Woodindustries Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een half jaartje geleden hebben we uitstekende service gehad tijdens onze aankoop van eetkamerstoelen. Ik lees dat er momenteel een achterstand is in levering. En dat de winkel tijdelijk gesloten is,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 21 maart hebben we een tafel besteld, met als afgesproken leverdatum in de week van 15 juni. In de winkel hebben we het volledige bedrag betaald en zijn we fijn geholpen. Op 19 juni hadd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een prachtige tafel ontvangen met barkrukken. Dit heeft even geduurd ivm prive problemen van het bedrijf maar Rob heeft ons prima geholpen en we zijn erg tevreden!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Half mei een tafel en twee lange planken gekocht. Super aardige mensen, mooie showroom. 600 euro aanbetaalt en toen was er geen communicatie mee. Een x telefonisch contact gehad over dat er prive o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

Stoer en robuust wonen, met aandacht voor de klant. We maken tafels op maat en we zijn leverancier van suar boomstambladen. Alles kan op maat gemaakt worden en ook onze onderstellen hebben we in eigen beheer. U kunt uw eigen boomstamblad uitzoeken samen met een onderstel naar keuze en dan maken wij er een mooi geheel van. Naast onze prachtige tafels van diverse soorten eikenhout in de vormen rechthoek, ovaal en rond hebben we ook eetkamerstoelen van echt leer en werken we samen met Towerliving als leverancier van onze stoelen. Wij staan ook bekend om onze aparte accessoires en het hergebruik van materialen zoals hout, houten wandbekleding en golfplaten. Kom een kijkje nemen in onze showroom 3000 m2 woonplezier. Industrieel, scandinavisch, vintage en landelijk!

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

36 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heerlijk met Kerst genieten van 'onze' nieuwe tafel!! En uiteraard daarna ook nog 🤩

Eindelijk 'onze' tafel gevonden!! In 1 woord geweldig! Zo, zo tevreden.
Super klantvriendelijk, geweldige service. En uiteraard zulke mooie producten! 🤩
Vanuit het hoge Noorden naar het Woerdense Verlaat gereden, wat een keuzes. Maar daar zagen we eigenlijk meteen al 'onze' tafel. En met de zelfgemaakte poten eronder! Het past allemaal perfect!! Wat zijn wij blij en tevreden! 😍🤩😍

4. januar 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na enige tijd op zoek geweest te zijn…

Na enige tijd op zoek geweest te zijn naar een tafel hebben we deze gevonden op een steenworp afstand van ons huis bij Wood industries in Woerdense Verlaat. Alles is mogelijk en na een een gedegen advies gekozen voor een eiken, ovale tafel van 2,40 bij 1,20 met zwarte kruispoot.

Door een productiefout kon de tafel niet geleverd worden op de afgesproken datum maar dit is netjes opgelost en binnen een week is de tafel alsnog geleverd. Levering was goed geregeld, aardige man, vilt onder de kruispoot geplakt, tafelblad erop gemonteerd, stoelen erbij gezet en met de Kerst genoten van onze mooie tafel. Super blij mee!

De showroom in Woerdense Verlaat is zeker het bezoeken waard, ook voor stoelen en andere producten van hout of staal. De eigenaar heeft kennis van zaken en kan je veel vertellen over het werken met hout. Op mails werd snel en netjes gereageerd en gedacht in oplossingen. Kortom, prima service en snelle levering!

4. januar 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie robuuste tafel.

Via internet heb ik dit bedrijf gevonden. Aardige deskundige bediening. Prettig om een tafel te kunnen laten maken toegesneden op mijn eigen wensen. Grootte, houtsoort en keuze uit meerdere tafelpoten.
Kortom helemaal tevreden.
Henny.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alle wensen op tafel - Een schot in de roos!

Via internet gevonden. Eerst wilden we naar Cuijk, want dat is dichter bij onze woonplaats. Maar helaas is die vestiging tijdelijk dicht. Hier kwamen we achter via e-mail. Michelle is razendvlug met reageren en duidelijk in haar communicatie. Heel fijn!

