Webhallen Danmark ApS Anmeldelser

3,8

Bestilte brætspil (til gode priser), og anførte min adresse forkert i bestillingen. Ville også høre om det var muligt at afhente det ene af produkterne i den fysiske butik, fordi den var på lager de... Se mere

Jeg oplevede hvad jeg selv så som værende en HW fejl på min laptop. Efter en del udfordringer med den mangelfulde 'reparation' som fabrikantens samarbejdspartner havde udført tilbød Webhallens e... Se mere

Bestilte en Kindle, grundet en dårlig oplevelse andetsteds. Leveringstiden var udemærket: 2 dage. Det der dog trækker ned, og som tilfældigvis var skylden i min dårlige oplevelse ved min origi... Se mere

Jeg har efterhånden handlet ved Webhallen nogle gange nu. Alle gange har jeg været fuldt ud tilfreds. De har nogle fede produkter til fornuftige priser, hurtig afsendelse samt tracking af forsendelse... Se mere

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Ikke hvad de har været

Webhallen var engang blandt mine favoriter, men ikke mere. De er seriøst ringe til at kommunikere. Man får 1 mail og THATS IT. Får INTET tracking nummer mere, selvom man betaler nok i porto til at de ka sende med tracking uden omdeling... Udover det tar det en krig for varer at dukke op. Så hellere betale lidt mere andre steder end være til grin ved det elendige firma.

Redigering: Det viser sig det er et andet firma der er skyld i leverings problemerne og forsinkelserne så har derfor ændret denne anmeldelse og øget stjernerne givet.

19. november 2015

Hej Søren

Efter at have kigget på din ordre, så undrer jeg mig lidt hvad du klager over ?
Du bestiller om eftermiddagen den 16/11 kl. 15.31 . Vi afsender morgenen efter kl 12.

Det er idag d. 19 og varene lyder til at være dukket op, så vi har overholdt vores 2-3 dages leveringstid.

Det er korrekt at vi kun afsender en mail, med din bestillingsoplysninger, samt information om at du kan logge ind og finde alle informationer omkring din ordre, herunder trackingnummer hvis der er sådan et.
I dette tilfælde er det korrekt, at der ikke er tracking nummer da den er sendt som brev-pakke. I Sverige får disse trackingnumre, men desværre ikke i Danmark. Det er ikke en service vi kan få postdanmark til at yde uden at man skal betale meget mere for sin fragt.

Der er ingen ting der har ændret sig i vores procedure siden vi startede, så kan ikke forstå du er overasket.

Umidelbart kan vi ikke se at du har kontaktet vores kundeservice, men blot valgt at anmelde os her, men igen forstår jeg ikke helt hvad du klager over ? Er din vare ikke kommet frem ? og i så fald, har du så kontaktet vores kundeservice på info@webhallen.dk eller 89 888 999 ?

Opdatering: Hej tak for din opdatering. jeg beklager at postdanmark har stilt pakken til dig foran din dør, og din nabo efterfølgende har taget den ind. Det må Postdanmark selvfølgelig ikke, da de er ansvarlige for pakken indtil den kommer frem.
Det er en sag jeg vil tage op med dem. Jeg er dog glad for at du har modtaget dine ting.

Fantastisk support og god fragttid

Jeg har bestilt en ny mus fra denne hjemmeside. Og jeg må sige at jeg er overrasket over hvor flink deres support er. Jeg fik musen 100kr. Billiger end de andre sider og fik den leveret indenfor 3 dage uden noget problem.

18. november 2015

Jeg endte med ikke at købe noget, men....

Jeg skulle købe min egen julegave fra min kæreste - et par Bose Quiet Comfort 25 head phones. Via Pricerunner finder jeg ud af at Webhallen har en god pris og jeg bestiller dem torsdag aften.

Fredag morgen har jeg ikke modtaget bekræftelse på min ordre og det gør mig lidt nervøs. Jeg skriver dem en mail og får svar indenfor en halv time. Min mailadresse var ikke registreret korrekt, det blev fikset og samtidig fik jeg mit trackingnummer.

