Bestilte ved yoursurprise.dk og pakken ankom 2 dage før planlagt og ovenikøbet sendt fra udlandet. Den var pakket, så de kunne have tabt den fra en lastbil i fart og indholdet havde klaret det, selv o... Se mere
Meget skuffende leveringstid 😕 På siden stod der 1-3 dage, men i realiteten tog det 14 dage. Jeg endte derfor med at måtte købe en personlig “Velkommen til verden”-gave nr. 2, fordi den første ikke n... Se mere
Jeg har bestilt flere ting hos dem for nylig, har fået uovertruffen kundeservice.. På den første var graveringen ikke så god, de sendte med det samme en ny afsted. På den anden, som var en gave... Se mere
Skulle bruge 30 highball glas med 30 forskellige navne til en fest. Allerede ved de indledende forespørgsler om hvordan jeg bar mig af med at bestille dem var servicen meget fin. Hurtige svar på mine... Se mere
Make people feel special There’s something powerful about making someone feel truly seen. With a gift that says: “I know you. I’m thinking of you.” That moment – when someone smiles, laughs, or gets a little emotional – that’s what we’re here for. Because it’s never just about what you give. It’s about what it means. Since 2005, we’ve been helping people create moments that matter. With personal gifts made with care – designed to leave a lasting impression. Sometimes funny. Sometimes heartfelt. But always thoughtful. Always personal. We believe attention makes all the difference. In how we design, wrap and deliver. Because every detail matters. Every gift is part of a bigger story. Will this make someone feel special? That’s the question we ask ourselves every day. It guides how we think, how we create, and how we grow. Because when someone feels truly special, something beautiful happens: A connection is made.
Gouwepoort 3, 4301 RZ, Zierikzee, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Super god service. Jeg kunne se på pakke App at pakken ikke rykkede, så kontaktede jeg kundeservice. Og de skyndte sig at sende en ny pakke afsted. Det var gavepapir med billede på og et fødselsdagskort, så de har måtte producere min bestilling igen. Den nåede frem til tiden.
Det er 2. gang jeg bestiller gavepapir, det bringer smil og glæde hver gang.

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg køber en lille ting derindefra som skal leveres lidt senere end der står deres normale leveringstid er. De skriver dog også at man blot kan skrive til dem, hvis man ønsker at ændre til en anden senere levering.
Orden placeres kl. 18:11 og seks minutter efter sender jeg en mail hvori jeg skriver at ordren først skal leveres senere. De skriver så at de allerede har sendt ordren da jeg skriver til dem, og at de derfor ikke kan gøre noget. Virkelig dårlig oplevelse og de bør som minimum fjerne frasen om senere levering er mulig, for det passer simpelthen ikke.

Besvarelse fra YourSurprise
Super service, flotte varer, prisen er til at overkomme, faktisk billigere at bestille en vinpakke med 2 personlige graverede glas, inclusiv porto end at sende en buket blomster. Så faktisk 10 stjerner fra mig.

Besvarelse fra YourSurprise
Fantastisk service! Jeg nåede ikke at hente pakken hos posthuset grundet sygdom så jeg skrev til yoursurprise kunderservice. Allerede 4 timer efter fik jeg svar og de hjalp mig med en ny pakke for et beskedent beløb med det samme og allerede 5 dage efter kunne jeg hente min ordre.

Besvarelse fra YourSurprise
Super fin oplevelse. Troværdigt firma. Varen perfekt. Jeg havde lavet en fejl og måtte kontakte kundeservice. Overordentligt god behandling og service på deres regning. Jeg har allerede bestilt igen og vil bruge Your Surprise igen og igen. Gaver vækker stor glæde og viser kærlighed.

Besvarelse fra YourSurprise
Det er et super sted og handle,de sender med det samme du har bestil.og tingene er altid 100 procent i orden.

