Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 50 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange fremhæver det professionelle, venlige og hjælpsomme personale, der yder god rådgivning under bilkøbsprocessen. Kunder følte sig værdsatte og trygge, og satte pris på detaljerede forklaringer og smidig håndtering. Nye biler og kommunikation under ventetiden blev også bemærket positivt. Dog var nogle kunder utilfredse med arrogant personale og manglende opfølgning. Værkstedsproblemer, såsom biler der ikke blev ordentligt repareret efter gentagne besøg, eller brug af forkerte dele, blev også nævnt. Desuden rejste flere anmeldere bekymringer om håndteringen af visse situationer og en opfattet mangel på opfølgning.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde tvetydig oplevelser med service, hvor nogle rapporterede super gode oplevelser og fremragende... Se mere

Staff

Kunder noterer tvetydige oplevelser med personalet, hvor mange roser specifikke medarbejdere for deres... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed med deres nye biler,... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med kundeservice, hvor nogle kunder rapporterer positive oplevelser... Se mere

Customer communications

Forbrugere finder kontakt tvetydig, da nogle oplever god kommunikation og hjælp, som da en medarbejder... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har brugt VW Glostrup igennem de sidste 15 år, fordi den ligger dejlig tæt på min arbejdsplads, men når jeg tænker tilbage på de sidste par år har der virkelig været menge fejl, ifm. servicering af... Se mere

Vi har netop hentet vores lækre ID.4 hos Semler Glostrup, og hele oplevelsen har været i top fra start til slut. Butikken emmer af god stemning og har en virkelig flot og inspirerende udstilli... Se mere

Hej Otto Vi er meget glade for bilen, som bare kører mega godt og softwaren spiller bare. Det er bestemt den rigtige beslutning både med bilen og jeres butik. Vi har fået den bedste modtagelse og... Se mere

Fra vi kom ind fik vi rigtig fin hjælp og fik hurtigt en prøvetur i en ID4. Vi blev anbefalet en Style model af ID4’en i forhold til vores behov, men vi var en smule pressede da vores anden... Se mere

1. Volkswagen-forhandler
  2. Bilforhandler

Volkswagen Glostrup er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Du finder os på adressen: Hovedvejen 193, 2600 Glostrup, hvor vi både kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

98 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fik skiftet flere pærer ambulant og…

Fik skiftet flere pærer ambulant og tilmed næsten gratis. Tak for fantastisk service :)

16. april 2025

Hej Peter,

Tak for din fine anmeldelse, dejligt vi kunne hjælpe dig hurtigt videre 😊

Rigtig god dag op på gensyn ☀️

God rådgivning og købsoplevelse

Vi har fået god hjælp og rådgivning under hele forløbet. Kommunikationen er foregået problemfrit hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse med vores nye bil.

28. marts 2025

Hej Mia,

Hvor er det dejligt at læse, tusind tak for jeres anmeldelse 😊 Stort tillykke endnu engang med jeres nye Volkswagen 🚘

Rigtig god dag og på gensyn på Hovedvejen 193.

Super fin oplevelse.

Super fin og behagelig oplevelse af udleveringen af vores nye VW ID5. Meget informativt og professionelt.

11. april 2025

Hej Charlotte,

Mange tak for jeres fine anmeldelse af jeres oplevelse hos Volkswagen Glostrup 😊

Stort tillykke med jeres nye ID.5 🚘

Rigtig god weekend og på gensyn ☀️

ID.4 - Problemer med skift af vinterdæk til sommerdæk

Efter et temmelig rodet forløb ifm. skift vinter til sommerdæk på vores ID 4 - hvor vi var flere fiasko-scenarier igennem - fik vi endelig fat i Allan Schou (som solgte os bilen ved årsskiftet, hvor vi i øvrigt fik en rigtig god oplevelse) - Og han fik i løbet af no time løst problemet - og her i dag fredag, fik vi endelig vores sommerdæk på. Sådan Allan : Du fik lige vendt 1 stjerne til 5 store - fantastisk service !

