VTH Advocatuur Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg blij met De Heer J Van het Hoff Ik ben op alle beschuldigingen vrijgesproken door zijn professionaliteit Echt aan te raden. Mvg Stephanie Hermsmeyer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reactie, Na aanmelding van de zaak. Telefonisch goed bereikbaar en ook via mail. Altijd een reactie terug. Het rijbewijs was terug in bezit na 2 weken. Pas in de rechtbank geweest.Ook hier supe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

mr. J.J. van 't Hoff heeft mij fantastisch bijgestaan. In mijn situatie is er een lange aanloop geweest met in het vooruitzicht mogelijk procederen. Tijdens deze stressvolle periode in aanloop daarnaa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Opgepak voor rijden onder invloed. Goed contact gehad met Mr 't Hoff. Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar en snel geholpen. Een maand mijn rijbewijs kwijt geweest en een kleine boete. D... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Centraladministration og juridiske services

Skrevet af virksomheden

Onze advocaten zijn o.a. gespecialiseerd in: - het terugkrijgen van een ingevorderd rijbewijs - alle verkeersstrafrechtzaken - CBR-procedures - VOG-zaken - hennepzaken - zedenzaken - bijstand tijdens politieverhoren - straat- en contactverboden

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

38 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goed verloop CBR zaak

Joris heeft goed werk geleverd voor mij in een CBR zaak.
Vanaf het begin heeft hij me altijd netjes op de hoogte gesteld van de mogelijke uitkomst, goed of slecht.

Als ik ooit weer een advocaat nodig heb in een verkeerszaak weet ik VTH te vinden!

9. november 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben aangehouden wegens rijden onder…thc

Ik ben aangehouden wegens rijden onder invloed thc waar door ik mijn rijbewijs ben kwijtgeraakt..Ik heb vth advocatuur ingeschakeld en hebben mijn met alles bijgestaan en er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs weer terug krijg en door de cbr keuring ben heen gekomen..een echte aanrader en ook zeer snelle reactie dat je weet waar je aan toe ben..top advocaat krijg van mij een dikke 10..

5. oktober 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Kundige en professionele raadsman

Fijn en professioneel geholpen door de heer Van 't Hoff in mijn zaak van verdenking van rijden onder invloed. Reageert snel. Is rustig en ter zake kundig. Het positieve resultaat spreekt voor zich.

18. september 2020

Goed geholpen.

Ik had een boete ontvangen welke bij het OM kwam te liggen voor snelheid. VTH Advocatuur en dan in het bijzonder mr. J. van 't Hoff, heeft adequaat op alle vragen zowel telefonisch als per mail, maar zelfs ook nog per Whattsapp gereageerd. Keurige communicatie onderlinge en kundig advies. Alles is verlopen als besproken, waarvoor dank!

23. august 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden met de professionele aanpak en hulp

Ik ben zeer tevreden met de professionele en persoonlijk hulp die ik van Mr van ‘t Hoff heb ontvangen.
Door zijn kennis en professionele aanpak jegens het CBR heeft mijn man zijn rijbewijs weer terug.
Mr. van 't Hoff houdt van aanpakken en ging gelijk aan de slag. Als er wat was of ik iets niet wist, mailde ik en werd mijn mail dezelfde dag beantwoord.
Ik ben zeer tevreden over VTH advocatuur en beveel Mr van ‘t Hoff zeker aan voor een goede afloop van uw zaak.

24. juli 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op

Pas op, niet mee in zee gaan !!!
Bijzonder slechte ervaringen met van 't Hoff en de club van: vthadvocatuur.nl; cbr-advocaat.nl; rijbewijsongeldigverklaard.nl; strafrechtadvocatennetwerk.nl; onderzoeknaarderijgeschiktheid.nl - ((085) 486 23 27‬; ‭‭(085) 486 52 62‬; (085) 066 88 25‬; ‭(013) 470 01 88‬; ‭+31 6 10 10 06 88‬.

Ps.
Zal ook hierop wel weer een woordje klaar hebben... 😉

20. juni 2020
VTH Advocatuur-logo

Besvarelse fra VTH Advocatuur

Het is jammer dat u niet aangeeft wie u bent en waarover u dan niet tevreden bent geweest. Wij doen juist ons best om clienten zo goed mogelijk bij te staan. Als we volgens u iets niet goed hebben gedaan, is het prettig om te vernemen hoe we onze dienstverlening dan kunnen verbeteren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dhr van ‘t Hoff heeft mij goed…

Dhr van ‘t Hoff heeft mij goed voorbereid op mijn keuring bij het CBR, dit was een herkeuring die ik zonder advocaat had gedaan en helaas niet gehaald. Dit keer met zijn hulp gedaan en kwam het tot een goed eindresultaat

30. april 2020

5 sterren,
VTH Advocatuur heeft mij zeer goed geholpen met mijn zaak bij het CBR.
heel professioneel en vakkundig adviesen gegeven.
door hun heb ik mijn rijbewijs eindelijk weer terug

6. april 2020

Enorm tevreden.

