Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility Anmeldelser

2,2

I slut februar køber vi en VW ID 7. Vi tegner en Fragus-garanti på bilen. I juli melder bilen fejl på aircondition. Vi står stillet en tid om 4-6 uger, selvom fejlen formentligt er... Se mere

Jeg har lige været ude på deres værksted i Risskov hvor vi havde aftalt en tid i dag kl 14. Sidder så derude i næsten 3 timer (2 t 40 m)og får så at vide at jeg fået en anden dato end det der var afta... Se mere

Havde fået vores leasingsbil kørt der til med autohjælp ( ifølge deres forsikringsselskab skulle der bruges Semler værksted. ) Da jeg henvendte mig vedr. p-skaden, var første ledige tid de kun... Se mere

Tak for helt fantastisk og personlig hjælp fra VW Risskov! Vi stod i et akut behov for at få vores ID Buzz repareret, og værkstedet lykkedes med både at finde fejlen og at få den repareret dagen inden... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Volkswagen-forhandler

Hos Volkswagen Risskov er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale, der uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen.

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ekstremt dårlig kundeservice!

Jeg har d 9/3-2023 købt en VW-polo GT hos Volkswagen Risskov. En bil jeg aldrig skulle have købt med alle de problemer den har skabt. Jeg skulle oprindeligt hente bilen d 9/3, men havde kørt den lange vej fra Esbjerg til Risskov forgæves, da bilen ikke kørte ordentligt. Allerede her havde Volkswagen ikke overholdt det de havde lovet mig.
Volkswagen lovede at få lavet bilen hurtigst muligt, og kom og leverede den d 12/3-2023. Tændrør var flækket i porcelænet. Jeg får bilen leveret i Esbjerg, og finder så ud af A/C og sædevarme ikke virker, og at gearkassen ikke vil skifte ordentligt gear. Dette er dokumenteret med flere forskellige videoer, hvor fejlen fremgår meget tydeligt. I ville have jeg skulle levere bilen oppe hos jer, men da det var reklamation, havde jeg ret til at få bilen bragt på værksted + der var noget med gearkassen.
A/C og sædevarme bliver lavet, dog menes der, at gearkassen intet fejler, og får af vide fra en medarbejder at jeres mekaniker påstår at årsagen til at bilen går i begrænseren og ikke skifter gear, er for at beskytte motoren. Jeg har aldrig hørt noget lignende. En bil med Automatgear skal ikke gå i begrænser, den skal skifte gear. Jeg får herefter bilen retur igen, da der som sagt menes at bilen ikke længere har nogle fejl. Jeg kan dog med det samme tydeligt mærke at fejlen stadig er eksisterende og derfor ikke blevet udbedret. Jeg vælger derfor naturligvis at kontakte Volkswagen endnu engang og bliver her mødt af samme sælger som før, der nu på ingen måder er imødekommende og jeg får kontant af vide at bilen jo er kigget på og de er derfor ikke interesseret i at se den igen. Jeg føler mig derefter nødsaget til at tage kontakt til FDM, og de kan med det samme finde fejlen og fortæller mig at det som jeg har ment har været galt med bilen, har været rigtigt. De finder endda yderligere fejl, som jeg endnu ikke havde opdaget.
Jeg sender derefter en mail hvor jeg har vedhæftet en FDM special rapport til 3 forskellige medarbejdere fra Volkswagen. Dem fik jeg aldrig svar fra. Dog ringede en helt 4 mand, som jeg aldrig har haft kontakt med under hele dette forløb. Han virkede oprigtigt interesseret i at få bilen lavet, dog utroligt at jeg skulle alt det igennem før jeg kunne blive mødt med ordentlig kundeservice.
Bilen er langt om længe blevet lavet efter den endnu engang var på værksted hos jer i en halvanden uge, og ikke engang der, vil nogle medarbejdere stå ved fejlen eller beklage for alt det besvær.
Jeg er chokeret over den behandling jeg har fået, og jeg skal bestemt aldrig sætte fødder i den butik igen.

