Whirlpool Danmark Anmeldelser 1.661

1,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 29 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med produkterne, som ofte går i stykker kort efter køb eller slet ikke fungerer fra starten. Mange oplever problemer med kvaliteten af hvidevarer, herunder ovne der ikke holder temperaturen, køleskabe der ikke virker, og vaskemaskiner der hopper. Derudover er der udbredt kritik af kundeservicen, som beskrives som inkompetent og svær at komme i kontakt med. Flere brugere rapporterer om lange ventetider på reparationer, gentagne mislykkede forsøg på at udbedre fejl, og manglende opfølgning på henvendelser. Dog nævner nogle få, at de har oplevet hurtig, effektiv og professionel service, hvor medarbejdere var flinke og høflige.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer negative oplevelser med produkter, især fra Whirlpool. Kunder oplevede problemer som... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service. Mens nogle kunder roser hurtig, effektiv og... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med kvaliteten. Mange rapporterer, at produkter som ovne,... Se mere

Customer communications

Anmeldere udtrykker frustration over vanskelighederne ved at kontakte virksomheden. Mange rapporterer, at det... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Køb aldrig et produkt fra Whirlpool. Vores ovn har aldrig, og aldrig er absolut aldrig passet i temperatur. Ved garanti eftersyn, fik vi bare en sludder for en sladder, om opvarmningstid og tol... Se mere

Elendig kundebehandling. Selvom teknikere melder det helt nye køleskab for dødt, så insisterer Whirlpool på, at alle køleskabet dele skal udskiftes. Nu har vi på tredje måned et køleskab, der aldrig... Se mere

Er den heldige ejer af et køleskab fra dette firma, dette er gået i stykker ca. hver 6. måned siden slut 2021. Trods udskiftning til ny samme model sker dette stadig. Reparationen tager omkri... Se mere

Købte en WHIRLPOOL WRUC 3C32 OPVASKEMASKINE (pris ca 4000 kr). Den gk i stykker 6 dage efter 2års garanti udløbet. Vi er en husstand på 2 personer så man skulle vel mene, den kan holde længere. P... Se mere

1,6

Dårlig

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

ingen kundeservice

At kalde Whirlpools kundeservice for kundeservice ville være en løgn. Efter utallige samtaler og mails er stadig ikke ledt til en afslutning på en sag hvor vores nye fryser ikke virkede. købt (forår 2023) Den blev forsøgt repereret 5-8 gange og til sidst efter stort press ombyttet til en ny. Nu skal Whirlpool så erstatte de fødevare der var i fryseren, men ingen vil/kan tage en beslutning og op pludseligt opfindes nye regler og krav. De lover at ringe tilbage uden der sker og ringer man til dem bliver man mødt af alt andet end kunderservice.

15. april 2024

Ubrugelig opvaskemaskine

Ubrugelig opvaskemaskine. Jeg købte 5/7 21 en
Whirlpool opvaskemaskine WUC3T141P. Den har kun været brugt meget få gange. for lige meget hvilket program så kan den ikke vaske noget der kræver bar lidt rent. I dag er den blevet skiftet ud til en Bosch fra 2018 den funger.

Jeg køber aldrig mere noget fra Whirlpool. Den opvaske maskine bliver afleveret på genbrugspladsen. Til syne ladende koster den samme opvaskemaskine nu det dobbelte af hvad jeg gav hos Elgiganten. så jeg håber den er blevet væsentligt forbedret.

6. april 2024

Besvarelse fra Whirlpool Danmark

Vi er meget kede af at høre, at du allerede har udskiftet dit produkt med et nyt. Det er vigtigt for os løbende at forbedre vores produkter og service, og vi gør vores bedste for at fortsætte udviklingen for at imødekomme vores forbrugeres behov. Vi beklager, at vi ikke kunne levere dette til dig. Hvis du gerne vil give detaljer vedrørende din sag, bedes du kontakte din lokale Whirlpool kundeservice. Vi beklager ulejligheden.

Vil aldrig anbefale andre at købe et whirlpool produkt!

