Har brugt VW Glostrup igennem de sidste 15 år, fordi den ligger dejlig tæt på min arbejdsplads, men når jeg tænker tilbage på de sidste par år har der virkelig været menge fejl, ifm. servicering af... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Volkswagen Glostrup er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Du finder os på adressen: Hovedvejen 193, 2600 Glostrup, hvor vi både kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.
Hovedvejen 193 , 2600 , Glostrup , Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Fra vi trådte ind til vi 3 måneder senere kørte ud med en lækker ID4 (helt bevist farvevalg, derfor venteriden) har vi kun oplevet en meget kompetent og professionel kontakt. Så tak til Allan Schou/Glostrup, der nu har beriget os med en ny bil. Her kommer vi gerne igen. Forventningen er høj ift værkstedsteamet, når den tid kommer😅
God sommer også gensyn
Steen & Sussi

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Virkelig en positiv og god oplevelse at komme til Volkswagen i Glostrup.
Følte os virkelig velkommen, alle var søde og rare, meget hjælpsomme.
Otto er en fantastisk god sælger, meget sød og mega hjælpsom, fik den bedste service.
Otto var klar over dette er vores første el-bil, han tog sig god tid til at forklare det hele og mere til.
Otto du er og bliver en god sælger som vi godt kan li.
Tak for dig - fortsæt det gode arbejde.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Der skal lyde et kæmpe tak til Søren fra VW Glostrup. Et virkelig behageligt og professionelt menneske, som hjalp mig fra start til slut. Jeg sender min varmeste anbefaling til jer som skal købe eller lease bil.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi vil meget gerne anbefale
vw-Glostrup og særligt deres
sælgerteam .(vi har ikke mødt deres mekanikkerteam endnu, men de er garanteret også dygtige ;-) )
Vi var så heldige at blive betjent af Nicklas og det var helt igennem en super købsoplevelse.
Nicklas kom med mange gode og konstruktive input , så vi fik lige den bil der passede til vores behov
Kan kun varmt anbefale både firma og personale.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg har netop købt en VW T-Roc hos VW Glostrup, og hele forløbet var helt i top – takket være Otto! Fra første kontakt til levering af bilen spillede alt bare. Otto var super professionel, hjælpsom og en virkelig sød og imødekommende gut. Han var altid tilgængelig – både på telefon og mail – og sørgede for, at jeg hele tiden følte mig tryg og godt informeret. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, hvis du overvejer at købe bil hos VW Glostrup – spørg efter Otto, kanon fyr!

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Hentede idag vores nye bil hos Henrik i VW Glostrup. Sjældent har vi oplevet en så engageret, ærlig & rettidig person. Hele vejen igennem forløbet fra testkørsel, opklarende spørgsmål undervejs og til overlevering har Henrik bare været super professionel og imødekommende. Vi kunne ikke ønske os en mere tryg oplevelse med køb af bil. Du er målestokken for hvem Semler bør spejle sig i.!
Går i med tanker om køb af bil, så kontakt Henrik og i vil få en fantastisk oplevelse. De varmeste anbefalinger til Henrik..
Tak for handlen Henrik, det er helt sikkert ikke sidste gang vi handler med dig.!
Venligst Natalia & Casper

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos VW Glostrup. Allerede fra første møde blev jeg taget godt imod, og sælgerne var dygtige til at komme med relevante forslag og løsninger der matchede mine behov. Det skabte en tillidsfuld stemning, som gjorde købsprocessen meget nem. Jeg var rundt og prøvekørte biler hos flere forhandlere, men ingen andre steder havde samme imødekommenhed, hvilket man jo lidt skulle tro var en industri standard. Alt i alt er jeg meget tilfreds.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg har haft en rigtig fin oplevelse hos Volkswagen Glostrup, hvor jeg blev hjulpet hurtigt, professionelt og med stor forståelse af Allan S med at få pris for vores gamle Passat samt sammensat en ny ID Buzz, som passer til vores familie. Det trækker desværre en smule ned i den samlede karakter, at vi skulle vente næsten seks måneder på den nye bil.
Det skal dog ikke lægge Allan S til last, da hans indsats igennem hele perioden har været både imødekommende og rettidig, så vi står tilbage med en oplevelse af høj service og ordentlighed.
Kan godt anbefales!

