikkelijk Wat een bagger bedrijf, al 9 maanden verder. Pakket is onderweg naar ons, pakket vermist nu deurwaarder ingeschakeld. Dat jullie baas bazin nog het lef heeft om ons geld af te trog... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Schoenen besteld. Eerste paar defect dat productiefout in oke kan gebeuren. Moest formulier invullen en retour sturen en nieuwe bestellen. Okd zogezegd zo gedaan. Weer opnieuw besteld komt het b... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling komt in 2 delen. 1 item ontvangen (en inmiddels ook geretourneerd), de rest komt maar niet. 2 x contact opgenomen met klantenservice. De 1e x werd er gezegd dat na het weekend de bestelling... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling geplaatst met 3 items i.v.m. bruiloft over 3 weken. Items na aangegeven bezorgdatum nog niet geleverd, hierover geen bericht ontvangen. Na ruim 2 weken er zelf moeten achter komen dat één I... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(5.952)

692 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Oplichting

Ik moet 1ster kiezen. Anders werd het 0. Ik wacht al 2 weken op pakket. Ik wil het inmiddels niet meer omdat ik op vakantie ga en het niet meer nodig heb dan. Bot geeft vage aanduidingen en houdt je aan de lijn. Live contact met klantenservice is niet mogelijk en herroepen of cancellen kan niet omdat het pakket nergens is. Nooit meer.

12. juli 2026

Gewoon oplichting

Ik was altijd heel tevreden over zalando, maar het zijn tegenwoordig gewoon ordinaire dieven. Ze hebben meerdere retouren van mij niet goed verwerkt en beweren vervolgens dat de producten niet in de doos zaten, terwijl ik weet dat ik alles geretourneerd heb. Zo hebben ze al honderden euro’s van me achterover gedrukt. Bestel hier niet

23. juli 2026

je bestelt een 6 pack sokken

je bestelt een 6 pack sokken. Er wordt maar 1 paar geleverd. klacht ingediend. foutje, sorry, sorry sorry.
ok, we vergoeden 70% van aankoopbedrag want de 5 paar sturen we niet na.
Ze kunnen echt niet rekenen daar bij Zalando.
En het bedrag wat ze overmaken is nog minder dan de voorgestelde 70%. wat een pannenkoeken daar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Stuitend hoe deze mega online retailer…

Stuitend hoe deze mega online retailer zo slecht met hun klanten omgaat. Ik ben nu al een aantal keer de dupe van een niet verwerkte en/of een niet aangekomen retour. Ook niet compleet of verkeerd geleverde bestellingen zijn mogelijk als ze het naar je toe sturen, maar bij retournering ben je als ontvanger van het verkeerde product ook de zak, want dan zien ze opeens wel dat het niet klopt.
Zelfs na overleg van correspondentie met klantenservice, foto's, verzendbewijzen en uren aan de telefoon met medewerkers die weinig meer kunnen zeggen dan de ingestudeerde zinnen, aanmaningen sturen voor honderden euro's aan producten. Bizar dat ze hiermee door kunnen blijven gaan.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pakket geretourneerd met hun…

Pakket geretourneerd met hun retourlabel bedrag van ruim 100€ . Echter beweren ze deze niet in het magazijn hebben kunnen achterhalen en geven nu aan mijn geld niet TE crediteren. Ben mijn geld gewoon kwijt terwijl ik het artikel netjes hebt geretourneerd. Echter vroegen ze mij wel formulieren in te vullen om dhl aansprakelijk te stellen . DHL heeft hun het bedrag vergoed maar mijn geld willen ze niet terug storten . Sorry not sorry ik voel mij bestolen door Zalando terwijl ik gewoon mijn bewijs heb . Ik ga juridische stappen nemen want laat het niet hierbij

Pas op met aankopen te doen bij zalando want ze bestelen je gewoon

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb via Zalando een broek besteld…

Ik heb via Zalando een broek besteld bij s,Oliver.
Ik word al een maand van het kastje naar de muur gestuurd door de Klantenservice.
Elke keer als ik bel krijg ik een ander dom verhaal.
Of ze zijn Onbeschoft of ze verbreken de Verbinding.
ze zeggen dat ze niet verantwoordelijk zijn voor de retour zending naar hun partners.
Maar ik heb niet bij partners besteld ik heb bij Zalando besteld.
Het geld innen dat weten ze wel.
Het is heel makkelijk om de schuld bij een ander te leggen.
In totaal heb ik al Acht keer naar Zalando gebeld.
Nooit Meer Zalando voor mij.Ik wacht nog steeds op mijn Geld.
Susan kunath.