Daarom op naar het pitoreske Woerdense Verlaat. Hier staat een grote showroom/loods waar we vriendelijk ontvangen en te woord gestaan werden. Na een korte rondgang hebben we de medewerker om hulp gevraagd. Alle wensen werden op tafel gelegd en alle mogelijkheden werden uitgelegd. Uiteindelijk gekozen voor een beton-look tafel van 280x90cm met trapezium poten (ongespoten).

De levering vond plaats vlak voor Kerstmis, dus daar waren we heel blij mee! Samen met de keurige bezorger heb ik het gevaarte op zijn plek gezet en deze werd vakkundig gemonteerd en van anti-kras-viltjes voorzien. Inmiddels staat de tafel twee weken en we zijn er heel erg blij mee! Nu nog even wachten op de nieuwe stoelen (dus de klapstoeltjes heb ik maar even van de foto's weggelaten). De volgende keer zou ik hier weer een tafel kopen.

Prachtige tafel

Wij hebben vorige jaar onze tafel bij woonindustries uitgezocht. Deze is afgelopen mei, speciaal voor onze bruiloft, geleverd. Sinds die tijd genieten we ontzettend van de tafel! Een prachtige, rustieke tafel die z'n originele vormen heeft behouden. Na enkele weken bleek er houtworm in onze tafel te zitten. We zijn hierin kundig geadviseerd en dit is professioneel afgehandeld. We kregen een tijdelijke leentafel en het probleem is volledig opgelost, top service!

Mooie buiten boomstamtafel

Bij Woodindustries een boomstamtafel uitgezocht, in een grote loods vol tafelbladen hebben we met hulp van een sterke jongeman een tafelblad uitgezocht. Na levering bleek dat de tafelpoten die we hadden uitgezocht toch minder mooi leek als verwacht en zonder extra kosten werd een week later de passende poten bezorgd.

Eettafel

Bij de winkel in de woerdense verlaat. Super service van Rob. Rob heeft kennis van zaken.

Heb hier een eettafel gekocht. Paar weken daarna nog terug gekomen om een mooie salontafel uit te zoeken. Ook geslaagd!

Een prachtige tafel aangeschaft

Een prachtige tafel aangeschaft, erg vriendelijk personeel. Er waren wat problemen met de levering, maar alles op tijd opgelost en er is met ons mee gedacht over de afleverdatum. In de toekomst zullen wij hier zeker weer wat willen aanschaffen.

Top!!!

Vorig jaar na lang zoeken bij dit bedrijf terecht gekomen. Niet zoals de 1001 handeltjes in tafels die tegenwoordig overal te vinden zijn. Leveren netjes optijd, zetten de tafel voor je neer en in elkaar! Houden rekening met je vloer en zijn erg voorzichtig met het neerzetten! Helemaal top! Súper kwaliteit voor een mega goede prijs! Aanrader!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele mooie suar tafel gekocht in…

Hele mooie suar tafel gekocht in Woerden. Wij waren hier op zaterdag en het was behoorlijk druk! De verkoper maakte voor iedereen tijd, dus we moesten iets langer wachten, maar met gewenst resultaat!!! Wij vinden het altijd moeilijk om direct een keuze te maken met zulke bedragen maar we zijn zoooooo blij dat we het gedaan hebben!! De tafel was 220 en dit vonden wij voor in ons huis iets te groot, maar zelfs dat was geen probleem! Op elke gewenste maat te leveren. Zo fijn! Er staat hier nu een prachtige tafel in ons huis.

19. december 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geïnformeerd over de vele mogelijkheden.

