Bestilte ved yoursurprise.dk og pakken ankom 2 dage før planlagt og ovenikøbet sendt fra udlandet. Den var pakket, så de kunne have tabt den fra en lastbil i fart og indholdet havde klaret det, selv o... Se mere
Meget skuffende leveringstid 😕 På siden stod der 1-3 dage, men i realiteten tog det 14 dage. Jeg endte derfor med at måtte købe en personlig “Velkommen til verden”-gave nr. 2, fordi den første ikke n... Se mere
Jeg har bestilt flere ting hos dem for nylig, har fået uovertruffen kundeservice.. På den første var graveringen ikke så god, de sendte med det samme en ny afsted. På den anden, som var en gave... Se mere
Skulle bruge 30 highball glas med 30 forskellige navne til en fest. Allerede ved de indledende forespørgsler om hvordan jeg bar mig af med at bestille dem var servicen meget fin. Hurtige svar på mine... Se mere
Make people feel special There’s something powerful about making someone feel truly seen. With a gift that says: “I know you. I’m thinking of you.” That moment – when someone smiles, laughs, or gets a little emotional – that’s what we’re here for. Because it’s never just about what you give. It’s about what it means. Since 2005, we’ve been helping people create moments that matter. With personal gifts made with care – designed to leave a lasting impression. Sometimes funny. Sometimes heartfelt. But always thoughtful. Always personal. We believe attention makes all the difference. In how we design, wrap and deliver. Because every detail matters. Every gift is part of a bigger story. Will this make someone feel special? That’s the question we ask ourselves every day. It guides how we think, how we create, and how we grow. Because when someone feels truly special, something beautiful happens: A connection is made.
Gouwepoort 3, 4301 RZ, Zierikzee, Holland
Svarer typisk inden for 1 uge
Leveringstiden er ikke overholdt selvom de på hjemmesiden skrev man kunne få leveret fars dag gave hvis man bestilte inden kl13. pakken var ikke hentet af fragtmand på forventet leverings dag på trods af label var oprettet 2 dage før.

Besvarelse fra YourSurprise
Min pakke er ikke leveret som lovet den 3-4/6, ved kontakt får man blot besked om at vente.
Ret træls når den skulle bruges den 5.

Besvarelse fra YourSurprise
Tager utrolig lang tid om at blive leveret, det bliver ikke opdateret inde på track and trace og den estimerede leveringstid passer ikke. Ærgerligt når det skulle bruges som en gave.

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg er 100 % tilfreds. Jeg fik lavet et indrammet billede af min datter hund. Det var super flot, indpakningen var perfekt og leveringstiden var kort og uden nogen former for besvær. Jeg er super tilfreds og anbefaler andre at handle hos jer.

Besvarelse fra YourSurprise
Super fint produkt. Modtager blev meget glad, og chokoladen var ikke bare fint i æsken, den smagte også godt

Meget 50/50 oplevelse.
Jeg købte personlige spillekort med billeder. Kortene var beskidte med gulligt/brunligt snavs på forsiden, og der hvor billeder var, det var det hvide streger på 60% af dem, og så var hjørnerne helt krakelerede på dem alle sammen. Jeg fik pengene retur for den heldigvis.
Den anden ting jeg købte var rigtig fin kvalitet, og meget flot. Havde jeg kun købt spillekortene, så havde jeg aldrig handlet her igen, men jeg giver det en chance igen hvis de får øget kvaliteten.
Efter at have læst anmeldelserne, så tror jeg ikke at jeg ville risikere at købe herfra igen, da man godt kan være i tvivl om hvad man får af kvalitet :// Jeg tror helt sikkert at virksomheden skal tjekke deres produkter inden de sender dem, da det er dyrere for dem at lave dårlig kvalitets produkter, som man får refunderet, end hvis det nu var som forventet.

Besvarelse fra YourSurprise
Havde bestilt en nøglering til min kæreste, første dag han har sine nøgler liggende i sin lomme, der går den i stykker og fra hinanden. Og den er ikke lige umiddelbart til at samle igen uden smykke værktøj som langt fra alle er i besiddelse af.
Meget dårlig kvalitet og jeg har ikke lyst til at spilde mine penge på den her hjemmeside igen. Det er under alt kritik!
Og jeg vil ikke anbefale at man bruger sine penge her. Brug dem et andet sted.

Besvarelse fra YourSurprise
Sjusket kvalitet med sløret billede som sidder helt skævt i nøgleringen. Tydelige mærker fra tangen som har mast enderne sammen. Den er ikke værd at give i farsdag gave.
Jeg må dog sige at leveringen var hurtig. Men kvaliteten af varen er ringe.

