Verschrikkelijk Wat een bagger bedrijf, al 9 maanden verder. Pakket is onderweg naar ons, pakket vermist nu deurwaarder ingeschakeld. Dat jullie baas bazin nog het lef heeft om ons geld af te trog... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Schoenen besteld. Eerste paar defect dat productiefout in oke kan gebeuren. Moest formulier invullen en retour sturen en nieuwe bestellen. Okd zogezegd zo gedaan. Weer opnieuw besteld komt het b... Se mere
Bestelling komt in 2 delen. 1 item ontvangen (en inmiddels ook geretourneerd), de rest komt maar niet. 2 x contact opgenomen met klantenservice. De 1e x werd er gezegd dat na het weekend de bestelling... Se mere
Ik had een Sportbroek besteld. Deze was verstuurd in een te kleine envelop en dubbelgevouwen. Het had verstuurd moeten zijn in een doosje. De Sportbroek kwam beschadigd en verfomfaaid bij me binne... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik kan ineens niets meer bestellen
Ik kan ineens niets meer bestellen met mijn eigen email adres. Zalando zegt gewoon dat het een veiligheidsprobleem is en lost het niet op, terwijl het gewoon mijn eigen mail is waar ik altijd overal mee bestellen kan.
Klantenservice behandelt mijn klacht niet inhoudelijk
Ik ben inmiddels erg teleurgesteld in de klantenservice van Zalando.
Via Zalando Pre-owned heb ik kleding opgestuurd. De niet-geaccepteerde artikelen moesten aan mij worden teruggestuurd. Met deze retourzending is vervolgens van alles misgegaan.
Uit de Track & Trace van PostNL blijkt onder andere dat de bezorging is mislukt, het pakket naar verschillende PostNL-punten is gegaan, een PostNL-punt vol was, het pakket meerdere keren opnieuw is gesorteerd en uiteindelijk retour is gegaan. Later verschijnt zelfs de melding “herstelprocedure ivm onjuiste adressering”.
Ik heb het pakket nooit ontvangen en heb zelf ontzettend veel moeite moeten doen om achteraf uit te zoeken wat er allemaal is gebeurd.
Zalando zegt nu dat mijn kleding is gedoneerd omdat zij 14 dagen niets van mij zouden hebben gehoord. Ik heb echter al op 11 juli 2026 contact opgenomen met Zalando over het terugsturen van mijn niet-geaccepteerde artikelen. Op 14 juli heeft Zalando daarop gereageerd. Er was dus aantoonbaar contact.
Ik heb meerdere keren gevraagd welke termijn van 14 dagen Zalando precies bedoelt, wanneer deze is ingegaan en wanneer en hoe ik ben geïnformeerd dat mijn kleding zou worden gedoneerd. Ook heb ik gevraagd om onderzoek naar wat er bij de verzending is misgegaan.
Helaas krijg ik van verschillende medewerkers steeds vrijwel hetzelfde standaardantwoord: 14 dagen niets gehoord, kleding gedoneerd, niets meer aan te doen. Op mijn concrete vragen en het bewijs dat ik aanlever wordt niet inhoudelijk gereageerd.
Helaas ook hier een slechte ervaring
Helaas ook hier een slechte ervaring. Ik zie hieronder dat ik zeker niet de enige ben.
Na 8 dagen staat mijn bestelling nog steeds op ‘inpakken’...
Aan de klantenservice heb je helaas ook niet veel. Je krijgt een standaard lap tekst terug in de trant van: “We hebben geen zicht op wat er in het magazijn gebeurt...” — vermoedelijk met wat hulp van AI opgesteld — en daar moet je het dan mee doen.
Annuleren kan nog, maar inmiddels ben ik zelfs bang dat ik daarna weer weken op mijn geld moet wachten.
Erg jammer en vooral frustrerend. Dus dit was voor mij de laatste keer Zalando. Zonde van een mooi merk/bedrijf.
Normaal heb ik totaal geen moeite met…
Normaal heb ik totaal geen moeite met zalando, maar nu doordat ik zelf een fout had gemaakt en naar hun een bedrag over had gemaakt wat eigenlijk door klarna eraf gehaald zou worden en ze roepen dat het word terug geboekt wat nog steeds niet is gebeurd, ik er een beetje klaar mee ben. Wil graag me geld terug!
