I slut februar køber vi en VW ID 7. Vi tegner en Fragus-garanti på bilen. I juli melder bilen fejl på aircondition. Vi står stillet en tid om 4-6 uger, selvom fejlen formentligt er... Se mere
Jeg har lige været ude på deres værksted i Risskov hvor vi havde aftalt en tid i dag kl 14. Sidder så derude i næsten 3 timer (2 t 40 m)og får så at vide at jeg fået en anden dato end det der var afta... Se mere
Havde fået vores leasingsbil kørt der til med autohjælp ( ifølge deres forsikringsselskab skulle der bruges Semler værksted. ) Da jeg henvendte mig vedr. p-skaden, var første ledige tid de kun... Se mere
Tak for helt fantastisk og personlig hjælp fra VW Risskov! Vi stod i et akut behov for at få vores ID Buzz repareret, og værkstedet lykkedes med både at finde fejlen og at få den repareret dagen inden... Se mere
Hos Volkswagen Risskov er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale, der uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen.
Grenåvej 347, 8240 Risskov, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Købte brugt Golf 7 med bil i bytte. Helt igennem en super god, og hurtig handel over telefonen med sælger Emil.

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
Alletiders service ved køb af ny elbil, Tak til Emil for den gode vejledning og hjælp/ Vi kan i høj grad anbefale et køb hos VW i Risskov

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
Lavede en aftale med sælger om at købe bil 3 dage efter samtale. Dagen efter havde de solgt bilen

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
Kan man forvente, at bilhandlere altid er ærlige og siger sandheden? Vi har oplevet ved vores køb af brugt bil til kr. 280.000,-, at sælgeren ikke var meget for at skrive noget på skrift, men at alt kunne lade sig gøre mundtlig. Efterfølgende var der op til flere større og mindre fejl og mangler, som der ikke var fulgt op på trods den mundtlige aftale. Der kan blandt andet nævnes: 1) "Køretøjet indgår i et tinglyst konkursbo" (bemærkning fra Bilbogen), 2) Glemt, at der var aftalt service på bilen inden aflevering, hvilket gjorde, at servicen ikke blev udført som aftalt (forhandleren havde bilen i en uge efter handlens afslutning), 3) Af småting kan nævnes: Nøglestand viste manglende nyt batteri, Manglende indstruktionsbog, Manglende info omkring servicebog, Manglende installation af "Min Volkswagen" m.v.
Ovennævnte betyder, at vi må undvære vores "nye" bil unødigt, da bilen skal på værksted. Rigtig øv.

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
I september 2020 havde jeg bilen til eftersyn på værkstedet. Da jeg booker bliver jeg bedt om at aflevere bilen om morgenen, så den kan hentes igen inden kl. 16. Over middag bliver jeg ringet op og forklaret, at de ikke kan nå at få bilen færdig den pågældende dag, men at de kan "tilbyde" mig en lånebil, som jeg dog selv skal betale fuld pris for, på trods af at min egen var lovet færdig samme dag. Næste morgen omkring kl 0730 får jeg besked om, at bilen nu kan afhentes. Ved afhentning haltede servicen ligeledes gevaldigt omkring, hvad der var lavet samt betalingen herfor. Jeg ringes efterfølgende op og bliver bedt om at se bort fra min oplevelse og komme tilbage som kunde næste gang til en garanteret bedre oplevelse. Dette var så i dag. Jeg havde booket tid til et "olieservice" og havde spurgt grundigt ind til, hvad dette omfattede og hvor lang tid det ville tage. Bookeren forklarede, at vedkommende kunne se, at det udelukkende var skift af olie / oliefilter og at dette ville vare 1,5 time. Ved forespørgsel på et prisoverslag fik jeg blot oplyst, at det "ikke ville være ret meget", da det blot var et mindre service. Hvis jeg ville have det på skrift kunne jeg få det dagen efter. Det afstod jeg fra.
Ved ankomst i dag var prisoverslaget dog på 5.500,- for olieservice, skift af bremsevæske, skift af tændrør, motorrens mm.
Varigheden af dette ville være mere end 3 timer.
Ekspedienten i modtagelsen var uforstående overfor, at jeg ikke var blevet oplyst om det reelle omfang, som der var booket ind til. Han var undskyldende og venlig. Uoverensstemmelsen - igen - mellem den oplyste pris, omfang og ikke mindst tidsforbruget gjorde dog, at jeg kørte fra stedet igen og fremover vil finde et andet værksted at komme på. Jeg kunne aldrig drømme om, at benytte VW Risskovs værksted til arbejde af nogen art igen.