Vil aldrig anbefale andre at købe et whirlpool produkt. Vi købte en vaskemaskine i august 2023. Siden har låsemekanismen været i stykker tre gange, og nu, den tredje gang, er der også gået et lejre i vaskemaskinen. Vi har flere gange været i kontakt med whirlpool, da vi er frustreret over, at vi kun har kunne bruge vaskemaskinen den halve tid, fordi vi har skulle afvente reparation så mange gange. Ved den anden gang, hvor låsemekanismen gik i stykker, fik vi at vide at hvis det skete igen inden for 4 måneder, vil vi få en ny vaskemaskine. Da det så skete igen, inden for 4 måneder kontaktede vi dem, for at få en ny vaskemaskine som de havde lovet os. Alt vi blev mødt med var, at de skulle sende en tekniker ud og lave den igen. Vi er så frustreret over, at have betalt penge for en ny vaskemaskine, men ende med at stå med en vaskemaskine, som vi ikke har kunne bruge den halve tid, fordi den altid er i stykker.

Vi kontaktede igen i dag whirlpool, og alt vi bliver mødt med er, at de sender sagen videre til nogle højere oppe, som kan tage en beslutning. Da jeg så spørger om jeg ikke kan få et nummer til dem der tager beslutningen, bliver jeg mødt med et nej.. Utroligt at man ikke kan få fat i dem der rent faktisk tager beslutningen..

VIL ALDRIG ANBEFALE ANDRE AT KØBE ET WHIRLPOOL PRODUKT, MEDMINDRE I GERNE VIL STÅ MED ET PRODUKT I IKKE KAN BRUGE I HAVLDELEN AF TIDEN..

2. april 2024

Besvarelse fra Whirlpool Danmark

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi vil gerne se nærmere på din sag, og vi har derfor sendt en besked til dig via Trustpilot. Vi håber at høre fra dig snart.

Jeg var lidt skeptisk da jeg første dag…

Jeg var lidt skeptisk da jeg første dag kontaktede whirpool, især da jeg efterfølgende fik en sms med at jeg skulke tjekke rørene på maskinen (Der var benet den var gal med 🤣
Men hurtig blev jeg kontaktede af hvidevarerteknik og 1,2,3 så var der en håndværker på vej.
Sagen kunne ikke løses så jeg fik i stedet en ret stor kompensation af whirpool, maskinen virker benet blev “fikset” sat på plads mm.
Søde, rare og kompetente mennesker jeg har talt med.

26. marts 2024

Kundeservice er en joke for Whirlpool

Vores seneste anmeldelse af vores Whirlpool WVA35642NFWB fryseskab er 8 mdr. gammel og kan findes d. 13/7-23.

Nu er den dog gal igen og vores fryseskab er stået af for 5. gang og vil ikke fryse. Vi kontaktede derfor d. 20/3-24 Whirlpool endnu en gang, nu vil de dog ikke “reparere”, som de ellers har prøvet 4 gange før, da vores garanti nu “uheldigvis” er udløbet.

Det giver dog ingen mening for os, da man jo har reklamationsret på en reparation, hvis fejlen er den samme.

Det mente “kundeservice” medarbejderen dog ikke, så han ville anbefale, at vi selv kontaktede en tekniker og fik dem til at kigge på fejlen en 5. gang.

Vi havde så d. 21/3-24 besøg af en tekniker, der dog ikke kunne gøre noget, da vi sidste gang fik den nyeste opdatering. Han havde dog et velmenende råd med fra Whirlpool, om at huske at lukke skufferne … Fryseskabet hyler, hvis de ikke er lukket!!!

Det nye besøg skulle egentlig have kostet os 1.000 kr., men teknikeren kontaktede efterfølgende Whirlpool, så vi ikke skal betale de 1.000 kr., da han ikke fandt det rimeligt, når han ikke kunne gøre noget. Endnu engang har vi dog måtte smide frostvarer ud.

Som vi skrev ved sidste anmeldelse, så kan vi kun anbefale alle at holde sig væk fra dette useriøse firma!!

Vores næste skridt bliver Forbrugerklagenævnet!

22. marts 2024

Besvarelse fra Whirlpool Danmark

Vi beklager, at dit produkt ikke levede op til dine forventninger. Produktet blev repareret på goodwill og skal under normale forhold fungere efter hensigten.Tak for din forståelse.