9. marts 2023

Hej Jesper,

Vi er rigtig kede af at læse om din oplevelse, men glæder os dog ved, at din bil er blevet lavet og at du er godt kørende igen.

Du ønskes en rigtig dejlig sommer og er altid velkommen hos os, skulle du have behov for det.

VW Risskov - SNYD OG BEDRAG

Jeg havde min Passat hos VW Risskov for at få en forsikringsskade ordnet. Før de ville ordne skaden forsøgte at narre mig til at skifte en reservedel til 4.600 + Moms =5.750 kr., skønt dette ikke var nødvendigt og til voldsom overpris.
De tog endog 950 kr. for at oplyse mig herom.
Jeg valgte at få bilen bort fra dem og undersøgt hos et andet mekanikerværksted (Kvik Service, Risskov). Her var meldingen at det var HELT UNØDVENDIGT at skifte denne føler. En knastaksel føler med normalpris ca. 500 kr. + 10 minutters arbejdsløn for at skifte den, hvis det havde været nødvendigt, altså langt under prisen som VW værkstedet vil have kun for at meddele mig (!), at jeg skulle betale dem 5.700 kr. før de ville lave forsikringsskaden.
Heldigvis havde VW i Risskov ikke påbegyndt forsikringsskaden, så Kvik Service fik denne opgave,
ALTSÅ GROFT FORSØG PÅ SNYD OG BEDRAG HOS VW I RISSKOV.
ALTSÅ ALDIG MERE PÅ DETTE VW VÆRKSTED.
Mvh. Bendt V. Kjeldsen

30. maj 2023

Hej Bendt,

Vi er rystende uenige i din udlægning af sagen og vil gerne tage afstand fra dine beskyldninger om snyd og bedrag!

Inden vi begynder arbejdet på din bil, er vi nødt til at undersøge omfanget af arbejdet. Denne undersøgelse koster dig 928,18,- i arbejdstid.

Her kan vi konstatere, at der er fejl på knastføler G40, hvilket er skyld i, at bilen ikke vil starte.

Du får et prisoverslag på 3785,43,- inkl. moms for udbedring af din bil.

Dette er du ikke interesseret i og du foreslår i stedet, at vi dækker omkostningerne ind under forsikringen sammen med skaden på din bagkofanger, selvom disse intet har med hinanden at gøre.

Dette kaldes forsikringssvindel og det kan vi naturligvis ikke være med til.

Du betaler herefter modvilligt de 928,18,- og henter din bil.

Fortsat god dag.

Volkswagen Risskov

Skal have lappet en sivepunktering på…

Skal have lappet en sivepunktering på er vinterhjul som jeg har købt samme sted for 1 år siden. De glemmer aftalen og det betyder at jeg må vente 1 time derude da jeg skal hente den og dækket er åbenbart slidt ned så der skal et nyt på??? Efter 1 sæson??? Og ikke et lille undskyld for at glemme aftalen.
Og det her er bare en ud af mange oplevelser på et værksted hvor de er ligeglade med kunderne, finder ekstra ting de kan reparere, glemmer aftaler osv osv

12. februar 2023

Hej Valentin,

Vi er rigtig ærgerlige over at læse om din oplevelse hos os og kan selvfølgelig kun beklage den ekstra times ventetid og at vi ikke lever op til dine forventninger.

Vi tager din respons til os, så vi forhåbentlig kan dygtiggøre os yderligere for fremtiden.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

GOD service!

GOD service!

Tog derinde i dag og fik skiftet batteri på min nøgle helt kvit og frit af en ung lyshåret medarbejder. Tog 60 sekunder.

Jeg kan komme ind en anden dag og skifte den anden reservenøgle uden beregning, det synes jeg bare er klasse behandling! Tak!

29. november 2022

Hej Abdul,

Mange tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er altid til tjeneste og det glæder os, at du har haft en super oplevelse!

Vi glæder os til at se dig igen!

