Windum Anmeldelser 49

3,4

Super flytning og opbevaring. Jeg havde Windum til at pakke, opbevare og flytte alt mit indbo. Alt er pakket super ind. Selv efter at have været til opbevaring i næsten halvandet år dufter selv t... Se mere

Køber ofte varer hos Lauritz.com og bruger Windum som fragt firma hver gang. Om forsendelsen er lille eller stor. Har endnu ikke oplevet at de ikke lever op til vores aftaler og leveringer sker t... Se mere

Trods de mange advarsler om firmaet her på Trustpilot, valgte jeg at benytte Windum alligevel. Ingen andre matcher deres priser. Jeg tror nu kun at De der har haft en dårlig oplevelse tager si... Se mere

Vi købte en Børge Mogensen lænestol hos Lauritz.com. Windum fragtede den fra Helsingør til Almind ved Kolding. Om aftenen da den var leveret konstaterede vi, at der var flere skrammer og skader på læd... Se mere

1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Windum - Hillerød Flytteforretning A/S Flyttefirma & Opbevaring Flytter og opbevare møbler for private og virksomheder Adresse: Vølundsvej 19 3400 Hillerød Telefon: 48261795 Fax: 48242686

3,4

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Super service, Super punktlighed og super priser.

Alt er bare gået efter planen. Kan kun anbefale Windum.

18. juli 2016

Kære Jens,

Tak for at du har taget dig tid til at give os en anmeldeslse.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi bestræber os altid på, at yde et godt stykke arbejde, og vi håber, at vi kan være dig behjælpelige en anden gang.

Windum for Lauritz.com - langsomt og uengageret

Windum lover levering inden for syv dage, og at de afhenter varen "så snart som muligt". Det virker mere som de afhenter "så snart som det passer os". De er fast samarbejdspartner for lauritz.com, så man skulle tro at Windum er den hurtigste løsning, men det er helt forkert.

Da mit havebord ikke var kommet inden for de lovede syv dage - og jeg intet havde hørt fra Windum, skrev jeg en mail til dem. Deres svar konstaterede bare at de ville levere dagen efter - ikke antydningen af en beklagelse.

Bordet kom så dagen efter. Til sammenligning købte jeg nogle havestole fra lauritz.com i Esbjerg. Her brugte jeg et andet transportfirma og fik stolene efter tre dage helt uden problemer og til en pris, der sagtens kunne matche WIndums.

Det virker som om Windum har det lidt for let med deres halvmonopol-agtige status hos lauritz.com - de er slappe og uengagerede i deres service. Brug et andet firma.

14. juli 2016

Kære Svend,

Tak for din anmeldelse af vores serivce.

Vi beklager meget, at have overskredet vores leveringstid med 1 dag, og er kede af, hvis det har givet anledning til problemer.

Vi beklager ligeledes, hvis du ikke føler, at du har fået en officiel undskyldning tidligere.

Vi har som udgangspunkt faste afhentningsdage i de forskellige Lauritz varehuse, så vi afhenter ikke bare "så snart som det passer os", men på de dage, som vi har aftalt med Lauritz.com.

Vi er naturligvis kede af, hvis 1 dags for sen levering, giver dig indtrykket af, at vi er slappe og uengageret, for dette er bestemt ikke vores hensigt.

Man kan altid optimere servicen i en virksomhed, og dette vil vi naturligvis også forsøge, sådan at vi i fremtiden, kan levere en mere tilfredsstillende service til vores kunder.

Vi beklager endnu engang den for lange ventetid på leveringen.