Whirlpool vil ikke anerkende reklamationsretten

Vi har siden d. 30. januar 2024 haft en reklamationssag kørende vedrørende vores fryser. Den er blevet repareret 3 gange i denne periode, og den fungerer stadigvæk ikke hensigtsmæssigt. Vi har derfor selv købt en ny, da Whirlpool ikke vil anerkende deres ansvar.
Der er vel og mærke tale om en fryser som kun er 1 år gammel. Jeg er forundret over deres håndtering af sagen, og jeg havde bestemt regnet med at få pengene retur, da det er inden for reklamationsfristen og Whirlpool har forsøgt at få manglen afhjulpet.

18. marts 2024

Besvarelse fra Whirlpool Danmark

Hej Mille, Vi beklager at dit produkt ikke levede op til dine forventninger. Produktet blev repareret og skal under normale forhold fungere efter hensigten.Tak for din forståelse.

Aldrig har jeg fået så dårlig service

Aldrig har jeg fået så dårlig service. Købte nyt kølefryseskab i oktober 23, dette har aldrig virket optimalt, fryser køler alt for meget og køleskab er alt for varmt, har fat i whirlpool og jeg har tekniker besøg 3 gange og de reparerer men efter en måned er samme fejl igen. Ringer igen til whirlpool og får tekniker besøg, som anmoder om ombytning, men nej igen igen skal der repareres. Jeg er totalt uforstående over deres valg.

21. februar 2024

Hej Birgitte,
Mange tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksom på dette. Vi beklager meget at høre om din oplevelse, og vi beklager ulejligheden.
Vi har undersøgt din sag med vores kundeservice, og kan se, at dit produkt nu er blevet udskiftet. Vi håber, at du er tilfreds med denne løsning.
Hvis du stadig oplever problemer, er du velkommen til at kontakte os igen. Igen tak for din anmeldelse, og vi bruger din feedback til at forbedre.

Ny opvaskemaskine virker endnu ikke efter godt en måned

OPDATERET 13/3-24:
Efter fire besøg og næsten 1,5 måned blev maskinen udskiftet til en ny tilsvarende maskine og den har virket fint i nu en måned.
Forløbet har været utilfredsstillende, når man ser hele forløbet. En fabriksny maskine, fire teknikker besøg og udskiftning af to komponenter, og resultatet er af den oprindelige fejl ikke er løst. Det må være dyrt for producenten og højst utilfredsstillende som kunde.
Men den gode dialog og søde teknikkere trækker bedømmelsen op på en 3'er.

OPDATERET 12/2-24. Det er korrekt, at nu to komponenter er udskiftet, i løbet af den seneste måned, men den oprindelige fejl er der fortsat. Dette er dog meddelt til reparatøren i fredags, så det er forståeligt, at I ikke har nået at få den oplysning.
Jeg har intet at beklage ift dialogen med reparatøren. Det vi er ærgerlige over er, at vi nu over en måned efter opvaskemaskinen er købt, fortsat ikke har en virksom maskine. Vi håber på en hurtig løsning af situationen.

OPDATERING8/2-24. Som anmodet har I fået yderligere oplysninger, og har på nuværende ikke hørt yderligere fra jer.

--------------

Vi har købt en hel nu opvaskemaskine som fra dag 1 havde en fejl og virker ikke.
Vi kontakter forhandler som henviser til leverendøren (Whirlpool). Vi er en måned inde i forløbet og indtil videre fire teknikerbesøg, og har endnu ikke en virksom opvaskemaskine, hvilket er højst utilfredsstillende.
Et tilfredsstillende forløb havde været, at maskinen var byttet ud.

Servicen har dog været i god tone, og der er mødt forståelse for vores situation, hvilket trækker den samlede bedømmelse af oplevelse op på 3 ud af 5.

8. januar 2024

Hej Kristian,

Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback og for at gøre os opmærksom på dette. Vi beklager meget at høre om din oplevelse.

Desværre kan vi ikke finde din sag i vores system. Vi vil gerne se nærmere på din sag, og vi har derfor sendt en besked til dig via Trustpilot. Vi håber at høre fra dig snart.

Opdatering 12/2: Vi har undersøgt din sag gennem vores kundeservice, og har forstået at du blev kontaktet i sidste uge og at dit produkt er blevet repareret. Vi håber at du er tilfreds med denne løsning. Hvis du stadig oplever problemer med varen, så må du endelig kontakte os igen.

