Har besøgt Western Camp i fire år nu og tager altid derfra med en skøn fornemmelse og glæde over en dejlig uge derover. Sødt personale, dejligt musik (ind imellem er der noget som ikke klinger så god... Se mere

Boede en uge i en af deres hytter. De bære meget præg af de har mange år på bagen…. Slidte men okay. Dejligt at have et sted, hvor du kunne trække dig tilbage…. Generelt ser pladsen slidt ud. Leg... Se mere

Min familie og jeg har da aldrig oplevet noget så rodet, larmende og nedslidt. Det mest skumle var dog at man kun kunne betale med kontanter frem til kl. 22.00 i baren og andre butikker på pladsen og... Se mere

Fantastisk sted man får virkelig en på opleveren hvis der gemmer sig en lucky Luke i en Altid god stemning og fantastisk sted for børnene også, en masse aktivitet for de små som tog tur med cowboy... Se mere

3,1

Middel

Mega hyggelig plads med masser af…

Mega hyggelig plads med masser af underholdning for børn med texas Jack. Det er western teamet på pladsen der gør den speciel. Det dog ikke alt live musikken der værd at pladsen bruger penge på..
Meget synd at der ikke er så meget linedance som tidligere, det trak mange flere folk til pladsen og en hyggelig stemning i western city i alle aftentimerne. Det var blandt andet årsagen til vi selv kom igen igennem mange år, da man sad og så på folk danse om aftenen, så der var liv i western city..
Toiletterne har været pæne og rene mens vi har været her.

3. juli 2022

Ekstremt klamt

Ekstremt klamt
Dyr (myre og laver) sidder i revnerne på væggenes og kravler ned i sengen om aften.

De giver ik nye værelser, selvom man klager.

21. juni 2022

Fedt sted for både børn og voksne

Er kommet der gennem flere år. En rigtig fin plads til både børn og voksne. Maden har i de seneste år været helt unik. Underholdningen og børneaktiviteterne er på et højt niveau. Og - megastor ny hoppeborg og nye hoppepuder.

27. april 2022

Larm og druk hele natten

Larm og druk hele natten, høre sig ikke til på en campingplads der slår sig op som en plads for familier med børn.
Og smart de skriver man ikke kan få pengene retur når opholdet er begyndt. For tænker de har mange der kørte hjem, hvis man kunne.

24. juli 2021

Der er ingen hygiejne på baderumenen og…

Der er ingen hygiejne på baderumenen og wc. Det er bare ikke godt nok med en rengøring om dagen, det er klamt. Eller virker det hele til at være slidt op. Men der er stadig en god stemning om aften. Jeg kan ikke anbefale stedt til børne familier. legepladserne er 2 hoppepuder.

13. juli 2021

Western Camp er et fedt sted for børn…

Western Camp er et fedt sted for børn personalet er søde nok men når du kommer til toiletet ligger der L ort ud over der hele og tid og toilet papir hos drengene/mændne hoppe puden er slidt og træt ingen legeplads der er noget vær. Alt betales med mønter i byen og alt koster penge fx en tog tur

13. juli 2021

Har tidligere været på Western Camp og…

Har tidligere været på Western Camp og været tilfreds, men nu er det simpelthen falmet og slidt! Hoppepuden er revnet - tydeligvis af alderdom og der bestilles øjensynlig ikke en ny! Andre legepladser er generelt små! Alle toiletbygninger, bad og køkkener er nedslidte og brugte!!!! Vi kommer ikke igen🙁

3. juli 2021

Surt cowboy personale

Personalet er pisse surt og stedet ligner noget fra 2. verdenskrig. Det er så gammelt og slidt et sted. Her lugter meget dårligt. Madrassen er så ligegyldig, man føler alligevel man ligger på gulvet. Toilethygiejnen er helt i bund, det er så klamt og usselt. Stjernen bliver kun givet grundet den gode slush ice.

24. juni 2021

Western camp kan kun anbefales.

Western camp kan kun anbefales.
Med god plads til alle.
God hyggelig camping ferie får man på western camp. Plads til børn og voksne samt unge. Kan kun anbefales.
Ligger i dejlig natur tæt på strand, og der er bare hyggeligt, koncerter børn hygger med med Texas Jack.
Helt klart et besøg hver i ferien.
God mad til rimelige priser, og god stemning.
Et sted med plads til alle.
PRØV DET 🤠🤠

26. maj 2020

Dejlig hyggelig temaplads.

Vi har netop tilbragt 2 dage på pladsen i en hytte. Det er en fin lille overskuelig og meget hyggelig temaplads. Vi have en af de små hytter, som var rigtigt godt udstyret. Madrasserne/sengene er lidt hårde, da det er madrasser på plader. Da vi kun var to lagde vi bare to madrasser oven på hinanden og så gik det fint. I højsæson er der mulighed for at spise hver aften. Fin mad ad libitum for kr. 90 pr. person. Vi fik byg selv burger. Toiletter, køkken mm er fine, dog kunne der godt have været lidt mere rengøring. Der var en hyggelig stemning med dejlig countrymusik og linedance workshop. Umiddelbart så det ud til at alle børn hyggede sig vild med det program, der var for dem. En enkelt svipser - morgenbrød udsolgt kl. 8.45 - ikke i orden, når vi får at vide, at det ikke er nødvendigt at bestille. Jeg vil gerne retur til pladsen på et tidspunkt. 💙

2. juli 2019

Fantastisk!

Fantastisk campingplads, som lever op til navnet 100%. Skønne mennesker, en masse aktiviteter for både børn og voksne og en dejlig stemning. Det kan klart anbefales, og vi kommer helt sikkert igen næste år!! Det har været det bedste ophold vi har været på. Thumbs up herfra, I gør det godt.

9. juli 2015

Ellers tak.

Det er muligvis en fin campingplads men da det var nogle sky høje hytte priser(4000kr) valgte vi et sommerhus (2300kr)
skrev til Western Camp og spurgte pænt om deres aktiviter var noget man kunne deltage i og fik et langt nej og en henvisning til en endnu længere beskrivelse, af det lange nej. Endte med at få fornemmelsen af, at man måtte betræde grunden men ikke benytte alt fra toilet - hoppeborg og da slet ikke en madpakke.
Kan sagtens forstå deres begrænsning til eget folk på området. men et sådan "Jaaah få et sommerhus hos os eller lang næse til dig" svar, var ikke positivt i mine øjne og jeg var nok blevet mere glad for en mail med *nej desværre, det er ikke muligt, heller ikke mod betaling af hensyn til vores egne gæster"

Et lille råd; måske skulle i være fleksible udenfor højsæsonen og derved vinde nogle fremtidige gæster!

15. juni 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (36 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto