Snelle reactie, Na aanmelding van de zaak. Telefonisch goed bereikbaar en ook via mail. Altijd een reactie terug. Het rijbewijs was terug in bezit na 2 weken. Pas in de rechtbank geweest.Ook hier supe... Se mere
Se, hvad kunderne siger
mr. J.J. van 't Hoff heeft mij fantastisch bijgestaan. In mijn situatie is er een lange aanloop geweest met in het vooruitzicht mogelijk procederen. Tijdens deze stressvolle periode in aanloop daarnaa... Se mere
Ik heb mij via online contact laten bijstaan door mr. Van 't Hoff in een voor mij belangrijke zaak. Door aanmelding via een website kon daj tegen gereduceerd tarief. Ondanks dat ik niet de middelen h... Se mere
Opgepak voor rijden onder invloed. Goed contact gehad met Mr 't Hoff. Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar en snel geholpen. Een maand mijn rijbewijs kwijt geweest en een kleine boete. D... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Onze advocaten zijn o.a. gespecialiseerd in: - het terugkrijgen van een ingevorderd rijbewijs - alle verkeersstrafrechtzaken - CBR-procedures - VOG-zaken - hennepzaken - zedenzaken - bijstand tijdens politieverhoren - straat- en contactverboden
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geldklopperij en een vorm van oplichting.
Zoals in andere reviews beschreven probeert J.J. van ‘t Hoff op allerlei verschillende manieren geld uit je zakken te kloppen.
Via de website cbr-advocaten bij hun terecht gekomen, daarin stond dat het uur tarief 135€ per uur zou zijn. Na een mailwisseling bleek dit plotseling 195€ te zijn, toen ik meneer hier op wees kon het uurtarief toch worden aangepast naar 135€.
Een voorschot betaald van 385€ voor een advies, dit advies zou dan bezwaar indienen zijn. Meneer rekenende voor het schrijven van een bezwaarschrift 15 uur. Uiteraard hier niet mee akkoord gegaan, plotseling kreeg in een mail dat het ook in 10 uur kon maar dan iets beknopter. Hierdoor besloten verder geen gebruik te maken van de desbetreffende advocaat.
Vervolgens een factuur gekregen, voor mails die in 5 minuten geschreven kunnen worden werden 25 min gerekend. Op de factuur stond dat in een voorschot van 318€ betaald zou hebben terwijl dit een bedrag van 384€ was.
Kortom, op allerlei verschillende manieren word er geprobeerd geld uit je zakken te kloppen.

Besvarelse fra VTH Advocatuur
Snel, juridisch sterk en zonder poespas
Een vriendelijke, doch professionele ondersteuning door VTH advocatuur. Snel, juridisch sterk en zonder poespas. Ik ben zeer tevreden en erg goed geholpen in mijn strafzaak. Mijn advocaat heeft oog gehad voor mijn persoonlijke omstandigheden. Bedankt VTH advocatuur, met een bijzondere dank aan de heer Zomer!
Zeer kundige advocaten,
Zeer kundige advocaten,
Zelf had ik Joris van t Hoff. Hij maakt tijd en ruimte om voldoende te overleggen en daarmee het gewenste resultaat te behalen.
Fijne en goede ervaringen.
Gr Jorian Miegies.
Mr van 't Hoff
Mr. van 't Hoff bedank ik dat hij bij heeft bijgestaan in een zaak van lang geleden.
Hij heeft mij geholpen om tot een besluit te komen en kon ik m'n keuzes daarin maken.
Ik kan nu weer door met m'n leven met een vrij geweten. En daar gaat het om.
Van harte aanbevolen: snel accuraat deskundig klantvriendelijk professioneel
SUPER GEHOLPEN DOOR DIT KANTOOR
SUPER GEHOLPEN DOOR DIT KANTOOR , IN EIGENLIJK UITZICHTLOZE SITUATIE .
ZE WAREN OOK TELKENS ZEER SNEL EN ACCURAAT.
THANKS
Rijbewijs weer geldig verklaard!
Ben enorm blij met de hulp van J.J van t Hoff. Zonder de informatie en advies had ik mijn rijbewijs niet terug kunnen krijgen. Verkeerde verklaringen afgelegd op bureau, en toch door de juiste begeleiding het terug kunnen krijgen. Onderschat het niet en vraag hulp!