Uitstekende en zeer professionele adviezen/hulp.
Snel wat reageren betreft met duidelijk inhoudelijk adviezen.
Zonder de heer van 't Hoff hadden onze zoons hun rijbewijs nog niet terug en dat had geen recht gedaan hetgeen hen ten laste was gelegd.
Wie in het web van het CBR verstrikt raakt, raad ik aan om met dit advocatenkantoor in zee te gaan. Zeer deskundig en klantgericht.

26. marts 2020

Ervaren top professionals

Super goede dienstverlening. Zeer ervaren professionals. Je wordt ontzettend goed bijgestaan en de uitleg die er wordt gegeven is onwijs goed. Ik heb goed naar ze geluisterd en dat heeft mij geholpen in mijn zaak.

Bedankt heren Joris & Hein

Groeten,

Warsha Baldew

23. januar 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je bent hier goed geholpen

Ik ben heel erg tevreden met de steun van de heer van t Hoff tijdens perikelen i.v.m. mijn rijbewijs:
- ik kreeg mijn rijbewijs terug nog voordat de zaak werd behandeld,
- bij problemem met het CBR was de brochure van VTH Advocatuur echt van groot belang.
De onderlinge communicatie was uitstekend - heel snel en „to the point”. De adviezen waren duidelijk en met uitleg

30. november 2019
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

VTH Advocatuur heeft vorig jaar een…

VTH Advocatuur heeft vorig jaar een kennis van mij bijgestaan. De voorbereiding was erg slecht. Het (concept) processtuk dat werd geschreven ging over andere juridische kwesties dan wat van toepassing was. Het was klaarblijkelijk gekopieerd van een andere zaak. Het (concept) processtuk ging over rijden onder invloed van alcohol, terwijl de zaak over een andere kwestie ging. Daarnaast was de communicatie slecht.

25. oktober 2019
VTH Advocatuur-logo

Besvarelse fra VTH Advocatuur

Wij herkennen ons echt niet in het door u geschetste beeld. Ik weet ook niet wie u bent en over welke zaak dit gaat. Uiteraard maken wij, net als andere advocatenkantoren, gebruik van sjablonen, die we wel vervolgens helemaal aanpassen aan de situatie van de cliënt. Het is nooit voorgekomen dat hierbij een verkeerde tekst is geschreven.
Ook uw opmerking over de communicatie geeft al aan dat u denk ik in de war bent met een ander kantoor. Ons kantoor staat juist bekend om de uitstekende communicatie met cliënten. Wij reageren altijd binnen 24 uur op e-mails en de advocaten zijn ook rechtstreeks te bereiken op hun mobiele telefoonnummer. Alleen bij besprekingen of wanneer de advocaat op zitting staat, is die niet bereikbaar. In dat geval kan een voicemail worden ingesproken of een e-mail worden verstuurd, waarop dan dezelfde dag door ons nog wordt gereageerd.

Aanrader

Snelle reacties en op korte termijn ook een uitgebreid, kwalitatief hoogwaardig advies gekregen. Zeker een aanrader.

Mr. Van 't Hoff heeft uiteengezet wat mijn opties zijn en welke keuze de meeste of juist minste kans van slagen heeft. Vandaar de 5 sterren, want ook indien vervolgstappen mogelijk niet succesvol zullen zijn, zal mr. Van 't Hoff dat op voorhand mededelen zodat u niet uitzichtloos procedeert.

Bovendien kreeg ik goed onderbouwde reacties met een duidelijk advies. Zo weet je waar je aan toe bent. Uitstekende ervaring gehad.

11. juni 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

VTH heeft me perfect geholpen

VTH heeft me perfect geholpen!

Na inname van mijn rijbewijs leek het leed een lange tijd te gaan duren. Dat was ook wat ik van andere advocaten te horen kreeg.. 'geen kans op een versnelde teruggave'.

VTH zag wel kansen en had mijn zaak zeer vakkundig, grondig en met heel veel expertise voorbereid. Daardoor bleek mijn zaak zo sterk dat het CBR ook inzag dat verder procederen geen zin had en ik mijn rijbewijs veel eerder dan verwacht weer thuisgestuurd kreeg.

Het hele proces duurt uiteindelijk langer dan je wilt, maar ik mag gelukkig al lang weer rijden, terwijl ik op basis van andere 'specialisten' geen kans maakte...

Aanrader om VTH in te schakelen!

6. juni 2019

Verkeerszaak

Ik ben door VTH Advocatuur geholpen voor een verkeerszaak.
Het contact met dit bedrijf is uitstekend, op mails wordt vaak binnen een uur al gereageerd.

Tijdens de zitting ook correct ondersteund.

28. januar 2019
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Top geholpen!

Joris heeft ons meer dan prima geholpen en bijgestaan.
Alles perfect geregeld en goed en snel contact.

Joris bedankt voor alles.

27. november 2018