Magen til elendig service

Magen til elendig service - 13/12 23 købte vi en ovn og den blev monteret for 12-14 dage siden den drypper og lågen er skæv og kondens står ud på de nye køkkenlåger og ned på det nye gulv. Ifgl Elgiganten skulle vi bare ringe for de kunne sagtens se problemet også kunne jeg få en tekniker ud - ringer så til kundeservice idag men de har behandlingstid og kan ikke garantere kan sende en tekniker og at vi ikke selv kan vurdere hvor problemet er men det en vurdering de tager ud fra billeder om de så kan sende en tekniker eller ej. Så nu den strandet der og vi afventer en tilbagemelding! 🤬

22. januar 2024

Hej,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback og for at gøre os opmærksom på dette. Vi er så kede af at høre, at din oplevelse ikke var op til standarder, og vi beklager ulejligheden.

Elendig service

Det tog halvanden måned før min vaskemaskine blev repareret (havde garanti). Der skulle 4 teknikerbesøg fra Hvidevareteknik ApS til, før de fandt ud af, hvad fejlen var. Der blev bestilt reservedele hjem af flere gange, som alligevel ikke skulle bruges. Den 4. Tekniker fandt ud af, efter 30 dage, at det var tromlen, som skulle skiftes. 14 dage senere blev tromlen skiftet. Jeg forsøgte undervejs at klage til Hvidevareteknik, som sagde jeg skulle klage til Power, hvor maskinen er købt. Power sagde, at jeg skulle klage til Whirlpool og Whirlpool sagde, at jeg skulle klage til Hvidevareteknik, som intet ville stille op.
Virkelig elendig service. Har aldrig tidligere oplevet så ringe service. Under al kritik, at der skal 4 forskellige teknikere til, før de finder fejlen. En ny maskine havde formentlig været billigere.

Power sagde, at normalt skal det max tage 14 dage for producenten at finde en løsning.

Whirlpool afviste ligeledes at give kompensation.

11. januar 2024

Hej Maia,

Tak for din anmeldelse. Dette er meget vigtig information for os, og vi sætter pris på at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi beklager meget at høre om din oplevelse, og vi beklager ulejligheden.

Vores værksted arbejder hårdt på at finde den rigtige reparation til hvert enkelt tilfælde. Vi beklager, at der var behov for flere forsøg i dit tilfælde. Vi forstår ulejligheden, og vi vil bruge din feedback til at forbedre.

Lynhurtig og effektiv service

Fra jeg kontaktede Whirlpool til teknikeren havde været forbi, fik der under 48 timer!
Super service dog ikke så jeg håber at den går i stykker igen😉

2. januar 2024

Hej Henrik,

Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din positive feedback. Vi er glade for at høre, at du har fået en god oplevelse med vores service.

Det er sidste gang jeg køber et…

Det er sidste gang jeg køber et Whirlpool produkt

Har anskaffet mig en kondens tørretumbler, der 4 mdr. efter garantien udløb, stoppede med at virke, og kom med fejlen "Kondens beholderen er fuld"......
Det var den ikke.......
Teknikker tilkaldt fra Hvidevareteknik ApS, der hurtigt og effektivt konstaterede en slange i maskinen var for lang, og derfor satte sig fast i pumpen, og derved fik maskinen til at gå i fejl.
Han klippede 2 cm. af slangen, og problemet var løst....

Så tænkte jeg.....jeg har ingen indflydelse haft på dette.....det må være en produktionsfejl........
og da teknikkeren ikke udskiftede nogle reservedel, var der jo ikke gået noget i stykker........altså ligger fejlen i selve maskinen.....
Jeg kontaktede Whirlpool for en kulancedækning af mine udgifter til teknikker besøget, men blev klart afvist....
Så i mine øjne sælger man en maskine, der fra starten har en fejl, og når den volder problemer, tørre Whirlpool den af på forbrugeren.....

Meget dårlig service, dårlig produkt og manglende vilje til at holde kunderne skadesløs, når kunden åbenlyst ikke har haft indflydelse på "fejlen"

28. december 2023

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget at høre om din oplevelse. Vi vil undersøge din sag for at komme til bunds i, hvad der er sket.

Vores kundeservice vil gerne have lov til at kontakte dig, og høre om din sag. Vi har spurgt om dine informationer via Trustpilot, så venligst besvar forespørgslen med dine kontaktoplysninger. Vi håber at høre fra dig.

