VTH Advocatuur Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reactie, Na aanmelding van de zaak. Telefonisch goed bereikbaar en ook via mail. Altijd een reactie terug. Het rijbewijs was terug in bezit na 2 weken. Pas in de rechtbank geweest.Ook hier supe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

mr. J.J. van 't Hoff heeft mij fantastisch bijgestaan. In mijn situatie is er een lange aanloop geweest met in het vooruitzicht mogelijk procederen. Tijdens deze stressvolle periode in aanloop daarnaa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb mij via online contact laten bijstaan door mr. Van 't Hoff in een voor mij belangrijke zaak. Door aanmelding via een website kon daj tegen gereduceerd tarief. Ondanks dat ik niet de middelen h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Opgepak voor rijden onder invloed. Goed contact gehad met Mr 't Hoff. Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar en snel geholpen. Een maand mijn rijbewijs kwijt geweest en een kleine boete. D... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Centraladministration og juridiske services

Skrevet af virksomheden

Onze advocaten zijn o.a. gespecialiseerd in: - het terugkrijgen van een ingevorderd rijbewijs - alle verkeersstrafrechtzaken - CBR-procedures - VOG-zaken - hennepzaken - zedenzaken - bijstand tijdens politieverhoren - straat- en contactverboden

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

38 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nadat ik bij het CBR gekeurd geweest…

Nadat ik bij het CBR gekeurd geweest was voor een keuring, beviel de uitslag mij niet. Namelijk dat ik over twee jaar weer een herkeuring zou krijgen. Ik heb dit bureau ingeschakeld en de situatie uitgelegd, nu bleek dat na de toekomstige keuring wettelijk gezien geen keuring meer moet ondergaan. In plaats dat ze mij dit meteen vertelde gingen ze er eerst zaak van maken met het advies dat ik maar beter niet in bezwaar kon gaan en vervolgens een rekening van meer dan 300 euro sturen, slechte zaak om de klant toch nog iemand een pootje uit te draaien als je er niets op kan verdienen.

3. april 2021
VTH Advocatuur-logo

Besvarelse fra VTH Advocatuur

Beste Sjoerd,
Jammer dat u dat zo ziet. U hebt bij ons een quickscan aangevraagd. Dat betekent dat wij het rapport van de psychiater gaan analyseren en u dan adviseren over de mogelijke verweren die u kumt voeren en de kans van slagen. Iedereen krijgt altijd een eerlijk advies van ons. In sommige gevallen is er echter helaas geen kans om het rapport succesvol aan te vechten. Dan geven we dat ook aan. Het is niet dat wij u daarmee een poot uitdraaien. Wij hebben dan tijd besteed aan de analyse van het rapport en aan schriftelijk advies. U betaalt voor die tijd. Natuurlijk willen wij ook het liefst procederen tegen het CBR, maar dat zit er helaas niet altijd in. Ik denk dat u juist tevreden moet zijn met een eerlijk advies van ons in plaats van dat wij tegen beter weten in voor u zouden gaan procederen en u daardoor op kosten zouden jagen.

Fijne advocaat

Fijne advocaat! Meester van 't Hoff is ervaren, duidelijk, professioneel en reageert snel. Dankzij zijn hulp ben ik goed van mijn kwestie af gekomen en verliep de hoorzitting goed.

25. marts 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer deskundig. Je geld waard.

Zeer deskundig. Reageert snel op vragen. Uitgebreide (schriftelijke) ondersteuning. Eerlijke prijs-informatie.
Niet eerder Rechtsondersteuning gehad. Vond het zelf 'bepaald niet gratis', maar 't was het zeker waard.

19. marts 2021

Rijbewijs ingenomen

Rijbewijs ingenomen, vervolgens is zeer snel door mr. J van't Hoff een klaagschrift opgesteld en binnen 6 dagen me rijbewijs weer terug gehad. Daarna goede begeleiding, en uiteindelijk is de zaak met een geldboete afgedaan, precies zoals gewenst.

25. februar 2021

Rijbewijs ingenomen

Mijn rijbewijs was ingenomen, maar door de heer van 't Hoff heb ik deze d.m.v. een klaagschrift zeer snel terug gekregen. Tijdens de hoorzitting is mijn zaak alleen afgedaan met een geldboete en heb ik mijn rijbewijs mogen behouden.
Hartelijk bedankt !

24. februar 2021

Duidelijke en vlotte ondersteuning

Bijgestaan door mr.j.j.van ‘t Hoff betreffende het rijden onder invloed met een snorfiets
Duidelijke uitleg en vlotte antwoorden voorafgaande de zitting
Tijdens de zitting professioneel bijgestaan
Geen rijontzegging alleen geldboete gekregen
Ik ben erg tevreden over het verloop

23. februar 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

onterecht beschuldigd voor het…

onterecht beschuldigd voor het bekrassen van een auto. Mr. van t Hoff heeft mij prima bijgestaan tijdens het verhoor. Uiteindelijk is er een goed verweer opgesteld met als oordeel seponering van de aantijging.
communicatie verliep bijzonder vlot wat ik niet bepaald kan zeggen van het OM.
Kan nu gewoon doorgaan met mijn leven.
prima bijstand.