Afslå ALDRIG fra din reklamationsret

Jeg har for nylig fået leveret et spisebord af en dansk designer købt hos Lauritz i Esbjerg. Jeg har tidligere uden problemer anvendt Windum Transport, så derfor bad jeg dem aflevere spisebordet i mit anneks fordi jeg antog at de ville håndtere bordet professionelt.
Det skulle jeg aldrig have gjort!
Da jeg kom hjem og ville flytte bordet ind i stuen, opdagede jeg at det ene bordben var flækket og at bordet havde fået stødmærker i begge ender.
Jeg ringede til Lauritz i Esbjerg, som ikke kunne tage bordet retur fordi det nu er skadet. Jeg anmeldte skaden til Windum, som i første omgang var imødekommende, men det ændrede sig hurtigt.
Jeg havde jo afstået reklamationsretten ved at give Windum tilladelse til at aflevere bordet uden jeg var hjemme og de, der havde afleveret bordet, havde i følge eget udsagn selvfølgelig ikke skadet bordet!
Lauritz fralagde sig også ethvert ansvar, fordi Windum ved afhentningen skriver under på, at bordet svarede til det oplyste.
Begge firmaer stiller sig op ved håndvasken, så nu står jeg med et bord med et flækket bordben og trykskader, men ingen har påført skaderne - heller ikke selvom bordet blev transporteret stående i en varevogn!
Om skaderne er sket hos Lauritz eller hos Windum, ved jeg ikke, faktum er, at de er der!
Jeg vil klart anbefale brugen af enten JH Transport eller Hveisel. Det er både billigere og mere professionelt.
Windum skal ikke levere varer til mig mere!

19. juni 2016

Tyveri,- ønsker i transport fra Lauritz så benyt JH transport

Har fortaget mange køb ved Lauritz og denne gang handlede jeg 5 x 12 flasker vin = 5 auktioner,-
Windum politik er så 5 x transportpris hvilket kommer op på et fuldstændigt latterligt beløb for en transport fra Herlev til Vojens,-

Jeg sendte en mail til JH transport og de kan godt finde ud af den store opgave at lave en samlet pris på transporten i stedet for 5 x fast pris

Den fragt pris jeg har fået er under 1/2 pris i forhold til Windum,- så pas på i bliver snydt!!!!

Jeg har fuld forståelse for at der ved 5x12 flasker er mere arbejde og fylder mere i transporten en 1 x 12 flasker og betaler også gerne mere for arbejdet men vil ikke snydes hvilket man som kunde klart bliver ved Windum,-

Så kan kun anbefale at benytte et firma som evt. understående:
JH Transport ApS
Industrivangen 18
2635 Ishøj

7. juni 2016

Kære Torben,

Tak for at du har taget dig tid til at give os en tilbagemelding på vores service.

Det er korrekt, at vi har en fast pris pr. varenummer på transporten, og vi vil også gerne forklare hvorfor.

Lad os fx. sige, at vi har 4 kunder, som i alt har købt 4 varer hver.

Hver kunde ønsker kun at betale for 1 x transport.

I dette tilfælde vil vi køre med en fyldt bil med 16 varenumre, men får kun betaling for 4 varenumre.

Det vil I mange tilfælde give underskud på vores lastbiler, hvilket vi naturligvis ikke er interesseret i - vi lever alle af at tjene penge.

Dette er også en del af vores transportaftale med Lauritz.com.

Du er naturligvis altid velkommen til at benytte dig af andre transportører, hvis det er det du ønsker.

Windum

Ingen information - overhoved !

Min kæreste foretog en ordre på en sofa gennem Lauritz.com d. 13/4-16. Betalingen gennemføres d. 14/4-16. Den 18/4-16 skriver han en mail ang. levering af sofaen, hvortil der d. 19/4-16 bliver svaret, at den kan blive leveret d. 21/4-16 uden nærmere tidspunkt. Der sker ingenting. Herefter modtager han en e-mail, hvori der står, at sofaen vil blive leveret d. 25/4-16 mellem 15.00-21.00 og at der vil blive ringet 30-60 min. før levering. Nu er klokken 20.36. Der er stadig ingen sofa dukket op. Dvs. at vi har siddet - forgæves - og ventet på en sofa i to dage , både d. 21/4 og i dag d. 25/4. Det er uacceptabelt. Der må i den grad være logistikproblemer, når I kan informere kunder om, at en given vare vil blive leveret - og oveni købet to gange, uden at der sker noget. I kunne i det mindste ringe og informere folk om, at leveringen desværre ikke er mulig den givende dag. Men at man sidder og venter.. Jeg er rasende ! Jeg håber at der er en medarbejder som kontakter os i morgen med en snarlig løsning. Vi kan jo ikke blive ved med at gå tidligt fra job og sidde og vente, på INGEN TING!