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Volkswagen Glostrup, hvor jeg blev hjulpet af Nicklas. Selvom vi endte med at annullere bestillingen af en ID.3 Max, blev det håndteret hurtigt, professionelt og med stor forståelse.
Nicklas var både imødekommende og tydelig i sin kommunikation, og hele forløbet bar præg af høj service og ordentlighed. Jeg sætter stor pris på den måde, sagen blev håndteret på – og vender gerne tilbage en anden gang.
Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg har været fast kunde hos vw siden 2016. De sidste 6 år hos VW Glostrup. I marts 2024 fik jeg som altid skiftet fra vinterdæk til sommerdæk. Dagen efter kørte mine hustru og 2 børn i bilen på motorvejen da det ene fordæk løsner sig. Det viser sig at der er sjusket fra værkstedets side. Autohjælpen kommer ud og fastgøre dækket. Jeg kontakter VW der beklager meget og tilbyder at jeg kommer ud til dem så de kan gennemgå bilen på liften og sikre at alt er i orden. Jeg venter 2 timer derude. Det er kun fordi jeg kan se bilen fra vinduet, at jeg kan se der kommer en ung mand hen til bilen. Skruer på boltene og går igen. Service manden kommer derefter til mig og melder bilen klar. Der må jeg selv gøre opmærksom på , at de ikke har haft bilen op på liften som de selv tilbød. Dette kendte han ikke noget til. Dog ryger bilen på liften og de konstatere, at der ikke er sket nogen skade. jeg får refunderet min pengene og værksteds chefen beklager. Her i maj 2025 har jeg så ikke lært noget af sidste års erfaring, så jeg får endnu engang skiftet fra vinterdæk til sommerdæk hos VW Glostrup. Minsandten om min hustru ude på motorvejen igen oplever at dækket er løst. Vi får fat i autohjælpen der kan løsne boltene med fingrene. Det er ufatteligt, at det er med livet som indsats at man skal have dækskifte. Efterfølgende har jeg sendt en skriftlig klage til VW Glostrup. Der er ikke svaret på min henvendelse. Deres hoved nr 43965500 som er oplyst på hjemmesiden har ikke virket i flere dage. Min bil lyder som om jeg køre på fartstriberne hele tiden. Alt i alt er min oplevelse af VW Glostrup en katastrofe. Nu har de 2 gange sat min families helbred på spil, ved et simpelt hjulskifte og nu kan man ikke kontakte dem. Jeg har ringet flere gange d.d. til værkstedschefen da hans nr står på hjemmesiden, men intet svar retur.
Stefan

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi har leaset en T-ROC som vi er super glade for min kæreste og jeg. Service har fantastisk og trods den lidt længere ventetid på leveringsdatoen har det været hele ventetiden værd.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jan og jeg, kom til Volkswagen i Glostrup, hvor vi hurtigt blev budt velkommen af en meget tillidsvækkende sælger Allan Schou, lyttende, med ro og proffesionel tilgang, kunne han svare på alle vores spørgsmål. Samme dag havde vi været hos 2 andre forhandlere, og det var helt klart her, vi blev mest professionelt/fagligt mødt. Vi fandt frem til køb af en model, og nemt for os, at få solgt vores gode Kuga samme sted. Ved afhentning af den bestilte bil, fik vi en flot overlevering, med fin doseret information og hjælp til mobil app. Allan har gennem handlen ikke været bleg for at dele af sine egne erfaringer med bilen, igen på en meget fin afstemt måde, som han havde "læst" os.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi er et par der efter lang overvejelse er kommet med på den store elbil bølge. Og det er virkelig lækkert.
Søren Baunsgaard gjorde vores bilhandel og oplevelse af at handle bil, ekstremt god og tryg.
Selvom der blev skrevet mange e-mails frem og tilbage var Søren klar på svar.
Selv da vi mødte op fredag d. 16/5 helt fra Thy, var der kaffe og hygge og Søren var yderst behjælpelig med både at opsætte app og endda køre bilen ud af porten for os 😅 Han havde oveni, også ladet bilen op til 100% da han vidste vi havde rigtig mange km foran os.
Super service og en sælger I burde værne om og passe rigtig godt på. 😎👍
Endnu engang super tak Søren.
Bedste Hilsner fra Charlotte og Michael

