Snelrijbewijsterug.nl Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben erg tevreden over de hulp van De Boer bij mijn rijbewijszaak. Vanaf het eerste contact werd alles duidelijk uitgelegd en wist ik goed waar ik aan toe was. Wat mij vooral positief heeft v... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

28 april was me rijbewijs ingevorderd snachts om 03:30 54 km te hard op snelweg. Volgrnde dag op jacht gegaan wie eigenlijk mij best zou helpen nadat ik reviews had gelegen heb ik een mail opgesteld n... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door alle positieve reviews besloten om voor juridische bijstand te kiezen bij snelrijbewijsterug.nl. Ondanks dat ik mijn rijbewijs hard nodig heb voor mijn werk, heb ik veel te hard (62 km/h) gereden... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zaak rijbewijs ingenomen wegens te hard rijden. In 1e instantie zelf brief geschreven voor terugvordering rijbewijs (Negatief). goedkoop duurkoop, toch maar een advocaat ingeschakeld, doe je het goed... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Strafferetsadvokat
  2. Procederende advokat
  3. Sagfører
  4. Afdeling for juridiske anliggender
  5. Juridisk rådgivning
  6. Udbyder af advokatmedhjælpere

Skrevet af virksomheden

Hulp bij invordering rijbewijs. Rijbewijs ingevorderd? Wij helpen u snel weer op weg. Via Snelrijbewijsterug.nl treft u alle informatie aan over ons. Rijbewijs ingevorderd wegens alcohol of snelheid? Een klaagschrift of verzoek tot teruggave biedt uitkomst. Ook kunt u bij ons terecht voor cbr zaken. Neem contact op met Snel rijbewijs terug en ontvang een kanseninschatting. U kunt ons 24/7 contacteren voor al uw vragen.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Snel, duidelijk en deskundig geholpen

Ik ben ontzettend tevreden over de hulp van mr. H.O. de Boer. In mijn situatie stond er veel op het spel en dreigde ik mijn rijbewijs voor maar liefst vier maanden kwijt te zijn.

Mr. de Boer schakelde ontzettend snel, was vanaf het begin duidelijk over de mogelijkheden en hield mij goed op de hoogte. Tijdens de zitting heeft hij zich sterk ingezet voor mijn zaak, met als resultaat dat ik mijn rijbewijs direct terug heb gekregen.

Wat ik vooral prettig vond, is dat hij snel reageert, duidelijk communiceert en geen onnodig ingewikkeld verhaal maakt van de situatie. Je weet waar je aan toe bent en merkt dat hij zich echt voor je inzet.

Zeker een aanrader voor iedereen die een goede, betrokken en daadkrachtige advocaat zoekt. Nogmaals bedankt mr. de Boer!

8. september 2026

Binnen 24 dagen mijn rijbewijs terug

Wat mij vooral positief heeft verrast, is hoe snel alles is verlopen. Slechts 24 dagen na de invordering wegens snelheidsovertreding van mijn rijbewijs kwam de zaak al voor de rechter. Mijn klaagschrift werd gegrond verklaard en ik krijg mijn rijbewijs terug.

De communicatie was prettig, duidelijk en persoonlijk. Ik heb mij tijdens het hele traject goed begeleid gevoeld.

Ik kan De Boer dan ook zeker aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank voor de goede hulp en het mooie resultaat.

4. september 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toen mijn rijbewijs werd ingevorderd

Toen mijn rijbewijs werd ingevorderd, wist ik niet waar ik moest beginnen. Via Snelrijbewijsterug.nl kwam ik in contact met een gespecialiseerd team dat mij direct geruststelde en duidelijk uitleg gaf over de procedure. De communicatie was snel, professioneel en transparant.

Mijn zaak werd direct opgepakt en ik werd gedurende het hele traject uitstekend op de hoogte gehouden. Dankzij hun deskundigheid en inzet had ik mijn rijbewijs veel sneller terug dan ik had verwacht. Wat ik vooral waardeerde was de persoonlijke benadering en de eerlijke inschatting van mijn kansen.

Ik kan Snelrijbewijsterug.nl dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die te maken krijgt met een ingevorderd rijbewijs. Een deskundig team dat doet wat het belooft en altijd voor je klaarstaat. Topservice!

2. juni 2026

Beter had niet gekund

Bijzonder goed bijgestaan door mr. van Nimwegen, communicatie was helder en zeker niet overmoedig. Uiteindelijk ondanks dat er een feestdag en een weekend tussen zat binnen 6 dagen (3 werkdagen) bericht dat het rijbewijs retour komt. Ga niet zelf lopen klooien, laat deze professional je ontzorgen!

26. maj 2026

Super!

Vorig jaar door een hoge snelheid gereden te hebben rijbewijs ingevorderd.
Contact opgenomen met de heer van Nimwegen en De boer die snel contact met mij opnamen.
Klaagschrift ingediend en uiteindelijk in plaats van 5 maanden rijbewijs 6 weken kwijt geweest.
Ik ben tijdens de zitting van het klaagschrift en bij de beslissing van de officier uitstekend bijgestaan door zowel mr de Boer en mr van Nimwegen .
Het contact via mail en telefoon is super en de gehele procedure wordt duidelijk en goed uitgelegd .
Nogmaal super bedankt!!!