Hilsen Kathrine

25. april 2016

Langsom og dårlig service

Find et andet transport firma. !!! Der skal alligevel noget til før at man gider ulejlige sig med at skrive herinde. Men jeg syntes jeg vil advarer andre om at bruge Windum transport firma. Der er virkelig dårlig service og de er alt for langsomme. Desuden måden de transportere tingene på i deres biler.
Man tror det er løgn jeg ærger mig over jeg ikke tog et billede af det. Så alle kunne se det. Det er pinligt for Windum, men i høj grad også pinligt for Lauritz.com, der anbefaler transportfirmaet på deres hjemmeside.

16. marts 2016

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse – det er altid rart, når vores kunder tager sig tid til at give feedback på vores service.

Vi har kigget din ordre i gennem, for at finde ud af, hvor i processen kæden skulle være knækket for os.

Fra modtagelse af din betaling på transporten, går der 3 dage før vi sender dig en e-mail om, at din vare står klar til afhentning på vores lager.

Da dette ikke er en overskridelse af vores leveringstid, anser vi ikke dette som værende alt for langsom service, men vi er selvfølgelig kede af, at du ser anderledes på det.

Mht. måden vi pakker vores biler på, er vi lidt uforstående over for din kritik af dette.

Så vidt vi er orienteret, har der ikke været en transportskade på din vare, men du har sendt den retur som reklamation til Lauritz.com, hvilket de også har accepteret.

Vi kører kun med professionelle flyttefolk, som pakker bilerne så varerne er transportansvarlige.

Pakningens udseende er heldigvis ikke altid lig med sikkerhed.

Vi vil naturligvis kigge nærmere på, om vi i fremtiden kan yde en bedre service, sådan at vores kunder står tilbage med en god oplevelse.

Windum

Jeg har brugt Windum 2 gange til at få leveret fra Lauritz. Første gang var det bare en mindre pakke - den kom som den skulle, og så er der ikke mere at fortælle.
Anden gang skulle jeg have leveret 7 paller ned til en gård på Møn. Jeg kunne ikke selv være det til at modtage, så jeg bad om en pris, hvor det blev stillet ind i porten. Da chaufføren kom frem ringede han, og var ikke opmærksom på aftalen, så jeg fortalte ham at han selv skulle stille pallerne ind i porten. Han var ikke begejstret, efter som han ikke kunne komme op ad indkørslen med bilen - men da han fik checket at det ganske rigtigt var aftalen, bekræftede han bare, uden sure bemærkninger.
Jeg ved ikke om han fik trukket palleløfteren gennem gruset, eller om han bar kasserne, Jeg kan bare konstatere at det hele blev forbilledligt stablet inde i porten, så langt væk fra åbningen som det overhovedet var muligt.
Jeg er en glad kunde.

29. januar 2016

Uansvarlige og ubehøvlede

Jeg har fået transporteret gamle kobberlamper fra Lauritz.com i Herlev til lager i Nordjylland med Windum Logistics. Glemte at tjekke varen, inden en venlig mand på lageret satte dem i min bil. Ved hjemkomsten kunne jeg se at varen var beskadiget. Blyknop var knækket og skuet af, og kobberet var fuld af dybe ridser, idet de to lamper havde gnedet op af hinanden. Helt vildt ærgerligt, da det er gamle og unikke lamper. Windum har tilbudt 500 kr. pr. kulance. Det dækker transporten men kan ikke dække udgiften til reparation af lamperne. Lauritz kan dokumentere at lamperne ikke havde skader ved overlevering til Windum. Jeg har skrevet frem og tilbage med Windum - de vil ikke påtage sig ansvar - og de er ualmindeligt ubehøvlede i deres mailkorrespondance og kaster skyld på både mig og Lauritz. Det er sidste gang jeg har brugt dette firma. At Lauritz fortsætter med at bruge dem er mig en gåde, når jeg også ser nogle af nedenstående anmeldelser. Det mindste man kan forlange af et transportfirma, er da at de kan finde ud af at transportere varer uden at ødelægge dem.

