Bestilte linse, som ikke var lager vare! Jeg skulle på ferie og kontaktede virksomheden, for at høre forventet leveringstid. Xstore tilbød mig anden linse (bedre linse) til samme pris og jeg kunne afh... Se mere

Bestilte replacement linser til mine Oakley Rader Path. Fik også ordrebekræftelse med det samme. Men har siden ikke hørt noget. Prøvet at kontakte dem på mail, telefon og sms men ingen respons. Han... Se mere

Bestiller 'The Douchebag' taske. Først efter 8 dage får jeg besked om at den ikke kan leveres og at varerne vil blive fjernet fra deres website. Her 10 dage efter optræder taskerne stadig på deres f... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi har solgt Oakley solbriller og skibriller online siden 2008. Vores faste kunder er skientusiatser, snowboarders, mountainbikers, triatleter og andre sportsfreaks der lever livet på kanten og vil have det bedste gear.

2,8

Middel

Fejllevering og manglende svar

I starten af marts bestiller jeg en vare, som er angivet til at være på lager, men der viser sig at være lang leveringstid. Jeg annullerer så straks ordren og får det bekræftet per mail. 26.04.2015 får jeg så pludselig besked om, at pakken er på vej til mig. Det er en søndag og jeg kan se at pakken ikke er sendt endnu. Jeg skriver straks og anbefaler dem ikke at sende pakken, da ordren jo er annulleret. Der sker intet og jeg erfarer efterfølgende, at pengene er trukket på min konto og pakken er sendt.
Jeg har nu skrevet flere gange og forsøgt at ringe uden nogen form for svar. Jeg ønsker en bekræftelse på returnering og kreditering af varen inden jeg sender retur. Der sker intet og det er nu 14 dage siden. Det ligner mest af alt en hobby forretning uden nogen form for fokus på kundeservice. Det er uacceptabelt med så lange svartider samt at man ikke kan komme i kontakt med dem på telefonen. Spild af tid. Jeg afventer stadig for at sikre mine penge ikke er tabte. Ihvertfald kan jeg ikke anbefale andre at bruge dem.

9. maj 2015

Hej Jan

Vi beklager meget forløbet - vi går rigtig meget op i at levere super kundeservice på Oakley og derfor også skaffe små dimser og linser hjem. Dette går fra tid til anden lidt langsomt da Oakley ikke altid leverer.

Som du skriver har vi fået sendt din ordre selvom vi har kommunikeret om at den er annulleret. Det er yderst beklageligt. Du kan NATURLIGVIS sende den retur.

Problemet er blot at vi ikke har set de andre mails du refererer til.

Skal vi ikke se om vi kan få denne handel tilbage på sporet? Vil du sende kontonummer til kontakt@xstore.dk - så tager vi den lige der.

:( skuffet

Ordrebekræftelse via email den 13.02.2015 - de reklamerer med maksimum 12 timers svartid på email, men har stadig intet hørt fra dem nu snart 48 timer.. Jeg ved ikke om jeg kunne stole på firmaet

14. februar 2015

Hej Ludvig

Så vidt jeg kan se har vi fået sendt din ordre afsted til dig på Grønland.

Håber alt er vel og du er tilfreds med den måde vi fik håndteret dine ordre på.

Mvh XSTORE

Købte en linse, men den var desværre i restordre, men det kan jo ske.
Fik anbefalet en anden og den er jeg rigtig glad for.. SUPER :D

9. februar 2015

Hej Anders

Først og fremmest beklager vi vi ikke havde den pågælden linse. Men da vi prøver at have et så bredt sortiment så muligt lykkedes det ikke altid at have alle ting på lager.

Men jeg er rigtig glad for det lykkedes os at finde et alternativ.

