Super flytning og opbevaring. Jeg havde Windum til at pakke, opbevare og flytte alt mit indbo. Alt er pakket super ind. Selv efter at have været til opbevaring i næsten halvandet år dufter selv t... Se mere
Køber ofte varer hos Lauritz.com og bruger Windum som fragt firma hver gang. Om forsendelsen er lille eller stor. Har endnu ikke oplevet at de ikke lever op til vores aftaler og leveringer sker t... Se mere
Trods de mange advarsler om firmaet her på Trustpilot, valgte jeg at benytte Windum alligevel. Ingen andre matcher deres priser. Jeg tror nu kun at De der har haft en dårlig oplevelse tager si... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Windum - Hillerød Flytteforretning A/S Flyttefirma & Opbevaring Flytter og opbevare møbler for private og virksomheder Adresse: Vølundsvej 19 3400 Hillerød Telefon: 48261795 Fax: 48242686
Rønnekrogen 19, 3400, Hillerød, Danmark
- www.windum.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super flytning og opbevaring.
Super flytning og opbevaring.
Jeg havde Windum til at pakke, opbevare og flytte alt mit indbo. Alt er pakket super ind. Selv efter at have været til opbevaring i næsten halvandet år dufter selv tøjet stadigvæk rent. Så opbevaring har også været uden nogen som helst problemer. Ikke så meget som en ridse eller noget andet i nogle ting. Og ved aflæsning havde flyttemændene tid til at kigge efter min datter på 3 års, legetøj. Alle jeg har haft talt med har været super forstående og støttende da mit liv var ret besværligt og træls i den periode hvor Windum flyttede for mig.
Tak for en super flytning og opbevaring.
En meget varm anbefaling.
Vi vil gerne meget varmt anbefale andre at benytte Windum, når der skal flyttes.
Finn Nørager var rigtig god til at vejlede os før flytningen. Tak for det.
På selve flyttedagen i går, var flyttemændene på flytteadressen en halv time før aftalt, og gik i gang med deres arbejde med det samme.
Alt blev pakket ned fuldt forsvarligt, hvilket vi erfarede ved den efterfølgende oppakning på ankomstadressen.
Alt blev flyttet og anbragt på ankomstadressen efter vore anvisninger til vores fulde tilfredshed.
Tak for det til jer flyttemænd.
Der er ingen tvivl om, at vi vil benytte jer, hvis vi igen vil få brug for at skulle benytte et flyttefirma.
Ved levering af antikt spejl fra …
Ved levering af antikt spejl fra Tyskland havde Windum kun pakket ét lag boblefolie omkring så 2 af hjørnerne er beskadiget. Der er nu gået mere en 14 dage siden jeg klagede men har intet hørt fra dem selvom jeg har rykket.
Mangelfuld levering
Jeg kan desværre ikke anbefale Windum til transport. Jeg bestilte levering af noget ved havde købt på Lauritz.com. Her bestilte jeg den 14/07. Windum foreskriver at de skal have 12 dage til at levering fra Tyskland (hvor jeg havde bestilt fra). Da jeg kontakter Windum d. 9/8 (får svar dagen efter), får jeg at varerne ikke er hentet endnu. Her er der gået 18 hverdage, og varerne er vel at mærke ikke engang hentet endnu. Jeg får at vide at de har forsøgt at hente den siden d. 27/07 (9 hverdage efter bestilling), og at de vil forsøge at hente varerne samme dag (10/08).
Den 15/08 skriver jeg til Windum for at finde ud om de har hentet varen, det har de ikke. Her er der vel at mærke gået 22 hverdage, næsten dobbelt så meget som lovet. Her beder jeg om at få mine penge igen, her var der ingen problemer. Pengene gik ind på min konto efter 2 hverdage.
Jeg kører selv til Hamborg og henter varen. Her finder jeg ud af Windum angiveligt skulle have hentet varen d. 17/7. Dog står varen stadig på Lauritz' lager.
Jeg derfor langt fra anbefale Windum til transport.
ENDNU EN TILFREDS KUNDE
Jeg købte et billede på Lauritz.com, og valgte at få det transporteret med Windum fra Herlev til deres afdeling i Aarhus. Alt forløb planmæssigt. Jeg fik en mail en lille uge efter bestilling om at mit billede stod klar til afhentning og med alle oplysninger, som jeg havde brug for. Mit billede var forsvarligt pakket ind. Jeg tjekkede billedet på stedet, og det var som det skulle være. En fin og perfekt transport. Jeg benytter mig gerne af Windum igen.
Jane Randrup Sørensen