11. april 2025

Hej Erik,

Jeg er selvfølgelig utrolig ked af at der har været bøvl med dine hjul samt skiftet. Dog er jeg meget glad for at læse, at Allan Schou har fået bragt tingene ordentligt i mål for jer - Fantastisk 😊👏

Rigtig god weekend og på gensyn ☀️

Yderst serviceminded

Vi har lige købt vores første elbil og vi er ekstremt glade for at have gjort det hos Volkswagen i Glostrup.
Allan Schou var sælgeren og han var utrolig sød og serviceminded overfor os hele vejen igennem. Vi fik en meget flot gennemgang af alle bilens funktioner i cockpittet og han hjalp os med at sætte nogle forskellige ting op. Derudover gennemgik han også bilen udvendigt med os.
Vi var og er meget tilfredse!

24. marts 2025

Hej Michelle,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse af jeres oplevelse hos Allan Schou. Bliver altid så glad og stolt, når tingene kommer trygt og sikkert i mål 😊

Stort tillykke endnu engang med jeres nye ID.4 🚘

Rigtig god dag og på gensyn på Hovedvejen 193 ☀️

Filialchef

Værkstedet opkræver betaling for reperation som allerede er betalt!

Værkstedet modtog betaling gennem forsikrings-selskab inden skaden var lavet.
Da skaden blev lavet og bilen afhentet kunne de se at det var en forsikringssag som var betalt.
Efterfølgende har de nu sendt opkrævning for reperation. Efter kontakt ville de snakke med bogholderiet og er ikke efterfølgende vendt tilbage. Vi troede derfor alt var i orden. Nu har vi modtaget opkrævning IGEN. Denne gang med rykker gebyr. På en opgave de vel og mærke har afkrævet OG fået betaling for inden udførelse!

Opdateret 07-04-2025:
Efter anmeldelse her på trust pilot er vi blevet kontaktet af VW glostrup som beklager situationen, og vedkender at der er sket en fejl. Vi har nu modtaget en kreditnota på beløbet, og forventer at sagen er afsluttet. Vi er selvfølgelig glade for at det er blevet løst, men kede af at det skulle være så besværligt.

4. april 2025

Hej Stine,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at tingene er gået skævt i jeres forløb og beklager mange gange. Dette ville vi alle sammen meget gerne have været foruden 😔

Jeg håber dog at Mads Bendtsen sammen med jer, har fået tingene et bedre sted hen og tingene nu er kommet i mål. Vi skal selvfølgelig ikke rykke for penge vi allerede har modtaget.

Ønsker jer en rigtig god dag 😊

God helhedsoplevelse

God helhedsoplevelse, sælgeren Allan var fantastisk, både i fht. nærvær og tålmodig og gav alle de informationer vi havde brug for.

26. marts 2025

Hej Jane,

Tusind tak for din fine anmeldelse af Allan Schou & Volkswagen Glostrup, hvor er det skønt når tingene kommer godt i mål 😊

Rigtig god weekend ☀️

Fantastisk sælger og service

Hvis ikke vi havde mødt Søren fra VW Glostrup for efterhånden en 5-6 år siden så havde vi nok aldrig ejet en spritny VW og i går købte vi vores 3. bil af Søren.
Hos Søren får man rene ord for pengene når når man har spørgsmål, bliver godt vejledt i processen. Der er ikke noget med at Søren forsøger at prakke dig en masse ekstra på - nej han lytter til kundens ønsker og behov og det er virkelig skønt. Vi kommer aldrig til at handle bil hos andre end Søren - han er bare vores faste go-to-guy! Kunne jeg give mere end 5 stjerne, havde jeg gjort det. Søren er helt igennem fantastisk!

Hej Jeanne,

Mange mange tak for jeres flotte anmeldelse af Søren Baunsgaard og Volkswagen Glostrup, fantastisk når alt lykkes 😊 Også endda 3. gange i træk.

På glædeligt gensyn på Hovedvejen 193 ☀️

Søren

Søren, som er vores "faste" sælger kan desværre kun få 5 stjerner da der ikke er højere. Vi køber nu vores 3 bil ved Søren. Lige fra vi købte vores først bil til nu vores 3 bil har Søren været helt igennem fantastisk. Det er ikke noget med at han bare skal have solgt en bil og prøver at sælge os alt muligt, nej, han lytter til, hvad vi har behov og godt kunne tænke os. Og hvis man han spørgsmål svarer han på dem og fortæller om de forskellige ting. Kunne jeg give mere end 5 stjerner så fik han det. Søren er super fantastisk.

