Verschrikkelijk Wat een bagger bedrijf, al 9 maanden verder. Pakket is onderweg naar ons, pakket vermist nu deurwaarder ingeschakeld. Dat jullie baas bazin nog het lef heeft om ons geld af te trog... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Schoenen besteld. Eerste paar defect dat productiefout in oke kan gebeuren. Moest formulier invullen en retour sturen en nieuwe bestellen. Okd zogezegd zo gedaan. Weer opnieuw besteld komt het b... Se mere
Bestelling komt in 2 delen. 1 item ontvangen (en inmiddels ook geretourneerd), de rest komt maar niet. 2 x contact opgenomen met klantenservice. De 1e x werd er gezegd dat na het weekend de bestelling... Se mere
Ik had een Sportbroek besteld. Deze was verstuurd in een te kleine envelop en dubbelgevouwen. Het had verstuurd moeten zijn in een doosje. De Sportbroek kwam beschadigd en verfomfaaid bij me binne... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Waardeloze tent is het geworden
Jarenlang naar alle tevredenheid gekocht bij Zalando. Ik weet niet wat er gebeurd is maar levering is opeens een puinhoop. 2 weken aan het wachten op pakket en je word keihard afgepoeierd als je contact opneemt. In de tussentijd nogmaals het zelfde kledingstuk besteld in de hoop dat het sneller zou komen, en precies dezelfde vertraging, pakket blijft ergens hangen. Betalen dat werkt altijd perfect, daar zijn nooit problemen mee. Waardeloos flutbedrijf is het geworden!
Ik ga op vakantie en ik neem mee….???
Ik ga op vakantie en ik neem mee….???
Nou geen leuke nieuwe jurkjes!
Zondag besteld en maandag om 8 uur gelijk gebeld om het om te zetten naar express verzenden omdat ik vrijdag op vakantie ga. Klantenservice: nee dat kan niet. En het komt echt wel op woensdag binnen, geen probleem..
Elke dag gebeld omdat die leverdatum niet werd gehaald. De klantenservice weet niks, kan niks, mag niks en doet niks! De Surinaamse dames zijn vriendelijk maar je komt geen steek verder.
Anyway, ik ga op vakantie zonder jurkjes en nu kan mijn moeder (82 jaar) dat pakket ophalen omdat je de lokatie ook niet kan aanpassen en na een week wordt alles retour gestuurd.
Echt schaamteloos en zo klantonvriendelijk, echt niks is mogelijk. Zo jammer, wat een k*tbedrijf!
Klantonvriendelijk en vieze streken
2 weken geleden een lacoste tas besteld voor mijn dochter, blijft bij DHL maar staan op ontvangen maar niet verwerkt. Meerdere keren gemaild naar zalando. Nu is de verzending als vermist opgegeven, kunnen de tas niet opnieuw verzenden, krijg mijn geld terug (dat mag ik hopen na wat ik hier allemaal lees) en kan wel opnieuw bestellen. Ja de tas is nu €30 duurder! Wat ontzettend klant onvriendelijk en echt een enorme naai streek! Nog niet eens misschien dat ik nog eens ga bestellen bij een bedrijf die zo met zijn klanten om gaat.
Ik wacht nu al vanaf de 18e augustus op…
Ik wacht nu al vanaf de 18e augustus op mijn schoenen. Net een pakket opgehaald, is het verkeerde pakket. Echt een drama. Bestel er nooit iets weer, stuur als ik deze twee bestellingen heb ontvangen deze ook terug want ik wil mijn geld terug.
Zeer teleurstellende ervaring
Zeer teleurstellende ervaring. 1 Ster is teveel.
Het gaat om een bestelling die ik niet heb ontvangen eneen artikel dat ik heb teruggestuurd. Ik heb hiervoor bewijs aangeleverd bij zowel Zalando als de betreffende incasso bureau. Dit gaat om 80 euro.
Ik ben bereid mijn daadwerkelijke openstaande bedragen netjes te betalen. Helaas heb ik tot nu toe niet het gevoel dat mijn aangeleverde bewijs serieus wordt genomen. Ik vind het niet redelijk om te moeten betalen voor iets wat ik niet heb ontvangen of al heb teruggestuurd. Terwijl ik bij zalando altijd mijn rekening netjes betaal.