Altid lyttende til kundens ønsker

Altid lyttende til kundens ønsker
Er resultats søgende
Service i top
Imøde kommen personale

5. september 2022

Hej Ib

Tusind tak for din flotte anmeldelse!!

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft en serviceoplevelse der var i top, og at vores medarbejdere tog godt imod dig, og kunne leve op din dine forventninger og behov!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hav en dejlig dag!

Emma
Volkswagen Risskov

Jeg har lige købt en Polo GTI hos VW…

Jeg har lige købt en Polo GTI hos VW Århus og det spiller bare. Perfekt bil og køreglæden er i top. Stor tak til Emil Winther du fortjener ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ du har fulgt os fra start til slut. Altid hurtig svar når jeg spurte om noget omkring min bil..
og det har jeg gjort nogle gange.

Min bil var pakket ind. Det var så sødt, jeg blev vildt rørt.
1000 tak for hjælpe Emil Winther du er den bedste sælger.

9. september 2022

Hej Vibeke,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hos os. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye og helt særlige VW - Polo GTI er køreglade fra øverste hylde.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen næste gang.

Dit team Volkswagen Risskov

To dage før vi skal køre på sommer ferie 6md.og 2 dage efter købet af en dejlig T Rock hos VW Risskov får jeg start problemer
Vw Risskov konstaterer at batteriet er dårligt og udskifter det straks på brugt bil garantien uden beregning
Tak for den fine service der reddede hvores fejre. Erik Andersen

23. juli 2022

Hej Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager ulejligheden med batteriet, men det glæder os utroligt meget, at vi kunne agere hurtigt, så I kunne blive sent godt på ferie i jeres nye cruiser. Vi håber, at I havde en god ferie.

De bedste hilsner og på glædeligt gensyn

God kundeservice gennem de sidste 3 år

God kundeservice gennem de sidste 3 år! - altid grundig forklaring at udført arbejde!

3. juli 2022

Hej Marck,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft kontinuerligt gode oplevelser hos os igennem de seneste par år!
Vi sætter en ære i vores arbejde, så det er skønt at se, at din anmeldelse afspejler dette!

Rigtig god sommer!

Volkswagen Risskov

Dårlig og dyr oplevelse ved køb af…

Dårlig og dyr oplevelse ved køb af brugt bil hos VW

Jeg købte i september en brug Seat fra 2017 hos VW der havde kørt 76.000 km.

Jeg klagede efterfølgende over at bremserne larmede i november 2021. Jeg fik bremserne kontrolleret af VW. Meldingen var at bremserne ikke siger mere end normalt. Jeg fik en regning på kontrol.

Nu har jeg så fået lavet første service hos et andet auto firma på bilen og her fik jeg meldingen at alle bremserne skulle udskiftes med det samme. Jeg kunne ikke køre videre med bremserne da det er farligt. Jeg har kun kørt 13-14 tusinde km i bilen efter jeg købte den.

Prisen på udskiftning af bremser og hvad der ellers skulle laves plus service løb op på over 12.000.

VW gjorde mig aldrig opmærksom på at bremserne ikke var i orden og snart skulle udskiftes. At det kunne være farligt at køre i bilen. De bongede mig bare for kontrol og sagde at der ikke var noget galt.

20. juni 2022

Hej René,

Da vi tjekker bremserne - umiddelbart efter købet - fejler de ikke noget og vi hører derefter ikke noget.

At du så har kørt 13-14.000 kilometer i mellemtiden, tyder jo på, at de har virket - ellers var du sandsynligvis ikke kommet så langt.
At bremserne er lidt slidte efter yderligere 14.000 kilometer, er ikke nogen overraskelse og må forventes.

Det er selvfølgelig træls at skulle betale for, men vi synes også, at det må forventes i købet af en brugt bil.

Du ønskes en rigtig dejlig sommer!

Uprofessionel tilgang til leveringstid

Useriøs og uprofessionel tilgang til leveringstid på ny bil.
Bestilte ny bil i aug 2021 med forventet levering uge 47 2021. Stadig ingen bil i maj 2022 og intet nyt tidsestimat.
Bil er nu afbestilt!