Besvarelse fra Windum
Tilfreds kunde - sh*tstorm????
Jeg har - som mange andre - læst de skræmmende anmeldelser om dette firma her på nettet, men besluttede mig alligevel til at bruge dette firma til en transport fra Frankfurt til DK. Alt forløb efter planen, fik mail dagen før ankomst, fik opringning fra en flink chauffør 1/2 time før ankomst og han ankom til tiden. Jeg er SÅ tilfreds og vil bruge firmaet en anden gang!!!!
Jeg kan ikke lade være med at undre mig over, hvor alle de dårlige anmeldelser mon kommer fra.... Det virker som en sh*t-storm, der nok ikke er helt berettiget....

Besvarelse fra Windum
Har kun godt at sige om selskabet.
Har kun godt at sige om selskabet.
Har gennem hele forløbet modtaget mails fra dem og blev ringet op 15 min. før ankomst af en meget venlig chauffør som heller ikke var bleg for at tage fat og hjælpe mig op med et møbel som han jo ellers ikke må uden ekstra betaling.

God oplevelse
Jeg blev rigtig bekymret da jeg først læste anmeldelser herinde efter jeg havde bestilt fragt med Windum, men det viste sig at gå helt fint.
Alt gik efter planen, 1 dag inden fik jeg en mail omkring levering, og fragtmanden ringede 30 min inden for at fortælle at han var på vej. Jeg er rigtig godt tilfreds :)

Besvarelse fra Windum
Trods de mange advarsler om firmaet her …
Jeg tror nu kun at De der har haft en dårlig oplevelse tager sig tid til at skrive en anmeldelse og IKKE alle Dem der har haft en af de mange gode oplevelser.
Tænk på hvor mange transporter Windum må have daglig!
Anyway, jeg kan kun give top karakterer for håndtering og transport hele vejen igennem. Windum levede fuldstændig op til deres ansvar.
Dog kunne jeg godt bruge et track & trace system til at følge mine næste varer i stedet for den ellers udemærkede mail korrespondance.
Godt gået hver gang :-)

Besvarelse fra Windum
Bestilte transport torsdag og har i dag …
Bestilte transport torsdag og har i dag tirsdag modtaget mine varer. Kunne godt have tænkt mig at Windum selv fik skrevet en mail om at de var kommet til Odense, men kan være jeg var for hurtig og ivrig efter at få det hjem :-)

