Boede en uge i en af deres hytter. De bære meget præg af de har mange år på bagen…. Slidte men okay. Dejligt at have et sted, hvor du kunne trække dig tilbage…. Generelt ser pladsen slidt ud. Leg... Se mere
Fantastisk sted man får virkelig en på opleveren hvis der gemmer sig en lucky Luke i en Altid god stemning og fantastisk sted for børnene også, en masse aktivitet for de små som tog tur med cowboy... Se mere
Har besøgt Western Camp i fire år nu og…
Har besøgt Western Camp i fire år nu og tager altid derfra med en skøn fornemmelse og glæde over en dejlig uge derover. Sødt personale, dejligt musik (ind imellem er der noget som ikke klinger så godt i ørerne), god service og dejlige fastlæggere.
Dog må jeg sige maden i år ikke var noget at skrive hjem om. Frosne kyllinge nuggets, alt for tyk sovs, kedelig og smagsløs mad. Det må i gøre bedre næste år
Boede en uge i en af deres hytter
Generelt ser pladsen slidt ud. Legepladsen og hoppepuderne trænger til en opfriskningen.
Aktiviterne for børn var gode, specielt hvis du er til linedans…. Togturen var svingende- vi prøvede ture der var røver, som levede sig ind i rollen og hvor røverne virkede trætte…. ( vi fristede oz til tænke, det afhændende af hvor fulde de var- eller ramt af tømmermænd) for de reklamere med ferie med højt til loftet - og højt er der hvis man synes øl og børn passer sammen. Men her hopper kæden af for mig.
Vil jeg anbefale den til andre…. Altså min søn på 6 havde fest men jeg kommer nok ikke igen…. Tænker de skal overveje at bruge penge på vedligeholdelse og mindre på øl….
Kunne vi give 0 stjerner, så fik de det
Min familie og jeg har da aldrig oplevet noget så rodet, larmende og nedslidt. Det mest skumle var dog at man kun kunne betale med kontanter frem til kl. 22.00 i baren og andre butikker på pladsen og man kunne ikke få kvittering. Der var fest ude på selve camping området til kl. 3 om natten og der blev kørt rundt på pladsen hele døgnet, spc. Campisterne egne golf vogne.
Western Camp er et fantastisk sted
Western Camp er et fantastisk sted, med god underholdning for både børn, og voksne. Der er bare en god stemning på hele pladsen, og det er som at træde ind i en helt anden tidsalder.
Maden kan vi bestemt heller ikke klage over.
Alt i alt, et skønt sted.
Jeppe og fam.
Campingplads i forfald.
Vi har været der i pinsen '25 .
Legepladserne er i stykker, men ikke spærret af. Stigerne til klatretårnet er knækket, skruer er blotlagt. Og det allerværste, indgangen til hoppeborgs legepladsen, hvor utallige børn og voksne går igennem, er der et ødelagt brønddæksel, dækket over med rådne pinde og en gummi måtte som glider rundt på det rådne træ.
Min svigermor træder igennem både måtte og træ og ender med et styrt og en brækket lillefinger.
Der er ingen afspærringen og der dækslet har været dækket over i flere år på den måde. Men nu er træet altså blevet for råddent til at kunne bære.
Hele campingpladsen bærer tydeligt præg af slid og intet er blevet vedligeholdt de sidste ti år.
Skulle overfør 400kr i dag til…
Skulle overfør 400kr i dag til Thailand.
Men de havde ændret beløbet til 1000kr
Hold jer fra det svindel firma
Henrik Ejegod Lsrsen
Fantastisk sted man får virkelig en på…
Altid god stemning og fantastisk sted for børnene også, en masse aktivitet for de små som tog tur med cowboy der røver toget hoppeborge og så kan de også løbe frit omkring uden at skulle bekymre sig
For de voksne er der god musik Line Dance på scenen og våde varer til ganen i saloonen Love it
Super dejlig ferie
Vi har haft en super dejlig ferie hos western camp, super god og smilene personale og vi fik hurtig hjælp da vi blev nødt til at flytte vores ferie. Der var gode og hyggelige faciliteter og legepladser og en god opmærksomhed på børnene når biler skulle ind og ud.
Restauranten lavede lækker mad 😁 vi kommer igen! 😁
Denne her camping plads er bare vild…
Denne her camping plads er bare vild fedt både for børn og voksne for børnene vedkommende er der legeplads hoppedepude de kan køre med tog og hvis vejret tillader er der bankrøver på taget af toget der er western musik om aften og andet godt musik der er bål og skumfiduser til børn vi har været fuldt ud tilfreds⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Country stil
Er vild begejstret for pladsen med live musik, linedance, salon og de omgivelser der gør hvad man for at skabe western stil og de grønne omgivelser hvis det er det man er til så er det besøget værd.