25. maj 2022

Hej Jeppe,

Tak for din feedback!

Vi er kede af du oplever vi ikke gør hvad vi kan for at få din bil hjem og du nu har afbestilt.

Der er desværre stadig problemer med levering på grund af verdenssituationen, som vi ikke har mulighed for at ændre meget på, men når det er sagt så arbejder vi på højtryk for at få banket vores leveringstid ned.

Volkswagen

Forfærdelig oplevelse

1 time og 45 minutters ekstra ventetid i forhold til aftalen og ingen undskyldning👎🏻

24. maj 2022

Kære Dicte,

Vi er mægtig kede af, at du måtte vente næsten to timer ekstra! Vi håber at arbejdet blev udført tilfredsstillende og tilbyder som ilde trøst vores uforbeholdne undskyldning på bagkant.

De varmeste hilsner

God service ved køb af VW Tiguan

Min kæreste og jeg var for nyligt forbi VW Risskov, hvor vi endte med at købe en 2021 VW Tiguan af Michael Berg Hansen.

Michael har været oprigtig under hele forløbet, og har efter købet været hurtig til at svare på opfølgende spørgsmål.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.

10. april 2022

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du og din kæreste havde et godt besøg hos os, og at Micheal gav jer en god og tryg købsoplevelse hele vejen igennem. Vi ønsker jer endnu engang et stort tillykke med jeres nye Volkswagen Tiguan.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden god gang.

30.000 Service

Den 14 02 2022 var min bil så til service ved jer.

Forløbet er:
- Jeg kommer fra Horsens, så havde bestilt tid ved VW Horsens.
Der bliver bestilt et 30.000 service. Plus garantiarbejde. Får tilsendt et tilbud. Pris 3237.-
- Der går en uge så bliver jeg ringet op af jer. At det garantiarbejde, var der ingen problem i. Han kunne også se den skulle opdateres.
Så bliver vi enige om, at I kunne lige så godt lave servicet også. Så ville jeg kombinere det, med en arbejdsdag i vores Århus Afdeling.
- Dagen bliver aftalt, bliver oplyst. Da service ligger efter Covid åbning, er der INTET problem i at bliver kørt frem og tilbage.
Spørger om, han kan sende en bekræftelse. Det behøves ikke, jeg får en SMS dagen inden.
Normalt får jeg alt på skrift, både for at kunne huske dato. Og hvad der er aftalt. Men stolede blindt på ham.

Nu er dagen så kommet for servicet.

- Ankommer til jeres indskrivning kl ca 08:00. Bliver mødt af jeres indskriver som modtager bilen.
Først her bliver jeg gjort opmærksom på prisen. Husker det som ca. 4000. Fik lidt en chok.
En prisstigning på 25%. Fair jeg skulle have spurgt i telefon, da jeg bookede.

Ville dog mene, hvis man ikke prismatcher. Den VW forhandler man ”får” et service fra. Burde dette blive oplyst som en selvfølge.
Den person, hvor servicet blev booket. Har nok en ide, om at et service i Århus er dyrere end Horsens.
Ved godt i har større lønninger. MEN.

- Får dog rabat så det ender med 3552.- (314.- mere end Horsens. 10 % mere end Horsens)
Det godkender jeg, for var ikke sikker på beløbet. Vidste det var omkring de 3200-3500.-

- Nu kommer det helt store problem.
Spørger om jeg kan blive kørt på arbejde. Her bliver jeg informeret, det ikke er muligt.
For det står ikke nogen steder. Her informerer jeg indskriver, hvad der er blev sagt i telefonen.
Havde sagt, hvis service tog 1 time. Ville jeg bliver at vente. Mere end 1 time, så ville jeg køres på arbejde. Som sagt intet problem i telefonen.

- Efter 10 – 15 min får han fat i en fyr, som er sød at kører mig på job. ( ca 10-12 min fra jeres forretning).

