Jeg kan desværre ikke give dem minus stjerner. Hold da op det er nu 4 gang jeg prøver at få en sms at mit flyt til Budapest er 1 time forsinket. Hvordan kan man overhovedet drive et selskab hvor man a... Se mere

Øv, at man ikke kan give 0 stjerne. Vi kommer aldrig til at flyve med Wizz igen. Mage til bondefangeri skal man lede længe efter. Når man skal lave online chek-in, virker tilsendte kode ikke. Ligelede... Se mere

Forfærdelig oplevelse at flyve med Wizzair. Personalet var ubehagelig og ubehøvlet. Der var flere rejsende som drak og råbte og intet gjorde personalet, andet end at hælde mere alkohol på de rejs... Se mere

Man skal checke ind 3 time før afrejse og kan kun gøre det online, ellers skal man betale et urimeligt højt beløb. Vi prøvede at checke ind online 10 minutter før de 3 timer, men oplevede problemer me... Se mere

1,2

Dårlig

19 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,2

(19.344)

3.210 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

48 timer efter bestilling blev…

48 timer efter bestilling blev flyafgangen rykket fra 18.40 til 06.40 selvom vores hjemrejse først var om 3 måneder. Jeg er blevet lovet pengene retur men kommer ikke selv om de siger de er tilbageført. Jeg kan kun fraråde andre til at benytte Wizz Air som i mine øjne er utroværdige og jeg kommer aldrig til at booke med dem igen

15. januar 2026

0 Stjerner! Svindel!!!

0 Stjerner!
Aflyst fly fra Varna til Berlin d. 6 Februar.
Får besked på jeg skal endten ombooke i appen eller bede om en refund.
Da næste fly med Wizz er 2 dage senere, kan jeg ikke bruge det til noget, og beder om en refund i appen. Efter lidt over en uge, er der stadig intet sket, og kontakter man nu Wizz Air får man besked om at flyet aldrig har været aflyst! Det er et svindlerfirma!!!
Brug aldrig Wizz Air!!!!!!!!!

16. februar 2026

Det burde være nul stjerne

Det burde være nul stjerne. Har booket til seks personer, flyvninger om eftermiddagen. Allerede næste dag skriver de at vi er ombooket til meget tidlige morgenfly. Dette vil nødvendiggøre en ekstra fridag, samt forkorte vores ophold om søndagen. Den meget hurtige ombookning betyder jo at de afgange jeg har booket aldrig har været planlagt. Jeg kan ikke få pengene retur, men alene nogle kredit point hos wizz air som jeg absolut ingen brug har for. Jeg vil kalde det rent scam og vil advare imod at benytte dem.

27. januar 2026

Værste oplevelse

Værste oplevelse. Ankommer 2 timer og 45 før afgang og betaler €90 for at checke ind, fordi jeg ikke havde gjort det online, som lukker 3 timer før afgang. Hold jer væk. Elendig service.

3. januar 2026

Zero stars. RUN FAR AWAY

Zero stars.. Hold jer langt væk.. hvis i skal købe flybilletter og dette firma er en del af rejsen.. så sig nej tak.. det i tror i sparer, stjæler de med med elendig service, attitude uhøflighed og terror metoder. Og det værste er at alt hvad du gerne vil klage over kun foregår på mail og at du aldrig har fat i en reel kundeservice orienteret medarbejder.. STAY AWAY.. STAY FAR AWAY.. og det skulle heller ikke undre mig hvis der en dag er meldinger om medarbejdere der har fået et par blå øjne..

27. november 2025

0 Stjerner til værste selskab ever🤥

Ekstrem dårligt selskab 🤬Flyver aldrig med dem igen.
Man betaler dobbelt for kabine bagage, både det man har tilkøbt ved bestilling, og så bliver man afkrævet 600 kr igen inden man får lov at boarde fordi det ikke er tjekket ind, siger de. 😱Altså dobbelt pris for bagage selvom vi kunne bevise at vi havde tilkøbt det.😡Dertil kan lægges et yderst ubehøvlet personale.
Vi tog afsted fra Billund, og der var ingen problemer, men da vi skulle hjem fra Gdansk var situationen en anden. Der var en del der stod og skulle betale ekstra, og stemningen var mildest talt ubehagelig. Så hvis du rejser med Wizzair, så kalkuler lige med ekstra omkostninger til dobbelt bagage pris, folk der ikke kan tjekke ind på app fordi den ikke virker og bliver afkrævet betaling , dårlig service og ubehøvlet personale, og helt sikkert andet vi ikke lige er stødt på. 🤬

2. december 2025

Vil have betaling to gange😒

Vi havde betalt for en 10 kg kabinekuffert, på udrejsen var det fint, men på hjemrejsen skulle vi pludselig betale 331 zloty, vi var ikke de eneste og de var meget uvenlige i lufthavnen. Men da vi til sidst var de eneste der ikke var ombord på flyet og vi gerne ville hjem betalte vi. Mega dårlig service og det hjalp ikke at vi havde på skrift at vi havde betalt😒

2. december 2025

Køb billigt - betal dyrt.