Jeg ser så, at jeg har bestilt dem til Apple, hvilket er super dumt når man har Android. Jeg skriver igen til Webhallen og igen er der lynhurtigt svar. Vi aftaler at jeg skal returnere min vare når den kommer og samtidig kan jeg - via deres fortrydelsesformular - bestille de "rigtige".

I løbet af weekenden finder jeg den rigtige model lidt billigere i en fysisk butik. Jeg køber dem i dag (mandag) og skriver samtidig til Webhallen om jeg blot kan nægte modtagelse af den pakke, der ligenu ligger på posthuset. Intet problem og fortrydelsesformularen sendes blot pr mail.

Så nu står jeg med den rigtige vare, pakken er sendt retur og jeg afventer blot refundering. Med den behandling jeg har fået indtil nu, er jeg sikker på at resten også går ganske gnidningsfrit!

Jeg vil absolut ikke tøve med at handle ved Webhallen en anden gang - selv om jeg ikke fik købt noget i denne omgang. Servicen er absolut i top!

/Sanne

16. november 2015

Forudbestilte spil, blev ikke leveret på udgivelsesdagen

Når man forudbestiller spil forventer man også at spillet bliver leveret som minimum på dagen for udgivelsen så man kan spille det med det samme, hvorfor skulle man ellers forudbestille et spil?
Jeg bestilte allerede i Juni Fallout 4 som udkom her kl 00 i dag, og må desværre se bekendte, venner og mange andre have sjov med at spille det, alt imens jeg må vente på postbudet engang i morgen (måske). Nu havde jeg ellers fået det lavet sådan at jeg netop havde god tid og kunne spille det allerede når det blev udgivet lidt over midnat og hele dagen i dag, men desværre blev det ikke sådan...
Normalt når jeg har forudbestilt spil førhen er spillet som regelt blevet sendt ud et par dage i forvejen så det ankommer et par dage før udgivelsen, eller senest på selve dagen.

Nu kan jeg så også se at spillet er blevet sendt fra Sverige, men ikke desto mindre burde man nok så have regnet med den ekstra leveringstid og sendt det i tide...

10. november 2015

Besvarelse fra Webhallen Danmark ApS

Hej Jeg kan se i vores system at vi allerede har afsendt det til dig den Skickad: 2015-11-06 8:17 Så vi har endda sendt i rigtig god tid. Den må umiddelbart sidde fast hos posten

Jeg kan se sidste scanning på trackingnummeret hos posten er fra igår.

Jeg får lige kundeservice til at efterlyse din pakke i morgen, så vi kan få den frem til dig.

Jeg beklager meget at posten har klokket i den, og vil sende dig dit tracking nummer på en e-mail.

Mvh
Jacob

SUPER

Bestilte torsdag en computer, fik bekræftelse med det samme og kunne dagen efter fredag afhente i deres butik i København. Anbefaler helt sikkert.

9. november 2015

Svindelfirma

Købte i januar Sony Xperia M2.
I september begyndte skærmen pludselig at flimre, der gik en måned inden jeg fik en returseddel.
Nu siger de at garantien ikke dækker og jeg skal betale. De har endnu ikke oplyst mig, hvad de mener der er galt. Dårlig kommunikation, lyder som om det en udliciteret reklamation.
Telefonen har ikke været udsat for nogen som helst for for dårlig behandling.
Det ligner fuskerfirma, som er umulig at kommunikere med, de svarer standart på svensk/dansk men vil have alt på engelsk.
Det kan jeg også men det er altså danske regler. Og ikke evindelig forsinkelse og trækken ud.
Mail som påstås sendt osv. :(

6. november 2015

Hej Bjarne

Vi sender naturligvis telefonen ind til det værksted som Sony har autoriseret til at lave dem. Vi har hverken ekspertisen, eller delene til at lave telefonerne selv, det skal der eksperter til.
Jeg bemærker i sagen at vi allerede ved modtagelse af din tlf, noterer at den er beskidt og ridset, så din påstand om den ikke har været udsat for dårlig behandling passer ikke.

Værksteds rapporten fremsendes sammen med din tlf, der kan du se præcis hvad der er galt med din tlf, og hvorfor den afvises som værende fysisk skadet.

