Bestilte linse, som ikke var lager vare! Jeg skulle på ferie og kontaktede virksomheden, for at høre forventet leveringstid. Xstore tilbød mig anden linse (bedre linse) til samme pris og jeg kunne afh... Se mere

Bestilte replacement linser til mine Oakley Rader Path. Fik også ordrebekræftelse med det samme. Men har siden ikke hørt noget. Prøvet at kontakte dem på mail, telefon og sms men ingen respons. Han... Se mere

Havde en super oplevelse med køb af Oakley Frogskins hos Xstore.dk - brillerne var på lager og leveringen fra dag til dag. Lige efter bogen. Tryg og god oplevelse med bekræftelsesmail og hurtig respon... Se mere

Bestiller 'The Douchebag' taske. Først efter 8 dage får jeg besked om at den ikke kan leveres og at varerne vil blive fjernet fra deres website. Her 10 dage efter optræder taskerne stadig på deres f... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi har solgt Oakley solbriller og skibriller online siden 2008. Vores faste kunder er skientusiatser, snowboarders, mountainbikers, triatleter og andre sportsfreaks der lever livet på kanten og vil have det bedste gear.

2,8

Middel

Fantastik service

Fredag eftermidag bestilte jeg en trøje og linse til mine Crowbar skibriller. Ca 1,5 timer senere blev jeg kontaktede da der var lidt tvivl ang trøje størrelsen. Det blev løst 10 min sener da ordren blev leveret på min adresse i aalborg og jeg kunne prøve trøjen. Helt fantastisk service, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler i hos Xstore.

28. juni 2013

Det virker perfekt. Jeg ringede til Kåre/Xstore da jeg havde et par spørgsmål ang. 2 par Oakley briller jeg ville bestille. Jeg fik svar på mine spørgsmål og mere til. Bestilte begge par og modtog dem som aftalt et par dage senere.
God behandling, effektivt og helt klart det sted jeg handler Oakley fremover.

8. april 2013

Fantastisk kunde service!!

Jeg skulle bestille en ekstra linse til et par Crowbar goggles, som jeg meget hurtigt fik en mail om de desværre var udgået for. Jeg spurgte til andre briller og linser , hver gang med lynhurtigt svar og nye tilbud for at gøre op med den manglende linse. Til sidst bestilte jeg en linse og et par goggles, fik rabat og uden problemer ændret leverings adressen så jeg kunne nå at få dem inden ferien. Stor tak til Kåre for top service, kan meget varmt anbefale dem!!

12. februar 2013

Alt spillede!!

Jeg bestilte mine Oakley Frogskins derinde + etui til dem.
Jeg havde en del kontakt med kundeservice, da jeg havde spørgsmål til produktet - kundeservicen svarede rigtig hurtigt over mail og var god at kommunikere med.

Brillerne + etui kom hurtigt frem!

Alt i alt, kan jeg anbefale denne hjemmeside!!

3. september 2012

Super god service!

Kontaktede Xstore vedr. et par Oakley Radar Path, fik svar inden for 24 timer, bestilte brillen og havde den få dage efter. Bestemt et sted jeg vil handle næste gang jeg skal have nye solbriller!

20. juli 2012

Jeg kontaktede på mail Xstore, og der gik mindre end en time, så havde jeg svar på mit spørgsmål. Herefter bestilte jeg min vare, og igen gik der kort tid, så fik jeg en automatisk bekræftelse på min bestilling, men samtidig en personlig bekræftelse fra Kåre, som havde ekspederet min bestilling med det samme. Så nu er det vist bare op til Postdanmark at sørge for leveringen...
Tak til Kåre / Xstore for super service.
Mange hilsner
Sanne

12. december 2011

God service/support. Dog halter leveringen lidt efter.

Måske ikke den hurtigste levering. men bestemt ikke et Fup-firma som der bliver nævnt i den anden anmeldelse.

Jeg havde bestilt nogle Oakley Oil Rig solbriller fra Xstore. i forbindelse med jeg skal ud og rejse. Jeg bestilte dem en Torsdag. Da jeg ikke havde fået ordre bekræftelse valgte jeg at kontakte Xstore. Jeg fik svar rimelig hurtigt, og de sendte mig så en odrebekræftelse. De lover en levering på 2-4 dage. Jeg venter så Torsdag,Fredag,Mandag,Tirsdag,Onsdag,Torsdag,Fredag og Lørdag kommer de så. Efter 8 dage ankommer de på posthuset. Leveringen var det eneste der var irreterende. Ellers fik man hurtig support.

Dog fungere Deres mail service godt, og hurtigt. Men det med leveringstiden er jeg ærlig talt lidt skuffet over.

24. juni 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (50 anmeldelser)