22. juni 2026

Katastophaler Kundenservice

Katastophaler Kundenservice. Rücksendungen wurden nicht verbucht und nicht erstattet. Trotz rechtsverbindlicher Erklärung und Einlieferungsbeleg bin ich nun 2x (!!!) schon auf den Kosten eines Pakets sitzen geblieben, da Zalando die Erstattung verweigert und ich KEINE Rückmeldung mehr auf meine Nachrichten erhalten. Kunden ignorieren ist wohl das neue Chic. Mein Kundenkonto habe ich bereits gelöscht und bestelle lieber woanders :-)

24. juni 2026

Zeer slecht

Zeer slecht, ik heb zondag jl besteld en het zou gisteren dinsdag of vandaag bezorgd worden. Ik heb met Apple Pay betaald en het is ook direct van mijn bankrekening afgeschreven. Vandaag woensdag zie ik dat de artikelen nog ingepakt moeten worden. Ik bel met de klantenservice, die werkt net wakker gebeld vermoed ik, en zij geeft aan dat er nog geen betaling is. Ik zeg ik heb met Apple Pay betaald en het is afgeschreven op mijn bank. Zij zegt dat het 2 dagen duurt voordat het geld door hun ontvangen is. Ongelofelijk! Morgen ga ik met vakantie dus heb alles geannuleerd! Geen jurk maar ook geen geld op mijn bankrekening want dat ligt al bij Zalando, SLECHT!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Even een positieve reactie ervaring…

Even een positieve reactie ervaring tussen de mindere recensies. Ik bestel altijd heel graag bij Zalando. Achteraf betalen vind ik ideaal en kosteloos annuleren is fijn.

Deze week leek er een retourzending van mij kwijt te zijn en kreeg ik betalingsherinneringen. Ik chatte (om 21:30 uur nog) met een medewerkster. Vriendelijk, begripvol en uiteindelijk is het opgelost. Ook heb ik een keer iets besteld in de verkeerde maat. Toen ik een andere maat wilde bestellen, bleek deze in prijs verhoogd te zijn. Na contact met de klantenservice, heb ik het product alsnog voor de goedkopere prijs kunnen kopen. Met het sparen van punten is het mogelijk korting te krijgen en kun je gebruik maken van gratis verzenden bij kleine bedragen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Schoenen besteld die niet bezorgd…

Schoenen besteld die niet bezorgd werden. Na 2 weken contact opgenomen en een onderzoek aangevraagd. Uiteindelijk zou de derde partij die ze leverde ze wel aangeboden hebben bij postnl maar daar zou het zoek geraakt zijn. Dan begint het circus: ik moest een formulier ‘legal statement’ invullen. Deze moet je printen en dan invullen, heel onhandig want ik heb geen printer. Mijn dochter heeft geholpen om het alsnog digitaal te vullen met allerlei omwegen. Opgestuurd en ik dacht: opgelost. Nee hoor, er miste iets in het formulier. Dat klopte niet, maar staat onjuist in het formulier. Ik kreeg een blanco formulier toegestuurd. Gelukkig had ik het oude formulier opgeslagen en heb ik het aangevuld. Toen was het eindelijk klaar. Vreemde gang van zaken als er iets mis gaat vanuit zalando en de vervoerder dat ik dan een lang formulier moet invullen met gegevens die zij al hebben!

13. juli 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Twee keer verkeerde maat geleverd

Ik heb een bestelling geplaatst voor een paar gympen in maat 37,5. Ik krijg maat 40 binnen. Dus teruggestuurd en opnieuw besteld. Krijg ik wéér maat 40 binnen in plaats van maat 37,5. Én ik heb m’n geld nog niet terug.

Opgelicht?

Ik heb drie broeken in drie aparte bestellingen besteld. Twee broeken zijn in een pakket geleverd. Ik heb het pakket ongeopend teruggestuurd. Eén van de broeken uit het pakket staat bij Zalando als retour ontvangen gemeld. De andere broek is verdwenen. Daarnaast heb ik een broek ontvangen, die ik niet besteld heb. Deze broek is van hetzelfde model dat nu vermist is. Ik weet niet of ik hiervoor moet betalen en het lukt me niet om te achterhalen of ik hiervoor moet betalen, want medewerkers luisteren niet naar mijn verhaal en schrijven mij simpelweg de wet voor. Ik heb dus kans dat ik €300 moet betalen voor artikelen die ik niet heb of niet besteld heb.

20. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik wacht al meer dan 2 weken op mijn…

Ik wacht al meer dan 2 weken op mijn bestelling. En over een paar dagen ga ik op vakantie en de gekochte items had ik toch echt graag mee willen hebben. Ik heb al gemaild en ze zouden het magazijn inlichten. Dat is nu ook weer een paar dagen geleden en nog steeds is de status ongewijzigd. Heel erg jammer ik had echt meer verwacht van Zalando.

19. juli 2026

Verschrikkelijk slechte (klanten) service

Ik schrijf normaal gesproken nooit een review en kom er over het algemeen prima uit in overleg met bedrijven. Alleen Zalando maakt nu een uitzondering in negatieve zin. Ik had een verkeerd pakket retour gestuurd (2 labels verwisseld). Het ene bedrijf (Wildflower club) heeft het fantastisch opgepakt en opgelost. Het pakket is door hen naar Zalando gestuurd en ze waren heel meedenkend en prettig in het contact. Het tegenovergestelde van Zalando. Het is inmiddels meer dan 2 maanden geleden dat ik voor het eerst contact zocht. De klantenservice reageert met een vriendelijk geschreven mail maar ze lossen niks op, denken nergens in mee en sturen je van het kastje naar de muur. Het is totaal onduidelijk waar het pakket nu is en Zalando klantenservice kaat het volledig afweten. Als alles volgens normale routes loopt is het een prima bedrijf. Maar klantenservice bieden dat kunnen ze niet. Heel erg teleurstellend!!

18. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sneakers retour mogen sturen vanwege…

Sneakers retour mogen sturen vanwege een scheur pakket is 22 juni door Zalando ontvangen vervolgens word de claim goedgekeurd en beloven zij geld terug maar nu moet het 18 dagen na ontvangst doorgestuurd worden naar een partner om vervolgens weer gekeurd te worden en dat duurt nog eens 14 dagen

22. juni 2026

Gestolen pakket

Mijn pakket is gestolen in de hal van mijn flat. Dit gemeld bij Zalando en omdat DHL aangeeft dat het wel bezorgd is, kan Zalando geen terugbetaling hiervoor geven.

Is echt gestoord voor woorden dat zodra een pakket gestolen is het maar mijn probleem is en dat ik het bedrag moet betalen van een gestolen pakket.

Ik bestel niet meer bij jullie :)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Prijs word verhoogd tijdens klantenservice chat

Asics hardloopschoenen gezien in de aanbieding.
Prijs per maat kan verschillen, maar de gekozen maat 43,5 was ook de aanbiedingsprijs. Echter als ik 'm in de winkelwagen deed was de prijs opeens 40 euro duurder.
Ik een print screen gemaakt voor de zekerheid en contact opgenomen met de klantenservice chat.
Die gaf aan dat die maat helaas niet in de aanbieding was en bij het verversen van de pagina was die opeens 40 euro duurder. "excuses voor het ongemak" Belachelijk.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zalando Surinaamse oplichting praktijken.

Zalando de grootste malafide praktijk als het aankomt op retourneren & pakketten die niet geleverd zijn, ik heb een pakket nooit ontvangen en duidelijk onderbouwd dat de dhl bezorgers deze paketten beneden bij het complex voor de deur neerleggen en dus iedereen erbij kan komen of de bezorger heeft het pakket zelfs gesneuveld, ze benoemen een onderzoek te hebben gedaan wat totaal nergens op slaat en dat is dat zij de bezorger hebben gevraagd of hij pakket heeft geleverd en dat blijkt te zijn, natuurlijk zal iedere bezorger zeggen het geleverd te hebben, en daarnaast heb ik contact opgenomen met dhl en die hebben teruggekoppeld dat ik een klacht heb neergelegd.

Ze blijven bij hun standpunt, ik ben €550,- daardoor kwijt en mijn klachten worden niet in behandeling genomen bij Zalando, er werken daar enkel Surinaamse mensen die vanuit Suriname hun werkzaamheden verrichten, en vanuit dhl exact het zelfde ik heb zelfs een telefoonnummer weten te scoren van een meid telefonisch die werkt vanuit Suriname en benoemt letterlijk dat de samenwerking met Zalando kei slecht is en dat ze helemaal geen invloed hebben in het algemeen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helemaal top!

Ik heb de laatste tijd heel veel kleding besteld en het kwam snel aan. Ik heb 8 artikelen uiteindelijk terug gestuurd omdat ik het toch niet mooi vond en heb alles gewoon netjes binnen een paar dagen terug gekregen zonder dat ik verzend kosten moest betalen! Je ontvangt ook duidelijke e-mails in welke staat je bestelling zich bevind en als je het retourneert staat er ook duidelijk wat je moet doen.

16. juli 2026