Woodindustries Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een half jaartje geleden hebben we uitstekende service gehad tijdens onze aankoop van eetkamerstoelen. Ik lees dat er momenteel een achterstand is in levering. En dat de winkel tijdelijk gesloten is,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 21 maart hebben we een tafel besteld, met als afgesproken leverdatum in de week van 15 juni. In de winkel hebben we het volledige bedrag betaald en zijn we fijn geholpen. Op 19 juni hadd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een prachtige tafel ontvangen met barkrukken. Dit heeft even geduurd ivm prive problemen van het bedrijf maar Rob heeft ons prima geholpen en we zijn erg tevreden!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Half mei een tafel en twee lange planken gekocht. Super aardige mensen, mooie showroom. 600 euro aanbetaalt en toen was er geen communicatie mee. Een x telefonisch contact gehad over dat er prive o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

Stoer en robuust wonen, met aandacht voor de klant. We maken tafels op maat en we zijn leverancier van suar boomstambladen. Alles kan op maat gemaakt worden en ook onze onderstellen hebben we in eigen beheer. U kunt uw eigen boomstamblad uitzoeken samen met een onderstel naar keuze en dan maken wij er een mooi geheel van. Naast onze prachtige tafels van diverse soorten eikenhout in de vormen rechthoek, ovaal en rond hebben we ook eetkamerstoelen van echt leer en werken we samen met Towerliving als leverancier van onze stoelen. Wij staan ook bekend om onze aparte accessoires en het hergebruik van materialen zoals hout, houten wandbekleding en golfplaten. Kom een kijkje nemen in onze showroom 3000 m2 woonplezier. Industrieel, scandinavisch, vintage en landelijk!

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

36 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top tafel en service

Begin juli 2022 hebben wij een bezoek gebracht aan de showroom van Woodindustries.
Wij hadden op zich een mooie tafel alleen zochten wij een tafel welke qua formaat meer geschikt was voor onze eetkamer. Na wat opties hebben wij een pracht tafel kunnen laten maken welke precies was afgestemd op onze behoeftes. Bovendien hebben wij onze bestaande tafel prima kunnen inruilen. Wij zijn nu een aantal maanden verder en wij zeer nog steeds zeer tevreden met onze nieuwe aankoop.

18. december 2022

Besvarelse fra Woodindustries

Bedankt voor de review, Veel plezier ervan en fijn om te lezen

Woodindustries is indrukwekkend

Woodindustries is indrukwekkend. De winkel ademt letterlijk vakmanschap uit. De keuze in tafels is enorm en vraagt tijd. Het is heerlijk vertoeven in de winkel. We kregen uitgebreid de ruimte om te kiezen, vragen werden zorgvuldig beantwoord. Er was veel maatwerk mogelijk.

Binnen een paar weken was de tafel er al. Een pronkstuk in de kamer, maar vooral een tafel waar aan geleefd mag worden. We kijken nu al uit naar de feestdagen. Super blij mee!

2. september 2022

Besvarelse fra Woodindustries

Bedankt voor de leuke review en dat jullie dit zo hebben ervaren. Veel plezier ervan.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Imposant bedrijf met grote collectie

Enorme collectie tafels van prachtig hout; zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Geven eerlijk advies waar je zelf niet zo snel aan denkt.
Wij zijn een paar keer teruggegaan (twijfels bij ons) maar ze bleven geduldig en beleefd.

5. august 2022

Besvarelse fra Woodindustries

Bedankt voor de review, jullie hebben een gewaagde keuze gemaakt die prachtig staat in jullie interieur. Leuk om te lezen!

Echt kwaliteit - RAW Barnwood Oak tafel

Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf! Hartelijke mensen, in communicatie en klantenservice.

We hebben naast eerder houtstrips te hebben gekocht (nog steeds super mooi) ook een tafel op maat laten maken. Deze is van oud geleefd hout, raw barnwood oak, diepe nerven en knoesten 5cm dik massief.

De maat is uniek en we wilde op de kopse kant een dwarsbalk; dit is perfect gedaan. De maat is afwijkend (215x94) maar elke balk is identiek van breedte. Echt Kwaliteit dus!!