2. februar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

dit is echt de slechte advocaat ooit…

dit is echt de slechte advocaat ooit komt met standaard dingen niks bijzonder betaal duizend euro vooraf en binnen twee weken de volgende factuur declareren veel te veel zeg je er wat van gaan ze dreigen met incasso kosten. Komen niet opdagen bij rechtbank wat echt schofterig is ik een half jaar me rijbewijs kwijt en twee weken de gevangenis en dat voor 1000 euro betalen echt schandalig

28. januar 2021
VTH Advocatuur-logo

Besvarelse fra VTH Advocatuur

Beste meneer Breedveld, de feiten liggen anders en dat weet u. Bij u speelden 3 procedures tegelijk. Wij hebben met spoed een klaagschriftprocedure gevoerd om uw rijbewijs terug te krijgen. Daarvoor hebt u een voorschot betaald. Daarna kwam de strafzaak bij de politierechter en de procedure bij het CBR. Wij hebben u in alle procedures geholpen, maar omdat u al sinds begin december de declaraties niet meer betaalde en het openstaande bedrag was opgelopen tot over de € 1.000,00 konden wij niets anders dan onze werkzaamheden te staken en dat heb ik u ruim voor de zitting medegedeeld. Wij hebben u talloze herinneringen gestuurd, waarop u nimmer reageerde. U bood geen enkele zekerheid van betaling. Ik heb u zelfs nog de mogelijkheid geboden om inzicht te geven in uw financiële situatie zodat we hiervoor een oplossing konden vinden, zodat ik u alsnog kon bijstaan, maar ook dat wilde/kon u niet. Ik had niets liever gedaan dan u te staan en u voor dit onheil te behoeden, maar wij verlangen wel dat cliënten ook betalen voor het werk dat wij leveren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Opgepak voor rijden onder invloed.

Opgepak voor rijden onder invloed.

Goed contact gehad met Mr 't Hoff.

Duidelijk veel ervaring, en weet wat de rechter wil horen om de straf zoveel mogelijk te beperken. Snelle en uitgebreide communicatie.

Duizendmaal dank!
Groetjes,
Shaun

11. januar 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

VTH Advocatuur, efficient en duidelijk.

VTH Advocatuur heeft mij goed geholpen om mijn rijbewijs terug te krijgen met tips, nuttige folders en beoordeling van mijn antwoorden.

Ik werd steeds direct teruggemailed als ik vragen had.
De factuur was volledig gespecificeerd en dus volkomen duidelijk.

11. januar 2021

snel betrouwbaar en duidelijk

duidelijk en snelle communicatie, ze luisteren naar je verhaal en geven hier een eerlijke en professionele meningen over. alles bij elkaar opgeteld ben ik heel erg blij dat ik om hun hulp heb gevraagd.

13. december 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bedankt Joris van VTH advocatuur

Joris heeft mij goed geholpen bij mijn zaak met het CBR. Hij geeft goede adviezen, waarbij het heel belangrijk is dat je die opvolgt. Indien er onduidelijkheden zijn geeft hij er een goede uitleg bij. Dankzij Joris is mijn zaak goed afgesloten. Ik kan hem zeker aanraden.

12. december 2020

Prettige raadsman, deskundig

Ik had geen ervaring met justitie en rechtzaken en kwam bij de heer van 't Hoff uit als raadsman. Dat bleek een goede keus. De heer van't Hoff heeft mij heel goed en deskundig bijgestaan. Hij beantwoordde mijn vragen per e-mail vrijwel direct, ook in het weekend.

Hij begeleidde me ook op het emotionele vlak. Voor de rechter komen is niet niks en dan is het fijn als je een vriendelijk iemand aan je zijde hebt.

11. december 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

doelgericht, snel en adequaat!

ik ben een paar maanden terug aangehouden voor te snel rijden ook had ik wat alcohol genutigt ,ik heb contact gezocht met V.T.H Atvocaten en de heer van t,t Hoff heeft mij goed bij gestaan om door de cbr procedure heen te komen goed berijkbaar zowel telefonisch als per mail reageert snel vriendelijke man .

8. december 2020

Goed verloop CBR zaak

Joris heeft goed werk geleverd voor mij in een CBR zaak.
Vanaf het begin heeft hij me altijd netjes op de hoogte gesteld van de mogelijke uitkomst, goed of slecht.

Als ik ooit weer een advocaat nodig heb in een verkeerszaak weet ik VTH te vinden!

9. november 2020