Tijdens een bezoek aan de winkel in Groot Ammers zijn wij uitgebreid geïnformeerd, en gewezen op de mogelijkheid zelf een tafelblad uit te zoeken in de loods.
Wij hebben daar vervolgens een mooi tafelblad uitgezocht, wat daarna geheel volgens afspraak netjes is thuisbezorgd.
De vriendelijke bezorger heeft alles keurig gemonteerd en op z'n plaats gezet.
Al met al uiterst tevreden.

2. december 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn zeer tevreden met onze…

Wij zijn zeer tevreden met onze eettafel en salontafel.
Om het geheel af te maken, hebben wij op ons witte dressoir een plank in de stijl van onze meubels op maat laten maken.
Qua service zijn we dik tevreden, afwikkeling van onze transacties zijn prima verlopen.
Wij zullen Woodindustries zeker aanbevelen bij onze vrienden en kenissen.

Boomstam tafel

Een mooie landelijk rit naar een loods net buiten Woerden. Tafels in allerlei maten en vormen. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ik ben heel blij met mijn boomstam tafel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gave eettafel uit één stuk

In de prachtige showroom zagen we 'de' tafel maar nog niet in de goede maat. De volgende dag een kijkje genomen in het winkeltje in Groot-Ammers. Zij wees ons op de mogelijkheid in de grote opslag te gaan kijken. Daar zagen we de perfecte plaat hout waar ze een mooie grote en brede (1 meter) tafel uit één stuk van konden maken, zoals wij wilden. Goede service, afspraak is afspraak. Tijdens de levering zelfs nog flexibel de route omgegooid omdat wij verkeerd gepland hadden en mijn man anders niet thuis zou zijn. Al met al dik tevreden!!

Besvarelse fra Woodindustries

Bedankt voor deze recensie, het was ook een leuke verkoop en we doen ons best met de klant mee te denken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tv meubel en vergadertafel zijn top!

Bedankt voor de enorm fijne en uitstekende service met levering!
Alles is mooi opgesteld en zier er TOP uit 😃!
De monteur/bezorger was echt een vriendelijke kerel!

Ik kan jullie enkel maar aanraden aan iedereen!

31. oktober 2021

Besvarelse fra Woodindustries

Beste Niels, bedankt voor deze leuke review. Graag gedaan en ja ook wij zijn blij met onze bezorgers!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een 10 voor klantgerichtheid!

In juli bij Woodindustries een eettafel op maat besteld en in augustus een prachtige Suar boomstamtafel ontvangen. Geen gladde verkooppraatjes en geen poespas: een verademing. Van begin tot eind: meedenken bij vragen via de website, bezoek aan de showroom, aflevering aan huis en de after sales - alles vlekkeloos en precies volgens afspraak op klantvriendelijke wijze verlopen.
Dit is de eerste keer dat ik een leverancier met 5 sterren waardeer en dit hebben de mensen van Woodindustries dik verdiend!

5. oktober 2021

Besvarelse fra Woodindustries

Bedankt voor de leuke recensie!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige tafel en goede service

Goede service, er werd meegedacht. Prachtige houten meubels die relatief snel worden geleverd. Goed contact voor levering en zeer vriendelijk personeel. Uiteindelijk een zeer mooie, kwalitatief goed tafel tegen betaalbare prijs!

24. september 2021

Besvarelse fra Woodindustries

Bedankt voor de leuke recensie, we doen ons best!

Baja houtstrips

Ik heb enkele maanden geleden de Baja houtstrips besteld. Deze van prima kwaliteit. Het zijn kleine houten latjes verlijmd op een multiplex achterplaat. Let op met kleine hoogte verschillen. Deze kunnen voor een afwijking zorgen. De levering ging voorspoedig. Ik heb mijn schouw bekleed en de hoeken in verstek gezaagd. Een moeilijke klus maar het resultaat is prima geworden.
Misschien staat er een referentie foto op de website van woodindustries.nl

10. september 2021

Besvarelse fra Woodindustries

Bedankt voor de fijne review. Het is een prachtig geheel geworden. We plaatsen de foto binnenkort op onze socials. Veel plezier ervan.