Ik hoop dat dit alsnog inhoudelijk wordt opgelost. Mijn ervaring tot nu toe is in ieder geval zeer teleurstellend.
Ik lees een hoop slechte review
Ik lees een hoop slechte review, maar ik ervaar dit absoluut niet. Ik heb nooit problemen met retour sturen. Ze versturen altijd snel. En leuke aanbiedingen vaak!
Had een parka besteld en betaald
Had een parka besteld en betaald, en op moment van bestellen waren er nog voldoende! Krijg nu na betaling van €140.00 euro een annulering, konden bestelling niet verwerken. Verder geen reden. Heb gebeld, ja zijn er niet meer. Hoe dan! Bestel hier nooit meer!
Very disappointing customer service
Very disappointing customer service
I’ve been a loyal Zalando customer for around three years, regularly spending €100–€200 every week or two. Despite being such a frequent customer, I have never received any meaningful loyalty benefit, discount code, bonus, or even free shipping.
Recently, I returned a pair of shoes that I had worn once because I discovered they were extremely uncomfortable. I was completely honest about having worn them, but Zalando’s customer service was extremely inflexible and refused to consider any goodwill solution whatsoever.
After years of regular purchases, this experience has genuinely changed how I feel about Zalando. I will be significantly reducing my purchases from the app and will be looking at other retailers instead.
Very disappointing experience for a long-term customer.
Mijn dochter had Uggs besteld in maat…
Mijn dochter had Uggs besteld in maat 38 voor 134,95.
Bij aankomst zat er geen papier om de uggs en ook geen karton in de uggs.
Ook het CERTIFICAAT van Ugg zelf zat er NIET BIJ!!!
Duidelijk te zien dat ze gedragen waren. Zaten haren op de zolen van een kat of hond🤢Echt SCHANDALIG ZALANDO!!!!!
Als jullie zo met jullie klanten omgaan... Jullie gaan er niet op vooruit 👎🏼👎🏼
Very disappointing experience with…
Very disappointing experience with Zalando
I have been a Zalando customer and unfortunately I am extremely disappointed with how my return was handled.
I returned an adidas sweatshirt because the zipper stopped working after several months of use. I used the return label provided by Zalando and sent the parcel through PostNL.
I have proof of shipment, tracking information showing that the parcel was delivered to the return address in Goes, and the parcel had a recorded weight of 340 grams. I also completed Zalando’s return declaration and clearly stated which adidas item I was returning.
Despite this, Zalando is now claiming that the item was not inside the parcel and is refusing to refund me €75.
What is especially frustrating is that this is not the first time I have experienced a similar situation with Zalando. I also had a similar issue in the past, despite having evidence that I had returned the item. After escalating the matter, I eventually received my refund.
I have contacted Zalando again, but I have not received a satisfactory solution. I have now had to escalate the matter further and contact Thuiswinkel.org and adidas myself.
I find it unacceptable that a customer who has proof of sending and delivery can be left without the product and without a refund.
I hope Zalando will properly investigate what happened to my return instead of simply telling me that the item was not found.
Very disappointing customer service and return handling.
Nooit een verkoopbox aanbieden bij…
Nooit een verkoopbox aanbieden bij Zalando!!! 1 ster is nog te veel. Verkoopbox met drie tassen aangeleverd twee artikel waren goed, maar 1 artikel wordt aangemerkt als ‘niet geaccepteerd ‘ zogenaamd ‘ontbrekend’ artikel. Direct gebeld en aansluitend gemaild dat ik drie tassen heb gestuurd en me dus afvraag waar mijn (de duurste van de drie/ splinternieuw) derde tas is?? Onverstaanbaar persoon aan de lijn gehad. Reactie; Wordt onderzocht. Vervolgens krijg ik mail antwoord; u kunt de tas opnieuw aanbieden!! Hoe dan?? Die tas ligt bij Zalando ergens in een magazijn! Na nog drie keer bellen en mailen is mij duidelijk dat ze me niet willen helpen door iemand daar ter plekke in te schakelen en te laten kijken waar mijn tas terecht is gekomen. Ik snap dat ik me vergist heb kennelijk een vinkje niet aangezet maar het artikelnummer is bekend, er zit een foto bij van de tas en het zendnumner en alles is bekend. Mail antwoorden zijn telkens standaard tekst. Elke keer van een ander persoon. Dus niemand die zich echt wil inzetten voor mij. Ben enorm verdrietig hierover. Dus echt nooit/nooit meer met Zalando in zee!