Jeg havde købt min rejse til Sicilien gennem MyTrip, hvori indgik rejse fra Catania til Bologne med WizzAir.
Jeg forsøgte på alle mulige måde at lave et OnLine check in, ved brug af de oplysninger som jeg havde fra MyTrip. Det var umuligt. Da vi kom til check in skranken blev vi oplyst at vi skulle betale Euro 96 for at check in personligt. Euro 96 oveni. Muligt at billetten umiddelbart er billig, men selskabet forsøger med alle midler at kompensere for den billige billet ved at pålægge dyre ekstra omkostninger til baggage, check in mm.

24. november 2025

God oplevelse

Skulle flyve fra København til Budapest, fly afgik til tiden og landede os tidligere. God service fra Alle deres medarbejdere i lufthavnen, og fra personalet i flyet. oplevede ikke de problemer som andre skriver.

Hvis man bare læser der der står om bagage, check in osv.

Jeg er Ikke ansat eller venner med nogen i Wizzair

Jeg vil klart flyve med dem igen

6. november 2025

Utrygt selskab

Hold jer væk fra dette selskab!
De snyder folk, og deres kundeservice er elendig. Jeg har aldrig oplevet et så dårligt selskab som dette – og jeg har altså rejst meget.

Vi forsøgte at checke ind dagen før afrejse, men deres system var nede. Alle passagerer på flyet oplevede det samme. Nogle blev opkrævet et gebyr for check-in i lufthavnen, mens andre ikke gjorde. Vi prøvede at tale med personalet i Bucharest Lufthavn om problemet, men de var flabede og påstod nærmest, at man løj.

Jeg har forsøgt at klage over gebyret ved at indsende en klage og har også ringet til deres kundeservice, hvor en medarbejder valgte at lægge røret på midt i samtalen – mens han sagde farvel.

Hold jer langt væk!

26. september 2025

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse – vælger et andet selskab fremover
Vi havde desværre kun dårlige oplevelser med selskabet. Hjemflyet var forsinket, og kontrollanterne var ekstremt pendantiske. En kuffert, som var købt som kabinekuffert, blev vurderet som for stor, og vi blev pålagt et gebyr på 73 euro for at få den med ombord. Det føltes urimeligt og uprofessionelt. Vi flyver ikke med dem igen

16. oktober 2025

Elendig self-help webside og costumer service

Vil ikk bruge mere tid på det her, men ærligt lad vær med at køb fra dette selvskab.

Køb hellere fra en hjemeside som ikke forsøger at snyde dig, og faktisk kan hjælpe dig med ekstra services og du selv kan klare diverse ændringer uden at skulle pludselig bruge 1 time på at aflyse sit fly UDEN nogen form for kompensation.

15. oktober 2025

Dårligste flyselskab

Virkelig dårligt personale der ik har styr på noget, vi var 3 afsted, og aftenen inden vil min mor prøve at tjekke min brors boarding pas online så vi ikke skulle stå i kø.
Det kunne hun ikke, min og hendes gik fint igennem, men vi finder så ud af da vi kommer derhen at det kan være der ikke er plads til ham at komme ind i flyet, fordi WizzAir sælger flere billeter end der er plads hvis nogen skulle hoppe fra. Det jo så dårligt lavet, det var så tæt på han ikke kunne komme med, men der var en dame der havde sendt hendes bagage til flyet, som ikke kom med fordi der ik er plads. Virkelig syndt, hun havde det ikke så godt, og personalet opførte sig som om der ik var sket noget stort

Det burde ikke være en ting, det sygt at lave sådan.

10. oktober 2025

Man skal tjekke ind online det kan man…

Man skal tjekke ind online det kan man ikke fordi hjemmesiden ikke virker og det opkræver de så et gebyr for på 1200kr for i lufthavnen begge veje. Ringe man til Dem får man bare besked og at sende en mail de ikke svare på inden afrejse. De kan ikke anbefales

9. oktober 2025

Kan ikke komme i kontakt med Wizzair

Faktisk 0 stjerner
Kunne ikke tjekke ind online, så i lufthavnen skulle jeg betale 315 kr for at checke ind og få Bording pas
Efterfølgende vil jeg ha dem refunderet, men kan slet ikke komme ind på deres hjemmeside, siger mail/ password ikke passer 😞

25. september 2025

HOLD JER VÆK

EKSTREMT SCAMMET selskab. Vi behøvede ikke at checke vores bagage ind da vi kom fra et connecting flight. Så bliver vi standset da vi skal til at boarde flyveren. Vi må ikke have kufferten med ind, da vi ikke havde "Priority Pass" ellers skulle man have checket den ind. Men vi kunne lkke have checket den ind da vi jo kom fra en Connecting flight? Vi prøvede at forklare det til stewardessen, men hun var ekstremt flabet og sagde at det alt sammen var vores egen skyld. Magen til dårlig service har jeg aldrig set. Vi endte med at betale næsten 2000 kr ekstra selvom vi havde betalt det beløb før online.
Det er udentvivl et trick. De udnytter deres kunder i en situation hvor man bliver nød til at sige ja, ellers måtte vi lade vær med at boarde flyet. I øvrigt var
Flyet selvfølgelig forsinket med næsten 1.5 time. ALDRIG FLYV MED PIZZ AIR. DET BLIVER LIGESÅ DYRT SOM EMIRATES HVIS MAN TÆLLER DERES SNYDETRICKS MED.

18. september 2025

Er dette din virksomhed?