- Kl. 12:48, ringer jeg til jer. Spørger om Status på bilen. I min sms stod der Kl. 09:00. Så tænkte den var færdig.
Her ville han lige hører værkstedet, hvor lang den er. Den var ikke helt færdig endnu.
Siger det er i orden, men var for at være fleksible.
Siger jeg at når bilen er færdig. Må i komme med den, eller I kunne hente mig. Var ikke låst af et tidspunkt.

- Kl. 14:31. Bliver jeg ringet op at bilen er færdig. Og at jeg må komme og hente den. Her er jeg igen uforstående. Hvor jeg igen bliver informeret om. Det ikke er skrevet eller aftalt om morgen.
Hvor jeg tænker, I kører mig på job. I morges diskuterede vi, hvorfor det ikke stod der. Nej det er ikke aftalt om morgen, fordi der ikke blev spurgt om det.
Siger jeg ringer tilbage, og prøver at finde ud af noget.

- Kl. 14:46. Ringer jeg tilbage. Siger det ikke er muligt, for sidder på et tomt kontor. Her bliver der forslået ”Du kan jo bare tage bussen”.
For det var ikke muligt for ham at finde en person der kunne hjælpe. Men jeg havde helt til kl 17:00 til at hente min bil.
Spørger om det virkelig kan passe. Og det kunne det.
Siger i sjov ”Så må jeg få mine forælder, fra Horsens. Til at kører mig de 10 min i bil”. Hans svar er bare, ja hvis jeg ikke havde andre muligheder.

- Får kontakt til en kammerat, der normalt først har fri kl. 17:00, til at tage før fri. For at han kan kører mig.
Da jeg ankommer til jeres værksted kl. 16:30. Er der ikke ligefrem travlt, det kunne der godt have været lige op til.
Men jeg fik det indtryk – de kunne måske godt have brugt 20 min på at hente mig.

Nu sidder jeg så at kigger mine service papir igennem.

- Har fået service skema med fra en Polo. Har dog også mit eget.
- Er ikke blevet informeret fejlen og de mangler der er.
- Mangler åbenbart lappegrej, og kompressor. Troede ikke det var ekstra udstyr, ved køb at brugt bil.
For hvis det mangler, var det jo meningen det skulle være der.
- Bliver ikke informeret om at nu har jeg vej hjælp. Vej hjælps kort er ikke sat i.
Regner med i stadig har vejhjælp ved autoriseret service.

15. februar 2022

Hej Michael

Tak for din anmeldelse - vi har lige skulle samle trådene efter at have opdaget, at vi havde en ubesvaret anmeldelse.

Når jeg læser om din dag her, kan jeg kun beklage, at der ikke har været bedre styr på vores hente/bringe service. Det er vores fejl, når vi ikke får skriblet det ned og du dermed har det på skrift. Det vil jeg gerne beklage - for det er helt sikkert med til at gøre oplevelsen mindre sjov.

Vi er glade for at du valgte vores værksted, derfor er det ekstra ærgerligt, at vi har givet dig et dårligt indtryk på dagen, og dette håber vi selvfølgelig at kunne forbedre en anden gang. Du er altid velkommen hos os, hvor vi står klar til at levere en bedre oplevelse.

Hvis du har nogle spørgsmål til din bil eller de tilhørende services, er du altid velkommen til at give os et kald.

Du ønskes en rigtig god weekend og forhåbentlig på gensyn.

Volkswagen Risskov

Efter et køb af fabriksny bil hos VW…

Efter et køb af fabriksny bil hos VW Risskov og efterfølgende flere måneder med vibrerende hjul og gentagne bil på værksted, måtte jeg kontakte en anden VW forhandler, da de ikke kunne finde fejlen. Den anden forhandler fandt fejlen på et par timer. Fordæk skal skiftes fra et eksisterende mærke til et andet mærke, hvilket Risskov ikke vil kompensere for. Kun hvis det foregår hos dem, da det er en reklamation. Facit er et dårligt værksted og mangel på vilje til at imødekomme kunden. Og 3700 kr for nye fordæk hos anden forhandler, da tilliden hos VW Risskov Erling nul.