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
God service, selv under Corona-nedlukning og afgifts-genberegninger.
Vi har haft nogle sten på vejen i vores leasing forløb, som Volkswagen ikke er herre over. Til trods for det har jeg fået god vejledning og løbende opdateringer fra Kasper Yderholm, som har knoklet for at gøre vores forløb så gnidningsfrit som muligt.
Der er vist stor fleksibilitet fra VW Risskov; stillet lånebiler til rådighed når der var forsinkelser fra motorstyrelsen og løbende svaret på spørgsmål som opstod fra os.
Jeg føler mig rigtigt godt behandlet over det sidste halve år og ser frem til de næste tre, med vores leasede Passat.
Tak for god service.

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
Pas på når i køber bil hos vw Risskov det er godt når du skal købe ny bil men ellers er de ikke til meget hjælp de kunne ikke lave min bil de løber fra de 2 års garanti der er på ny bil jeg har selv betalt 2 gange selvom der var garanti på.. jeg blev smidt ud af deres værksted
Pas på

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
Vi havde fået øje på en Polo, og da vi tog turen fra KBH til Risskov, var vi lidt bange for ikke at nå færgen hjem kl 16. Vi ankom kl 13 og blev budt velkommen af den samme person vi havde skrevet med før - Mathias Hansen. Han hjalp os igennem hele processen fra start til slut. Da vi var tidspresset var vi ikke sikker på vi kunne nå at gennemføre ejerskifte igennem nettet, derfor tog Mathias selv til motorkontoret, en halv time før lukketid. I Mellemtiden tog hans nabo kollega godt imod os for at gennemføre betaling samt holde os opdateret om processen hos motorkontoret.
Alt i alt nåede vi lige akkurat færgen og det var takket været den fuldstændige og aldeles fantastiske service hos Mathias og VW Risskov. Vi tog hjem med et smil på læben og et tilfreds køb.

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
Kunne man give 0 stjerner fik I det for dagens totalt manglende kundeservice.
Efter besigtigelse af min bil ringer I og meddeler I får en reservedel hjem og jeg blot skal bestille tid til at få udskiftet reservedelen på garantien.
Jeg får herefter tid til at at få udskiftet reservedelen 3 uger efter.
I dag indleverede jeg min bil. 3 timer EFTER bilen er blevet afleveret ved jer, ringer I og siger at delen ikke bliver udskiftet alligevel (på trods af at I har fået delen hjem til min bil), da der alligvel ikke kan ydes garanti på den del! Det er TIL GRIN! I påstår at den pågældende medarbejder ikke ikke har haft bemyndigelse til at give den pågældende garanti. Det er virkelig dårlig kundeservice! Ja. Service kan man jo ikke en gang kalde det. Det er ikke så sært I har så mange utilfredse kunder!!!

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
Jeg fik i juni 2020 sendt min bil til service hos jer, da der blev kørt kampagnen tryghedsservice 5+. Forløbet blev desværre en meget dårlig oplevelse:
Jeg kommer ind om morgenen og blev fortalt at servicet ville tage 3-4 timer. Jeg satte mig ind i venteområdet og der var hurtigt gået 4 timer. Jeg opsøger personalet og får at vide at den er klar om 30 minutter. Jeg går lidt rundt, og får igen at vide at der går 30 minutter. Jeg går en tur, og beder dem om at ringe til mig når de har noget. Jeg bliver ringet op med et overslag på ALLE reparationer. Jeg siger kun god for service, i den tro at det nok bare vil koste de oprindeligt reklamerede 1595. De siger at det nok vil tage 1 time. Jeg bliver IKKE informeret om pris på det jeg lige har sagt god for. Efter 1 times tid opsøger jeg personalet løbende og bliver hver gang spist af med at de er færdige om en halv time. Det viser sig så efter noget tid at de mangler en reservedel, hvilket jeg virkelig undrer mig over, for den dukker vel ikke lige pludseligt op. Jeg får efter lidt pressen, at vide at den først er klar næste dag kl. 9.30. Jeg får hertil en lånebil uden beregning, hvilket naturligvis var meget rart. Da jeg møder op næste da kl. 9.30 er den så heller ikke klar. De ender vist med at køre til Randers efter reservedelen, og jeg får bilen 5 timer senere end lovet. En mere klar tidshorisont havde været meget rart, det er godt træls at blive bespist med "Det tager bare en halv time" hele tiden.
Da jeg skal betale, viser det sig så at jeg skal betale for skift af samtlige filtre i bilen, hvilket løber op i 5200 fremfor de oprindeligt reklamerede 1595. Jeg er aldrig blev informeret om det reelle beløb for reparationen, hvilket jeg finder meget uprofessionelt. Der er i princippet blev udført noget, jeg aldrig har bedt om.
Eneste rabat jeg fik for reparationerne var at jeg ikke skulle betale for et ødelagt tændrør, som de selv havde ødelagt.
Jeg har været klar omkring min oplevelse til både medarbejdere samt givet feedback over telefonen. Begge beklagede oplevelsen, dog uden nogen former for direkte handling. Der er nu gået en måneds tid og jeg har intet hørt fra dem.