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg havde bestilt tre forskellige varer, hvoraf to desværre ikke levede helt op til forventningerne. Jeg kontaktede derfor deres kundeservice, som svarede med det samme. De gav mig straks muligheden for enten at bestille varerne på ny eller modtage et gavekort, så jeg kunne vælge noget andet. Sagen blev håndteret hurtigt og professionelt, og de fik rettet op på problemet med det samme.

Besvarelse fra YourSurprise
Fremragende kundeservice. Desværre gik pakken med min ordre tabt hos PostNord. Den meget venlige og hurtige kommunikation med kundeservice gav straks en god og ukompliceret løsning. Den anden pakke ankom gratis. Fotolærredet blev meget flot. Mange tak.

Besvarelse fra YourSurprise
Bestilte to keramiske fliser. Pakken kom 2 dage efter, og kvaliteten er god!

Besvarelse fra YourSurprise
Hurtig levering, men printet er super harmende skævt og det er super ærgerligt... altid noget det kun skal bruges til en overraskelse, men stadig en dyr fornøjelse for noget, som ikke kan bruges fordi det er super skævt.

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg havde en fejl i min ordre , jeg skrev en mail og fik hjælp med det samme. God oplevelse

Besvarelse fra YourSurprise
Jeg skriver til jer fordi jeg ikke modtager en besked om min pakke er kommet eller ej. Undre mig over I pludselig skriver på den mail jeg skrev til jer på, at den er leveret for 2 dage siden i min lokale SuperBrugs uden jeg får besked på noget .. må endda selv sætte den ind på min PostNord app for at kunne hente den .. synes virkelig det er dårlig stil og dårlig service.
Det er sidste gang jeg bruger jer

Besvarelse fra YourSurprise
Altid hurtigt levering produkterne er i god kvalitet.
Bestiller altid her når det skal være personlig
De varmeste anbefalinger herfra

Besvarelse fra YourSurprise
Fin kvalitet, hurtig levering og et bred udvalg. Bestiller altid her når jeg skal lavet noget specielt, kan varmt anbefales.

Besvarelse fra YourSurprise
Bestilte 12 plader milkachokolade med eget design uden på, hurtig levering og til en fornuftig pris. Da det ankom var det lidt beskidt og kontaktede dem med det samme og sikke en kundeservice, de sendte en ny med det samme.
Ikke sidste gang jeg bestille hos dem

Besvarelse fra YourSurprise
Hurtig levering. Overskuelig og nem hjemmeside at finde rundt på. Varen kom efter den forventede leveringstid og kvaliteten er fin til prisen. Det er ikke sidste gang jeg handler der.

Besvarelse fra YourSurprise
Leveringen var i tidsrummet, som var angivet. Bestillingen var pakket forsvareligt ind, hvilket jeg havde været lidt nervøs for, da det var et ølglas og en læderpung, der var bestilt, men det hele var så fint og indgraveringen af teksten er også fint lavet på begge dele.

Besvarelse fra YourSurprise
Vanvittig god kvalitet af foto tryk på trøjer! Desuden hurtig levering på forventede leveringsdato. Jeg bestilte tre trøjer med en masse billeder på, alle i virkelig god kvalitet. Trøjerne er nu vasket på 30 grader og ser stadig ud som nye.

Ringe service.
Modtog en Toblerone med personlige tekster på. Kan dog ikke se den ene personlige tekst, uden at rive den anden i stykker. Har skrevet frem og tilbage til kundeservice, men de skriver, at det er bare sådan den er. Lidt øv, når man blev “lovet” at modtageren af gaven kunne se de 3 personlige tekster på indpakningen. Det er også ret mærkeligt, at kundeservice skriver forskellige navne på deres afsender - Linda, Klara, Francesca - når det er tydeligt, at de “personer” er lavet af kunstig intelligens. Forstår godt, at det kan være skræmmende selv at stå på mål hvis der er lavet fejl, men bare bemærkelsesværdig opførsel.
Havde jeg vidst det, havde jeg jo bare købt en Toblerone i Netto til 1/3 af prisen.