11. december 2015

Kære Danish excustomer

Det glæder os altid, når vores kunder bruger sin tid på give os en anmeldelse.

Vi er dog kede af at, du synes vi er uansvarlige og ubehøvlede, da vi har ydet en service, ud over hvad vi er forpligtiget til.

Da du bestilte transporten på Lauritz.com, accepterede du betingelserne om, at du som kunde altid skal huske at tjekke din vare, inden du kvitterer for modtagelsen.

Herefter sender vi dig en mail med et betalingslink, hvor vi endnu engang gør opmærksom på dette. Efterfølgende modtager du en mail med kvittering for din betaling og en mail som vedrører levering, hvor vi igen i begge disse mails gør opmærksom på, at man som kunde skal tjekke sin vare før man kvitterer for modtagelsen.

Du skriver, at Lauritz kan dokumentere at lamperne ikke havde skader ved overlevering til Windum, hvilket også er korrekt. Dog kan skaderne faktisk godt være eksisterende allerede på dette tidspunkt uden at vores chauffør, der afhentede lamperne, har opdaget disse, men da vores chauffør har kvitteret for modtagelsen hos Lauritz.com uden notater om skader, overtager vi ansvaret for lamperne. Skaderne kan være sket, mens lamperne var i vores varetægt. Vi har også din kvittering for, at du har modtaget varen på vores lager uden skader og idet du kvitterer for modtagelsen af varen overgår ansvaret for lamperne til dig, hvorefter skaden også kan være sket.

Det er stort set umuligt, at finde ud af hvor denne skade er sket og vi forholder os derfor til betingelserne, hvor under transporten er udført. Vi tilbyder dog alligevel at kompensere dig DKK 500,- pr. kulance, som i øvrigt er ca. 177% af dine transportudgifter, for at yde en ekstra service.

Vi beklager selvfølgelig, at du har oplevet dette som uansvarligt og ubehøvlet, da vi har gjort alt og mere til for at finde en tilfredsstillende løsning.

Langsomt og IKKE informativt

Og det er rettet mod kontoret, ikke vognmændene der kører for dem.

Det virker som om det er teenagere der styrer kontoret... meget dårlig service! Fatter ikke de kan få 5,0/5 hos Lauritz.com

8. december 2015

Hej Henk,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores firma.

Vi er dog ikke helt klar over hvad dine udtalelser bygger på.

Vi har naturligvis taget sagen meget alvorligt, og har undersøgt, hvad der kunne være årsag til din negative oplevelse.

Vi har derfor kigget dine ordrers forløb i gennem, og er ikke stødt på sager, hvor vi mener, at kontoret har ydet langsom og dårlig service.

Tværtimod har vi besvaret dine henvendelser inden for få timer i arbejdstiden, refunderet dig penge grundet en fejl begået af os, og har altid generelt været professionelle og effektive.

Vi ser meget gerne, at du kommer med konkrete eksempler på, at vi ikke har udført vores arbejde på kontoret tilfredsstillende, så vi ved hvor/hvad der skal forbedres.

Vi beklager selvfølgelig, hvis vi har givet dig grund til at føle dårlig service, og håber meget, at vi kan rette op på dette i fremtiden.

Til slut kan vi berolige dig med, at alle på vores kontorer er et godt stykke over 19 år.