Hej Mathias,

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse af Søren Baunsgaard og Volkswagen Glostrup. Det lyder præcis som Søren, alt det i beskriver 😊

Endnu engang kæmpe tillykke med jeres nye Volkswagen 🚘

Rigtig god dag og på glædeligt gensyn ☀️

Filialchef

Tak til Allan og Martin fra vw Glostrup…

Tak til Allan og Martin fra vw Glostrup for yderst kompetent rådgivning og fantastisk service.
Vi er meget tilfredse med hele forløbet og vi vil anbefale dem til alle der skal have ny bil.

Hej Camilla,

Mange tak for jeres fine anmeldelse af Allan Schou og Volkswagen Glostrup - hvor er det dejligt når tingene lykkes 😊

Stort tillykke endnu engang med jeres nye T-Roc 🚙

Rigtig god dag og på glædeligt gensyn ☀️

Filialchef

Super god oplevelse ved afhentning af…

Super god oplevelse ved afhentning af vores nye bil. Fin og god introduktion af Allan Schou 😊

26. marts 2025

Hej Ove,

Mange tak for din fine anmeldelse af Allan Schou og Volkswagen Glostrup. Den sætter vi enorm pris på 😊 Dejligt når tingene lykkes.

Filialchef

I efteråret 2023 besøgte jeg Autohuset…

I efteråret 2023 besøgte jeg Autohuset Glostrup og fik en dårlig behandling. På et loppemarked stødte jeg tilfældigt ind i Mads, som delte med mig, at Semler nu havde overtaget butikken. Han opfordrede mig til at prøve igen, og efter mit seneste besøg med min bil kunne jeg virkelig mærke en stor forbedring – det var som nat og dag. Jeg vil helt sikkert komme tilbage.

4. marts 2025

Hej Frank,

Denne anmeldelse gør mig ekstra glad, fordi den beskriver den udvikling som forretningen har været igennem - Fedt når tingene de lykkes 😊🤩

Tusind tak for de pæne ord og på glædeligt gensyn ☀️

Vi har netop hentet vores nye ID Buzz

Vi har netop hentet vores nye ID Buzz, som vi har handlet gennem Allan Schou. Alt har fungeret super tilfredsstillende. Service og betjening har været helt igennem suveræn. De varmeste anbefalinger herfra!

21. marts 2025

Hej Jannik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Allan Schou og Volkswagen Glostrup, hvor bliver jeg glad når tingene lykkes 😊

Kæmpe stort tillykke endnu engang med jeres nye ID Buzz 🚙 På glædeligt gensyn...

Audi A3

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Nicklas Poppelhøj Nielsen ved køb af en Audi A3. Servicen var imødekommende og professionel fra start til slut.

bilen levede fuldt op til mine forventninger fra første prøvekørsel. Hele processen har været nem og tryg, og jeg kan varmt anbefale dem til andre, der leder efter en pålidelig forhandler. Tak for en super handel! 🚗👏

19. marts 2025

Hej Jannick,

Mange tak for din flotte anmeldelse af Nicklas og Volkswagen Glostrup. Det sætter vi enorm pris på 😊

Stort tillykke endnu engang med din nye Audi A3 🚘 Og tak fordi vi måtte hjælpe dig.

Rigtig god weekend ☀

Filialchef

Bedste oplevelse med bilkøb jeg har haft

Vi har lige hentet vores nye VW ID.4 og det har været en rigtig god oplevelse. Vi havde fornøjelsen af Allan Schou, som var meget imødekommende og utroligt venlig. Vi fik en fair pris for vores Passat, så det var en nem beslutning at købe bil her.

Gennem forløbet har vi talt med Allan et par gange og han var altid tilgængelig, vendte hurtigt tilbage og havde svar på alle vores spørgsmål.

Da vi hentede bilen, stod den klar inde i udstillingen og der var sat tid af til en grundig gennemgang. Vi fik indstillet bilen som vi ønskede og kunne køre hjem med et stort smil på vores læber.

Min kone sagde sågar:
"Det har været sådan en god oplevelse. Fremover køber vi kun biler af Allan".