Dårlig leveringsevne og svartid

Jeg bestilte en GoPro fjernbetjening ("levering 3-6 dage" angivet på produktet) og Flex Mount ("på lager" angivet på produktet) den 22. januar.
Får ordrebekræftelse samme dag, og har så intet hørt fra dem siden.
Rykker for leveringstid via email den 29. januar - de reklamerer med maksimum 12 timers svartid på email, men har stadig intet hørt fra dem nu 14 timer senere.
Har også prøvet at ringe 3 gange idag i den telefontid der reklameres med, men den går blot på telefonsvarer gang på gang.
30 min efter denne Trustpilot anmeldelse får jeg så svar på email om at remote ikke kan leveres - så hvis du ikke hører fra dem skal du bare rapportere det på Trustpilot, så er der respons med det samme :-)

29. januar 2015

Hej Ulver

Først og fremmest beklager vi at du ikke har modtaget feedback på din ordre i ordentligt tid. Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser inden for 24 timer - og det glippede i dette tilfælde.

Din ordre var ramt af GoPro's manglende evne til at levere fjernbetjeningener til deres forhandlere. Vi er dog glade for at vi kunne få slettet fjernbetjeningen fra din ordre og sende dig GoPro Flexmount.

De to stjerne i dette forløb har været fuldt berettiget og vi beklager endnu engang at du ikke fik den behandling som størstedelen af vores kunder får.

Kåre / XSTORE

Bestilt om aftenen og sendt dagen efter! Hurtigt svar på mailforespørgsel. Alt i alt fornem service.

28. januar 2015

Service ud over det sædvanlige

Jeg skulle bruge en nye linse(Pink iridium) til mine Oakley skibriller og havde egentlig fundet den et andet sted til en marginalt lavere pris. Jeg køber altid det billigste sted hvis butikken har fået gode anmeldelser her på trustpilot. Det andet sted havde dog en leveringstid på 1 til 2 uger og jeg var lidt tidspresset og havde ikke tid til at vente, så valget faldt på Xstore.dk som skrev at de havde en leveringstid på 3 - 6 dage.

Jeg lavede min ordre torsdag aften så min vare kunne sendes af sted allerede dagen efter.
Jeg hører først fra firmaet om søndagen(hvem arbejder om søndagen!!!) hvor de skriver i en mail at de ikke kan skaffe min pink iridium linse og levere den inden for tidsrammen, men gør opmærksom på at de har en HI persimmon linse på lager.

Jeg skriver tilbage at jeg er meget afhængig af at få den pink iridium linse og de meget gerne må kontakte mig hurtigst muligt og meget gerne samme dag(jeg regner ikke med at høre mere fra Xstore den dag, søndag).

Senere samme aften bliver jeg ringet op af Xstore som siger at de slet ikke kan skaffe pink iridium som er i restordre hos Oakley.
Det ender med at jeg køber HI persimmon, men får et hæderligt nedslag i prisen.

Jeg er selvfølgelig ked af at jeg ikke fik min pink iridium linse, men jeg synes at Xstore har givet mig en virkelig god service som mange andre firmaer kunne lære noget af.
Jeg er i særdeleshed imponeret af at blive ringet op på en søndag.

Det eneste som jeg kunne tænke mig anderledes ved Xstore ville være muligheden for, i fremtiden, at bruge andre fragtfirmaer end Post danmark.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Xstore.

15. januar 2015

Hurtig levering, og super rådgivning.

Skulle bruge skibriller, og havde virkelig svært ved at gennemskue hvilke briller og linser jeg skulle vælge. Kåre fra Xstore, fortalte mig kort om alle linse typer, og fandt så to som jeg har kørt med på skiferie i 6 dage, og det var det perfekte valg. Det gjorde bare at jeg havde perfekt syn både i høj sol og overskyet. Tak for en perfekt skiferie, kunne ikke ha gjort det uden Okley og Kåre.