Mvh. Windum

Undersøg alternative muligheder

Min første erfaring med dette firma var en levering der kom på et andet tidspunkt end aftalt og familien måtte skynde sig hjem for at modtage varen. Dette til trods for at vi rent faktisk per telefon havde aftalt et andet tidspunkt og sagt vi ikke var hjemme på det oprindelige tidspunkt. Dette vidste chaufføren iøvrigt godt, men sagde at det havde han fået besked på at ignorere.
Næste levering er indtil videre på 12 dagen og har lige rykket dem og fik at vide at der stod et forkert postnummer (min fejl - omend et almindelige postnummere validerings værktøj på hjemmesiden ville have fanget dette) så de kunne ikke levere før engang i den følgende uge - bemærk et postnummer i København for begges vedkommende. Bare en lille smule validering paa vej, by og postnummere ville have løst dette på 10 sekunder. Gad vide om jeg nogensinde ville have hørt noget hvis jeg ikke selv havde taget kontakt på 12. dagen? Skal måske lige nævne at den første levering kom til tiden til trods for at postnummeret var det samme. Venter spændt og nervøst på hvordan det skal gå med mine allerede bestilte andre ordrer.

7. oktober 2015

Brug et andet transportfirma!

Jeg havde vundet en auktion på en lampe på Lauritz.com i Esbjerg og bestilte samme aften transport af varen med Windum Logistics, fordi det var det eneste selskab Lauritz.com anbefalede på deres hjemmeside. Den 29. september modtager jeg en email, hvor Windum bekræfter, at de har hentet varen og at den vil blive leveret næste dag. Om morgenen den 30. september får jeg en opringning fra Windum, der fortæller at varen er blevet væk i løbet af natten og derfor ikke kan leveres. Windum vil eftersøge varen på deres lagre i Danmark og jeg får at vide, at de vil kompensere det fulde beløb for transportudgifterne. Næste dag kan jeg se, at Windum kun har overført halvdelen af udgifterne til transport til min konto. Jeg ringer for at klage, og spørger samtidig til om de har fundet varen. Jeg får en meget arrogant og afvisende medarbejder i rører, der fortæller, at de ikke har fundet varen, og de fortæller samtidig at de heller ikke regner med at de finder den. Min sag sendes videre til skadesafdelingen, der vil undersøge om jeg kan få mine penge tilbage. Selv hvis jeg får mine penge tilbage får jeg jo ikke den lampe, jeg har ledt efter i et halvt år, og som jeg endelig fandt på Lauritz.com endda til en fornuftig pris. Selv hvis jeg får pengene tilbage giver Windum ingen yderligere kompensation eller blot en undskyldning for den sags skyld. Jeg må sige, jeg har fået det værste indtryk af firmaet, der efter min mening har en service, der er under al kritik. Jeg har svært ved at forstå, hvordan en vare kan blive væk for et møbeltransportfirma med så mange års erfaring. Jeg har talt med flere, der har haft lignende oplevelser med Windum, og kan også se på folks beskrivelser her på siden, at det ikke er første gang Windum smider en vare væk. Det er pinligt for Windum, men i høj grad også pinligt for Lauritz.com, der anbefaler transportfirmaet på deres hjemmeside. Hvis jeg nogensinde køber noget på Lauritz igen, finder jeg et andet transportfirma.

1. oktober 2015

Det er pinligt, også for Lauritz!!

Det er bare ikke ok:-( betalt og lovet levering inden for 7 dage fra Lauritz i Esbjerg. Kontakter da der er gået 10 dage og taler med arrogant medarbejder. Fik så mail i går om modtagelse ml kl 15 og 21, intet kommet, intet hørt. Bare jeg havde tjekket den side inden bestilling, så havd jeg valgt anden løsning!

24. august 2015

Håbløs service

Har nu for 3. gang forsøgt mig med Windows som fragtfirma ifm køb fra Lauritz.com

1. gang gik der 19 dage for de leverede varen (hørte intet fra dem i denne periode)
2. gang gik der "kun" 9 dage (de lover jo max. 7 dage fra danske showrooms) hørte intet fra dem til trods for flere mails sendt til dem.
3. gang er vi nu på 9. dag uden kontakt fra dette højest uprofessionelle firma. Har 2 gang rettet henvendelse til dem via mail men (som forventet) intet svar.