Mage til dårlig service skal man lede…

Mage til dårlig service skal man lede længe efter ,,, min kølefryse skab er i dag 2 år og 4 måneder og kun et køleskab over det hele og de vil ya 900 kr bare for en service man til at komme ud og kigge og da det er et kølefryse skab der er forprogrammeret er det helt sikkert en computer fejl i skabet og det er der åbenbart ingen extre service på det er der kun hvis det er din compression en der er stået af så er der 5 års garanti men ikke når det er en styre enhed 🥴 som helt sikkert også burde være dækket af denne garanti så hold jer langt væk fra det her produkt

29. december 2023

Havde problemer med en vaskemaskine

Havde problemer med en vaskemaskine, der begyndte at vise et vandhane symbol og derefter lukkede ned. Kontaktede deres kundeservice der fremsendte en tegning vedr afløb og afløbsslange, hvorefter problemet blev løst. Det viste sig, at slangen var i en forkert højde.

4. december 2023

Hej Henrik,

Mange tak for din positive anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback! Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en så god oplevelse med vores kundeservice.

Elendig service

Mage til behandling skal man lede længe efter. Købte for 2 år siden emhætten Finsmakare hos IKEA - et whirlpool produkt - til 3.995 dkr. Nu 2 år efter er den begyndt at boble i malingen og skalle samt ruste. Ved klage, fik jeg at vide, den var svært misvedligeholdt. Øhhhhh, jamen må en emhætte da ruste efter sporadisk brug i 1-2 år ? Og den er IKKE MISVEDLIGEHOLDT har jeg flere elektrikers ord for. Hvis en emhætte ikke kan tåle damp, er den jo nytteløs. Får så at vide garantien ikke gælder rust . Øhhhhhh men sagen ender bestemt ikke her. Ved at BT er vild efter sådanne sager. Så advarsel til jer andre derude :køb IKKE Whirlpool produkter

11. december 2023

Hej Helene,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback og for at gøre os opmærksom på dette. Vi er så kede af at høre, at din oplevelse ikke var op til standarder.

Bondefangeri af Whirlpool - sminket lig - Ikea medansvar!

Pas på, det er gebyrer på gebyrer og defekte varer.

Kompressoren blev skiftet på mit køleskab indenfor garantiperioden, da det ikke kølede ordentligt og jeg måtte smide en masse fordærvet mad ud. Det lækkede også vand. Shitshow. Efter megen hiv og trækken, blev den store kompressor skiftet i stedet for at erstatte varen. Her fik vi at vide at garantien på køleskabet nu blev fornyet.
Nu knap 4-5 måneder efter, er det helt galt igen.
Det køler ikke ordentligt :(
Vi kontakter Whirlpool som ikke vil sende tekniker ud, da det er et reservedelskift og vi selv må svare for rep og servicegebyr, da garantien nu er overskredet. Og det bliver gennem Dansk Hvidevarer teknik for min. 995 kr. i startgebyr og dertil arbejdstimer - og dele- Dog hvis kompressor er defekt, dækker de vist...Hvor skal vi vide det fra?
Som forbruger er vi dårligt stillet.
Bondefangeri!!
Kæmpe problem at Ikea bruger dem som leverandør.
Medansvar tak!

28. november 2023

Hej Mogens,

Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager meget at høre om din oplevelse, og vi beklager ulejligheden. Vi vil undersøge din sag for at komme til bunds i, hvad der er sket.

Vi har bedt dig via Trustpilot om flere oplysninger, så vi kan blive klogere på din sag og se hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vi håber at høre fra dig snart.

Whirlpool-kummefryser - WHE31331 - med begrænset holdbarhed

Har netop afleveret min 4 år gamle kummefryser hos storskrald i Bramming.
Købt 27-10-2019 hos Elgiganten.
Temperaturen kom kun ned på 5-11 grader. Uanset indstilling.
Om der er tale om tab af fyldning eller fejl i styringen kan kun gisnes.
Men 4 års levetid er ikke anstændig.
Og derfor kun 1stjerne

25. november 2023

Hej Henning,

Mange tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi beklager meget at høre om din oplevelse med vores produkt, og vi beklager ulejligheden.

Desværre kan vi ikke se at du har været i kontakt med vores kundeservice. Vi vil gerne se på din sag om hvad der er gået galt, og hvordan vi kan forbedre vores service. Vores kundeservice kan tilbyde vejledning, og booke reperationer hvis noget ikke virker som det skal på produkterne. Vi er kede af at høre at du allerede har udskiftet dit produkt med en ny.