Super god service hos WeCoverYou i Kolding Storcenter. Selv om de havde travlt, fik de skiftet glasset på min gamle iPhone ret hurtigt, så jeg ikke behøvede lave en masse impulskøb i centret imens😊 T... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Reparation af telefoner
WeCoverYou blev grundlagt i februar 2013 med første butik i Vintapperstræde Odense og har siden bredt sig ud til flere af landets hjørner. Fra Svendborg i sydøst til Aalborg i nord. Hos WeCoverYou er dit Apple, Samsung eller Huawei produkt i trygge hænder. Vi er Danmarks største og første fysiske konceptkæde med covers og tilbehør til Apple, Samsung og Huawei. Vi bestræber os altid på, at have de nyeste covers og tilbehør på lager og opdaterer vores sortiment på månedlig basis. I butikkerne har vi værksteder inkl. top-kvalificerede teknikere, hvor vi tilbyder reparationer af iPhones, iPads, Macbooks og andre smartphones til landets nok mest fordelagtige priser. Vi er Danmarks største reparatør og står inde for et højt serviceniveau og uanede mængder erfaringer. Hos os er din Smartphone i trygge hænder.
Falstervej 8E, 5800, Nyborg, Danmark
- 71 74 50 50
- salg@wecoveryou.dk
- www.wecoveryou.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Lige efter planen
God service.....var kommet til at bestille et forkert cover, men fik god hjælp i telefonen til at ændre min ordre.
Lynhurtig levering......bestilte sidste på eftermiddagen, og jeg modtog min bestilling dagen efter :-)
Nægter at tage ansvar
Nægtede at tage ansvar for ødelagt mobil
Skulle have repareret en skærm på min Sony hos Wecoveryou Kolding. Selveste reparationen tog noget længere tid end de have sagt det vil tage. Efter jeg så får den tilbage, virker hverken højttaler eller mikrofon. Efter at have trukket mig rundt i managen i over 1 år, nægtede de til sidst at tage ansvar for den telefon de havde ødelagt.
Så for alt i verden, få ikke lavet nogle telefoner hos wecoveryou, de nægter at tage ansvar for det de laver

Besvarelse fra WeCoverYou.dk
God service og hurtig ekspedition.
Kæmpe ros til wecoveryou i Kolding…
Kæmpe ros til wecoveryou i Kolding Storcenter, som uden et stort krydsforhør, lavede min kærestes telefon inden for reklamationen. Super service!
Super 👍👍👍👍👍
Hurtig levering og supergod service
Hurtig levering og supergod service. Jeg vil helt klart anbefale denne her hjemmeside.
Super service og hurtig levering
Jeg køber en masse covers til mit…
Jeg køber en masse covers til mit tastatur, men da i ikke alligevel kunne sende de som jeg havde bestilt, skrev leverandør til mig over sms, om der var andre jeg i stedet ville have. God og hurtig, venlig service! og billige varer!
Hurtig og god service.
Havde bestilt et cover.
Havde bestilt et cover.
Da det kom frem var det gået i stykker... intet problem fik et nyt tilsendt med det samme...
God kundeservice.