Havde håbet på at de havde hævet standarden men må erkende at de ikke er i stand til at klare en flytning af 1-2 flytte kasser på mindre end 9 dage. Der kan selv PostDK ikke være med i dårlig service. Hvis deres prise så var lave kunne man måske forstå det men heller ikke der er man "heldig"

27. maj 2015

skepsis gjort til skamme

Jeg havde vundet en auktion på en skænk i Hamborg og efter at have læst anmeldelser her på trust pilot besluttede jeg mig for at finde et andet transport firma. Efter timers søgninger og rundringninger fandt jeg flere firmaer der ville fragte min vare hjem.
Dog var den billigste, dobbelt så dyr som Windum.
Jeg besluttede mig for at bruge Windum på trods af alle de dårlige anmeldelser de har fået her.
Jeg må nok sige ar min skepsis blev gjort til skamme, for alt gik som lovet. God kommunikation med windum. Levering til tiden og yderst professionelle folk som leverede skænken.
Jeg kan kun anbefale Windum logistic, og vil bruge dem igen. HELT SIKKERT.
Trustpilot fortjener en enkelt rød stjerne her for at vildlede mig mere end at vejlede.

16. april 2015

Min skænk er forsvundet i transporten, men oplevelse af servicen er dårlig, ingen informationer og generelt en amatør behandling (opdateret 20-04)

d. 12-03 vandt jeg en ordre på en skænk, Jeg valgte at bruge Windum til levering pga. Lauritz anbefaler dem

d.. 17-03 henter Windum skænken hos Laurtitz aarhus.

d. 22 hører jeg fra dem førte gang via en mail der informere mig at min skænk vil blive leveret d. 23.03 ml. kl 15 & 18 og at jeg vil blive kontaktet ½-1 time før.

d. 23-03 skal de levere den og ringe mig op.
chaufførren har ikke forstået dette og ringer først når han faktisk er der. heldigvis har jeg en hjemme til at tage imod.

Ham der tager imod opdager at kassen er fyldt med mellemstore huller og får chaufføren til at skrive under på dette.

Jeg kommer hjem og vi opdager at ikke nok med at den leveret skænk er ødelagt så er den også forkert.

Jeg ringer til service telefonen. og er nr. 3 i køen.
da jeg endelig bliver 1 i køen, bliver telefonen afbrudt fordi nu er kl 17.03 og istedet for lige at tage mit opkald så tager service. fri.

Kontakter servie dagen efter. og de beklager selvfølgelig

Der bliver sat ny levering hurtigst muligt.

d. 31-3 får jeg mail om levering de. 01-04

d. 1-04 ca. ½ time inden levering ringer chaufføren og siger han er på vej.
jeg spørger ham om at han er klar over at jeg har talt med service og at han:
a. skal levere en skænk
b. skal have en skænk med tilbage (i stykker og forkert leveret)
c. at jeg bor på 3. etage
(alt dette var selvfølgelig aftalt med service inden)

DET var han ikke klar over, og han ringer så ind til kontoret.

½ time senere ringer de fra kontoret og siger at der er sket en fejl. Fragtmanden har slet ikke min skænk med, det er en fejl, min skænk er stadig hos lauritz i aarhus.

Jeg bliver lovet hurtigst mulig levering og pengene tilbage for transporten.

Nu går der så 11 dage hvor jeg flere gange prøver at kontakte Windum om min skænk, men hvergang lover de at ringe tilbage om information, som jeg aldrig får.

d. 14-04 ringer de så fra service. "din skænk er væk, vi kan ikke finde den"

så nu venter jeg på at
a. få mine penge for den skænk jeg har mistet pga. windum
b. at de henter den i stykker og forkert leveret skænk der står her og fylder...