Er du uening med værkstedsrapporten, er du selvfølgelig velkommen til at starte en sag hos forbrugerstyrelsen, så deres uafhængige eksperter kan kigge på telefonen.
www.forbrug.dk

Jeg bemærker at værkstedet skriver at skærmen er revnet.

Når du skriver til vores Svenske kundeservice, istedet for den danske, så svarer de naturligvis ikke på dansk. Den danske kundeservice kan du kontakte på info@webhallen.dk eller 89 888 999

Der er flere gange i din sag bemærket at du ikke har vendt tilbage til os med svar, når rma afdelingen har skrevet til dig, blandt andet med reperationstilbudet du fik af værkstedet.

Hvis en tlf er dækket af reklamationsretten, så koster det os som firma 0 kr, det er derfor slet ikke i vores interesse at afvise sager som er dækkede. Men vi kan ikke betale for reperationer af telefoner der ikke er dækket af reklamtionsretten.

Jeg syntes derfor at hvis du stadig er så sikker i din sag, og stadig er utilfreds, bør tage sagen op i forbrugerstyrelsen, så vi kan få den afgjort en gang for alle.

God og hurtig service

Jeg købte for ca. 1 år siden en wake-up light, leveringen og bestillingen gik hurtigt.

Desværre gik den i stykker. Jeg kontaktede derfor deres kundeservice og de sendte mig en pakke label.
Her knap en ugen senere har de sendt mig en ny.

Kan jeg nemt anbefale til andre.

1. november 2015

har skrevet et par mails frem og tilbage og fået svar inden for få minutter - fik fundet en vare frem der ikke var på lager ifølge websitet - levering på få dage - alt i alt en fantastisk service og betjening - en særlig tak til Josephine :-)

22. oktober 2015

20 dagen siden bestilling - penge trukket - ingen vare leveret

Jeg bestilte for godt og vel 20 dage siden en gamerstol til ca. 2200,- hos Webhallen.

Der står på deres hjemmeside, at den er leveret, men når jeg følger mit track&trace nummer på Post Danmark, har de angiveligt kun modtaget elektroniske oplysninger på varen, og altså ikke den fysiske vare.

Jeg har skrevet til dem, men de har endnu ikke svaret efter 4 arbejdsdage.

Måske kan dette få dem til at vågne op.

Jeg handler normalt ved Webhallen, men i denne omgang bliver det et surt opstød fra mig.

En person der er træt af at have ondt i ryggen fordi han skal sidde på en køkkenstol af træ.

Edit: Modtog stolen den første hverdag efter denne anmeldelse. Jeg ville ændre stjernerne, hvis de havde gjort noget da jeg skrev mails til deres kundeservice.

19. oktober 2015

Hej Alexander

Tak for din anmeldelse! Vi er superkede af du ikke har fået svar på dine mails så vi kunne have hjulpet dig før. Dine mails er blevet sendt til den svenske kundeservice på info@webhallen.com i stedet for info@webhallen.dk. Der er noget længere svartid i Sverige desværre.

Som vi snakkede om i telefonen blev varen forsøgt leveret den 1/10, og sendt samme dag som bestilt 30/9. Jeg tror det er en forglemmelse fra fragtmanden om at lægge en seddel i din postkasse omkring ny aftale for levering.

Vi vil meget gerne gerne hjælpe dig og du kan altid skrive til os på den danske mail eller ringe til os mellem 11.00-16.00 på hverdage på tlf. 88 999 888.
Du har min direkte mail, skriv hvis der opstår problemer så sidder vi klar.

Webhallen.dk

Kunne ikke være mere tilfreds!

Jeg bestilte i d. 22/9 en computer hos jer, og kunne hente den på posthuset d. 25/9 - fantastisk hurtig og fejlfri levering - jeg kunne være være mere tilfreds med både pris og levering. :)
Det er nok ikke sidste gang jeg handler hos jer.

26. september 2015

Godt tilfreds!

Må indrømme, at efter at have læst om Webhallen.dk på trustpilot, var det med nogen skepsis at jeg valgte at bestille derfra.
Jeg var inden min handel i kontakt med kundeservice som svarede super hurtigt og professionelt tilbage.
Trods min vare ikke var på lager da jeg bestilte (d. 15.09.15) ankom den allerede d. 18.09.15!
Jeg er super godt tilfreds med både kundeservice og kvalitet af mit bestilte produkt.