11. december 2022

Besvarelse fra Woodindustries

Bedankt voor de leuke review. Het is inderdaad een plaatje geworden die mooi in jullie interieur past. Geniet ervan

klantvriendelijk

via google bij woonindustries,adres genoteerd en op naar woerdense verlaat,welkom geheten door nadja en ruim drie uur nodig gehad totaal en met behulp van haar tot de koop gekomen van een eetkamertafel en salontafel,helemaal verliefd op onze aankopen,en vandaag bezorgt door twee mannen die zeer behulpzaam waren en even meedenken hoe het het beste zou staan.en ja nog steeds verliefd op de mooie tafels.Wat ons verbaasde dat het nog bestaat zo klantvriendelijk, behulpzaam en correct in de winkel tot en met de bezorging,en dat zal ook de kracht zijn van woonindustries,kortom wij zullen iedereen deze zaak aanbevelen,en wij komen zeker terug.

18. november 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een prachtige tafel met zeer goede service, unieke poot

Een prachtige tafel gekocht bij Woodindustries. Ontzettend leuk geholpen in de winkel zelf, een keus uit prachtige unieke poten. Ik ben echt heel blij met het resultaat. de eerste poot paste niet helemaal, die werd vervangen. Het blad had toch nog wat afwerking nodig: ook perfect geregeld. Een top tafel met een topservice. en geen maanden wachten, maar alles snel.

9. november 2022

Tafels gekocht

Boomstamtafel gekocht. Prachtige tafel maar we hadden er spijt van omdat we de maten verkeerd hadden ingeschat en toch liever oud eiken wilden. Gelukkig namen ze voor 70 procent van de inkoopprijs de tafel retour en wij hebben nu precies wat we wilden, in de maat die we ook wilden! Heel blij mee!

17. september 2022

Prachtige boomtafel

Prachtige boomtafel gekocht. Mooie vorm en kleur. Goede service; snelle levering en ter plekke in elkaar gezet. We zijn er heel blij mee.

6. september 2022

Paradijs

Wij waren al een poos op zoek naar een nieuwe buitentafel. Overal geweest, maar nergens waren wij beide overtuigd. Toevallig kwam mijn man eens langs Woerdens Verlaat gereden en zo zijn we samen eens gaan kijken.
Hier was echt de ‘WAUW’ factor!
Mijn oog viel direct op een binnen(!) eettafel.
Iets verder in de zaak gelopen was het een paradijs van allerlei moois. Marc stond hard te werken aan een mooi project en liet ons even lekker rondkijken. Daarna met Marc een heel leuk gesprek gehad en waren we ook verliefd op een blad voor de buitentafel onder andere.
Op de dagen erna bleef al dat moois in onze gedachte en heb ik met Marc nog leuk contact gehad.
Lang verhaal kort; op zaterdag terug gereden naar WoodIndustries. Helaas was Marc vrij, maar met eigenaar Rob de deal rond gemaakt, waar we met Marc zijn begonnen.
Gisteren zijn de nieuwe binnen eettafel, salontafel, buitentafel en bankje geleverd. En extra leuk detail was, dat Marc deze juweeltjes zelf kwam brengen, waar deze kunstenaar zo hard aan heeft gewerkt en zelf trots op is.
Kortom; heel blij mee!

6. august 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie wandplanken

Mooie wandplanken besteld. Helaas duurde dit wat langer dan verwacht. Na enig mail contact bleek dat er problemen waren waardoor er niet geleverd kon worden, toen netjes mijn geld terug gekregen met de mogelijkheid om als nog de planken te bestellen en achteraf te betalen. Daarna is de bestelling als nog in behandeling genomen en deze een paar dagen daarna al ontvangen!

14. juli 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kopersbedrog?

8 weken geleden heb ik een bestelling geplaatst die volgens de website in enkele weken geleverd zou worden. Tot op vandaag geen enkel signaal dat ik of bestelling of teruggave geld zou krijgen. Ik heb intussen enkele keren gemaild (telkens vriendelijk), maar telkens zonder gevolg. Ook tweemaal gebeld, waar men zei dat ze snel via mail zouden terugkomen - wat niet gebeurde.

Als gevolg is dit een heel frustrerende ervaring. Ik betaal over 250 euro, en hoor nadien niets meer. Voelt sterk als bedrog.

17. juni 2022

stoere tafel

Een fantastisch bedrijf met stoere tafels en industriële stalen poten.
Service is goed en eigenlijk word de tafel gemaakt naar jou wens
Service is perfect. Van ons krijgen ze een 🔟.

