Lämnade in bilen efter krockskada. Det tog en vecka och allt var klart, snyggt och fint! Det är tredje gången jag lämnat in bilen hos Werksta och har blivit trevligt bemött varje gång. Resultatet av... Se mere
Virksomheden har svaret
Jätte dåligt, ingen kommunikation från verkstads sida alls. När jag ringde dit fick jag alltid olika besked om bilen. Jag bestämde mig att åka dit och titta på bilen efter 3,5 månader och det visade... Se mere
Har lämnad in min bil hos dom och servicegraden är extremt hög. Resultatet blev bättre än bra. Mariana och hennes fantastiska kollegor i Helsingborg fick en verkligen att känna sig välkomnad. Reko... Se mere
Virksomheden har svaret
⚠️ Fara för liv & egendom ⚠️ Går inte att mer kortfattat & korrekt sammanfatta det hela. Här har man lyckats, att samla alla de minst kompetenta individerna under ett & samma tak. Jag ångrar dj... Se mere
Virksomheden har svaret
Werksta är norra Europas ledande skadeverkstadskedja. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och hanterar professionellt alla slags skadereparationer av plåt-, lack– och krockskador på din bil.
Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 35 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Det finns ofta lediga tider och det är för att kunderna inte bokar Werksta i haninge igen . Verkar som de försöker göra försäkringsbolagen som anlitar dem nöjda genom att inte godkänna krockrelaterade skador som uppkommer vid krock. De försöker att få det till naturligt slitage som man får stå för själv...dåligt.
Har varit kund hos Werksta i10 år men nu är det slut med det! När det verkligen uppstår problem så svarar de varken på telefon eller mail.
Lämnade min bil till Werksta Tallboda i Linköping. De bytte strålkastare på bilen. Perfekt gjort av deras certifierade tekniker.Fick ett fantastiskt trevligt bemötande av Rickard och av hans tekniker. Att besöka en bilverkstad brukar inte vara så angenämt. Men här blev man välkomnad med kaffe och en varm och trevlig miljö. Fanns det 100 stjärnor skulle Rickard med personal få det.
Tack
Tommy och Mona
Lämnade in bilen för en parkeringsskada där bakre stötfångare och plåt behövde bytas ut. Efter att ha fått en prel. tid på 10 dagars reparation var bilen klar för upphämtning efter 2 dagar. Jätte trevlig personal både i receptionen och på skadebesiktningen, dessutom hade dom tvättat min bil både in och utvändigt utan någon extra kostnad. Proffsigt och sjukt smidigt!

Besvarelse fra Werksta
Jag har haft min bil på reparation på Werksta vid två tillfällen och de har levererat enligt bestämd tidsplan båda gångerna och har erbjudit god service. Jag kan inte uttala mig om pris då det varit via försäkringsbolag.
Det man kunde önskat för full pott vore lite kortare väntetider på reparationerna.

Besvarelse fra Werksta
Karossverkstaden i Tornby är bra men Lackverkstaden är sämre, tyvärr.
Volvo V60 inscription onyx black.
Hej på er alla från en arg och samtidigt ledsen gubbe.
Bilen som jag äger är en Volvo V60 Inscription. Jag blev påkörd från höger bak i en rondell där personen var skyldig till olyckan och som erkände det på plats framför polisen!
Vi gjorde en skadebesiktning på werksta i Haninge där min försäkring volvia rekommenderade. Jag lämnade in bilen 19/5 och ringde den 2 juni och ville veta vad som hänt med bilen. Kvinnan på luren sa att jag antecknar här så får dem återkomma till dig men tyvärr har ingen ringt upp mig istället så har bilen åkt in o ut från werkstad direkt efter samtalen (ser via Volvo on call). Och idag den 8 juni ringer jag igen och vill höra hur det går pga om jag nu ska förlänga hyrbilen eller inte då vill Hertz företaget veta i god tid. Preliminär skulle bilen vara klar fredagen den 11/6. Nu när jag pratat med werksta Haninge säger dem att den är klar och står som K sen 1 juni och ingen har ringt mig. Enligt dem har dem missat o ringa mig och ber om ursäkt.
Men hur som helst så struntar jag i eftersom jag blev glad att den blev klar. Slutade tidigt från jobbet för att hämta ut bilen med glädje när jag väl är framme ser jag nya repor/skador på bilen som werksta är skyldiga för och även missat att reparera saker som dem antecknat! Påpekade allt! Dem har även fuskat med lackering ser bedrövligt ut känns som om det är en okunnig/praktikant som jobbat med bilen. När jag påpekade allt för personalen på plats så sa jag även att jag hade tänkt göra service hos er men inte efter allt det här. Och en utav personalen suckar och säger jag förstår dig. Sen frågar jag honom skulle du kunna tänka dig göra service efter allt som hänt han suckade och skakade på huvudet. Men eftersom reparations killarna och chefen hade gått hem för dagen antecknade dem och tog nya bilder. Jag lämnar in bilen för reparation men istället för reparera och laga så förstör dem bilen ännu mer. Jag som hade tänkt göra min service där efter reparationen men nu tänker jag absolut inte göra min service där.
Dem har fuskat och klantat till sig, jag har tappat förtroendet för dem helt och hållet.
Bilen blev kvar där gick iväg med tårar därifrån. Tårarna rann för att jag vart arg.
Har tagit hand om den hur bra som helst det är en ny bil -20 årsmodell. Tvättat bilen själv för hand. Aldrig använt borste eller stoppat in den på tvätt. Bara handtvätt med schampo. När vi åker och handlar så parkerar jag bilen så långt det går eftersom ingen ska kunna komma och ställa sig bredvid mig. Har tagit hand om bilen mer än vad jag tar hand om mig själv och en som leker med telefonen kör på mig sen förstör werksta bilen ännu mer!
Är så ledsen över allt som hänt!
Jag har aldrig skrivit omdömen om någon innan, det här är första gången!
Werksta i Örebro tog hand om vår skadade Tesla Model S. Reparationen tog något längre tid än förväntat på grund av problem med leverans av delar från Holland (pg av Corona-krisen), men när bilen blev klar var den i utomordentligt fint skick - nästan bättre än nyskick! Werksta gjorde ett högkvalitativt och professionellt jobb och ett stort tack till Henrik i Örebro, som gav löpande rapporter och hade ett exemplariskt kundbemötande.
Ett STORT Tack till Werksta Örebro!
Mycket proffsigt och snabbt utfört arbete i Örebro med kofångaren som var skadad.
Kan verkligen rekommendera dom.
Jag lämnade min bil enligt nya regel från Transportstyrelsen att gas tankar skall kontrolleras innan man besiktar sin bil, jag lämnade min bil vid kl. 08:45 och bilen skulle bli klar mellan kl. 15:00 och 16:00 och de skulle ringa mig när den var klar, kl. närmade 16:00 och jag ringde 3 ggr, inget svar, lämnade röst meddelade, inget svar, kundcenter skickade ett mejl, inget svar, till slut åkte jag ditt, ingen var i mottagningen, jag ropade, då kom en kille från en annan avdelningen som hjälpte mig, min blev klar länge sen, men som sagt ingen ringde, hade jag inte åkt ditt skulle jag fått vänta dan efter att hämta min bil.
Kunden är inte I centrum hos dem.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.