Bedre anbefaling kan man vel næppe få :)

14. marts 2025

Hej Patrick,

Hvor bliver jeg bare glad når jeg læser jeres anmeldelse 🤩😊 Tusind tak for de flotte ord. Allan Schou får en stor high five når jeg ser ham 👏

Kæmpe tillykke med jeres nye ID.4, håber i bliver rigtig glade for den 🚘

Rigtig dejlig dag og på glædeligt gensyn.

Filialchef

Super professionel og god service af Nicklas

Min datter “Silje” har i dag købt og fået leveret sin nye VW Polo “brugt” hos Autohuset Glostrup.
Vi blev godt modtaget af Nicklas både på telefonen, ved fremvisningen og afleveringen af bilen.
Bilen blev afleveret som aftalt og vi vil bestemt anbefale VW “Autohuset” Glostrup
Et kæmpe tak til Nicklas for super professionel og god service😀🚗
Gregers Højme “Silje’s far”

17. marts 2025

Hej Gregers,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af jeres oplevelse hos Nicklas og Volkswagen Glostrup 😊

Endnu engang tillykke til Silje med den nye Polo 🚗

Rigtig god dag og på gensyn.

Derfor skal du vælge Volkswagen Glostrup

Jeg har købt en polo. Fik en super god service af Nicklas, som er en super flink fyr. Følte mig tryg ved at købe min bil her.

17. marts 2025

Hej Silje,

Tak for din flotte anmeldelse af Nicklas 😊 Dejligt at alt gik som det skulle.

Stort tillykke endnu engang med din nye Polo 🚘

Filialchef

Jeg har købt og fået leveret en VW ID 5…

Jeg har købt og fået leveret en VW ID 5 GTX af Søren Baunsgaard. Rigtig god service og vejledning igennem hele forløbet 😊

3. februar 2025

Hej "Consumer",

Stort tillykke med din nye ID.5 GTX - super fed bil 😊 Tusind tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Rigtig god dag og på gensyn.

Filialchef

Søren gav en utrolig god rådgivning ift…

Søren gav en utrolig god rådgivning ift min nye id4. Efter en gennemgang fra ham var det som at få en ny bil om igen.

15. marts 2025

Hej Jacob,

Mange tak for din flotte anmeldelse af Søren Baunsgaard og Volkswagen Glostrup 😊

Stort tillykke endnu engang med din nye ID.4 - dejlig bil 🚘

Filialchef

Super gennemgang og ingen grund til at læse manualen -

Vi lagde vores bestilling hos VW Glostrup, selv om vi kunne have valgt en forhandler tættere på os. Det har vi ikke fortrudt!

Salgsprocessen med salgschef Allan Schou gik let og med en fin rådgivning omkring lånemuligheder, serviceaftaler og forsikring. Selvfølgelig med salg for øje, men det var alligevel med en god fornemmelse af at være blevet godt vejledt og have handlet en lille smule, da vi skrev under på slutsedlen.
Meget - inklusive at bygge sin egen bil op fra bunden - kan klares online på Vws hjemmeside. Havde vi vidst, at VW Glostrup var så grundige, havde vi måske også involveret Allan eller kollegerne lidt mere i konfigurationen af bilen, for der er ingen grund til at snyde sig for den viden, de sidder med.

Den fornemmelse blev kun forstærket, da vi kom til
afhentningen af vores nye ID Buzz.
Allan havde sat rigtig god tid af, og gik fuldstændig systematisk frem, så vi blev ordentligt introduceret til alle funktionerne, opladning og hvad der ellers følger med, når man skifter en 13 år gammel bil ud med en ny. Han sendte os ud af døren med den bedst tænkelige overdragelse, og det har vi haft glæde af i et par uger nu.
Efterfølgende har Allan sikret sig, at alt kører, som det skal, så det er svært at være utilfreds med oplevelsen hos VW Glostrup.

22. februar 2025

Hej Rasmus,

Jeg sidder her med tårer i øjnene, hvor er det bare fantastisk. Jeg løber lige forbi Allan Schou og giver ham en kæmpe high five 👏 Dejligt at i sammen fik alt godt og trygt i mål 😊

Kæmpe stort tillykke med jeres nye ID.Buzz endnu engang.