Huis van Hoop Goudriaan

15. maj 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige tafel en stoelen gekocht

Prachtige tafel en stoelen gekocht. Eerst zijn we gaan kijken in de showroom in Groot-Ammers. Daarna fijn contact over de levering en perfect afgeleverd en in elkaar gezet. Krijgen veel complimenten over de mooie robuuste houten tafel en de leren stoelen erbij. Helemaal gelukkig 😁

18. april 2022

Besvarelse fra Woodindustries

Bedankt! het is een mooi geheel geworden. veel plezier ervan!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Helaas geen goede ervaring

Helaas geen goede ervaring.

Begin december 2021 een ovalen tafel met 8 stoelen besteld, begin januari 2022 zou de levering plaatsvinden. Pas begin februari 2022, nadat ik zelf navraag had gedaan, is uitiendelijk geleverd, maar dan met de verkeerde stoelen.

Alhoewel ik verzocht tijdelijk de stoelen achter te laten totdat de juiste geleverd konden worden, werden deze meegenomen met de toezegging de juiste stoelen met spoed te zullen leveren.

De levering van de juiste stoelen heeft bijna 5 weken in beslag genomen.

Mij verzoek begin februari 2022 om het tafelblad in een groter formaat te leveren omdat het bezorgde tafelblad wel erg klein bleek te zijn, is nooit echt opgepakt. Tot op heden heb ik niet eens kunnen vernemen of het vervangen van het tafelblad mogelijk is.

Bijzonder jammer dit, ik had het me zo anders voorgesteld.

Het bijzonder jammere is dat de tafel en stoelen als cadeau waren besteld voor mijn ouders. De levering zou begin januari 2022 plaats vinden, de juiste stoelen zijn pas op 9 maart 2022 geleverd. Mijn ouders zijn echter eerder die week voor langere duur vertrokken naar het buitenland en hebben derhalve niet een keer aan de tafel kunnen zitten.

14. marts 2022

Besvarelse fra Woodindustries

Beste mevrouw Nursel, wat vervelend van de slechte ervaring. Helaas is het met de levering van de stoele niet goed gegaan. Onze leverancier had in eerste instantie de stoelen verkeerd geleverd en daarna duurde het bij hen lang voordat zij de stoelen bij ons konden leveren. Wij hebben u een mail gestuurd destijds inzake de upgrade qua maatvoering van de tafel. Ik zal een en ander nog in een mail aan u doen toekomen. Excuses dat wij niet snel genoeg de stoelen hebben kunnen leveren, wij zullen dit ook delen met de leverancier.
groet Rob Woodindustries

Goede service en topproducten

Erg blij met de geleverde tafel. Het uitzoeken gaat super gemakkelijk en je kan zo jouw eigen plank selecteren. Prettig en snel geholpen. Levering zelf goed gegaan. Daan is een prettige medewerker! Door de fantastische ervaring later nog besloten om een salontafel te nemen. Ook wederom hier erg tevreden over. Wood industries kan ik zeker van harte aanbevelen!

19. januar 2022

Prachtige boomstam eettafel

Via een folder in de brievenbus terecht gekomen bij woodindustries in Cuijk. Daar werden we geholpen door een vriendelijke jongeman die ons geholpen heeft onze droom boomstam eettafel samen te stellen. Binnen 5 weken werd onze prachtige eettafel thuisbezorgd en gemonteerd. Wat is hij prachtig geworden, precies zoals we besproken en gehoopt hadden.

10. januar 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben na veel wikken en wegen…

We hebben na veel wikken en wegen eindelijk onze eettafel en salontafel gevonden.
De service en het leveren is top gegaan.
Ondanks het wachten tijdens de corona crises, genieten we er nu volop van.

9. januar 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ruime keuze en goede service

Lang op zoek geweest naar een geschikte tafel, maar bij Woodindustries dan eindelijk gevonden! In de loods in Langerak is er keuze uit tientallen soorten bladen. Wij waren op zoek naar een tafelblad van 320cm en minimaal 100cm breed om uitgebreid met elkaar aan te kunnen zitten. De tafel werd netjes op het afgesproken tijdstip gemonteerd, echter kwamen er naar enkele dagen wat krasjes in de lak. De tafel werd opgehaald en werd kosteloos opnieuw behandeld. Ook kregen wij in de tussenliggende periode een leentafel in gebruik. Prima service en in combinatie met het snelle mailcontact met o.a. Michelle geeft dat helemaal een vertrouwd gevoel. Niet voor niets dat we daar ook een bijpassende salontafel hebben gehaald. :)

8. januar 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.