Besvarelse fra Windum
Advarsel brug ikke dette firma!
Advarsel brug ikke dette firma!
Jeg har købt sofa på Lauritz.com, og benytter wimdum! Jeg får en mail med dato og at leveringen vil ske mellem 15-21 og at jeg vil modtage et opkald en halv til hel time inden. Jeg bor overfor hvor varen skal leveres og er hjemme hele dag og derfor parat til at gå ned og modtage sofaen når de ringer. Jeg venter forgæves til kl 21, uden opkald fra vognmand
Jeg ringer til windum efterfølgende som siger chauffør var på adressen, men at han ikke kunne ringe til mig fordi Telenors mast i området var i stykker. De vedhæfter et foto af dør telefon og et dokument som ikke kan ses at være fra Telenor hvor der står at der var udfald imellem kl 16.50-17.00 i hele landet.
Jeg har selv Telenor og Dels ringede jeg med udgående og indgående opkald uden problemer i dette tidsrum, og hele dagen og var netop ved adressen hvor sofaen skulle leveres kl 16.50-17.00 hvor jeg ventede på en person nede på gaden. Jeg har selv kontaktet Telenor og de siger at der ikke var problemer i dette område hele dagen, hvilket også var min egen erfaring! Windum siger det er mit ansvar at de ikke kunne ringe pga Telenor mast var i stykker og at de var på adressen. Nu var jeg der allerede men så ingen chauffør på noget tidspunkt og mener at man netop har mulighed ved at nå at ankomme til adressen i det tidsrum fra der bliver ringet til en. Windum nægter at det er deres ansvar at ringe til mig pga de hævder at det ikke var muligt og skyder skylden på Telenor og siger samtidigt at det er mit ansvar de kan ringe til mig.
Derud over bliver jeg i telefonen efterfølgende lovet af kundeservice at sofaen bliver leveret første hverdag efter mit opkald, det bliver derefter lavet om Til inden for 7 dage, da de allerede havde forsøgt at levere sofaen.
Jeg ringede til Lauritz som oplyser de har mange problemer med selskabet, både i forhold til ødelagte ting og problemer med levering og beder mig om at sende en mail til dem.
Fraråder dette firma
Jeg købte en stol på Lauritz og valgte at få det leveret til hjemmeadressen af Windum. Da de leverer ml kl 08 til 20 var jeg nødsaget til at give dem en fuldmagt, så de kunne stille stolen i carporten. Med fuldmagten fralægger man sig retten til at klage. Dette fortryder jeg inderligt. Der er dybe ridser i stolen, som om den er presset eller klemt op af noget skarpt eller hårdt.
Hvis I sætter pris på jeres ting, så vælg et andet transportfirma.
Useriøst firma !
Købte noget hos lauritz i Helsingborg og får telefonisk oplyst en pris fra Windum på 314 kr. for levering til deres lager i Hillerød. Da jeg bestiller transporten på nettet, så er prisen pludselig 683 kr. Efterfølgende får jeg efter adskillige telefonopkald oplyst, at Christia havde opgivet en pris fra en gammel tabel !!!!!!!!!!!
Da jeg samtidig kunne konstatere at 683 kr. var prisen uanset om det var lager i Hillerød eller Aarhus bad jeg om en forklaring herpå. Der er ingen forklaring, sådan er det bare. Sammenholdt med de øvrige anmeldelser her, så må jeg sige: Find en anden transportør eller gør det selv. Tilføjelse efter svar fra Windum: Det er ikke korrektnår Windum påstår, at jeg har søgt på prisen til min hjemadresse. Altså igen useriøsitet fra Windum.