Super hurtig service.
Tak til Kasper Yderholm.😀👍
Mvh Stig Jørgensen.

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
I forbindelse med at jeg skulle have installeret Apple Carplay i min bil i fredags. Da jeg henter bilen virker mit bakkamera ikke og der acceptere at tage bilen retur og lover at det skal de naturligvis nok rette op på. Da jeg så modtager bilen opkræver de 2200 kr. for at udbedre deres egen fejl. Da jeg får lov at snakke med deres servicechef Johs bliver han ved med at påstå at jeg selv havde lavet en fejl ved ikke at informere om at bilen havde eftermonteret et kamera. Jeg er i chok over at jeg som privat person skal vide at de når man skal installere Apple Carplay skal vide at de så også koder bilen således at kamerarat pludselig ikke fungere. Johs mener endvidere at det er stort af dem at de vil give mig 10% rabat på en fejl de har lavet og skal rette op på.

En uprofessionel virksomhed.
Modtog en helt ny bil med fedtfingre rundt på alle ruder og instrumentbræt og et styreudslag, hvor hjul kører mod skærmkasser.
Dårlig/mangelfuld introduktion.
Jeg oplever en ligegyldighed for at tage hånd om fejl og mangler, selvom bilen er inden for garanti.
Snakker med nye medarbejdere hver gang. Ingen kan komme med et svar, som kan bruges til noget.
Aftalte tider på værksted overholdes ikke og aftaler om lånebil af en vis størrelse overholdes heller ikke.
Afleverede en liste med 16 fejl og mangler - der tages kun hånd om ca. 7.
Den nye Passat bruger ca. en liter olie pr 1500 km. Det synes man bare er helt i orden. Det koster jo kun kunden 6000-7000 kr årligt i ekstra olie.
Bremser ruster hurtigere end man kan køre det af - det er mener man er helt normalt. Sådan er det bare.
Selvom man beder om ekstra olie udleveret op til flere gange inden for en uge, så får man det aldrig med.
Værkstedet siger at have fikset et problem, selvom det ikke er.
Værkstedet melder at vil montere nogle opdateringer, men gør det ikke.
Uprofessionelt værksted og en dårlig bil til pengene. Kører egentlig okay, men holder for dårligt. For dårlig kvalitet.
ALDRIG mere VW.

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
Har netop handlet bil for anden gang ved VW Risskov, og ja grunden til jeg valgte dem her anden gang er den betjening og service jeg har fået siden jeg købte bil nr et.
Fået god behandling hver gang jeg har været forbi, også de gange man bare kommer for at kigge lidt eller prøve nyheder.
Hver gang er jeg blevet hilst velkommen, og man har ønsket at hjælpe med noget.
Rigtigt fint vente område når man er til service, og der mangler intet.
Så alt ialt, gode positive oplevelser hvergang, og tænker med ret stor sandsynlighed dette bliver centrum for næste bilkøb også.

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
Tog der hen for service af en bil jeg låner af mine forældre i går (ultimo januar 2020). Jeg blev fortalt at der var en måneds tid til syn, så det vil give mest mening at få lavet bremser imens jeg nu var der.
Regningen gik fra 1900 til 6200 så, og da jeg kom hjem fandt jeg ud af at den først skal synes til december 2020.
Jeg kan på ingen måder se hvordan 10 måneder, bliver til én måneds tid i i hovedet på medarbejderne hos VW Risskov.
Der skal meget til for jeg klager, men det her er ikke acceptabelt.