24. september 2015

Tilbageholdelse af beløb

Den 31. aug. fik jeg besked fra webhallen, at beløb trukket via min paypal, ville blive tilbageført om 2-4 dage.Da jeg stadig ikke har set nogen tilbageførelse d. 13/9 kontakter jeg dem via. mail. Mailen kan ikke leveres, hvorfor jeg begynder at spekulere på, om de er i betalingsproblemer, da jeg kan se der er andre, der har samme oplevelse. Får dog et autosvar d. 15/9, at de vil vende tilbage hurtigts muligt", hvilket de så fortsat ikke har. Så nu har jeg rejste sagen hos paypal, som et claim.

23. september 2015

Hej Nicolai

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se min kollega har oprettet en tilbageførsel på beløbet, derfor undrer det mig de endnu ikke er modtaget hos dig. Det skal vi naturligvis have løst hurtigst muligt. Der bliver taget kontakt til økonomi-afdelingen med det samme, du skal naturligvis have dine penge retur hvis du endnu ikke har modtaget dem.

Du kan altid kontakte os på vores telefon: 89 888 999, mail: info@webhallen.dk eller endda facebook hvis det er mere belejligt.

MIkkel

opdatering:
Hej Nicolai

Jeg vil blot lige tjekke op på om du har fundet ud af det med paypal?

5 For service og vare

Ændret da jeg modtog min pakke efter den sad fast i postnord, vil foreslå at i skifter da postnord kun har dårlige anmeldelser :)
Tak for god service og hjælp,
I må have en dejlig dag og Destiny er sgu meget godt :D

Mvh

17. september 2015

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse. Jeg har ringet til posten i Sverige med det samme og de har sat en undersøgelse i gang omkring hvorfor varen ikke er kommet videre. Posten har lovet at kontakte os så snart de har et svar til os, så skal jeg sørge for at give informationen videre til dig.

Det er super ærgeligt med pre-orders som skulle have været fremme på release-dagen. Hvis du læser anmeldelsen fra Patrick som også venter spændt på sin vare, kan du se vi har haft fat i vores ledelse for at se om der er noget vi kan forbedre. Det har resulteret i vi nu kan sende pre-orders til postnumre over 5000 1 dag før. Det er naturligvis svært ar arbejde med når pakken som din sidder fast hos posten, men det skal øge chancerne for at varerne når frem til tiden.

Vi beklager forsinkelsen!

Skuffende

Skuffende oplevelse. Forudbestilte et spil der havde release idag (15-09-2015) og skulle jo derfor gerne modtage det idag. Der var ikke noget track and trace nummer med selvom det var en pakke til næsten 1000 kr, som jeg mener at der burde være. Ringer dernæst til support for at hører hvorfor der ikke er track and trace nummer på min varer og supporterne siger til mig at det er fordi der ikke er noget track and trace nummer på lige netop den varer jeg har bestilt.

Men jeg regnede jo så med at jeg ville modtage mit spil samme dag som det havde release, men dette skete ikke. Dette synes jeg er så skuffende - for man forudbestiller jo ikke et spil for at modtage det flere dage senere.

Synes derfor ikke at webhallen lever op til de standarter som der burde være for en webforhandler. Og slet ikke når min varer er sendt fra København... Det tager 1 dag og få en pakke sendt fra København til Jylland. Men heller ikke det sker... (Det har ikke noget med postdanmark og gøre)

Vil klart anbefalde folk og finde et andet sted og handle hvis de skal handle på nettet for webhallen levere ikke et godt nok stykke arbejde.

Samtidig forventer jeg bestemt at når jeg kontakter deres support igen så kommer de med en undskyldning og en erstatnings varer. For det er uacceptablet at man ikke modtager et forudbestilt spil på dens release dato. Hvorfor skulle man ellers forudbestille et spil?

// EN MEGET SKUFFET KØBER

15. september 2015

Hej Patrick!