Første og sidste gang
Jeg købte en vare fra Lauritz, hvorefter jeg bestilte levering fra Windum. Jeg skrev en besked til dem om, at jeg først kunne være hjemme ved 14 tiden i hverdagene, men ellers var meget fleksibel ift. dato og tidspunkt herefter for levering. Efter ca en uges tid, får jeg en mail om at der ville komme en chauffør og aflevere varen imellem kl 8 og 20 næste dag. Dvs. et sted imellem 12 timer. Godt nok ville han ringe ½-1 time i forvejen, men det begrænser i hvert fald voldsomt meget, hvor meget man kan bevæge sig ud; her tænker jeg især ift. arbejde. Jeg ringer straks til det oplyste telefonnummer, for igen at påpege, at jeg altså først kan være hjemme kl 14. Receptionisten i den anden ende siger, at hun kan notere det, men ikke garantere noget.
Det skal lige noteres at pga den branche jeg er i, må jeg ikke have telefon på mig inde på arbejdspladsen og virksomheden heller ikke er glad for at man udleverer telefonnumre til stedet (har noget med sikkerhed at gøre). Så efter arbejde dagen efter ved 13.30, kommer jeg ud i gangen for at hente min telefon, og kan se et enkelt opkald jeg har misset en halv time forinden, dvs. kl 13. Jeg ringer straks tilbage, og får en ret så sur chaufføren med en vildt træls attitude, da jeg siger hvem jeg er. Jeg fik at vide noget lignende: "Ja, nu havde han prøvet at få fat på mig i 2 timer (hvilket var løgn), og nu var han kørt igen," i en ret ophidset tone. Jeg prøver at sige undskyld, og at jeg altså har sagt til hans kollega, at jeg først er hjemme kl 14 .. "ja, han have 20 andre steder han skulle levere, og jeg havde bare at svare på det opkald han havde lavet", hvortil jeg svarer og at jeg altså ikke må have telefonen på mig på min arbejdsplads, hvor han svarer tilbage at så må jeg udlevere et telefonnummer hvor han kan få fat på mig. Jeg blev så paf i øjeblikket, og gad ikke i en større diskussion omkring hvorfor jeg ikke må udlevere arb.pladsens telefonnummer. Jeg ved godt, at chaufføren sikkert har været meget stresset, men det skal ikke gå ud over mig som betalende kunde. Anyways, jeg spørger hvornår jeg så kan regne med at få min vare, og får at vide at der går 7 dage hvor de igen vil skrive en mail dagen forinden. Dette skete i fredags.
I dag, onsdag, havde jeg en tilfældig fridag. Jeg får et opkald kl 09 om at den ville være der om en times tid. Jeg spørger hvad vil være der? Ja, min vare som jeg har købt fra Lauritz. Ok. det var søreme heldigt at jeg tilfældigvis var hjemme, hvor jeg normalt ville være på arbejde; uden at de havde sendt mail dagen forinden vel at mærke.
Og rigtigt nok, så fik jeg min vare en time efter opkaldet. Her skal siges, at denne chauffør (som ikke var den, jeg snakkede med i fredagen forinden), var utrolig venlig og hjælpsom.
Alt i betragtning:
-At Windum forventer at jeg skal være hjemme og vente i 12 timer på en levering
-At jeg fik skæld ud over telefon, når jeg ikke har mulighed for at tage telefonen og ikke at være "på plads", når de kommer; EFTER at jeg havde gjort dem opmærksom på det 2 gange, at jeg først var hjemme ved et bestemt tidspunkt
-At jeg ikke fik en mail dagen forinden den "anden" levering
..gør at dette bliver første og sidste gang jeg bruger Windum

Besvarelse fra Windum
Leveret på forkert adresse.. bare ærgeligt! Varen væk?
Havde købt en vare på Lauritz.com og betalt 650Kr for at få leveret gennem Windum, da jeg ikke var hjemme mellem 9-15 måtte jeg give en fuldmagt på at de måtte levere på min terrasse (specifikt skrevet terrasse). Fik besked over varen var leveret.. og blev derfor meget overrasket over ikke at kunne finde varen da jeg kom hjem. Kontaktede Windum som så måtte forklare at den var leveret i carporten som aftalt, (selvom det ikke var aftalen tjekkede jeg også i carporten igen), der var den nu heller ikke fik endelig fat i chafføren som så kunne oplyse han havde udleveret til en person som i hvert fald ikke var min adresse. Spurgte om de kunne fortælle hvem de havde udleveret til da jeg var 100% sikker på der ikke havde været nogen hjemme på min adresse da den blev afleveret. Det kunne de ikke ud over at det var en ung fyr.. som ikke havde kvitteret for modtagelse, trods det var den udleveret.
Windum fralægger sig indtil videre alt ansvar og siger pakken er leveret, så er de åbenbart ligeglade om det er forkert adresse.
Jeg har stadig ikke set min vare (af en anseelig værdig) ... men hvad kan man også forvente til en lille leveringspris på 650Kr?
Kan ABSOLUT kun anbefale IKKE at benytte denne service!!!

Besvarelse fra Windum
Stor arrogance og mangel på respekt for andres ting
Vi købte en Børge Mogensen lænestol hos Lauritz.com. Windum fragtede den fra Helsingør til Almind ved Kolding. Om aftenen da den var leveret konstaterede vi, at der var flere skrammer og skader på læderet der bar tegn på at være trukket henover lastbilgulvet og reklamerede prompte til Windum næste morgen. Total mangel på respekt for andres ting og enorm arrogance. Windum nægter at påtage sig nogen skyld fordi vi ikke reagerede ved levering. Min mand kørte hjem fra arbejde for at tage imod i arbejdstiden. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet sin at man (Windum) kan finde på at behandle et designermøbel med så meget mangel på respekt og omtanke. ALDRIG ALDRIG ALDRIG MERE WINDUM!!!!! De burde skamme sig.
Vi havde bestilt bord på lauritz.com og skulle have den leveret.
Windum sagde maks 7 dage. På den 7. Dag skrev jeg til dem, og de sagde at der ville gå yderligere en uge.
Egentlig ok, ville dog gerne have fået besked fra dem, ikke omvendt.
Herfra gik det som smurt. Jeg svarede på den mail de skrev dagen før levering, og fik et mere præcist tidspunkt så jeg ikke behøvede at være hjemme hele dagen.
Rigtig flink chauffør, som jeg pressede til at løfte bordet indenfor:-). Og det gjorde han med et smil.
Bedre info kunne tænkes, men god behandling hele vejen igennem.