9. februar 2022

Hej Anders,

Vi er rigtig ærgerlige over, at læse om din oplevelse og det er meget beklageligt, at vi ikke kunne finde og udbedre fejlen på din bil.
Vi kan desværre ikke kompensere for arbejde udført andetsteds, men du er meget velkommen til at kontakte vores værksted med henblik på at få det ordnet hos os.

Ellers ønsker vi dig en rigtig god dag og håber på at se dig igen!

VW Risskov

Vi håber imidlertid, at du er glad for din bil og at du snart er godt kørende igen.

Helt igennem bedste service

Helt igennem bedste service . Utrolig hjælpsom medarbejder især Peter. Og venlige mekaniker .

1. februar 2022

Hej Jimmy

Mange tak for din anmeldelse - den er vi glade for at læse!

Vi ser frem til at byde dig og din bil velkommen igen en anden gang. Rigtig god dag herfra.

Uforsvarligt dækskifte.

Værkstedet monterede ni år gamle vinterdæk i forbindelse med sidste dækskifte. Dæk som mekanikeren ikke skønnede OK. Dette ser jeg først, da jeg gennemgår servicepapirerne efter hjemkomst.
Da bilen er seks år gammel og dækkene er købt sammen med bilen, har VW Riskov monteret tre år gamle vinterdæk på en fabriksny bil.
Udlevering af bil, med sådanne dæk uden at påtale det, er uforsvarlig.

21. december 2021

Hej Evald

Tak for din anmeldelse. Du er meget velkommen til at sende en mail direkte til vores forretning på risskov@vw.dk.

De tager en ved næsen

Jeg har gennem flere år benyttet dette værksted og købt 3 biler hos dem men jeg lover for at det er slut. Købte for 3 år siden en helt ny Tiguan, som vi har været super glade for. Har dog oplevet 2 gange at skulle aflevere bilen tilbage efter at den har været i deres hænder. Den ene gang skulle de udskifte noget LED lys, hvor vi får bilen tilbage uden af været hel samlet indvendigt. Dette betød at vi igen måtte tilbage med bilen for at få den samlet, uden at de så meget som undskyldte - det var nærmest irriterende for dem at jeg kom tilbage. 2 gang skulle jeg have skiftet noget ved vores panoramatag, hvor bilen kommer tiltage med møg beskidte fingre diverse steder i loftet, så jeg igen må tilbage på værkstedet og bede dem efterlade bilen i samme stand som jeg har afleveret den.
Har så været så uheldig at påkøre en hare i juni måned, som jeg melder til forsikringen, da der opstår dug i den ene forlygte. Jeg tager billeder af dette og viser det til værkstedet men de mener det er normalt at der opstår dug. Her 5 måneder senere er der så meget dug i lygten at det ikke går og jeg henvender mig derfor til værkstedet for at forklare at jeg ikke tænker at skaden er blevet lavet. For det første bliver jeg sendt rundt til diverse afdelinger i firmaet indtil jeg må bede dem om at snakke sammen i firmaet da jeg også har et arbejde der skal passes. Firmaet vender tilbage med at de godt ved at der er problemer med disse lygter men at garantien er udløbet så jeg må desværre betale for en ny lygte. Samtidig vil de oplyse mig om at det vil være en rigtig god ide at jeg lige får skiftet den ene bag-dæk da der er en udposning på dækket.
Efterfølgende har jeg været ved 2 forskellige værksteder og forklaret dem om problemet og de griner bare og siger at selvfølgelig stammer utætheden fra min påkørsel af haren - men det undre heller ikke disse værksteder at det er den måde man bliver behandlet på hos SMC biler / VW i Risskov.
Det skal hertil nævnes at jeg også har været ved 2 dæk værksteder for at få dem til at tjekke udposningen på dækket og de har ikke kunnet finde noget.

Jeg må hertil sige, at jeg aldrig køber hos dem mere og får lavet min bil hos dem - de er simpelthen ude på at snyde folk......

