Har lämnad in min bil hos dom och servicegraden är extremt hög. Resultatet blev bättre än bra. Mariana och hennes fantastiska kollegor i Helsingborg fick en verkligen att känna sig välkomnad. Reko... Se mere
Virksomheden har svaret
Lämnade in min bil för skadelackering, en bil jag pendlar med varje dag utan några problem, får tillbaka den trasig. Bilen går inte att starta och dom kommer fram och säger ”vet du om att bilen är svå... Se mere
Virksomheden har svaret
⚠️ Fara för liv & egendom ⚠️ Går inte att mer kortfattat & korrekt sammanfatta det hela. Här har man lyckats, att samla alla de minst kompetenta individerna under ett & samma tak. Jag ångrar dj... Se mere
Virksomheden har svaret
Renault master MFB767 Det var skönt att höra (inga problem det löser vi) och den attetyden är det jag vill höra 1 ordning och reda 2 En kontroll på bilen och en bokad tid, när jag lämnade... Se mere
Virksomheden har svaret
Werksta är norra Europas ledande skadeverkstadskedja. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och hanterar professionellt alla slags skadereparationer av plåt-, lack– och krockskador på din bil.
Sverige
Har besvaret 37 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dåligt lackjobb av Werksta i Norrköping. För ett år sedan hade vi vår lite äldre Audi A1 för reparation av en skada. Jag har efteråt retat mig på nyansskillnaden på den påkörda och reparerade bakskärmen. En list var dessutom restnoterad och monterades därför inte vid reparationen, Werksta har ännu inte återkommit om detta trots påminnelse. Som referens noterar jag att en annan mindre billackerare lyckats till 100% med lacken på samma Audi något år tidigare. För någon vecka sedan lämnade jag in min sex månader gamla BMW (inte utan fjärilar i magen) till Werksta. Jag hade hellre valt en proffsigare verkstad, men Trygg Hansa har valt Werksta där jag bor. Även denna gång lyckades lackeraren fixa till en nyansskillnad på den reparerade dörren, skillnaden är inte stor men anmärkningsvärd på en dyr bil som förlorat i värde. Werksta uppger att BMW säger att man får räkna med en mindre nyansskillnad...Jag hävdar: Lackjobb kan göras bättre!
VARNING Göteborg!!!
Detta är ett skojarbolag. Ett riktigt skämt. Jag rekommenderar alla att anmäla till ARN.
Jag har varit i kontakt med Trygg-Hansa som säger att de har fått in väldigt många klagomål och ska nu avbryta samarbetet. Tills dess håll er borta från Trygg-Hansa (som andra skriver här).
ARN har fått in mängder av anmälningar. Så de borde hamna i svarta listan snart.
Det har gått ett helt år och de har fortfarande inte fixat färdigt min skada. De ljuger gång på gång om att de ska återkomma med en tid. INGEN ringer, och de ljuger om att personen som är ansvarig inte är på plats när man åker dit eller ringer till deras skämt kundtjänst.
Håll er borta!
Helt sjukt värdelöst lackjobb. Mer skavanker efter lack än innan. Inväntar domstol
Lämna in din bil på ett annat ställe om möjlighet finns, för de första gjorde dom fel när dom skulle laga min bil. Sen när dom skulle åtgärda felet så behöver man ringa o påminna dom för dom glömmer lätt bort en.
Lämnade in bilen på nacka för lack mm hämtar ut den återbesök för missat polering fick återkomma för elkontakten hängde lös för släp
Anlitade denna verkstad i ett försäkringsärende, alla tidsangivelser de angav till mig var fel. Reparationen skulle ta 1 vecka, det blev 2 veckor (pga leveranstid på reservdel förvisso), ingen informerade mig utan den dagen jag trodde jag skulle hämta min bil ringde jag själv för att kontrollera vilken tid jag kunde komma och fick då veta att den ska vara kvar i minst 1 v till.
Flera gånger under denna period hade vi kontakt och jag skulle bli uppringd med information vilket inte hände. Jag fick själv ringa upprepade gånger, man skyllde på sjuk personal.
När jag fick hämta bilen hade man glömt koppla in släpvagnskontakten efter sitt arbete, jag fick boka ny tid för åtgärd, skulle enligt uppgift vid bokning ta 3-4 h (halv dag), när jag ringde för att hämta bilen vid lunch var den inte klar och de behövde flera timmar till. Kablar låg klämda mellan plastdetaljer, inget snyggt arbete alls, och de hävdade att de inte rört de kablarna under sitt jobb (vilket jag vet att de gjort). Kommer aldrig lämna bilen dit igen och kan inte rekommendera till någon. Har skickat mail till werskta centralt om min upplevelse men inte fått något svar.
Efter nästan ett år fick jag en faktura på 1500kr då dom missat att ta betalt för allt.
Werksta ser det som att jag har fått låna 1500kr av dom ett år.
Löjligt bemötande och man kan tycka att dom får stå för sina fel och att det är lite väl sent att kräva betalt.
Bilen är dessutom såld för längesedan.
Undvik till varje pris denna reparatör.
Werksta i Göteborg är ytterligare en verkstad som inte håller vad de lovar och misshandlar din bil. Att man som kund ska få vänta 4 månader på en enkel skada på bilen samtidigt som de snackar illa om tesla och att allt är deras fel är oacceptabelt.
Kunden borde få komma i första rummet och att göra det jobb man får betalt för och inte agera politiskt slagträ på sina kunders bekostnad.