Super slecht
Verkopen namaak!!!!
Verkopen namaak!!!!
Nike schoenen van slechte kwaliteit ontvangen in een bruine merkloze schoenendoos.
Dit zijn 100% zeker neppe Nike schoenen
Maar wel de orginele prijs betaald!!
Oplichters
Bestelling geplaatst zou…
Bestelling geplaatst zou zaterdag/maandag bezorgd worden dinsdag nog niet verzonden woensdag avond zou het komen. erbij gezet dat ze het mogen neerzetten kom thuis is er niks. staat er dat het retour mee terug is gekomen. schoenen waren voor een uitvaart dus echt heel balen dat ze er niet zijn en wat een slechte service.
Zalando has become a SCAM
I've put 2 orders in one package for return (as advertised by the company). They have received the package, but are refusing that the second item was also in there. So, now they are coming after me for paying for an item THAT I DON'T OWN!!!! There are no hotlines or other ways of contacting the customer service. Are you now stealing from customers this way???
Waardeloos
Waardeloos. Bestelling geannuleerd. In de annuleringsbevestiging staat dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen geretourneerd wordt. Nu zijn we 2 weken verder. Meermaals gebeld en gemaild, altijd wordt keurig excuus gemaakt en gezegd dat het binnen 2 dagen op mijn rekening staat. Nog altijd niks. Ik ga maar een incassobureau inschakelen.
Zeer slechte ervaring met Zalando
Zeer slechte ervaring met Zalando
Ik ben altijd tevreden geweest over Zalando, maar mijn recente ervaring is zeer teleurstellend.
Bij het plaatsen van mijn bestelling werd aangegeven dat deze tussen 11 en 15 augustus 2026 zou worden geleverd. Inmiddels is het 18 augustus en heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Volgens de DHL-tracking is er al meerdere dagen sprake van een vertraging van 1-2 dagen. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te horen dat ik nog moest wachten. Toen ik vervolgens vroeg om de bestelling te annuleren, werd mij verteld dat dit niet meer mogelijk is.
Ik vind dit absoluut geen goede manier om met klanten om te gaan. Als een bestelling niet binnen de beloofde termijn wordt geleverd, verwacht ik op zijn minst een duidelijke oplossing en goede klantenservice.
Zeer teleurgesteld. Ik hoop dat Zalando dit serieus neemt en zijn leveringen en klantenservice verbetert.
prima webshop
Ik zie hier veel negatieve reviews maar ik herken dit helemaal niet? Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment, ik krijg het snel en waar ik wil (afhaalpunt in zo'n muur) en terugsturen is geen enkel probleem.
Onvriendelijk!
Slechte klantenservice, onvriendelijk, denkt niet mee in oplossingen. Nu tot 3x toe, drie verschillende medewerkers! Voor mij een reden om niet meer te bestellen...
Waardeloze service.
Waardeloze service.
Ik had een bestelling gedaan met kleding voor een bruiloft, waarde ca 600,-.
Helaas kreeg ik een pakket met de spullen van iemand anders. Je kunt niet meer bellen of mailen, alles gaat via een contactformulier. Als je teruggemaild wordt en weer op die mail reageert krijg je steeds met iemand anders te maken.
Ik wou zsm mijn geld terug, maar kon natuurlijk niets retourneren omdat alles ontbrak. Heb het pakket met de verkeerde spullen teruggestuurd. Stuk of 10 keer gemaild met bewijs van verkeerde levering en van het terugsturen van de verkeerde spullen.
Wettelijk gezien heb je dan direct recht op terugbetaling, maar Zalando heeft hier absoluut geen haast mee en compenseert op geen enkele manier voor de door henzelf veroorzaakte situatie. Ik moet maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.
Ik bestel hier niet meer en adviseer anderen dit ook niet te doen.