Var på besøg med barnebarn og hans ven…
Var på besøg med barnebarn og hans ven de faldt for en pistol i kiosken til 150 kr men under mærket med prisen var det ordinære mærke og prisen var 69,95 så det er en vare de har købt til ca. 70 kr og derefter sat ny pris på over 100 0/0 det er simpelhen uartigt
Til dato en af de ringeste steder
Vi leger en af de store hytter i uge 27, da vi ankommer er alle lofter som i dækket af edderkopper, vi henvender os i receptionen, hvor beskeden er de kommer igen imorgen, der er tv men du skal selv medbringe en cromecast, alt fra hytte til udsmyknin, er totalt nedslidt, stedet har ikke andet end to hoppepuder til børn. Deres togtur på pladsen, er en fin ide, vi oplevede bare en dreng på 3-4 år falde og få foden kørt over af den togvogn vi sad i. Stedet kan være hyggeligt for dig som mindst kan drikke dig en kasse øl og det er det du har tænkt din ferie skal indholde. Aldrig om vi kommer igen.
Vi har lige nydt en fed ferie på…
Vi har lige nydt en fed ferie på western camp her i uge 27 . Vi fik en virkelig hyggelig hytte til hele familien. Og spiste ved madbanditten alle dage om aftenen .... Maden var virkelig god ... Ros herfra ..... Og så var der selvfølgelig den gode western stemning .... Vi kommer igen næste år ....
Et stort Yeehaw her fra Jylland
Dejligt sted super service
Dårlig service mv.
Dårlig service mv.
Beruset lejrchef der overfuser såvel fastlæggere som turister. Drikkevarer fra natten i forvejen står til skue kl 10 om formiddagen når lejrchefen har holdt selskab hvilket sker mere end 4 gange på en uge. Toiletter bliver max rengjort 1 gang i døgnet måske 2 hvis der personale til det. Fællesarealer som er dårligt vedligeholdt. Børn der løber efter et tog som er dårligt vedligeholdt. De forskellige udstillingsgenstande er farlig for børnene hvis de klatrer på dem. Morgenbrød kan IKKE bestilles i kiosken for det er for svært at administrere. Vi har været fastliggere på Western Camp i 10 år og pladsen har udviklet sig til nogle bakkesangere som overhovedet ikke har begreb om countrymusik. Beklager jeg kan absolut ikke anbefale Western Camp
Godt sted med en fed cowboyder…
Godt sted med en fed cowboyder stemning, en masse countrymusik, linedance, hyggelig atmosfære kolde fadbamser m.m.
Toiletforholde kunne dog godt trænge til en opgradering :)
En campingplads i forfald
En campingplads i forfald. Intet bliver vedligeholdt. Rengøring af fælles arealer, toiletter og køkkener bliver ikke holdt. Hestevogne på pladsen er i så dårlig stand, at hvis man kommer for tæt på, kommer man nemt til skade. Campingchef der drikker meget, og sætter sig ind og køre det tog, der køre rundt på pladsen. Med betalende gæster. Campingchef gør sig også meget umage med at finde gæste han kan drikke med. Oplevede han ofte holder baren åben til næste morgen. Og De laver meget støj i baren. Påpeger man det for ham, bliver han meget ubehagelig, og har så en truende adfærd. I baren er der ikke kasseapparat. Umuligt at få en kvittering på køb i baren.
Fantastisk sted
Fantastisk sted, masser af musik og underholdning, både for børn og voksne , samt en “ madbandit “ der sørger for at man kan få noget at spise 🤗🤗 vi er her på 20’ende år.
Helt klart et dejligt besøg
Helt klart et dejligt besøg. Super service, god mad. Levende musik hver aften i sommerferien og dans. Vi har hygget os. Mangler dog lidt legeplads for de større børn. Evt noget omkring mooncar, vi var der i en uge og de gemte dem alle steder, mine drenge nåede kun at få en dobbelt i 5 min en dag.
Toget måtte måske også godt være billigere.
Super hyggelig plads
Super hyggelig plads, hvor både børn og voksen kan hygge sig. Med god musik og dejlig mad. Har været der igennem mange år og kan se at der bliver lavet nogle fornyelser år efter år. Men kan desværre også se at mange er lidt ligeglad med at rydde op efter dem selv- så er det man tænker på hvordan de bor derhjemme 🤔