JEG ER STÆRKT UTILFREDS OVER DEN BEHANDLING JEG HAR FÅET OG AT MIN SKÆNK ER VÆK.

JEG KAN UD FRA MIN OPLEVELSE OG ANDRES PÅ TRUSTPILOT IKKE FORSTÅ MAN FRA LAURITZ SIDE TØR ARBEJDE SAMMEN MED WINDUM.

--------------------- Opdateret 20-04-----------------------------------------------------

Er i dag d. 20 blevet kontakt af Windums skades afdeling:

De har givet en undskyldning pr. tlf.
De undersøger sagen i videre i dybten.
Betalt mig mine penge tilbage samt en kompensation.

Har derfor ændret fra 1 * til 3 ***

15. april 2015

Urimelig ventetid resulterer i modsigende beskeder og ender med et forsvundet maleri.

Har helt ærligt aldrig oplevet magen til dårlig service.
Et maleri blev købt hos Lauritz.com i Herning. Deres anbefalde transportfirma med faste 'lave' priser er Windum Logistics. Prisen for at få et lille maleri til københavn er 650,-.
I 2 omgange står jeg og venter på at maleriet skal blive afleveret mellem kl. 15-21, og begge gange står jeg tilbage uden at have modtaget noget; ej hellere nogen besked. Jeg har ringet og skrevet til dem, og deres svar er at de beklager, men de kan ikke gøre så meget.
Der er nu gået mere end 2 uger, end de 7-10 dage som lovet, fra at jeg skulle have fået varen, og jeg ringer ind igen. Nu får jeg at vide at maleriet er forsvundet og de har startet en eftersøgning, men de beklager at de ikke har fortalt mig dette før. Dagen efter skriver jeg en mail og får beskeden at det er fundet, men kun 2 timer efter modtager jeg et opkald om at nu er det forsvundet igen, og de laver en erstatningssag!
Nu er det sådan at et originalt kunstværk ikke kan 'erstattes' sådan uden videre.
Vi skriver 2015 og så findes der stadig så ringe service fra et logistikfirma. Det er virkelig beklageligt, men det får ikke mit maleri tilbage.

1. april 2015

Utjekket

Har prøvet dem 2 gange, første gang udeblev de selvom det de havde mailet deres ankomst. Anden gang tog det 10 dage selvom de lover max 7 dage. Man får ingen info, ingen track og trace. Kan kun afbefales.