20. december 2021

Hej Dorte

Vi beklager det sene svar - det er med triste miner vi læser om din oplevelse, som vi ærgrer os over. Det sidste vi vil er at snyde vores kunder - det håber jeg bestemt også at de godt ved.

Du er meget velkommen til at tage direkte kontakt til os i forretningen og på værkstedet - vi vil gerne forsøge at rette op på dit indtryk af os.

Med stor beklagelse og venlig hilsen

Taget ved næsen VW GO

Vi lejede en VW GO i 4 måneder mens vi ventede på at få vores nye ID3 Elbil. Det kostede 3.799 kr pr md, og sælgeren forsikrede os om, at det nok skulle blive let og ubesværet. I police stod der, at vi kun dækkede for selvrisiko på 5.000 kr., og at det var ved "belastende skader". 4 måneder senere da vi skulle "bytte bil" havde vi desværre fået 3 mindre "bilka-buler" og disse blev takseret som belastende skader og gav os en extra regning på (4,8808,- + 4,377,- + 5.000,-) ialt knapt 15.000 kr!
Vi tænker jo ikke at det kan høre ind under "belastende skader", og havde i hvert fald ikke forventet at det blev takseret med 3 x selvrisiko.
Når man har købt en ny bil til over 320.000 kr (som der er 4 måneders leveringstid på!) så føler man sig faktisk godt og grundigt bondefanget og taget ved næsen. Vores opfordring til kommende kunder hos VW er IKKE at lade sig fange ind i deres leasing cirkus!

27. november 2021

Hej Brian,
Tak for din anmeldelse. Vi håber, at du er glad for din nye ID.3. Stort tillykke med den.
Vi er kede af, hvis du ikke føler, at Volkswagen GO har levet op til dine forventninger, og vi er da enige i, at det er en sur ekstra udgift at stå med efter færdiggjort leasingperiode. Dog fremgår det i leasingaftalen, at selvrisikoen ligger på 5.000 kr. ved skader. Buler er desværre noget af det, som skal udbedres, før bilen kan få en ny ejer.
Når lejeperioden er udløbet, og din Volkswagen GO bil skal returneres, er det vigtigt, at bilen er blevet inspiceret før returneringen (booking af inspektion kan ske via linket https://www.bilsalgbooking.dk/dk/static/company/22). Efter inspektion af bilen må der maks. gå 5 dage før, at bilen afleveres hos din Volkswagen forhandler. Således inspiceres bilen af en uvildig 3. part, der giver en inspektionsrapporten, som vi kan gennemgå sammen, når bilen returneres.
På glædeligt gensyn en anden gang.

VW ID.3

Har lige hentet min ID.3 Max hos VW Risskov. Er intet mindre end ovenud tilfreds med bilen, og ikke mindst salgsafdelingen. Stor ros og tak til Michael for professionel overlevering.

3. september 2021

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at læse, at du er tilfreds med din nye bil og vores kollegaer. Det gør det endnu federe at gå på arbejde, når vores kunder er glade og tilfredse.

Vi står klar til at byde velkommen igen en anden gang.

Fantastisk

Hej

Jeg har købt en golf 7 fra vw Risskov,
Købte den af Kasper yderholm, og kan kun sige de bedste ting om dem, fantastisk service og fantastisk bil, hvis man skal bruge en ny bil, er det et perfekt sted og finde den. Og fang Kasper for han er sgu en god mand at snakke med, tak for en god handel og tak for en god service hos jer

Mvh Stephanie s

17. august 2021

Hej Stephanie,

Mange tak for din flotte anmeldelse - den er vi glade for. Især er vi glade for at læse, at du var fornøjet over den service, som du blev mødt med i forretningen. Vi forsøger nemlig altid at levere den bedst mulige service til vores kunder.

Det er os, der takker for handlen, og ønsker dig en masse skønne oplevelser i din nye Golf. Vi står klar til at assistere dig og din nye bil, når du får brug for hjælp.

Rigtig god dag til dig.

Mathias