Brud på aftale
Jeg aftalte med Windum Logistics, at få mit maleri leveret tirsdag d. 31/1-2017 og hvori mailen der står, at man får besked 30 min til 1 time i forvejen forud for leveringen.
Dagen forinden gav jeg besked om, at jeg skulle forlade adressen 13.30, og de ville "selvfølgelig" aflevere det inden da.
På selve dagen er jeg hjemme fra kl. 08 til kl. 13.30 og kl. 13 ringer jeg for, at høre, hvor leverancen bliver af eftersom de har brudt aftalen omkring, at notificere mig inden produktet bliver leveret.
Jeg forklare deres "kundeservice", at det ikke kan lade sig gøre, at få produktet leveret, da de ikke har overholdt deres aftale og jeg så vidt derfor ikke kan være hjemme til at modtage leverancen.
Der bliver her lovet, at der med det samme vil blive sendt en mail omkring et nyt leveringstidspunkt og jeg har nu i princippet 3 dage efter d. 2/2-2017 (om aftnen) stadig ikke modtaget mail omkring andet leveringstidspunkt.

Besvarelse fra Windum
God håndtering hele vejen igennem
Hurtige svar forud for købet. Og let transport hele vejen fra Sverige til Aalborg. Har intet at udsætte på forløbet. Jeg ville være helt tryg ved at bruge Windum igen.

Ringe
Det var mit første møde med Windum efter at Lauritz åbenbart har valgt dem som hofleverandør af deres varer. Ikke en god oplevelse.
Før i tiden havde man valg mulighed mellem flere fragtfirmaer og de var rigtig gode, har aldrig oplevet problemer.
Men Windum er ekstrem ufleksible og langsommelige i besvarelse af mails.
Jeg havde gennemgået alle deres betingelser mv på hjemmesiden for at finde ud af om vi kunne have vores maleri stående på deres lager i 2 uger. Intet sted fandt jeg info om pris eller andet, og tænkte det var ok (vi skulle på ferie og kunne ikke nå at modtage maleriet før). Jeg bestiller transport via Lauritz side med afhentning i Hillerød på deres lager. I bekræftigelsen står der heller intet om at man skal hente inden et bestemt tid/dag.
Jeg sender for en sikkehedsskyld en mail til dem og sørme om jeg så ikke får besked på at det koster over 200kr ekstra? Dvs det prisen for det hele ville blive dyre end levering til døren. Jeg mailer frem og tilbage med en ansat og besvarelse af disse mails sker vist kun 1 gang pr dag? (vi sidder på dette tidspunkt i udlandet på ferie) og det hele er meget langsommeligt, og medarbejderen kan bestemt ikke set at det kan være et problem at de ikke har oplyst om meromkostningen. Iflg hende vil det står i den mail jeg får når jeg får besked om hvornår jeg kan afhente maleriet?
Er det ikke lidt sent i forløbet? Jeg syntes i hvertilfældet det er uhyre ringe service. Efter mange mails frem og tilbage får jeg hende til at ændre leveringen til hjemmelevering (som jo så kostede mindre) hvor jeg har måtte kontakte vores nabo for at høre om hun kunne tage imod.
Det er meget ærgerligt at Lauritz nu kun oplyser fragtpriser for dette firmas fragt. De er langt dyrere og dårligere end de andre fragtfirmaer jeg har brugt. Jeg vil bestemt ikke bruge firmaet ved næste køb på Lauritz