19. maj 2026

Top advocaat!

Erg goed bijgestaan door Mr. De Boer met het terug krijgen van mijn rijbewijs wegens te hard rijden.
Helaas heb ik mijn rijbewijs kwijt geraakt in een periode dat het bij O.M. een chaos wat omdat er een hack had plaatsgevonden.
Mr. De Boer zat er boven op en heeft erg goed zijn best gedaan om mijn rijbewijs weer bij mij terug te krijgen.
Na de uitspraak ging dit ook nog erg moeizaam en heeft Mr. De Boer hier extra tijd in moeten stoppen. Hierbij gaf hij direct aan dat er geen extra kosten voor mij waren omdat hij voor een vast afgesproken bedrag, zou zorgen dat ik mij rijbewijs weer zou krijgen!
Absoluut een aanrader!

15. august 2025

Meneer de boer …

Meneer de boer heeft een goede dienst geleverd alles duidelijk en keurig uitgelegd en het gehele process goed bijgestaan een echte aanrader !

6. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over de begeleiding en het resultaat

Ik ben ontzettend goed geholpen door mr. De Boer en zijn kantoor. Vanaf het begin werd mijn zaak serieus genomen en kreeg ik duidelijke uitleg over het proces en de mogelijkheden. De communicatie was helder en professioneel en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Uiteindelijk is mijn bezwaar gegrond verklaard en heb ik mijn rijbewijs teruggekregen, iets wat ik eerlijk gezegd niet zo snel had verwacht. Ik ben daarom erg tevreden met zowel de aanpak als het resultaat.

Ik kan dit kantoor zeker aanbevelen aan iedereen die juridische hulp nodig heeft in een vergelijkbare situatie.

6. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over de dienstverlening

Zeer tevreden over de dienstverlening. Mijn advocaat werkte snel en efficiënt, dacht goed mee met mijn situatie en pakte alles direct en professioneel aan. Dankzij zijn inzet heb ik het best mogelijke en meest gunstige resultaat behaald. Zeker een aanrader.

12. marts 2026

Doortastend, snel en effectief

Ik beveel De Boer en Van Nimwegen advocaten van harte aan. Mijn rijbewijs werd op onjuiste gronden ingenomen, maar dankzij hun snelle inzet en deskundigheid volgde volledige vrijspraak inclusief vrijstelling van de CBR cursus. Vanaf het eerste contact tot en met de afronding werd ik uitstekend ondersteund en begeleid. De aanpak was professioneel, duidelijk — een echte no-nonsense werkwijze.
Zeer prettig om mee samen te werken.

20. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Precies wat je nodig hebt.

Goede ondersteuning, begeleiding en zeer profesioneel. Van begin tot eind werd er voor gezorgd dat we naar de beste uitkomst toe hebben gewerkt. Erg prettig om mee te werken. Hier heb je een goeie aan!

17. februar 2026

Rijbewijs snel teruggekregen

Super snel geholpen ik was mijn rijbewijs eigenlijk 2 maanden kwijt heb hem in ren maandje teruggekregen. Altijd bereikbaar en snelle reactie bij vragen omtrent het proces. Zeker een aanrader

29. januar 2026

goed geholpen

rijbewijs binnen 2 maanden terug ipv van 4 maanden zoals OM eerst eiste. Ook altijd goed bereikbaar via mail/bellen en snel en duidelijk antwoord op vragen en advies.

19. januar 2026

Vrijspraak voor 2 feiten

Ik ben uitstekend geholpen door Van Nimwegen. Het ging om een zaak rondom de vernieling van een politiebus en het weigeren van een ademanalyse, een feit waarop een rijontzegging van negen maanden staat. Dankzij het zeer goed doordachte en sterke pleidooi van de advocaat ben ik in beide zaken volledig vrijgesproken. De opzet bij het weigeren van de ademanalyse kon niet worden bewezen en ook de vernieling kon niet worden aangetoond, omdat er geen onderbouwend of steunend bewijs was.

Echt een topadvocaat! In eerste instantie had ik een andere advocaat, maar die gaf aan niets voor mij te kunnen betekenen. Zo ben ik uiteindelijk bij meneer Van Nimwegen terechtgekomen. Nogmaals bedankt!

8. januar 2026

Super geholpen

Super geholpen
Zeer duidelijke en goede communicatie! Binnen een maand mijn rijbewijs terug hoewel de eis was dat ik hem 4 maanden kwijt zou zijn! Zelfs geen boete. Kortom, een super kantoor! Zowel Hein als Thomas zijn op dit gebied topadvocaten!

27. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijk en goed advies!

Meneer De Boer heeft mij geweldig geholpen. Hij was duidelijk, transparant en gaf uitstekend advies. Hij zal mij misschien ook bijstaan in mijn rechtszaak bij het OM. Voor nu bracht hij het fantastische nieuws dat ik mijn rijbewijs vervroegd terugkrijg.

24. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.