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg har handet via Yoursurprise et par gange, og har kun god erfaring med hurtigt og let måde at bestille og betale, fragten er lige så hurtigt.

Besvarelse fra YourSurprise
Købte et puslespil med eget billededesign til en gave. God kvalitet. Leveret inden for den leveringsinterval de havde oplyst ved ordrebekræftelsen.

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg har købt 4 tshirt til gave ved en særlig lejlighed. De 3 var i damemodel str. small, og det burde være rimelig i størrelsen. Desværre var de meget små i størrelsen. Jeg skriver til kundeservice da jeg er ærgerlig over at det ikke står på siden hvor man vælger str.
Jeg får svar på engelsk, og de skriver at jeg har fået hvad jeg har bestilt og det er jo egentlig sandt. Der står str small i nakken. De skriver videre at jeg kan få 20 % på en ny ordre.
Jeg synes det er ærgerligt at have brugt over 800 kr på 4 t-shirts hvor kun den ene passer.
Jeg ved ikke hvad en god og rimelig løsning ville være. Men jeg er da skuffet og mangler dem til weekenden. :-(
leveringen kom som lovet

Besvarelse fra YourSurprise
Rigtig god service og lynhurtig produktion. Der kan altid ske fejl, men det blev hurtigt rettet.
Bestiller nok igen herfra.

Besvarelse fra YourSurprise
Fantastisk service. Bestilte i torsdags, og opdagede om aftenen en fejl i min ordre - skrev til kundeservice med det samme, og de ændrede den.
Fik i dag lige præcis det jeg havde bestilt, og super fint til pengene. Vi klart anbefale det, og køber gerne hos dem en anden gang.
Købte: Speciallavet vinkasse

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg må virkelig give dem en virkelig stor highfive! Vi havde bestilt gaver til vores gæster ifm. datterens konfirmation men desværre, sender PostNord vores pakke til Sverige i en pakkeshop i Malmø og ikke til Danmark. Efter flere dages dialog med PostNord, ender jeg med at kontakte YorrSurprise helt opgivende, for at få dem til at effterlyse pakken. Men de er simpelthen så serviceminded, at hun fra starten af tilbyder mig at de sender en ny pakke med det samme og så bare afventer de bare returpakken. Vi modtog erstatningen to dage efter og alt er bare så fin kvalitet! Tusind tak for virkelig fin service. Kan varmt anbefale dem!

Besvarelse fra YourSurprise
Fik skrevet at der manglede nogle brikker fra et puslespil, de sender et nyt et uden bøvl. De meget omsorgsfulde

Besvarelse fra YourSurprise
Varerne kom til den aftalte tid, var i en kvalitet der svarede til det billede, der var ved bestillingen og til en fin pris.

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg har bestilt nogle gaver, men PostNord har mistet pakken. Jeg var nødt til at kontakte YS – de svarede hurtigt. To dage senere sendte de en ny pakke. Jeg synes, det er god service.

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg har bestilt ved dem før uden problemer, men denne gang har jeg ikke fået mine varer. Og de vil ikke svare på mine henvendelser. Jeg har henvendt mig flere gange. De tillader sig endda til at vil have mig til at bedømme dem. Så magen til uforskammethed skal man da lede længe efter.

Besvarelse fra YourSurprise
Hurtig levering og jeg er overrasket over kvaliteten af det printede billede på halskæden jeg bestilte- det er bare sindssyg flot.
Jeg fik navn og dato indgraveret på bagsiden og hele halskæden er bare så flot. Jeg kommer helt sikkert igen!

Besvarelse fra YourSurprise
Aldrig, ALDRIG køb herfra.
Jeg købte for sjovt et par underbukser til min kæreste, i en str. XL som er den største de har på siden..
Den XL svarer så til en normal størrelse S, kundeservice vil intet gøre og siger “målene har du kunnet læse på vores side”
Jo, men hvem pokker tænker at et par XL underbukser ville svare til et par underbukser i str. S i målene.
Jeg som er en kvindelig M. Kan ikke engang passe underbukserne - de vil ikke tage dem retur da de er “speciallavede”
De er lige til at smide ud, og kundeservicen er lige til at smide ud af vinduet, meget dårlig kommunikation og ingen forståelse
Aldrig igen, underbukser til 199,00 kr. som er 3 størrelser for små, i forhold til normale størrelser.
Det er simpelthen til grin.