27. marts 2015

Uprofessionelt, inkompetent og langsomt

Den 10/1 købte jeg et spisebord hos Lauritz i Esbjerg. Jeg valgte Windum Logistics til transporten, da det var det eneste forslag, der kom frem på Lauritz's side. Den første bestilling gik åbenbart ikke igennem til dem, så efter nogle dage kontaktede jeg dem og spurgte til leveringen. Her bliver jeg bedt om at sende en ny bestilling. Det gør jeg den 14/1.
Jeg skriver tydeligt, at jeg gerne vil have et tilbud på at få bordet leveret til 3. sal uden selv at skulle hjælpe. Det koster selvfølgelig ekstra, hvilket jeg betaler for fredag den 16/1. Herefter får jeg besked om at:
”Når de endelige ture er planlagte giver vi besked om hvilken dag levering finder sted. På selve leveringsdagen modtager du senest 30 minutter før levering atter en SMS/opringning på det oplyste kontakttelefonnummer, således aflevering af de købte varer kan foretages på en for begge parter god og nem måde.”
Så jeg venter. Tirsdag den 20/1 sender jeg en mail til Windum og spørger, hvornår de regner med at hente bordet hos Lauritz. Jeg får svaret ”Vi afhenter altid inden for ca. 2 dage” – hvilket får mig til at tro, at mit bord er lige på trapperne.
Onsdag den 21. får jeg beskeden ”din vare ankommer til Århus i dag, så forventer du får levering torsdag eller fredag.” Jeg beder om en lidt mere præcis angivelse, da jeg – som de fleste andre mennesker – er nødt til at arrangere mig fri fra arbejde i ordentlig tid. Men det skal vise sig at blive svært.
Torsdag den 22/1 kan jeg konstatere, at det nok ikke bliver den dag, jeg får mit bord – til gengæld får jeg så besked om at: ”Jeg kan se din vare lander i Hillerød i løbet af i dag, så jeg tvivler på du får den i morgen, nærmere mandag… Der er ikke andet end at vente på den mail vi sender ud dagen før levering, og så løbende tjekke op herinde med os.”
Fredag den 23/1 om morgenen skriver jeg tilbage til dem, at det er helt i orden, at bordet ikke kommer fredag, men at jeg er nødt til at have besked fredag, hvis jeg skal kunne nå at arrangere mig fri mandag. Til det lyder det korte svar: ”Du får besked dagen før, og på dagen for levering kan vi præcisere tidspunktet nærmere.”
Mandag den 26/1 få jeg beskeden: ”Nedenstående ordre vil blive leveret 27-01-2015 mellem kl.16.00 - 21.00.”
Tirsdag den 27. januar skynder jeg mig hjem fra arbejde, og omkring kl. 17 ringer chaufføren og siger, at han er fremme inden for 15 minutter. Hurra. Men da jeg siger til ham ”I kommer bare op med det”, er det slut med at juble. Han er alene, så hvis jeg ikke kan hjælpe med at bære bordet op (eller kan skaffe en venlig nabo), kan jeg ikke få bordet. Men jeg har jo betalt for at få det op på 3. sal! Chaufføren ringer til sin chef for at rede trådene ud – og vender tilbage og forklarer mig, at jeg kun har betalt ekstra for at chaufføren hjælper til med at bære. Og så kører han af sted med mit bord.
Jeg skriver igen til Windum at jeg ikke har mulighed for selv at hjælpe med at bære, så hvis jeg skal betale noget yderligere for at få bordet helt op i lejligheden på 3. sal, må de sende mig et betalingslink på differencen.
De svarer 28/1: ”Du har modtaget og betalt ekstra for dette, et total beløb på DKK 738,00. Du vil blive kontaktet af vores nationale afdeling mht. leveringen og tidspunktet.”
Torsdag den 29/1 ringer jeg til dem og får at vide, at der er sket en fejl tirsdag aften, at jeg HAR betalt for at få båret bordet op på 3. sal, og at jeg IKKE selv skal hjælpe til. Jeg skal bare vente på at få en besked om ny leveringsdag.
Tirsdag den 3/2 bliver jeg kontaktet – denne gang heldigvis af nogle mere professionelle folk, så en aftale bliver indgået og onsdag den 4/2 modtager jeg mit bord. Næsten 3 uger efter at jeg har betalt for transporten. Det er simpelthen bare ikke godt nok.

28. februar 2015

Windum for Lauritz.com er utidssvarende og uprofessionelt

Windum leverer ikke indenfor den lovede 7 dages frist. Efter kontakt med firmaet er der ingen forklaring på denne forsinkelse eller kompensation derfor. Jeg får via mail og tlf kontakt med to forskellige personer, der giver mig forskellige meldinger om hvornår pakken så kan forventes at ankomme. Stadig er alle udmeldinger meget upræcise og man står tilbage med oplevelsen af et dybt utidssvarende fragtfirma, der 1) ikke har et for kunderne tilgængeligt elektronisk tracking system, 2) som ikke ved præcis hvor deres varer befinder sig, og 3) slet ikke kan forudsige hvornår pakken kan leveres. Dette er simpelthen for lav standard i 2015, hvor langt de fleste fragtfirmaer og diverse onlinesalg meget præcist leverer information om fragt og levering, og som regel leverer inden for 2-3 dage i Danmark. Jeg synes endvidere det er dårlig service fra Lauritz.com at de ikke ved køb giver mulighed for viderestilling til andre fragtfirmaer end Windum, der i den grad har været en skuffelse.

26. februar 2015