Tak for din anmeldelse. Hvor er det ærgeligt spillet ikke nåede frem på release dagen! Vi har hørt fra en del af vores kunder som fik spillet på release-dagen, derfor har det været muligt for vores transportør, post danmark, at få pakkerne frem i tide.

Alle vores pakker bliver sendt fra postordrelageret i Sverige, vi har desværre ikke kapacitet i butikken i København til at sende ud til alle vore kunder derfra selvom det naturligvis ville være at foretrække.

Jeg tog i går personligt fat i vores lagerchef, Webhallens spil-ansvarlige og vores kontakt hos post danmark for at se hvad vi kan gøre for at undgå forsinkelser i fremtiden. Jeg er selv spilentusiast af særligt Blizzards spil og kan derfor sætte mig ind hvor vigtigt det er at spillene kommer frem til tiden.

Jeg forstår din skuffelse!

lækker service:):)

Mega lækker service, nemme og komme i kontakt med.
bestilte en pc for en måneds tid siden, og da jeg skrev skrev til dem for at spørge hvornår den ville komme, sagde de det som det var, at der godt kunne gå langt tid.
De hjalp så med af finde andre pc-er, med Ca. samme kvalitet. så jeg hurtigt kunne finde en anden pc
Dog valgte jeg bare at vente på at den kommer da jeg ikke har akut behov for en.
det eneste der trækker lidt ned var at jeg var nød til at skrive til dem og og at der ikke stod noget på hjemmesiden om det:(
Men mega lækker service:):)

10. september 2015

Indtil videre har de holdt pengene tilbage fra en afbestilt ordre i en måned.

Simpelt. De har taget en måned indtil videre, og venter stadig. Har skrevet til dem et par gange, og hver gang siger de 3-5 arbejdsdage.
Egentlig har mine tidligere erfaringer med Webhallen været succesfulde, og stort set perfekte, men denne oplevelse ødelægger alt.
Hilsen Jeppe.

5. september 2015

Hej Jeppe

Tak for din anmeldelse! Jeg kan se ordren står til at være annulleret i Webhallens system. Der er heller ej foretaget en trækning på beløbet efter et nærmere kig i vores betalingssystem.

Det som ofte sker er at banken opretholder en reservation på beløbet på trods af Webhallen har informeret banken om at vi ikke gør krav på beløbet. Hvis du kan sende mig en mail på din bankrådgiver (vi har ikke fax) så vil vi meget gerne bekræfte over for dem (igen) at vi ikke længere før krav på beløbet så de kan ophæve reservationen.

Hvis der ikke foretages yderligere kan banken opretholde en reservation i op til 30 dage.

Vi vil super gerne hjælpe dig! Du kan fange mig på mah@webhallen.dk
Sidst på ugen forventer vi at få vores telefoner op at køre så man endelig kan ringe til os :)

Webhallen.dk

ikke den hurtigeste levering og manglende track and trace nummer

Ja fin service udover at det trøk lidt ud med levering af de bestilte varer dor heldigvis kun 2 dage. Men det kunne være rart hvis i vedlagde et track and trace nummer så der var mulighed for at jeg/kunderne kan følge hvor langt deres pakke er kommet.

3. september 2015

Besvarelse fra Webhallen Danmark ApS

Opdatering : husk du kan også ændrer stjernerne i din anmeldelse, hvis du er blevet mere tilfreds. Jeg beklager som sagt at den sad fast i posten, og vi er glade for at den kom frem til dig.

*Opdatering

Jeg kan se pakke nu er udleveret til dig, dejligt den trods alt nåede frem inden weekenden. :)

Hej Michael

Tak for din anmeldelse! Jeg har lige snakket med posten i Sverige og det ser ud til din pakke, af uforklarlige årsager, sidder fast på en pakkecentral i "Veddesta",Sverige. Vi har naturligvis gjort det klart at vi er meget interesseret i at få pakken videre til dig. Så snart der er en opdatering vender posten tilbage til Webhallen og så skal vi kontakte dig med en løsning.

Forsinkelser med posten kan desværre opstå. Det er naturligvis ubelejligt, vi gør alt hvad vi kan for at få din pakke frem hurtigst muligt.

Webhallen

Er dette din virksomhed?