Uit het niets alleen nog met creditcard kunnen betalen
Al jaren bestel ik bij Zalando en zo uit het niets alleen nog met creditcard kunnen betalen, dus zelfs niet met ideal 🤦♀️
Kortingsbon verjaardag van 25% NERGENS…
Kortingsbon verjaardag van 25% NERGENS op geldig. Als het zo ontzettend precies er op aan komt waar ik de kortingsbon voor mag gebruiken, geef dan niks. Dit is iemand blij maken met een dooie mus.
Extremely disappointing experience with Zalando pre-owned program
Extremely disappointing experience with Zalando Pre-Owned. I sent a box containing 3 items. Zalando accepted 1 item, rejected another, and then claimed the third one was never in the box — even though I personally packed and sent all 3 items. They refuse to compensate me and provide no convincing explanation of what happened to my item. I trusted Zalando with my belongings, and this experience makes me feel that customers’ items can simply disappear without accountability. I will no longer use this service and strongly advise others to think twice before sending their clothes to Zalando.
Geen bestelling én geen oplossing
Zeer slechte ervaring met de klantenservice. Door een fout buiten mijn schuld om werd mijn pakket door PostNL teruggestuurd naar Zalando in plaats van naar mij. Ik heb hierover telefonisch contact opgenomen met de klantenservice en zij gaven aan dat het etiket waarschijnlijk onderweg beschadigd was geraakt en daardoor was teruggestuurd (kan natuurlijk gebeuren). Zalando bood vervolgens echter geen passende oplossing en dacht totaal niet mee. Ik kreeg als antwoord dat ik het item opnieuw moest bestellen. Als dat had gekund, had ik dat natuurlijk gedaan. Alleen was mijn item inmiddels al meer dan een week uitverkocht. Ik kon het dus niet opnieuw bestellen en zou bovendien de oorspronkelijke korting van 40% mislopen.
Ik gaf aan dat ik begrijp dat er natuurlijk iets mis kan gaan, maar dat ik wel graag naar een oplossing wilde zoeken. Als alternatief werd 10% korting aangeboden. Dat weegt natuurlijk niet op tegen het feit dat ik mijn item niet heb ontvangen en de oorspronkelijke 40% korting daardoor kwijt ben. Vervolgens gaf de medewerker aan dat hij alleen een notitie kon maken, zonder iets te kunnen toezeggen, en dat ik zelf later nog maar eens moest terugbellen. Dat is geen oplossing, maar het probleem simpelweg weer bij de klant neerleggen.
Toen ik dit aangaf en opnieuw vroeg naar een oplossing, waarbij ik zelf ook probeerde mee te denken, werd ik midden in mijn zin gewoon opgehangen. Ik vroeg simpelweg om een passende oplossing en was daarbij echt niet onredelijk. Ik vind het ontzettend klantonvriendelijk en echt onacceptabel om een klant zomaar op te hangen. Zo ga je simpelweg niet met klanten om.
En het meest frustrerende: ik zit nog steeds zonder mijn bestelling én zonder oplossing.
Geen hulp bij vermis pakket
Ik heb een bestelling geplaatst en tijdens de bezorging heeft de bezorger het pakketje niet naar boven gebracht. Ook heeft hij mij niet laten ondertekenen dat ik het pakketje heb ontvangen. Hij heeft het op een andere plek achtergelaten, waar het makkelijk door andere mensen meegenomen zou kunnen worden.
Ik heb dit aangegeven en er een rechtsverklaring over uitgeschreven, maar nog steeds kan Zalando mij niet helpen. Ik zit nu zonder mijn jas en ik krijg ook geen geld terug. Ik zit erg krap en kan geen andere jas kopen.
Dit vind ik erg zuur. Vandaar dat ik dit bericht stuur, in de hoop dat Zalando mij alsnog verder kan helpen.