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi blev taget godt imod, hver gang vi kom, og fik svar på alle vores spørgsmål. Leveringstiden passede. Bilen kører perfekt. Otto var meget imødekommende og godt inde i sit område. Glostrup-afdelingen får hermed en varm anbefaling

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Min kæreste og jeg kom ind i VW Glostrup, her mødte vi Nicklas Poppelhøj, og det blev starten på en rigtig god oplevelse.
Nicklas mødte os med et stort smil og en imødekommende attitude, og han tog sig god tid til at forstå vores behov og ønsker i forhold til en ny bil. Vi følte os aldrig presset, men derimod lyttet til og taget alvorligt. Han er utrolig professionel, men samtidig afslappet og personlig i sin tilgang og en balance, der virkelig gjorde en forskel for os.
Hele processen, var meget professionel vi blev guidet trygt igennem af Nicklas. Han var altid tilgængelig for spørgsmål og fulgte op på alt, som han lovede. Vi står i dag tilbage med en følelse af, at have fået den bedst tænkelige service og en rigtig god handel.
Vi kan på det varmeste anbefale at tage kontakt til Nicklas Poppelhøj, hvis du overvejer at købe bil. Hans engagement, ærlighed og kompetence gør ham til en sælger i absolut topklasse. Tak for en fantastisk oplevelse!

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg kan nu tilslutte mig hylekoret over personer der ikke høre en dyt fra VW Glostrup, efter gentagne forsøg på at komme i kontakt med dem, med adskillige mails er situationen nu at jeg intet har hørt fra dem. Hele salgsforløbet med Allan Schou da jeg købte min ID Buzz forløb rigtig godt, men da jeg skulle have fikset nogle ting som ikke virkede, var opfølgningen fra værkstedet mildest talt amatøragtigt. Det var nu tilbage i November 2024 jeg henvendte mig første gang med et rat der smuldrede og gik i opløsning samt et bagsæde som ikke kunne skubbes frem og tilbage, nu er vi ved den 15/5-2025 og det er stadigvæk ikke fikset. Det har ødelagt hele tilliden til Semler og deres service. Nu har jeg så også anmeldt en parkeringsskade hvor modparten har anerkendt sin skyld og alligevel skal jeg vente flere måneder på at få det fikset, på trods af skyldsspørgsmålet er afklaret.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Har nu haft vores nye bil i en uge, og det har været et supergodt forløb fra start til nu 👌🏻

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg afleverede min bil for 2-3 måneder siden fordi motorlampen lyste. Gav 9.000 kr for “reparationen”.
Nu er motorlampen tændt igen, og de kan ikke GARANTERE at jeg ikke skal betale noget igen.
Hvor elendige er jeres mekanikere? De siger der er fejl her og der men får ikke lavet fejlen og nu vil i have penge igen? Mekanikere som er blevet uddannet gennem ChatGPT!

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi havde en rigtig god oplevelse i.f.m. vores køb af vores nye VW hos Volkswagen Glostrup.
Vi oplevede et engageret og professionel personale.
Alle tider og aftaler blev overholdt til punkt og prikke.

Besvarelse fra Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Det er nu lidt over en uge siden, at vi hentede vores fabriksnye ID Buzz i Glostrup hos VW Semler Mobility, hvor vi handlede med Allan Schou.
Alle vores forventninger til købet og alle aftaler er blevet overholdt og indfriet. Bilen var endda klar næsten 3 uger før det aftalte tidspunkt.
Da vi hentede bilen, fik vi en grundig introduktion af bilens funktioner, og Allan Schou hjalp med opsætningen af computeren, hvilket var en kæmpe hjælp. Vi havde desuden købt vinterdæk. De stod også fremme ved afhentningen, så vi kunne se dem, inden de blev sat til opbevaring.
Vi er utrolig glade for vores nye ID Buzz og hele forløbet.
Vi giver fem stjerner til Allan Schou og VW Semler Mobility Glostrup.