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
Min kæreste skulle have sig en ny bil, og havde efter mange overvejelser snævret feltet ned til to potentielle modeller. Kort historie lang så blev det IKKE VW-modellen, hun endte med at købe.
Efter at have ventet længere tid på betjening, kom der endelig en medarbejder hen til os. Og jeg ved ikke, om årsagen var vores unge alder eller min grå hoodie og kasket, men vi følte begge, at personen var både arrogant og nedladende - og faktisk ikke specielt interesseret i at spilde sin tid på os. Dette blev da også hurtigt bekræftet. Så snart vi fortalte, at vi var på udkig efter en brugt bil, forsvandt al interesse i at hjælpe os, og få sekunder efter var vi på vej ud ad døren igen. Uden at have fået brugbar hjælp og uden at være blevet klogere på den bil, vi var efter.
Min kæreste endte med at lægge sine penge andetsteds, hvor betjeningen var god fra start til slut. Og det samme gør jeg, når jeg snart skal have bil.
OBS. Da vi fortalte vores vennepar om vores oplevelse hos WV i Risskov, fortalte de, at den enes forældre havde haft samme oplevelse med ventetid og nedladende betjening. Det er åbenbart en generelt tendens.

De er nogle banditter!
De fik vores bil ud til service og syn, hvortil de ringede til os og sagde at det ville koste os 42.000 kroner at få den igennem - men vi kunne købe en ny bil hos dem, og så kunne de købe vores for 5.000 kr.
Vi kørte straks derfra til en anden mekaniker som fik den synet for 14.000.
Det kostede os næsten 700kr bare for tilbuddet, hvor de på regningen skrev at de havde ventet på en kollega?!
Jeg har absolut ingen tillid til dem.

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
Kør et andet sted hen. Amatør agtig service og rådgivning.
Jeg har købt en bil her for 4 år siden, hvor jeg oplevede en utrolig nedladende og arrogant attitude af sælgeren. Men da bilen var brugt og det var den jeg skulle have var der ingen vej udenom.
Det var derfor med let skepsis, at jeg trillede forbi igen - denne gang for enten at købe lettere brugt eller ny. Det kunne jo være en uheldig dag for firmaet
Men desværre....
ift. rådgivning og at spotte vores købssignaler var denne sælger helt off. Der blev igennem besøget lavet så mange giga selvmål hvor sælgeren formåede at nedgøre vores eksisterende bil, anbefalede køb af andre bilmærker end man selv solgte, gav ingen rådgivning, svarede undvigende på spørgsmål og kom ikke med løsninger.
Så vil man virkelig ikke sælge åbenbart.
Jeg vil være særdeles bekymret hvis jeg var chef for denne butik ift. attitude og indsigt i de signaler man sender til kunderne.
Jeg kører til anden forhandler og køber min nye VW bil - og vil anbefale andre at gå en fin bue udenom VW Risskov.
———-
Opdatering:
Vi har efterfølgende været i dialog med Kasper, dels om forløbet, men også om mulighederne for at købe hos dem alligevel. På trods af at man i den grad var bagud på tillidskontoen valgte vi i sidste ende at købe bil her. Og hvorfor dog det?
Dette er udelukkende grundet den professionelle service og servicemindede tilgang som denne sælger havde i forløbet. Der blev svaret på mails hurtigt, konkret i forløbet, der blev givet god rådgivning uden at presse unødigt på og der blev lavet løsninger på de forhindringer vi havde i købsprocessen. Stærkt!
Denne del af behandlingen har været til topkarakter og jeg giver for denne del 5 fortjente stjerner.

Besvarelse fra Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility
Har lige købt en Polo GTI, ved VW Risskov.
Har fået en fantastisk service fra start til slut.
Var der ude over flere gange, da jeg var i tvivl om hvilken bil jeg skulle vælge. Hver gang blev jeg mødt af venlige og imødekommende personale.
Kan varmt anbefales og jeg kommer helt sikkert igen.
Service på vores bil foregik som forventet. God service og kompetent rådgivning. Eneste anke var betaling for en lejebil imens vores bil blev serviceret, hvor jeg måtte spørge til, hvorvidt man skulle betale for lejebilen.
VW Risskov er ikke de billigste, men leverer god service - dog burde de overveje om man kunne låne en bil i stedet for at leje når man får ordnet bilen.