Ik wil u daarom vriendelijk vragen om met een concrete oplossing te komen. Ik heb het pakket niet ontvangen en wil graag dat dit alsnog netjes wordt opgelost, bijvoorbeeld door het bedrag terug te betalen of een passende andere oplossing aan te bieden. Ik hoor graag zo snel mogelijk wat u voor mij kunt betekenen.
Groetjes,
Selina Boamah
Zalando…Beschadigde zending, ontbrekende artikelen en geen echte oplossing
Ik heb een bestelling van Zalando ontvangen waarbij artikelen uit de bestelling ontbraken. Bij de levering was de verpakking duidelijk beschadigd en zat er een groot gat in de verpakking.
Ik heb dit direct bij de bezorger gemeld. Helaas had de bezorger op dat moment de levering al in zijn systeem als afgeleverd geregistreerd. Vervolgens heb ik Zalando onmiddellijk geïnformeerd dat artikelen ontbraken. Ik heb daarbij ook foto’s en een video aangeleverd waarop de beschadigde verpakking en het gat duidelijk te zien zijn.
Wat ik bijzonder teleurstellend vind, is de manier waarop Zalando hiermee omgaat. Ondanks mijn bewijsmateriaal krijg ik telkens hetzelfde standaardantwoord: volgens de magazijnregistratie zouden alle artikelen zijn gescand, verpakt en verzonden.
Maar een interne scan in het magazijn bewijst niet dat de betreffende artikelen daadwerkelijk in mijn pakket zijn geplaatst en vervolgens in de beschadigde verpakking bij mij zijn aangekomen.
Ik heb meerdere keren gevraagd om mijn situatie inhoudelijk te beoordelen en rekening te houden met de beschadigde verpakking, mijn melding aan de bezorger, mijn melding op de dag van levering en het foto- en videobewijs. Toch krijg ik opnieuw hetzelfde standaardantwoord, zonder inhoudelijke reactie op deze punten.
Voor mij gaat het inmiddels niet alleen meer om de ontbrekende artikelen, maar vooral om het gebrek aan een serieuze en inhoudelijke behandeling van mijn klacht.
Ik vind het onacceptabel dat een klant met concreet bewijs van een beschadigde zending simpelweg wordt afgewezen op basis van een interne magazijnregistratie, zonder dat Zalando daadwerkelijk onderzoekt wat er tijdens de levering is gebeurd.
Zeer teleurstellende klantenservice. Ik had van Zalando een eerlijk onderzoek en een daadwerkelijke oplossing verwacht, niet steeds hetzelfde standaardantwoord.
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel. KOOP HIER NIET.
Zalando is een bekende website en je zou daardoor denken dat ze betrouwbaar zijn, maar niets is minder waar. Retouren worden slecht verwerkt en ook al heb je alle bewijs, je moet gewoon betalen, want de retour 'is nooit bij hun aangekomen' Ook al zegt de track en trace van postnl van wel. Zo wordt je erin geluisd. Ben helemaal klaar met zalando. NOOIT WEER
Tevreden
Met alle negatieve ervaringen die ik hier lees, wil ik toch graag ook mijn positieve ervaring delen.
Ik bestel al jaren bij Zalando en heb de afgelopen maanden behoorlijk vaak iets besteld. Slechts één van mijn bestellingen is ergens in het verzendproces ‘blijven hangen’ en kwam daardoor een week later dan gepland aan. Uiteraard vervelend, en ook even spannend of het wel goed ging komen, zeker omdat ik hierdoor in de knoei kwam met de retourtermijn van een ander artikel. Ik heb hierover contact opgenomen via de mail voor herroepingen en er werd snel en prettig meegedacht.
Van mijn bestellingen tot nu toe heb ik ook regelmatig iets moeten retourneren. Ik heb nog nooit problemen gehad met het correct verwerken van een retour.
Al met al herken ik de ervaringen van de negatieve reviews dus niet echt en ben ik nog steeds tevreden over Zalando.