Beroep gegrond verklaard na CBR procedure
Ik ben door de heer Joris Van T Hoff bijgestaan omtrent het ongeldig verklaren van mij rijbewijs na keuring cbr psychiater. Na een een bezwaar te hebben ingediend zijn ze na een week van mening dat ik geschikt ben verklaard. Beroep gegrond. En heb ook een klein schadevergoeding toegekend gekregen. Ik raad dus bijdeze ook iedereen aan die problemen heeft met het CBR om dit kantoor in te schakelen. Hij reageert heel snel, belt ook zelfde dag nog, ondanks drukte met zittingen etc. Ik zou dus nogmaals iedereen aanraden die gedoe ervaren met het CBR. Aarzel niet en neem snel contact op. En voor je het weet heb je felbegeerde roze papiertje (pasje) 😉 terug. Nogmaals mijn dank aan MR Joris Van t Hoff. Groeten uit Gouda
Ps eind afrekening volgt nog , dus daar doe ik nog update naar .. Eindafrekening binnen gehad alles duidelijk in uitgelegd. Toppers ga zo door👍
Uiterst tevreden met VTH Advocatuur
Uiterst tevreden met VTH Advocatuur.
De heer Zomer heeft mij bijgestaan voor, tijdens en na mijn OM-zitting. Erg betrokken, sociaal, realistisch, duidelijk en snel in de communicatie.
Dank voor alle hulp!
Beste verkeersadvocaat!
De heer Zomer heeft mij uitstekend geholpen bij mijn rechtzaak betreffende mijn rijbewijs. De heer Zomer is erg betrokken en neemt echt de tijd voor je om je gerust te stellen en voor te bereiden op de rechtzaak. Hij is de beste advocaat in verkeersrecht die ik persoonlijk ken, en ik raad hem aan aan iedereen die juridische bijstand nodig heeft.
Vertegenwoordigd door mr zomer
Vertegenwoordigd door mr. Zomer. Zeer deskundig. Kon goed aangeven wat er ging gebeuren en was op goede manier op zitting aanwezig. Gaf tips over optreden en gedrag tijdens zitting.
Goede service en vriendelijk
Goede service en vriendelijk, ik zou hier wel weer terug als het moet.
Dankzij heer van 't hoff heb ik snel…
Dankzij heer van 't hoff heb ik snel mijn rijbewijs terug het had anders nog wel een jaar geduurd.
Ik ben hem dan ook zeer dankbaar.
Zonder zijn professionele hulp was dit nooit gelukt.
Klasse!
Altijd hele snelle reacties!
Meneer van ‘t Hoff is lekker flexibel en makkelijk in de omgang.
Alles is altijd heel duidelijk uitgelegd.
Kortom, ik ben naar volledige tevredenheid voorzien!
Erg tevreden, wist goed waar ik aan toe was
Fijn contact, goed advies en een duidelijke verwachtingsschets. Wist goed waar ik aan toe was en hoe de dagvaarding zou verlopen.
Duidelijke afspraken en snel het rijbewijs terug
Ik heb mijn oprechte dankbaarheid uitgesproken aan Dhr. van 't Hoff. Zijn adequate optreden en benodigde wetskennis hebben er toe geleid dat mijn zoon het rijbewijs zeer snel heeft teruggekregen van het CBR.
Goed geholpen door VTH Advocatuur
Goed geholpen door de heren P.P. Zomer & J.J. van 't Hoff. Ik ben zeer goed voorbereid op mijn OM-Hoorgesprek waarbij ik uiteindelijk mijn rijbewijs kon behouden.
Ook heeft de heer P.P. Zomer mij bijgestaan tijdens het gesprek en dit is zeer prettig verlopen.
Complimenten
Toppers!
Zeer deskundig en vlotte communicatie. VTH raad ik aan iedereen aan! Zonder VTH zou ik het rijbewijs nooit zo snel terug hebben gekregen
Ik ben onwijs goed geholpen
Ik ben onwijs goed geholpen. In alles werd ik bijgestaan zelfs als dat niet onder het tarief viel. Uitzonderlijk vriendelijk en altijd bereikbaar. Zeker een aanrader!
Top advocaat op CBR gebied
Wat heb ik het getroffen met dhr. Joris van ‘t Hoff . Deze is punctueel, zeer ervaren, luisterend ,actief en snel van handelen . Altijd bereikbaar, reageert werkelijk super snel en weet echt alles op CBR gebied, psychologisch onderzoek en bijbehorend strafrecht. Heeft mij zeer goed bijgestaan en ook gezorgd dat ik mijn rijbewijs terug heb gekregen.
Een aanrader!!
Ze hebben het onmogelijke voor elkaar…
Ze hebben het onmogelijke voor elkaar kunnen krijgen.
Ik heb me rijbewijs terug kunnen krijgen, terwijl de situatie heel slecht voor mij eruit zag, hebben zij het toch voor elkaar kunnen krijgen.