Werksta Bredäng
Lämnade in min bil efter en krock. När jag hämtade bilen som varit på reparation i nästan 3 månader gick bilen inte att starta då batteriet var urladdad.
Werksta hjälpte mig att starta bilen med ett startbatteri sen fick jag ladda bilen själv hemma.
Upptäckte vid mörkerkörning att ena strålkastaren inte var inställd. När jag gick igenom bilen upptäckte jag att täckplasten under ena framskärmen trasig efter krocken och vänster hörna saknas. Rostskydd saknas fast det stod på deras arbetsbeskrivning.
Fuskarbete. Lämna inte in bilen här.
They first take your car to be fixed via the insurance company then they decide to go on a sympathy strike against tesla , and keep your car as hostage . They dont even have the decency to withdraw the claim so that i can fix it elsewhere as they dont withdraw the claim from the insurance company so my insurance company does not accept to have me fix it elsewhere either .. Its a company which is happy to hurt its customers and they do it without bothering .. never again
Har precis hämtat min bil hos Werksta Bernstorp efter ett försäkringsärende. Har fått ett otroligt bra kundbemötande och service utöver det vanliga. Här har många av de stora verkstäderna något att lära och ta efter. Kan varmt rekommendera Werksta Bernstorp.
Jag har på kort tid haft 2 bilar inne hos Werksta Örebro för skadereparation och det har varit proffsigt utfört och trevligt bemötande hela vägen från skadebesiktning till utfört arbete.👍😊
Min baklucka på Mercedes 350de hade blivit sned o stängde inte ordentligt. Fick ett pris på 27,000kr från Mercedes för att fixa problemet. Fick Werksta Haninge rekommenderat av en kollega. De hittade en plastbit i låskasetten till bakluckan som gjorde att låset hade fastnat i låst läge (Merca hade helt missat denna). Luckan fungerar igen. Anton på Werksta vägrade ta betalt. 5 stjärnor!
Helt enkelt dålig gjorde en sakdebesikting och skadelagning där ett försäkrignsärende.
Allt blev fel på bilen dem lämnade över ärendet till Mercedes som ska åtgärda ärendet samt gjorde en anmäla till försäkringsbolaget.
Ett oseriöst företag. Vi har ett försäkrings ärende som vi behöver ha fixat som skedde midsommarafton. Pga det så kan vi inte tvätta bilen för vi är rädda att det blir ytterligare spänningar I sidorutan som är sprucken. Nu har de på werksta skjutit upp när vi ska lämna in bilen åtskilliga gånger på ett otroligt oseriöst sätt. Jag får snart körförbud eftersom bilen ska besiktas innan den siste oktober. Jag är jäkligt missnöjd.
Min bil blev brandskadad i anlagd garagebrand, och försäkringsbolaget anlitade Werksta Högsbo. Det tog en månad innan de gjorde skadebesiktningen, sedan lagade de en hel del. Men de hade missat att beställa en sidoruta (sa de). Jag fick inga informationer av dem, även när de lovat ringa tillbaka (det hände minst fyra gånger). När de fyra månader efter de tagit emot bilen (jag hämtade ut den i skadat skick efter en tid) talade om att de fått den saknade rutan, och jag åkte dit, visade det sig att de missat att beställa en viktig del. Detta var var tre månader sedan, de har fortfarande inte hört av sig och jag har tröttnat på dem och ordnade lagningen på egen hand på annan verkstad.
Werksta Danderyd. Min bil blev stulen (Mercedes ML 63) och återfanns. If personal valde att bilen skulle rep. av Werksta. Det har nu gått 8 månader och bilen är inte klar. Inga stora saker att rep.
Det är överenskomna saker som ej är klara samt reklamation på gjorda arbeten.
Nu väljer Werksta, Billackeraren, att säga att allt är gjort och jag skall gå till ARN om jag inte är nöjd. Billigt sätt att komma undan back jobb mm. If säger att detta inte är deras sak. If, Cecilia Isaksen skall vara min kontaktperson. Går inte att nå. Cecilia har lovat att betala för det bränsle som försvunnit under stölden. Inte "en krona" har återbetalts. Välj ej If.
Werksta, Planör, VARNING. Jag hjälpte honom med inköp av en del varor/tjänster som han lovade att betala. Inte! Werksta har en skuld till mig om ca 6000:-.
Obs ARN ger endast en rekommendation, Werksta behöver inte betala.
Skall jag be en annan bilverkstad att utföra kvarliggande arbeten är det säkert > 30 000:- + de 6000:- jag lagt ut.
Vill du veta mer :
Anders Bejting
Sämsta verkstan i Norrköping. Efter 5 månader så får man till svar gällande bildörren som inte går att stänga att jag får lära mig att leva med det. Intressant att man lämnar bilen för att få den reparerad samt och får tillbaka med nya fel både med dörr och bältet fram. Har meddelat mitt försäkringsbolag att de borde se över vilka de ber en att lämna bilen hos. Fortsättning följer nu hos en annan verkstad men faktura ska alla gånger gå till Werksta Norrköping.
3:e gången hamnar vi på Werkstad i Haninge pga försäkringsbolaget hänvisar oss dit. Vi försökte slippa Haninge då de gjort bort sig 2 gånger innan. De har inte mycket koll, de lagar fel grejer, de har inga reservdelar vi får hjälpa dem att hitta rätt grejer. De skjuter hela tiden på när allt ska vara klart….det tar veckor! De suckar när man ber dem återkoppla.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.