8. februar 2014

Dårlig kundeservice

Jeg var på deres hjemme side og kunne se flere af deres skibriller var nedsat til mellem 100,- og 200,- kroner og var af den overbevisning at der måtte være tale om modeller som var udgået eller ældre modeller. Jeg lagde en ordre og fik så en ordrebekræftelse umiddelbart herefter. Den næste dag fik en besked fra deres kundeservice prisen var en trykfejl, og at de derfor ikke ville gennemføre handlen. Men da der åbenbart var tale om samme "trykfejl" på flere af deres produkter, har jeg svært ved at se hvordan de kan tage brug a trykfejlsreglen.
Jeg handler ikke mere hos Xstore, og vil dermed advære andre herom.

20. december 2013

Hej Henrik

Der var i dette tilfælde tale om oakley produkter der stod til salg til 100,- og 200,- , istedet for at være mærket med nedsættelser på 100,- og 200,- . Vi beklager meget at de priser var live på vores hjemmeside - da det er priser som ligger under hvad du kan købe Oakley kopiprodukter til og svarede til en rabat på mellem 80-90%.

Vi beklager naturligvis, at vi aldrig fik gennemført en handel.

/XSTORE

Virkelig god service. Havde bestilt 2 par solbriller, hvor det ene par var åbenbart var udgået. Blev ringet op og fik anbefalet et andet par :o)
Vil helt sikkert handle der igen

24. oktober 2013

De fedeste Oakley og en service der matcher...

Havde en super oplevelse med køb af Oakley Frogskins hos Xstore.dk - brillerne var på lager og leveringen fra dag til dag. Lige efter bogen. Tryg og god oplevelse med bekræftelsesmail og hurtig respons på spørgsmål. Kan varmt anbefales til alle - iøvrigt fedt sortiment af især Oakley briller til mode såvel som træning :-)

28. juli 2013

Absolut særklasse!

Bestiller et par Fuel Cell - Tour De France efter kl. 17 og modtager dem dagen efter kl 9.30... I kassen, var der endda en Oakley TDF t-shirt.

Absolut anbefalelsesværdig!

11. juli 2013

Plat !

Jeg deler bestemt ikke de rosende anmeldelser som jeg læser på Trustpilot.
Købte 29.03.2013 et par Hijinx Crystal Black W/Black Iridium Lens.
Første gang jeg pudsede disse, pudsede jeg ganske enkelt belægningen af.Kontaktede selvfølgelig Xstore for at reklamere over dette.Jeg blev noget overrasket da Kåre fortalte mig at de ikke varetog reklamationer på Oakley briller, dette skulle jeg gøre direkte til Oakley.
På trods af at jeg ikke mente dette kunne være korrekt, da jeg jo har købt brillerne hos Xstore, reklamerede jeg så til Customercare-Europe.Modtog noget tid efter mail om at jeg skulle udfylde formular og medsende billeder af brillerne, hvilket jeg så gjorde.Så starter en polemik som gør at jeg ALDRIG køber solbriller af mærket Oakley igen.Jeg bliver bedt om at ringe et Engelsk nummer op, hvilket jeg ikke ønsker, jeg sender en mail igen, beder om at håndteringen af denne claim, foregår pr.mail.
Dette kan man tilsyneladende ikke forstå, der bliver lagt besked på min svarer om at jeg skal ringe til Customercare i England ! Jeg sender IGEN en mail omkring dette, at jeg ønsker at håndtere denne claim pr.mail.Dette hjælper ikke nogetsomhelst, har derfor nu opgivet at få mere ud af denne claim.
Jeg er selvfølgelig lidt rystet over at Xstore Alborg, på denne måde fralægger sig sit ansvar.
Resultatet er jo desværre at jeg som skrevet ovenfor, ALDRIG køber en brille af dette fabrikat igen.

11. juli 2013

Rettidig omhu

Super oplevelse. Lidt problemer med leverance direkte fra Oakley kunne have en kedelig oplevelse... Men x-store fik faktisk formået at give mig en godoplevelse selvom mine linser var forsinket. God dialog løbende og konstant mulighed for at trække købet tilbage.. Gav alligevel mine varer til netop rette tid og oven i købet med en lille gave for mintålmodighed.
Jeg handler her igen,,,

10. juli 2013