Bestelling niet geleverd en geen berichtgeving hiervan
Bestelling geplaatst met 3 items i.v.m. bruiloft over 3 weken. Items na aangegeven bezorgdatum nog niet geleverd, hierover geen bericht ontvangen. Na ruim 2 weken er zelf moeten achter komen dat één Item is geannuleerd. Contact gehad met klantcentrum, kon mij niet vertellen wanneer de overige 2 producten geleverd worden. Ook kon ik mijn (inmiddels incomplete) bestelling niet meer annuleren, ik krijg de Items immers veel te laat binnen. Zalando is zeer slecht in de berichtgeving, updates of alternatieven. Voor mij de laatste keer Zalando. Helaas de slechte revieuws van eerdere klachten van klanten genegeerd...
Ik had een Guess tas die 11 maanden oud…
Ik had een Guess tas die 11 maanden oud was en al ging scheuren aan onderkant. Ontzettend snel geholpen door klantenservice. Tas retour gestuurd en met paar dagen mijn geld al retour gekregen!
Ik schrok van al die negatieve reviews dus daarom plaats ik mijn goede ervaring met Zalando!
Opsturen ter beoordeling schade is tas kwijt!!!
Mijn limited edition Coach tas had al schade binnen het garantietermijn. Gemeld en ik moest hem naar ze opsturen ter beoordeling en ik zou een oordeel krijgen per mail en een oplossing. Ik heb nog gebeld of ik hem wel terug krijg als ik hem opstuur. Ja dat kon ik zelf kiezen. Ik dacht dat zij hem eventueel door zouden sturen naar Coach. Ik dus mijn tas opgestuurd en ik kreeg meteen de melding dat mijn geld teruggestort was en ik mijn tas dus niet terugkrijg!!! Ik heb nooit een mail gehad met een oordeel of voorstel tot oplossing!!! Dit hebben zij zomaar even besloten!!! Ik heb 10x gebeld of ik mijn tas terug kan krijgen want deze heeft hoge emotionele waarde maar nee ik had pech, ook al hebben zij de fout gemaakt mij niet op de hoogte te brengen van hun oordeel en zijn ze niet met een oplossing naar keuze te komen. Geld was al overgemaakt dus helaas. Ook kon ik het niet escaleren naar een manager. Echt afschuwelijk!! Tas is nergens meer te koop en dit was niet de afspraak. Kijk dus uit mensen. Opsturen ter beoordeling = automatisch je product kwijt ook al melden ze dit nergens!
Gebruikte string in geleverde sporttas...
Heb een damessporttas besteld van Adidas, en tot mijn verbazing zat er een lipstick in....toch vreemd...maar dat was niet het enige....
In het zijvak zat...een gebruikte string !!! Zo vies !!!
Nooit meer Zalando
Even geen Zalando meer.
Bestel regelmatig bij Zalando en dat gaat meestal goed, maar mijn laatste bestellingen waren hopeloos. Adidas trainingsbroek besteld in de maar M, geleverd xl. New Balance schoenen besteld in 46.5 geleverd mt 43. De schoenen opnieuw besteld in mt 46.5 wederom geleverd in 43. Contact opgenomen, tja beste als u ze retour stuurt. Ja, dat was ik al van plan. Ondertussen 3 maal op pad gemoeten naar een afhaalpunt. Ben ff klaar met Zalando.
Echt niet tevreden
Echt niet tevreden! Had een handtas bestelt een kleintje mijn portemonnee en soms gsm zit er in niet altijd. Trekt heel krom had contact opgenomen wat dat ze juist zeggen is retour hem en je krijgt dan je geld terug ik had voorgesteld mag ik hem niet gewoon houden want hij is al niet meer in voorraad of een mooie korting kon allemaal niet zijn ben echt niet welgezind daarvan maar wie zijn wij als klanten 😠
Een parfum besteld die bleek nep te…
Een parfum besteld die bleek nep te zijn zalando weigerde dit op te lossen. Ben zelfs bedreigd door een medewerker vanuit een callcenter uit Suriname wow nooit en nooit meer zalando pas op dit zijn oplichters
Rochero van de klantendienst zou beter…
Rochero van de klantendienst zou beter een andere job zoeken.
Wat een nutteloze persoon. Zal u het 1ne uitvlucht na het andere geven om u af te schepen.
Dikke nul voor klantvriendelijkheid!